Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
40.00
Käyntiaika
joulu 2008
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
Sveitsiläisen pariskunnan pitämä hostelli, monet työntekijät sveitsiläisiä nuoria. (tosin enää nettisivuilla ei mainittu asiasta, onkohan muuttunut..?) Dormien lisäksi parempitasoisia huoneita, osa niistä kävelymatkan päässä toisessa rakennuksessa. Loistava sijainti keskuspuiston etelälaidassa. Dormien suihkut aavistuksen epäsiistejä, mutta muuten paikassa hyvä fiilis, tykkäsin!
Ilmoittaja
tefte
Ilmoitettu
31.01.2010

1291 Accomodation
337 West 55th St

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (1)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

15.05.2010
4/5 tähteä
6.5.-13.5.2010
2hh
35.00 €/yö/hlö

Paikka on nuorisohostelli, jossa kaikki perusasiat toimivat hyvin. Paikka on edullinen ja siitä jää myös matkailijalle hyvä fiilis. Jos etsii turvallista ja rauhallista majoituskohdetta, tämä on niin ikään paikkasi. Hyvä myös yksin matkustavalle, sillä tosi yhteisöllinen meininki kanssamatkailijoiden kesken. Seuraa löytyy museoreissulle ja bailaamaan. Näin mun vierailuaikanani ainakin.

Aamiaiseksi leipää, muroa ja kahvia. Ei hääppöisesti siis, mutta kyllä sillä elää aamun. Hostellilla oleskelutila, jossa iso telkka ja voi hengailla muiden matkustavien kanssa.

Sijainti on mahtava, aivan keskellä Manhattania. Kaikki nähtävyydet siis lyhyehkön metromatkan tai kävelyrupeaman tavoitettavissa.

Mahdollisuus päästä nettiin maksua vastaan. ( 2 dollaria/ 20 min) Paikallispuheluita voi soittaa ilmaisiksi. Henkilökunta neuvoo mielellään ja kertoo säästötippejä muuten kalliiseen Manhattan-elämään.

Yövyin kahden hengen huoneessa seitsemän yötä. Hinnaksi tuli hiukan päälle 600 dollaria, josta maksettavakseni siis noin 300 dollaria. Yöpyminen yhdeltä yöltä kustansi siis noin 35-40 euroa.

Suosittelen! :)

Hae majoitusta
  1. -