Pallontallaajat.net

Muuta mukavaa => Asian vierestä ja vieläkin kauempaa => Aiheen aloitti: hile - 18.03.2003, 17:58:04

Otsikko: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: hile - 18.03.2003, 17:58:04
Elikkäs joo,  keitäs te nikkien taakse piiloutuneet immeiset ootte ja miten elätte (muutenku seuraavan reissun voimalla)
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Celia - 18.03.2003, 18:13:09
Kohta kaksikymppinen nainen Joensuusta. Välivuotta pitämässä, ei opiskelupaikka auennut viime syksyksi, tänä vuonna uudelleen. Tällä hetkellä puuhaan apuopena ekaluokassa  :D

Onneksi on aikaisempia säästöjä, että on mahdollisuus lähteä reissuun tänä kesänä. Ja kaikenlaista nippelihommaa... ihan kirppareista alkaen. Aika pitkälle se reissu hengissä pitää   8)

- Tietysti myös siskon tyttö ja oma kissa  ;D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: hile - 18.03.2003, 18:19:52
Päätinpä sitten uusia tän ihan vaan omaksi ilokseni.

Elikä olen 18-vuotias pieni ja pippurinen (jostain syystä olen saanut lempinimen Pikku-Myy :P) tyttönen Itä-Vantaalaisesta betonihelvetistä. Mutta onneksi vain toistaiseksi, syksyllä Lontooseen ja talvella Kreikkaan kylmyyttä pakoon...hrrrr. Ja kielitaitoa parantamaan. Kreikkaan voisin jopa asettua asumaan sitten joskus tulevaisuudessa. Siinä tulisi kaupanpäälle mielenkiintoset naapurimaat :)
2003 vuoden (lakiton) ylioppilas C:n papereilla. Nyt ei vielä tiedä millon, minne ja mitä menee opiskelemaan, mutta eihän tässä vielä ole mikään kiirus.
Tykkää elukoista (hmm, vain kokonaisina, ei lihakimpaleina kaupan tiskillä), kissat on erityisesti lähellä sydäntä. Kolme kisua (Nelli, Nicky ja Oliver) tällä hetkellä. Haaveena on helpottaa Kreikan kulkukissa ja -koira tilannetta auttamalla paikallisia järjestöjä (saa kertoa, jos tietää sellasesta) tai perustamalla oma. Ja haaveethan toteutetaan.
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: KristiinaE - 18.03.2003, 18:52:31
Juuri 21 vee tayttanyt naispuolinen, asun Dublinissa, opiskelen ekaa vuotta Trinity Collegessa, lahinna politiikkaa ja sosiologiaa, oon taalla viela ainakin seuraavat 3 vuotta.

Alunperin Hameenlinnasta, Helsingissa asunut tata ennen 2 vuotta, kuten myos ensi kesana... Hmmm.... Mitapa muuta tassa?

Torstaina viikoksi Espanjaan rentoutumaan rannalle - mitaan extremea ei ole tiedossa, aion nukkua paljon, uida, ruskettua ja kirjoittaa yhden esseen. Tallaistakin matkailua tarvitsee valilla... :-)
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Yada - 19.03.2003, 13:18:04
Tämän kevään abi (tsemppii kirjotuksiin hile!) joka toivoo siinä sivussa valmistuvansa myös toisesta opinahjosta jossa on viimeiset kolme vuotta ahertanut. (Enkä oo missää kaksoistutkinnos!)
Haki Ilmavoimien viestikouluun ja odottelee huhtikuun valintatilaisuutta. (En oo mikää sotahullu! [Jo valmiiks ku kaikki yleensä kysyy...]) >:(
Hakee ainakin vielä näillä näkymin pariinkin yliopistoon (mikäli nyt tän hetkiset koulunsa saa päätökseen).

