Tyyppi
hostelli
Huone
2hh
Hinta (€/yö/hlö)
8.00
Käyntiaika
kesäkuu 2006
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
Omaa rauhaa kaipaaville saaren parhaalta rannalta bungalow kohtuu hintaan. Erinomainen paikka esim. pienten lasten kanssa! Vielä 9 vuotta sitten tämä oli nimensä veroinen, jonne pääsi vain polkua pitkin Kaibae Beach'iltä... Bungalowit hyvin pelkistettyjä, joissa perällä oma wc ja lämmin suihku. Hinta/bungalow, joten kahdelle halpa! Vaatimattomaankin bungalowiin kotiutuu alkushokin jälkeen päivässä ja pian se onkin kuin kotisi... Parempiakin saa pienemmällä rahalla muilta rannoilta, muttei näin hyvää ja turvallista beach'iä! Vartiointi 24h. Tarjolla myös hienompia ilmastoituja huoneita kerrostalos uima-altaan luona. Hinnaltaan 34 euroa/2hh huone. Paikassa myös oma hyvä uima-allas, joka tiukasti käytössä vain omille asiakkaille. Altaassa lapsille oma puoli! Kiva henkilökunta, vaikka jokseenkin kielitaidottomia suurinosa. Ravintola kuhtuullinen varsin suppealla ruokalistalla, mutta seuraavassa bungalow-kylässä rantaa 200-300 metriä eteenpäin sijaitsee Nature's Bungalows, jossa tautisen hyvät ja halvat ruoat, hyvää musaa ja paljon backpacker-porukkaa halvempien bungalowien vuoksi. Paikasta saa vuokrattua skoottereitakin, mut puolta halvemmal saa läheiselt Kaibae beach'iltä. Pisteet kokonaisuudesta, ei vain bungalowist...
Ilmoittaja
backpacker67
Ilmoitettu
24.08.2006

100/1 Moo 4 Lonely Beach, Koh Chang, Trat 231700

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (2)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

25.03.2009
3/5 tähteä

Kaikki toimii...ja ranta oli pitkälti omassa käytössä,

puhdas ja syvenee riitävän nopeasti. Huone siisti ja valoisa, ainoo haittapuoli oli sateella wc: akryylimuovinen katto...(2.kerros)rummutus oli huumava. Meitin luukku oli Hostellipuolella ei Bunga joten hintakin lienee lowarin(1800bht) aikana noin 30.euron luokkaa yö. ja vaikka Hotla respoineen olikin tylsä niin rantaa pitkin 5min ja meininki oli lepposaa...täl saarel menisin uuestaankin:)

24.08.2006
4/5 tähteä

Paikka siis bungalow-tyyppinen paikka, ei hostelli, niin kuin tämä kone sen jostain syystä vaihtoi... Mökki siis 8-16 euroa, riippuen, mistä kohtaa ja milloin otat. Viikonloppuisin hinnat voi nousta ja mökkejä voi olla rajallisesti tarjolla, koska myös Thaimaalaiset ovat paikan löytäneet... Tämä lähinnä huomioitava paikallisina juhlapäivinä!

Hae majoitusta
  1. -