Jaeger's Hostel
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
13.50
Käyntiaika
maaliskuu 2005
Arvosana
5/5 tähteä
Muuta
Siisti ja hyvä hostelli lähellä päärautatieasemaa. Todella ystävällinen henkilökunta.
Ilmoittaja
Jockey
Ilmoitettu
20.05.2005

Senefelderstrasse 3, Email: [email protected]

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (6)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

26.06.2012
3/5 tähteä
6/2012
dormi
20.00 €/yö/hlö

Yhdyn edelliseen kommentoijaan (boltsi). Ihan ok mesta, jos kaipaat bileitä, niin täältä niitä löytää. Mutta nukkumaankin pystyi korvatulppien kanssa. Ihan siistit huoneet, aamupalaa en testannut.

02.05.2010
3/5 tähteä
Huhtikuu
dormi
20.00 €/yö/hlö

Hieman on muuttunut kuviot vuosien varrella.

Hinta siis tosiaan 20e/yö/henkilö, 4 hengen sekadormissa. Hintaan sisältyi lakanat ja säilytyskaappi (ilman lukkoa). Lisämaksusta sai respasta vuokrattua lukon (1e/pvä + 10e pantti jonka sai takas lähtiessä). Huoneissa ei myöskään ole pyyhkeitä ja niitäkin saa halutessaan lisämaksusta respasta. Pyyhkeen hinta jäi selvittämättä mutta tuskin montaa euroa. Myös aiemmin ilmainen aamainen maksaa nykyisin 3,50e/päivä. Aamiaissetti oli aika perus: leipää, leikkelettä, juustoa, munakasta. Joka aamu tasan sama setti.

Sijainti tosiaan ei voisi parempi olla ja staffi oli ihan ok. Ei mitään erityistä kylläkään minun mielestä.

Metelistä vielä sen verran, että muuten oli hiljaista kun huopatossutehtaalla paitsi viimeisenä yönä (to-pe) jolloin alakerran baarissa juhlittiin rankasti. Silloin meteli kaikuu todella kovaa sisäpihalta aina ylimpään kerrokseen asti. Korvatulpat mukaan niin eipä sekään haittaa. :-)

13.06.2009
2/5 tähteä
kesäkuu 2009
dormi
16.00 €/yö/hlö

Vaikka sijainti on ihan loistava, löytyy naapurista useampi vain hieman kalliimpi ja laadukaampi hostelli. Jos on useamman kuin yhden yön, en suosittele - en ole edes yhtään herkkäuninen, mutta 40 hengen dormi ja sen yhteydessä olevia kylpyhuoneita käyttävät muut hostellin asukkaat ei juuri rauhaa anna. Eli perussettiä, yhden yön kyllä bunkkaa ja kohtuu siisti, ilmapiiri juuri kuten isojen kaupunkien hostelleissa pitääkin, aulassa ilmainen wlan sekä baari. Saipa sieltä yhden ilmaisen oluenkin. Kuitenkin hinta on näemmä kivunnut tuosta 13,50 eurosta ylöspäin, ja se olisikin ollut jo sopivampi hinta. Plussaa siitä, että kaikki kuului hintaan, eikä lakanoista, lokeroista taikka aamupalasta veloitettu ekstraa.

24.02.2008
4/5 tähteä

Hyvä sijainti, todella mukava henkilökunta, hostellissa oli rauhallista myös viikonloppuna. Majoitus kuuden hengen huoneessa 17 euroa per yö.

02.10.2006
4/5 tähteä

Erittäin hyvä sijainti ja muutenkin asiallinen paikka.

17.09.2005
4/5 tähteä

Neljän hengen huoneessa oli lakanat, tv, suihku ja säilytyslokerot. Oli kalliimpi kuin tuo 13.50 mutta ei yli 20 euroa. Karu mutta erittäin siisti hostelli.

Henkilökunta on tosiaan erittäin ystävällistä!

Hae majoitusta
  1. -