Omistaa koiran ja asustaa vaihteeksi kotosalla (harjottelussa) vaikka maksaa samalla opiskelukämppää toisaalle.  :o

Haaveilee vuoden mittaisesta vapaaehtoisjaksosta, jota yrittää kovasti mahduttaa tulevaisuuden suunnitelmiinsa. Tietää rakastavansa matkailua (vaikka ei kauheasti ole sitä vielä harrastanutkaan).  :-[

Rakastaa teitä kaikkia ihania immeisiä!  :-*
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Pera - 19.03.2003, 19:27:29
Jospa minäkin kerron jotain itsestäni...
Oululainen, 25v, tietotekniikan opiskelija / atk-sekatyömies, 110kg, 190cm, kengännumero siro-46. Haaveena päästä toiselle puolelle maapalloa rakentamaan tietoliikenneyhteyksiä johonkin tuhannen sekaisin olevalle katastrofialueelle. Vaan ei taida vaimo päästää.  ;D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Nick - 19.03.2003, 19:30:32
Tosi hyvä topikki!
Ite olen 17-vuotias miehenalku, currently living in Holland. Seuraavat pari vuotta ainakin. Aktiivisemmat on varmaan sen jo hogannut, kun about joka tekstissä tulee siihen palattua, mut kannattaa kertoo jotain sellasta mitä varmaan suurin osa täällä ei tiedä... eikä se oo tähän mennessä ketään häirinny. Niin, ja täältä sit on suunnitelmis intti jonka jälkee veri vetää ulkomaille, tosin ei luultavsti takas hollantiin...
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Marie - 19.03.2003, 20:09:23
Ensi syksyn abi joka on 19v. Haaveissa päästä yliopistoon lukemaan kulttuureja ja kieliä, sitä ennen haluan kuitenkin matkustaa! Syksyllä kirjoitusten jälkeen Espanjaan ja sitten Etelä-Amerikkaan ja haluaisin matkustaa myös Suomessa ja ehdottomasti on pakko päästä myös Islantiin ja Grönlantiin. Kunnon leipätyöhön en halua ikinä vaikka siihen päätyminen on kai mahdotonta estää.. Asun Espoossa, toivottavasti jo pian Barcelonassa. Haluna oppia lisää kieliä ja matkustaa lisää.
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: fishbone - 20.03.2003, 00:33:33
 ;D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: leposi - 20.03.2003, 10:23:45
Joo kai miekin sitten.

eLI, vuosimallia 81 oleva poika. Helsingissä nykyään asustelen. Hangosta tänne tieni löysin. Musiikista tykkään hirveästi. Hyvästä sellaisesta, tiedätte kyllä...

Opiskelen mediatekniikan insinööriksi. Tai en ehkä enää opiskele aktiivisesti. Ensi syksyksi oppilaitoksen vaihto tai "välivuosi". Ei katsokaas tämä insinöörikoulutus kiinnosta. Ala kiinnostaa jossain määrin. Siis kesällä yritän "parempiin" paikkoihin, esim. Elokuvataidetta TaiKiin tai yliopistoon viestintää. Laurea ja Stadia ovat myös tähtäimessä. Toivottavasti jossain ollaan syksyllä. Jos ei, niin tammikuussa Heliaan. Suunnitelmia, suunnitelmia, liikaa jos-sanoja elämäni tarjoaa. Mutta tulevaisuus on pk-seudulla tai ulkomailla. Ja töitä saa tarjota  :P
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: juhok - 20.03.2003, 17:10:51
Kai tässä täytyy solidaarisuuden nimissä kerto itsestäkin jotain, kun kerran saa lukea muiden tarinoita.

