Tyyppi
hostelli
Huone
1hh
Hinta (€/yö/hlö)
38.00
Arvosana
3/5 tähteä
Muuta
Siisti hostelli aivan vanhan kaupungin sydämmessä. Siistit vessat, suihkut ym. Ainoat miinuspisteet kamalasta aamiaisesta. Muuten hinta/laatusuhde varsin kohdallaan. Hämmennystä saattaa herättää sisäänkäynti samasta ovesta striptease-baarin kanssa...
Ilmoittaja
Magdalena
Ilmoitettu
11.07.2005

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (4)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

23.03.2010
3/5 tähteä
20.3.2010
dormi
6.00 €/yö/hlö

Sisääntulo ja portaikko tosiaan aika karuja ja pahanhajuisia, mutta itse hostellin puoli siisti ja kivalla tavalla sisustettu. Dormihuone oli tarpeeksi tilava ja kerrossängyt ihan hyvät nukkua. Hinta-laatusuhde aivan voittamaton. Ulkoa kuului kyllä aika hyvin äänet sisälle (viikonloppu), joten voi häiritä herkkäunisia. Sijainti todella hyvä, varmaan paras mahdollinen. Tulen varmasti uudelleenkin ja voin suositella muillekin.

09.02.2010
2/5 tähteä
2/2010
dormi

Netissä mainostettu aamiainen "kuuluu hintaan" vain lisämaksusta eikä netti ei toiminut. Plussaa todella halpa hinta ja sijainti.

29.01.2010
2/5 tähteä
1.2010
dormi
7.00 €/yö/hlö

Ihan kelvollinen paikka. Huone oli ihan OK ja homma toimi. Rakennus oli kyllä vanha ja kolkko, mutta niinhän ne yleensä vanhassakaupungissa on. Sijainti oli hyvä, tosin hieman oli vaikea löytää kun oli vain pieni kyltti. Mitään strippibaaria ei vissiin enää ole. Maksullinen nettikone ei just silloin toiminut, keittiössä en käynyt, aamupalasta ei puhuttu. Kävin vaan nukkumassa 3 yötä. Tammikuussa oli hiljaista, ja halpaa.

16.02.2006
3/5 tähteä

Sisäänkäynti oli kyllä aika karu, mutta aamiaisessa ei mielestäni ollut valittamista. Se sisälsi vapaavalintaisen sandwichin/patongin, omenan, croisantin, kananmunan, pillimehun sekä kahvia/teetä. Hyvä hostelli jos ei vaadi luksusta, sijainti oli erinomainen. Dormiyöpyminen kustantaa muuten vain 15€/hlö.

Hae majoitusta
  1. -