Our Place Hostel
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
10.33
Käyntiaika
syyskuussa 2005
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
Sijaitsee Keletin aseman lähistöllä. Ihana sisäpiha, tosin samalla sisäpihalla asuu muitakin ja siksi hostellissa on hiljaisuus kymmeneltä. Keittiö on hieman rähjäinen, mutta kylppärit tosi hyvät! Netin käyttö on ilmaista. Olin hostelissa vain yhden yön,
Ilmoittaja
tuittu
Ilmoitettu
18.10.2005

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (3)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

22.07.2008
3/5 tähteä

Tosiaan dormiin kantautui liikenteen melu ja erittäin hyvin. Pahinta juuri klo. 6 aikoihin aamulla :/ Jolloin myös aurinko porotti ohuiden verhojen läpi. Mutta korvatulppien avulla kokemus on varmasti paljon parempi :) Isäntä oli avulias ja ystävällinen. Paikka oli aluksi suht vaikea löytää, sillä ovessa ei paljoa hostellia mainostettu.

25.04.2007
4/5 tähteä

Mukava ja suht siisti perushostelli. Ehdin yöpyä vain yhden yön, mutta mieluusti olisi jäänyt pidemmäksikin aikaa. Plussaa ilmaisesta netin käyttö mahdollisuudesta ja avuliaasta henkilökunnasta!

29.06.2006
3/5 tähteä

Asemalta matkaa ehka 100m, mutta downtowniin menee jonkun aikaa. Halpa (alle 10€/8hlo dormi), mutta iso dormi sijaitsee kadun puolella, joten meteli on kesalla todella kova, koska ikkunaa on pakko pitaa auki kuumuuden takia. Ehka hieman rahjainen, ainakin yksi kylpyhuone ja keittio, mutta tyontekijat olivat ystavallisia ja auttavaisia.

Hae majoitusta
  1. -