Hotel-Pension Kieler Hof
Tyyppi
hostelli
Huone
2hh
Hinta (€/yö/hlö)
30.00
Käyntiaika
kesäkuu 2005
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
Sijaitsee aivan juna-aseman vieressä. Todella siisti viihtyisä hotelli. Aamupala kuului hintaan ja tarjoiltiin pöytään. Tilavassa huoneessa oli parisänky, suihkukoppi, lavuaari ja televisio. Vessa käytävällä.
Ilmoittaja
Pörriäinen
Ilmoitettu
22.08.2005

Bremer Reihe 15

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (4)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

28.07.2008
5/5 tähteä

Yhdyn edellisiin mielipiteisiin. Ei mitään huonoa sanottavaa kyseisestä paikasta. Paikalla oltiin huhtikuussa 2008. Meillä oli kahden hengen huone suihkulla ja hinta oli 69€/ yö.

28.12.2007
5/5 tähteä

Sijainti loistava, ja mukava henkilökunta. Siisti. 3hh n.28e/hlö, huoneessa oli suihku ja lavuaari sekä tv. Huoneet siivottiin päivittäin. Itse en kuullut mitään melua öisin.

20.07.2007
4/5 tähteä

Kiva hotelli!Meidän huoneessa ei ollut suihkua, mutta lavuaari kylläkin.Suihkua ei siis kaikissa huoneissa.Huone kahdelta maksoi muistaakseni n.50€/yö.Aamiainen kuuluu, sisälsi leipää, hilloa, voita ja kahvia.Mukava henkilökunta ja ehdottomasti plussaa loistavasta sijainnista!!Vieressä sijaitsee loistava Viking-bar jonka omistaja on huipputyyppi!Hän soitti meille kirkaa ja tarjosi viskiä ;)

12.07.2006
4/5 tähteä

Pörriäisen kommenttiin voisi vielä lisätä maininnan mukavasta palvelusta. Huone oli todellakin viihtyisä, vain ilmastointia olisi kaivannut. En tiedä johtuiko MM-kisoista, mutta ainoana miinuksena oli kadulta kantautunut melu. Siitä huolimatta menisin kyllä toistekin ja voin suositella lämpimästi!

Hae majoitusta
  1. -