Riverside Hostel
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
8.00
Käyntiaika
18.6.-21.6., 2.7.-4.7.
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
Pieni ja tunnelmallinen hostelli Pestin puolella, parin korttelin päässä rannasta. Kävellen pääsee helposti moneen paikkaan, lisäksi metroasema ja ratikkapysäkki lähellä. Ihanan ystävällinen ja avulias henkilökunta. Osaavat neuvoa hyvät ruokapaikat ja baarit, ja mitä kukakin nyt tarvitsee. Dormien ikkunat antavat vilkkaalle kadulle, joten korvatulpat mukaan! Hinnat ovat kalliimmat viikonloppuisin ja heinä-elokuussa, eroa viikolle pari euroa, ja euroilla voi tuolla tosiaan maksaa, mutta taitaa tulla hiukan halvemmaksi maksaa florinteilla.
Ilmoittaja
liisa
Ilmoitettu
06.07.2009

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (1)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

25.10.2010
5/5 tähteä
Lokakuu
4hh tai isompi
7.50 €/yö/hlö

Sattuipas hyvälle paikalle täältä löydetty hostelli. Aivan kaupungin keskustan kulmassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Isoimman plussan sai paikan tunnelma ja ulkonäkö, joka on pitkälti niille, jotka hakevat jotain vanhaa ja hieman ränsistynyttä. Kodikasta oli totisesti!

Neljän miehen neljän hengen huone osoittautui loistavaksi tutkikohdaksi pistohyökkäyksille kaupunkiin ja henkilökunnan kanssa ei ollut mitään ongelmia, hyviä keskusteluja, jos jotain ja viimeisen illan pajautus. Suosittelen lämpimästi ja aion myös käydä uudestaan joku päivä!

Hae majoitusta
  1. -