Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Nhat tien hotel :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Tyyppi
hotelli
Huone
2hh
Hinta (€/yö/hlö)
7.40
Käyntiaika
11.8.2009
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
Jotain hostellin ja hotellin välimaastossa. Jäi positiivinen fiilis. Palvelu oli ystävällistä ja hyvää; autettiin laukkujen kanssa, respassa oli aina joku antamassa avaimen ja avaamassa ovet, saimme saapuessa kartan ja neuvoja missä on mitäkin. Aivan hotellin vieressä oli kauppa mistä sai ostettua kylmää juomaa jne. Sijainti oli hyvä; aivan kävelymatkan päässä hyvistä ravintoloista, toreista ja nähtävyyksistä. Huone oli iso, siisti ja kaikinpuolinen OK. Kylpyhuoneessa oli amme ja perus kylppäritarvikkeet (pesuaineet, hammasharjat jne). Telkkarista näkyi sateenliittikanavat. Ilmastointi oli kaukosäätimellä säädettävä ja huoneessa oli oma jääkaappi, hiustenkuivaaja jne. Kaikinpuolin ok paikka!
Ilmoittaja
Marianne83
Ilmoitettu
24.08.2009

260 Ly Tu Trong St. Ben Thanh ward, district 1, Ho Chi Minh
Phone +(84-8) 38 245 162

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (1)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

06.01.2010
4/5 tähteä
6.12.2009
2hh
16.00 €/yö/hlö

Oltiin tässä muutama yö , ja hyvä hinta / laatu suhde. Ainoa miinus on se että ei voi maksaa kortilla,vain käteinen kelpaa.

Hae majoitusta
  1. -