Olen 19v lusmu Lohjalta. Tarkemmin sanottuna viime vuoden yo, joka on etsinyt paikkaansa tässä maailmaassa viimeisen vuoden ajan. Osa-aika töitä teen Turkulaisen perheravintolan palveluksessa. Vapaa-aika kuluu täysin urheilun ja pienten bisnesten parissa. Pääsykokeet painaa päälle kovaa vauhtia, mutta lukuinto rajoittuu lähinnä keskustelupalstojen selailuun. Matkailu on aina kiinnostanut, mutta rajoittunut enimmäkseen viikon loma/kilpailu reissuihin Euroopassa. Viime syksynä sain toteuttaa haveeni lähteä ensimmäiselle pidemmälle reissulle kavereiden kanssa. Matkustuskärpänen puraisi sillä reissulla senverran kovaa, että kuume ei ole laskenut vieläkään.
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Roosa - 21.03.2003, 14:25:59
22-vuotias tyttönen Helsingistä (aprillipäivänä tulee 23 täyteen) ja hoitelen työkseni lapsia niiden kotona. Perinteinen lusmu kai minäkin, kun jo toista välivuotta vietän ylppäreiden jälkeen. Palkka ei huimaava, mutta askeettisesti elämällä säästyy vuodessa huomattava summa, joka sitten kesällä tuhlataan johonkin reissuun  :P
Hakupapereita on tosin laitettu eteenpäin, mutta odotan kauhulla opiskelijaelämää, jos sinne asti pääsen. Pitää varmaan muuttaa telttaan asumaan. Mielessä on montakin potentiaalista matkakohdetta ja ärsyttää, kun ei voi kaikkiin mennä yhtä aikaa!
Kirjoittelen meilejä/kirjeitä ympäri maailmaa olevien ihmisten kanssa -myös tämä on oiva tapa tutustua erilaisiin kulttuureihin ja ihmisiin.

Aikaisemmin elämä teknomusiikki-piireissä vei minua eteenpäin ja ulkomaan matkatkin tehtiin vain bilettämiselle. Nyt olen alkanut kaivata matkoilta jotain muutakin, vaikka jumputus on edelleen sydämeni musiikkia.
Oikeastaan tekisi mieli nyt tehdä vain töitä, jotta olisi rahaa matkustella. Ja sitten kun on tarpeeksi nähnyt maailmaa, olisi hetken paikallaan ja opiskelisi itselleen ammatin -ehkä sitten 3-kymppisenä... Mutta. Tulevaisuus on täysin avoin. Kuten matkailussa, myös elämässä vihaan valmista pakettielämää.

Jännityksellä seuraan vierestä, kun kämppis on uhannut muuttaa Intiaan! Saas nähdä.  :)
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Jouni - 24.03.2003, 15:37:55
27-vuotias poika Espoosta. Juna toi lopullisesti tänne Jyväskylästä lopputyötä tekemään vuoden 2000 alussa. Nyt kun on kolme vuotta näitä ruuduntuijotustöitä tehnyt, alkaa kaivata taas opiskelijaelämää. :) Kun vielä tietäisin, mikä minusta isona tulee. ??? Ehkä menen syksyllä jatkamaan vielä insinööristä DI:ksi tai jotain, mutta inhoan koko sanaa URA. Silloin tällöin minut voi löytää ajamasta jotakin Helsingin sinisistä busseista - vastapainoa 8-16-työskentelylle jäänteenä opiskelukesätöistä.

Baltian maat ja Venäjä ovat tällä hetkellä matkakohteista vahvasti pinnalla, karkaan sinne aina, kun vähänkin lomaa irtoaa. :D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: kimble - 24.03.2003, 16:12:22
Eli 19 vuotias poitsu Mäntsälästä nykyään. Noin neljä kuukautta sitten asuin vielä Vantaalla.
Tällä hetkellä armeijaa jäljellä tuollaiset 110 aamua vai olisko jo 109.
Armeijan jälkeen on tarkoitus hankkia kesätöitä ja tehdä reissu jonnekkin. Sitten ensi vuoden yhteishaussa opiskelemaan.
Musiikista ja lukemisesta (varsinkin näiden keskustelu palstojen) tykkään! Eipä tässä kai muuta.
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Berlin - 27.03.2003, 11:46:27
Naisihminen länsirannikolta, lähempänä kolmeakymmentä kuin kahta... Töissä kirjasto- ja informaatiopalvelun alalla silloin, kun Suomessa joutuu kökkimään. Todellinen kaappilusmu: inhoan työntekoa, mutta koska sitä on pakko tehdä päästäkseen reissaamaan, onnistun jollain kumman konstilla vaikuttamaan tehokkaalta ja aktiiviselta veronmaksajakansalaiselta. Vaikka mieluummin joka hetki haistattaisin pitkät ja lähtisin ulos ovesta viettämään omaa vapaa-aikaa ja elämää :) Muutan usein enkä omista juuri mitään (paitsi fillarin, stereot ja pahvilaatikollisen astioita), ja ilmeisesti elän muutenkin tavalla, joka mun ikäisilleni alkaa olla äärimmäisen vaikea ymmärtää...

