Museum Youth Guest House II
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
16.00
Käyntiaika
5/2005
Arvosana
2/5 tähteä
Muuta
Jos pitää dormimajoituksesta, niin sitten paikka ansaitsee yhden tähden enemmän. Siisti paikka, ei ötököitä, ystävällinen palvelu, sijainniltaan erinomainen. Vuodevaatteet kuuluvat hintaan. Dormien ovissa ei ole lukkoja, ilmaiset lukolliset kaapit löytyy.
Ilmoittaja
möhköfantti
Ilmoitettu
22.05.2005

Károly körút 10 (parit portaat ylöspäin, oikealla)

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (4)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

16.05.2007
3/5 tähteä

Itse hostelli aika kynäinen ja ahdas paikka. Nukuimme kahden hengen huoneessa n. 100m päässä eri asunnossa, jossa tilaa oli mukavasti. Sängyt hieman muhkuraiset, keittiö löytyi mutta ei jääkaappia. Viereinen vilkas tie häiritsi, mutta toisaalta hyvä sijainti Astorian kupeessa.

11.03.2007
1/5 tähteä

palevelu oli kyllä ystävällistä, mutta meininki liiankin rentoa. yöllä huoneessa nukkuessa varastettiin paljolti tavaraa huoneestame, emme kukaan kuulleet mitään, vaikka meitä kolme olikin kys. huoneessa ja kaksi herkkäunista. Huonetta emme kyseisenä yönä saaneet lukkoon, kun piti avain luovuttaa uutta kämppäkaveria varten respaan (kämppis ei loppupeleissä edes tullut) ja hostellin turvakamerat yllättäen samana yönä olivat sökönä. kehoitan harkitsemaan uudelleen, jos kyseiseen hostelliin mielitte.

10.12.2005
5/5 tähteä

Pakko antaa 5 tähteä kompensoimaan kahta. Tosi ystävällinen palvelu, tosi rento meininki, siisti ja kodikas paikka. Tykkäsin todella.

22.05.2005
2/5 tähteä

(jatkuu) Käytössä myös internet (ilmaiseksi!) ja keittiö. Suurena miinuksena kadulta tuleva melu kadunpuoleisessa huoneessa sekä käynnissä olleet maalaustyöt.

Hae majoitusta
  1. -