Hostel Elf
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
10.00
Käyntiaika
kesäkuussa 2003
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
Ahdas ja ensinäkemältä epäsiistin oloinen, mutta ei ole sitä lähimainkaan. Ehdottomasti käymisen arvoinen, tunnelma olohuoneessa mahtava, paljon matkalaisia eri puolilta maailmaa! Sis. vaatimattoman aamupalan, sämpylän. Dormit ja vesi ok. Kävelymatkan päässä Hlavní Nádrazísta.
Ilmoittaja
BlueZ
Ilmoitettu
11.05.2005

Husitská 11, Prague 3. 10min kävely Hlavní Nádrazísta.

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (7)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

25.08.2009
3/5 tähteä
toukokuu
dormi

hinta kahelta yöltä kahelta hengeltä on kuitin mukaan 1292 korunaa (siitä voi laskee sitten e/hlö/yö..)

ihan ok hostelli tosin respan porukka näytti olevan pilves kun saavuin sinne (eli myöhään illalla). perussiisti, aamupala oli täytetty patonki, mutta sitä ei kukaan tainnu valvoo paljoko porukka otti. Kävelymatkan pääs keskustasta. Meidän huoneeseen ei ainakaan kuulunut tota yllämainittua junaa ja terassiakaan ei koitettu, joten mitään ylimäärästä ei kuultu (vain normiääniä)

14.08.2007
3/5 tähteä

Aivan sykähdyttävän boheemi atmosfääri, johon harvassa hostellissa törmää. Yksi ehdottomia suosikkejani, ilman sitä helvetin junarataa! Lungilla terassilla oli mukava istuskella niin kauan ennen kuin seuraava juna alkoi huutamaan noin kymmenen metrin päässä terassista. Tämän olisi vielä kestänyt muutaman pivon voimalla, mutta se, että raide kulki vielä aivan dormin ikkunan vierestä, oli liikaa. Se raiteitten narskuminen oli niin helvetillistä, että siinä ei edes earit olisi auttaneet. En tiedä, minkälainen ongelma tämä muissa huoneissa oli, mutta itse en tämän takia uskalla aivan avoimin mielin paikkaa suositella, jos tarkoituksena on majoittuessa myös nukkua. Vaikka aamupala olikin vain edellä mainittu sämpylä, oli se tukevasti rakennettu ja päihitti kahvin kanssa nautittuna monen hostellin rävellykset. Sämpylöiden syöntimäärääkään ei ollut rajoitettu, joten mikäpä siinä estää niitä sitten useamman nauttimaan. Respan bisse oli muistaakseni hiukan ylihinnoiteltua huomioiden, että hostellia vastapäätä oli pikkumarketti ja Zizkov luonnollisesti myös täynnä juottoloita, joissa halpaa bisseä on yllin kyllin tarjolla. Kahvin kanssa oli muuten tarjolla pirun maukkaita kahvileipiä. Kokeilkaa, jos mahdollinen junien metelöinti ei pelota...

03.06.2006
4/5 tähteä

lungia jengiä, halpa dormi, viihtyisät tilat ja suht.lyhyt kävelymatka keskustaan

26.09.2005
3/5 tähteä

Taivas verrattuna appleen. Hyvä 2hh huone. Ystävällinen henkilökunta. Jos olohuoneessa oli melua ei kuulunut sieltä huoneeseen. Ilmainen netti. Suht siisitiä. Suihku tosin huono.

17.08.2005
4/5 tähteä

Mukava ja rento tunnelta. Biletyshostelliksi en kyllä tätä haukkuisi. Ei siihen olohuoneen tunnelmaan ole pakko aina osallistua. Edullinen.

29.05.2005
3/5 tähteä

Biletyspaikka, bisseä ei tarvii juoda yksin. Jos se ei kiinnosta menisin muualle.

24.05.2005
3/5 tähteä

Täynnä meluavia kännisiä jenkkejä, joten jos sitä hakee niin täydellinen paikka. Muuten keskitasoa.

Hae majoitusta
  1. -