Kiinnostuksen kohteita löytyy toki muitakin kuin matkailu mutta jääköön ne nyt kuitenkin luettelematta, kun tämä ei kerran ole kirjeenvaihto- eikä deitti-ilmoitus ;)
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: fishbone - 27.03.2003, 22:21:10
;D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Berlin - 28.03.2003, 13:22:40
Lainaus

Ihan kun joku kirjoittaisi asioita mun elämästä! Hitto, tunnetko mut? Muuttelet pieniä yksityiskohtia elämästäni ja sitten panet sitten ne kaikkien luettavaksi nettiin.

Vainoharhathan tässä iskee!  ;D ;D ;D

Hmmmm... kenties sä olet se mun kauan kadoksissa ollut yhdeksäs sivupersoonani? ;D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: fishbone - 28.03.2003, 23:53:54
 ;D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Berlin - 01.04.2003, 16:37:54
Lainaus
Jos nyt näin todellakin on, niin voisitko satsata tähän yhdeksänteen persoonaasi pikkusen lisää, koska sen elämä on perin tylsää. Aluksi voisit vaikka panna 9. sivupersoonasi ottamaan lopputilin duunista ja lähettää muutamaksi viikoksi Berliiniin, onnistuisko?  ;D

No, totta puhuen ei tämä ensimmäinen (tai kolmas tai viides tai...) persoonakaan tällä hetkellä hirmuisesti juhli! Eli tylsähköä elämää vietetään täälläkin päin, ainakin kesään/syksyyn asti, jolloin tunnelin päässä näkyy sentään vähän valoa :)

Lopputili duunista onnistuu silti alta aikayksikön - jos yhdeksäs persoona ilmoittaa mulle pomonsa osoitteen, niin sinnehän lähtee pirullinen irtisanoutumisilmoitus tältä istumalta ;D Ja koska mut toivotettiin "tervetulleeksi takaisin koska tahansa" duunipaikkaani Berliinissä, niin ei niillä varmaan ole mitään sitä vastaan, jos joku muu mun persoonistani menee sinne muutamaksi viikoksi hommiin... Tosin kukaan ei varmaan vapaaehtoisesti halua siivota, pilkkoa porkkanoita ja sipuleita keittiöissä tai pakata viinapulloja about 600 euron kk-palkalla (netto), ei edes Berliinissä, joten harkitse tarkkaan kannattaako vaihtokauppa ;D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: fishbone - 02.04.2003, 00:12:46
;D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: fishbone - 02.04.2003, 00:17:11
Lainaus
niin ei niillä varmaan ole mitään sitä vastaan, jos joku muu mun persoonistani menee sinne muutamaksi viikoksi hommiin...

Ja mitä tähän tulee, niin voisin epäillä heidän hieman ihmettelevän, kun sijastasi paikalle pamahtaa ~190cm/~100kg miestä, joka ilmoittaa olevansa Berlin'in yhdeksäs persoona. Mutta kieltämäti, jos pitäisivät sitä täysin normaalina, työpaikan pitäisi olla niin pimeä, että se voisi jopa olla mun mieleen. :P
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Jouni - 02.04.2003, 09:37:55
Lainaus
Ja mitä tähän tulee, niin voisin epäillä heidän hieman ihmettelevän, kun sijastasi paikalle pamahtaa ~190cm/~100kg miestä,

Lainaus
Oululainen, 25v, tietotekniikan opiskelija / atk-sekatyömies, 110kg, 190cm, kengännumero siro-46.
Onpas tänne valikoitunut hentorakenteista porukkaa enemmänkin, jatkan listaa: 204cm/~105kg... :D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Berlin - 02.04.2003, 09:42:08
Lainaus

Murjo nyt lisää lyötyä miestä ja kerro mitä silloin tapahtuu?!

