Manhattan Inn Hostel
Tyyppi
hostelli
Huone
2hh
Hinta (€/yö/hlö)
0.00
Käyntiaika
tammikuu 2006
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
Mahtavalla paikalla Madison Square Gardenin ja Macy's -tavaratalon lähellä. Siistit pienet huoneet, aamupala sisältyi hintaan, hiljainen talo. Suosittelen!
Ilmoittaja
sylvatica
Ilmoitettu
26.02.2007

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (2)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

11.07.2008
2/5 tähteä

Yövyin kesällä 2008 kahden hengen huoneessa, jossa oli oma wc ja suihku. Huone oli todella pieni ja vaatimaton. Siivooja tyhjensi päivittäin roskakorit, muttei vaihtanut pyyhkeitä tai lakanoita kertaakaan. Ilmastointi, joka on välttämättömyys kesällä New Yorkissa. Yksityiskohtana, ettei huoneessa ollut verhoa ikkunan peitoksi (vain lyhyt kappa). Melu kantautui kadulta, joten korvatulpat tarvittiin. Vaatimaton aamiainen. Perusystävällinen respan henkilökunta. Sijainti lähellä Penn Stationia ja Madison Square Gardenia. Ei kovin kaunista ja miellyttävää seutua, mutta pääsee helposti muualle Manhattanille. Hintaansa nähden kohtuullinen hostelli, mutten välttämättä yöpyisi toista kertaa. Tosin en odottanutkaan isoja tältä hostellilta.

20.05.2008
3/5 tähteä

Majoituin täällä 9.2.-18.2.2008, ensin 4 pedin tyttödormissa ja sitten 8 pedin sekadormissa. Hostelli on ihan siisti ja kylpyhuoneet ok. Lakanat ja pyyhe hostellin puolesta. Olin useammassa huoneessa (huonetta voi joutua vaihtamaan kesken vierailun, mutta saapahan uudet puhtaat lakanat), ok kuntoisia, ei ötököitä ja hyvällä paikalla, hintatasokin ok ottaen huomioon NYC:n yleisen tason. Respan toiminta vähän sekavaa eikä aamiainen ole ihmeellinen, mutta voisin yöpyä toistekin.

Hae majoitusta
  1. -