Broadway Hotel n Hostel
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
16.00
Käyntiaika
syyskuu 2006
Arvosana
3/5 tähteä
Muuta
Plussaa edullinen hinta ja sijainti, aivan Broadwayn kulmassa ja lähellä metroasemaa/bussilinjaa. Suht siisti. Miinusta oleskelutilan ja keittiön puuttuminen, vessat olivat vähän väliä tukossa mutta ne siivottiin kuitenkin pari kertaa päivässä. Ilmastointi puuttuu joten kesällä voi olla kuuma.
Ilmoittaja
Elody
Ilmoitettu
24.10.2006

230 West 101 Street

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (2)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

19.06.2007
5/5 tähteä

Todella hyvä ja luotettava paikka! Keittiö oli ihan hyvä, parasta kuitenkin ehdottomasti kolme jättitelkkaria joista sai katella leffoja. Itseasiassa, oli vuorokaudenaika mikä hyvänsä niin melkein aina sieltä löysi leffankatseluseuraa Erittäin mukava henkinen hostelli, menisin uudestaan! Ainoa miinus oli se että hostellin peitot hävisivät huoneista kesäkuun vaihduttua...vaikka respasta sellaisen olisi kai saanut, silti hieman ärsyttävää kylmän yön sattuessa.

11.06.2007
4/5 tähteä

Vierailin juuri kyseisessa hostellissa kahteenkin kertaan ja nyt se on juuri remontoitu. Alakerrasta löytyi hyvat oleskelutilat, jossa voi katsella leffoja, pelata bilista ja kirjojakin löytyi. Keittiökin oli ihan uusi ja hyvä. Huoneet olivat aika kolkot, mutta siistit. Siivoja kavi joka paiva laittamssa uudet pyyhkeet ja lakaisemassa lattiat. Sijainti oli todella hyva. Kokeilin niin dormia kuin kahden hengen huonettakin ja totesin dormin paremmaksi vaihtoehdoksi. Dormi oli huomattavasti tilavampi ja siella oli vesihana ja allas. Kahden hengen huone oli vain kapea huone, jossa yksi kerrossanky.

Kokonaisuudessaan voin suositella.

Hae majoitusta
  1. -