Pension Unitas
Tyyppi
hostelli
Huone
2hh
Hinta (€/yö/hlö)
25.00
Käyntiaika
Huhti 05
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
Todella viihtyisä ja rauhallinen. Suosittelen kaikille jotka haluavat nukkua yönsä kunnolla. Lapsiystävällinen ja savuton hostelli. Pieni aamupala kuului hintaan. Suihkuun ei kannattanut mennä aamulla enää 9.00 jälkeen. Illalla tuli taas lämmintä vettä. T
Ilmoittaja
Put
Ilmoitettu
27.04.2005

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (3)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

23.04.2006
2/5 tähteä

Oltiin tuolla kolmisen yötä kesällä 2005 hostelli- eli vankilapuolella. Puhtaat joskin pienet huoneet, jonka antoi anteeksi tuon vankilateeman ansiosta. Sijainti vanhankaupungin alapuolella ja Tescon vieressä fantastinen.Aamiainnen oli keskitasoa (balkanmakkaravoilipiä ja kahvia/teetä).Ystävällinen henkilökunta, mutta osa vieraista (lähinnä känniset britit ja saksalaiset) mesosivat läpi yön.

24.10.2005
2/5 tähteä

Sijainti ja aamupala hyvä. Siisti. Lämmintä vettä tuli vain aamulla ja suihku/vessa oli myös monen ötökän koti.Hostelli on muuten entinen salaisenpoliisin vankila, joka tuo siihen omanlaisen tunnelman..Itse matkustin yksin ja hostelli on iso sekä commonroomia ei ole, joten oli todella vaikea tutustua muihin asukkaisiin. Hostellin yhteydessä toimii hotelli, joka vie majottautumisesta hostellimaisuuden pois, jota itse jäin kaipaamaan.

27.04.2005
4/5 tähteä

odella hyvä sijainti keskustassa, Most Legilin vieressä. Varasimme hostellin lyhyellä varoitusajalla netistä ja kaikki sujui hyvin.

Hae majoitusta
  1. -