Jep eli Berliinin jälkeen vielä pari kuukautta kitumista ja sitten syyskussa puoleksi vuodeksi Etelä-Amerikkaan. Murjoiko tämä tarpeeksi? ;)

Lainaus
Mitä mitä? Aletaanko täällä lipsua? "Ei edes Berliinissä" - Pöh... Tosi berliner, ei tollasiin pikkuseikkoihin kiinnitä huomiota.

No joo, myönnetään, tulihan sitä itekin sentään muutama kk kärsittyä... mutta huomautan vielä, että kaiken muun lisäksi töihin piti herätä lähes joka aamu (yö) kello 3-4 välillä. Jos ei huono palkka ja pasha duuni töki tarpeeksi, niin viimeistään tässä vaiheessa aamu-unisella ihmisellä alkaa palaa päreet!
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Berlin - 02.04.2003, 09:47:47
Lainaus

Ja mitä tähän tulee, niin voisin epäillä heidän hieman ihmettelevän, kun sijastasi paikalle pamahtaa ~190cm/~100kg miestä, joka ilmoittaa olevansa Berlin'in yhdeksäs persoona.

Ei hätää, onhan siitä jo kohta vuosi kun sieltä lähdin, ja sillä työvoiman vaihtuvuudella ovat tod.näk. kokonaan unohtaneet miltä mun pitäis näyttää. Homma menee varmaan ihan täydestä sukupuolenvaihdoksesta ja pituuden + painon lisäyksestä huolimatta ;D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Jouni - 02.04.2003, 09:47:51
Lainaus
Jep eli Berliinin jälkeen vielä pari kuukautta kitumista ja sitten syyskussa puoleksi vuodeksi Etelä-Amerikkaan. Murjoiko tämä tarpeeksi? ;)
Tuo murjoi ainakin minua...  :) Pitäisiköhän tässä itsekin lyödä hanskat vaan reilusti tiskiin ja lähteä reissaamaan? No, syksyllä olisi tarkoitus lähteä vielä jatkamaan opiskeluja ja varasuunnitelma B, joka otetaan käyttöön, jos en pääsekään sisään, sisältää etupäässä matkailua.  :D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: fishbone - 02.04.2003, 23:31:00
Lainaus
Jep eli Berliinin jälkeen vielä pari kuukautta kitumista ja sitten syyskussa puoleksi vuodeksi Etelä-Amerikkaan. Murjoiko tämä tarpeeksi? ;)

Kyllä! Taas toivon, että olisinpa osannut kerrankin pitää pääni kiinni. :-/

No ei vaineskaan, en voi olla kuin iloinen, jos joku pystyy tekemään tollasta! Mutta vähän niinkuin lohdutukseks kuitenkin, voisit ehkä passaa sen Berliinin matkan mulle? ;) Tai vähintään ottaa mut mukaan; eihän pitäisi tulla ongelmia, kun selität vaan kaikille, ettei tosta kannata välittää, se on vaan mun 9. persoonani. Harvallapa on mukana 100kg alter egoa!  ;D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Berlin - 03.04.2003, 08:27:32
Lainaus
Tai vähintään ottaa mut mukaan; eihän pitäisi tulla ongelmia, kun selität vaan kaikille, ettei tosta kannata välittää, se on vaan mun 9. persoonani. Harvallapa on mukana 100kg alter egoa!  ;D

Muuten hyvä idea - mutta jos lentokentän ihmisten kanssa kuitenkin tulee jotain sanomista (esim. säännöissä/koulutuksessa ei ole mainittu miten mukana matkustaviin alter egoihin pitäisi suhtautua, tmv. pikkuprobleemia...), niin miten 100kg alter egoa sullotaan rinkkaan piiloon? ;D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: fishbone - 04.04.2003, 00:06:16
Lainaus

Muuten hyvä idea - mutta jos lentokentän ihmisten kanssa kuitenkin tulee jotain sanomista (esim. säännöissä/koulutuksessa ei ole mainittu miten mukana matkustaviin alter egoihin pitäisi suhtautua, tmv. pikkuprobleemia...)

