Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Slottskogens Vandrarhem :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Slottskogens Vandrarhem
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
16.00
Käyntiaika
lokakuu 2004
Arvosana
3/5 tähteä
Muuta
HI hostelli joten jäsenet asuu muutaman euron halvemmalla. Hienot yhteistilat jossa keittiö ja kaikki tarpeellinen + telkkari. Lakanavuokra maksaa n.50kr, mutta makuupussikin käy.
Ilmoittaja
Pablo
Ilmoitettu
07.10.2004

Vegagata 21
413 11 Göteborg
Puh: +46 (0) 31 42 65 20

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (2)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

11.08.2009
3/5 tähteä
6.8.2009

Mielestäni hostelli sopii korkeintaan pariksi yöksi, ei pidempään. Sängyt natisivat kääntyessä, mutta tyyny ja täkki olivat yllättävän mukavat. Suihkut ja vessat olivat likaisia, mutta vessat vetivät hyvin (siis eivät menneet tukkoon tavallisesta pissa+kakka pyyhinnästä). Suihkusta tuli erittäin hyvällä paineella vettä, tosin eräässä suihkussa "suihkun pideke" ei jaksanut pitää suihkualetkua joten piti pitää suihkua toisessa kädessä kun halusi huuhdella itsensä. Luvattu langaton nettiyhteys ei pelittänyt kuin ensimmäisenä iltana noin 10 minuuttia. Kokeilin macbookilla koko hostellin läpi ja ainoastaan ala-aulassa toimi tuon kymmenisen minsaa. Myöskään heidän tarjoamillaan pöytäkoneilla ei aina päässyt nettiin. Osassa huoneista oli irroitettavat föönit, osassa seinässä kiinni olevat - vaikeuksia jos toiset haluavat nukkua. Hyvien kulkuyhteyksien päässä ja lähellä paljon baareja, ravintoloita ja kaunis Slottskogenin puisto.

08.09.2006
4/5 tähteä

todella hyvä hostelli. itse asuin kahden hengen huoneessa, hinta n.23e/hlö, siisti, mukava henkilökunta, todella hyvä aamupala n.5e hintaan, ilmainen internet. ainut miinus että huone piti siivota ennen lähtöä itse tai maksaa siivous (ei siivous sinänsä kovin paljoa vaatinut) n.15min kävely keskustaan, hostellin läheisyydessä mukavia baareja, ravintoloita ja ruokakauppa. suosittelen lämpimästi.

Hae majoitusta
  1. -