Generator Hostel
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
18.00
Käyntiaika
Heinäkuu 2005
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
850 sänkyä, siistit dormit ja lukittavat kaapit, isot hengailutilat, internet-yhteys, aamupala
Ilmoittaja
irnam
Ilmoitettu
08.08.2005

Storkower Straße 160
D – 10407
Berlin, Friedrichshein
Germany

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (4)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

21.11.2011
4/5 tähteä
joulu-tammikuu 2011

Monipuolinen aamupala, edullinen baari, jossa tuli vietettyä alkuilta jos toinenkin, kansainvälinen meininki, mukavaa henkilökuntaa, hyvä sijainti. Pieni miinus kolkoista suihkutiloista, mutta kyseessähän on hostelli. Oikein hyvää vastinetta rahoille. Suosittelen lämpimästi. Täällä vierailtuamme päätimme ehdottomasti kokeilla saman ketjun hostellia Lontoossa. Bilehostelli, mutta kyllä hiljaisuudestakin huolehdittiin, kun eräänä iltana itse pidimme meteliä...

11.01.2009
5/5 tähteä

Hintaan kuuluva aamiainen oli tosiaan hostelliaamiaiseksi mukavan runsas ja vaihteleva. Julkiset yhteydet pelasivat hyvin myös yöaikaan. Huone oli viihtyisä ja yleiset tilat ihanan erikoiset: hostellin oma sinisävyinen avaruusbaari oli hauska! Suosittelen.

22.07.2008
5/5 tähteä

Yövyin hostellissa 10 päivää ja täytyy sanoa että kyllä kannatti! AAmupala oli mahtava ja tyynyt extramukavat! Hostellissa tutustui helposti muihin ihmisiin ja huomasi että väki viihtyi siellä ja vietti paljon aikaa yhdessä. Ohjelmassa oli mm. karaokea ja grillailua.

Etukäteen varattuna mukavuus maksoi 10€/yö joista yksi tuli vielä kaupanpäälle. (vuonna 2005)

08.08.2006
4/5 tähteä

Juhlimisesta nauttiville matkaajille oiva valinta, sillä Generator todella tarjoaa vipinää asukeilleen. Vaikka sijainti onkin melkoisen kaukana ydinkeskustasta, en silti näkisi sitä ongelmanakaan, sillä hostelli sijaitsee aivan Landsberger Alleen S-bahn -aseman vieressä, joten näinkin massiivisen rakennuksen löytämisessä ei luulisi ilmenevän ongelmia. Reissun aikana tuli yövyttyä 5 yötä kyseisessä hostellissa dormi-majoituksessa ja hinta oli keskimäärin 15 e yöltä ja varaukset teimme muutamaa päivää ennen saapumista. Sängyt olivat hyvin miellyttävät nukkua ja huoneissa riittämiin liikkumavaraa. WC- ja suihkutilat olivat kovan juhlinnan seurauksesta ymmärrettävästi hieman likaiset, mutta se ei kuitenkaan enemmälti estänyt niissä asioimista. Aamupalalla oli tarjolla yllättävänkin laaja kavalkaadi murkinaa ja eväillä saikin hyvin startattua uuden aamun käyntiin. Hostellin omasta baarista löytyi varsinkin Happy Hourin aikaan juomia todella edullisesti ja muutenkin tunnelma oli mukiin menevä. Lisäksi kesäisin joka ilta ja muulloin kuutena päivänä viikossa hostelli organisoi New Berlin Pubcrawleja eli eräänläisiä opastettuja kierroksia Berliinin yöhön. Itse tykkäsin melkoisesti meiningistä ja suosittelen lämpimästi kaikille kosteista illanvietoista nauttiville aivan kuten itse hostelliakin.

Hae majoitusta
  1. -