Hitto jos kaltaisesi lusmu (sorry vaan ;)) onnistuu jollain konstilla junailemaan itsensä _puoleksivuodeksi_ _Etelä-Amerikkaan_, niin en uskonut tälläisen tuottavan järin suuria ongelmia! Ja ei hätää, mä saan kyllä jollain konstilla Hki-Vantaalla itteni sisälle, joten sulle ei jää enää kun se toinen pää. Lohduttavaa, eikö? ;)

Ihan vaikka vinkiksi esim. tälläinen konsti: Kerrot ihan rehellisesti, että mä olen vaan sun 9. persoonas, ja olet pitänyt ittees siihen asti hulluna, kun sulla sellanen on, mutta että sillä toisella menee oikeasti paljon huonommin, jos se kerta muka näkeekin sen. Mahtaiskohan onnistua? ;D

Lainaus
niin miten 100kg alter egoa sullotaan rinkkaan piiloon? ;D

Niin ja sehän on periaatteessa ihan helppoa, mä voin käydä kaivamassa vintistä vanhan lätkäkassin ja otat sen rinkan sijaan mukaan reissuun. Sinne mä ehkä voisin jopa mahtua, jos ensin poistettaisiin hetkellisesti muutamia ulokkeita, esim. kädet ja jalat. Jutun juoni on kyllä nyt siinä, että miten ne laitataan perillä takaisin, mutta etköhän kätevänä tyttönä ratkaise tollasen ongelman ihan helposti (viitaten edelleen siihen kuuluisaan, lusmu lähtee _Etälä-Amerikaan_ juttuun). ;D
Otsikko: [Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Berlin - 04.04.2003, 14:44:16
Lainaus
Ja ei hätää, mä saan kyllä jollain konstilla Hki-Vantaalla itteni sisälle, joten sulle ei jää enää kun se toinen pää. Lohduttavaa, eikö? ;)

No ei sitten hätää - pahin mitä sulle voi tapahtua on, että jämähdät Berliiniin... ei nyt mikään maailman kamalin kohtalo, ainakaan verrattuna siihen, että muuten joutuisi tulemaan takaisin Suomeen!

Lainaus

 Mahtaiskohan onnistua? ;D

Pessimistinä veikkaan että ei, mutta oltaisiinpa ainakin piristetty muutaman elämäänsä kyllästyneen lentokenttätyöntekijän päivää  ;D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Berlin - 04.04.2003, 14:59:57
Lainaus
Jutun juoni on kyllä nyt siinä, että miten ne laitataan perillä takaisin, mutta etköhän kätevänä tyttönä ratkaise tollasen ongelman ihan helposti (viitaten edelleen siihen kuuluisaan, lusmu lähtee _Etälä-Amerikaan_ juttuun). ;D

Nyt päästään asiaan! Moottorisaha mukaan ja veri kentällä lentämään, niin luulenpa ettei kukaan ihan helposti tule väittämään noita alter ego -juttuja hulluudeksi, ainakaan päin naamaa! Ja kädettömänä + jalattomana pääset varmaan säälipistelennolla takas kotiinkin, jolloin voit ensi töiksesi ilmottautua HYKSiin lekuriopiskelijoille harjoituskappaleeksi. Mikä parasta, luultavasti saat myös sairaslomaa...

Meinasin vaatia että vastapalvelukseksi pääsen sun aler egona sinne Japaniin, mutta taitaa homma mennä niin työlääksi, että ehkä kuitenkin jatkan elämäni tuhlaamista ja perinteistä rahan säästöä täällä töissä  ;D ;D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: ilona - 04.04.2003, 17:57:00
Sarjassamme: tämän haluaisin nähdä livenä...  ;D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Roosa - 04.04.2003, 23:05:18
Fishbone ja Berlin, meettekö naimisiin?  :P
Otsikko: Re: [mitä te sisällätte?
Kirjoitti: fishbone - 05.04.2003, 00:27:36
Lainaus

No ei sitten hätää - pahin mitä sulle voi tapahtua on, että jämähdät Berliiniin... ei nyt mikään maailman kamalin kohtalo, ainakaan verrattuna siihen, että muuten joutuisi tulemaan takaisin Suomeen!

