Meininger cíty hostel
Tyyppi
hostelli
Huone
2hh
Hinta (€/yö/hlö)
20.00
Käyntiaika
30.7.-4.8.2005
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
Meininger city hostel on hyvä peruspaikka, jos et tarvitse mitään erikoista muuta kuin olla ja mennä ja yöpyä. Huoneet siistejä. Henkilökunta nuorta, erittäin ystävällistä. Hyvä tavallinen aamupala kuuluu hintaan. Kansainväliset, nopeasti vaihtuvat turis
Ilmoittaja
anton
Ilmoitettu
06.08.2005

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (2)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

11.09.2006
2/5 tähteä

Kohtuullisen vaivaton lähestyä lentokentän ja rautatieaseman suunnalta, ja helppo löytää. Vähän liian etäällä keskustasta. Huoneet siistit. Yöllä levotonta (tai sitten olen vain vanha...:P).

08.08.2006
3/5 tähteä

Reilin ensimmäinen yö tuli vietettyä Meiningerin huoteissa ja erityisemmin pahaa sanottavaa ei juuri kertynyt. Sijainti oli ehkä hieman syrjäinen, mutta metrolla pääsi kuitenkin järkevän matkan päähän hostellista. Toinen esiin noussut hienoinen miinus, ainakin retkikunnallamme käytössä olleessa 6 hengen dormi-huoneessa, oli huoneen ahtaus. Huone oli jaettu ikäänkuin kahteen siipeen, jotka molemmat olivat ahdettu melko tiiviiseen. Rinkan sai kuitenkin lyötyä kaappiin pois jaloista pyörimästä. Plussana esille voisi nostaa huoneista löytyvät omat WC- ja peseytymistilat ja yleisen siisteyden koko hostellissa. Henkilökunta oli myös oikein ystävällistä ja nuorekasta, kuten Anton jo kertoikin ja asiointi sujuikin heidän kanssaan ongelmitta. Aamupala oli toteutettu "All you can eat" -tyylisesti, mutta tarjonta ei kuitenkaan ollut niin kattavaa, että syömiseen olisi joutunut useampaa tuntia uhraamaan. Itselleni kovana juhlijana hostelli vaikutti ehkä hieman tylsähköltä, mutta juhlimisintoa se ei kuitenkaan täysin pystynyt lamaannuttamaan, joten voin kyllä suositella hostellia omasta puolestani lähes tulkoon matkaajalle kuin matkaajalle. Ei suuria moitteita, mutta ei toisaalta mitään maata mullistavaakaan.

Hae majoitusta
  1. -