Red Fox Hostel
Tyyppi
hostelli
Hinta (€/yö/hlö)
8.00
Käyntiaika
Elokuu
Arvosana
5/5 tähteä
Muuta
Viimeisin kesäreissuni Budapestiin oli täydellinen!
Suosittelen hostellia kaupungin parhaalta paikalta Budapestin keskustasta, Red Fox Hostellin (http://www.redfoxhostel.com). Hostelli on uusi, joten kaikki on puhdasta ja modernia. Lisäksi se sijaitsee lähellä kaikkia baareja ja klubeja.
Red Fox Hostellilla on myös oma baari (!!!) ja jokainen vieras saa ilmaisen tervetuliaisjuoman, kaiken lisäksi hinnat eivät ole korkeita - huippua! Suosittelen!
Voin myös suositella Szechenyi-kylpylää. Kävin siellä itseasiassa kahdesti; ensimmäisen kerran ensimmäisenä lomapäivänä vain rentoutumassa ja myöhemmin toisen kerran parhaimmissa kylpyläbileissä joissa olen koskaan ollut :) (http://www.szechenyifurdo.hu)
Lisäksi vuokrasin pyörän hostellin vieressä sijaitsevasta pyörävuokraamosta ja tein omatoimikierroksen ympäri kaupunkia. Koska Budapestissä ei ole liiemmälti suuria korkeuseroja pyöräily on todella miellyttävää.
Kävin myös kuninkaanpalatsissa Budan puoleisella mäellä. Jos eksyt niille suunnille, kannattaa käydä katsomassa myös kalastajanlinnaketta. Melko läheltä linnaketta voit myös löytää todella herkullisia leivoksia! (http://www.ruszwurm.hu). Hauskaa lomaa!
Ilmoittaja
racki
Ilmoitettu
26.08.2014

Rumbach Sebestyén utca 6

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (0)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

Hae majoitusta
  1. -