Toi on muuten erittäin totta! :D Miksenköhän oo itte keksiny!? Mutta kuten kerroit, niin ei siellä Berliinissäkään ole kauhean kivaa ihan pennittä, ja ennen kaikkea jalatta ja kädettä! :-/

Lainaus
Nyt päästään asiaan! Moottorisaha mukaan ja veri kentällä lentämään, niin luulenpa ettei kukaan ihan helposti tule väittämään noita alter ego -juttuja hulluudeksi, ainakaan päin naamaa! Ja kädettömänä + jalattomana pääset varmaan säälipistelennolla takas kotiinkin, jolloin voit ensi töiksesi ilmottautua HYKSiin lekuriopiskelijoille harjoituskappaleeksi. Mikä parasta, luultavasti saat myös sairaslomaa...

Jokaisessa meissä näemmä asuu sisällä pieni sadisti! Jo voin mielessäni nähdä Berlinin silmien loiston, kun miettii kuin pärryyttelis moottorisahalla jäseniä poikki kuin Jason konsanaa. Muuten olis kyllä hyvä idea, mutta vois kuvitella, et se moottorisaha saattaa repiä aika pahasti, joten korjaaminen ei liene sen vehkään jälkeen kaikkein helpointa, jos näin vakavasti ajatellaan. Joten joku hieman hellävaraisempi juttu pitäisi keksiä; hitto kun hymyilyttää kuvitella, kun joku vetelee pokasahalla toista palasiks Tegelin sisäpihalla, ja nippusiteet lopuksi tynkien päähä, ettei ihan valu matkan aikana kuiviin. ;D

Heh... Ja itse asiassa sain jo eilen illalla nukkumaan mennessäni kuningas idean, että lähden tässä Hong Kongin kautta Berliiniin ja paikan päälle päästyäni, menen lääkärille valittamaan yskää, kipua keuhkoissa jne jne... niin eiköhän aika pikaseen järjesty, (mulle) suht' halpa majotus muutamaks viikoksi. Ei ollenkaa muute pöhkömpi idea! ::)

Lainaus
Meinasin vaatia että vastapalvelukseksi pääsen sun aler egona sinne Japaniin, mutta taitaa homma mennä niin työlääksi, että ehkä kuitenkin jatkan elämäni tuhlaamista ja perinteistä rahan säästöä täällä töissä

Niin no täytyy tunnustaa, että tää Japanin matka on kyllä vasta sellanen äkkipikainen idea, josta välttämättä ei tule mitään, johtuen ennenkaikkea rahoituksesta. :-/ Tonne Japanilaan, kun noi matkat ei ole kuitenkaan ihan ilmaisia ja tota rahaahan ei ihan läjäpäin kuitenkaan ole. Mutta jos mä sinne lähen, niin toki pääset alter egona rinkassa matkaan; se on vaan ikävä tosi asia, että sinne on pikkasen pidempi matka ku tonne Berliiniin, joten voi käydä siellä ruumassa aika pikkasen pitkäksi. Mutta voin mä lainata sulle mun minidisc-soitinta ja Whamin Best of-kokoelmaa, siinähän se matka menee kuin siivillä! ;D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: fishbone - 05.04.2003, 00:36:42
Lainaus
Fishbone ja Berlin, meettekö naimisiin?  :P

Mennään mennään! Meil nyt on vaan sellanen pikku ongelma, et mihin mun sormus laitetaan, kun juhannuksen tienoilla lähtee kädet. No pystyn kyllä keksimään itsekkin vielä yhden paikan, eli odottelen tässä vaan seuraavaa karkauspäivää ja sitä kun Berlin kosii mua penisrenkaan kanssa! ;D ;D <- Sorry, mut mä oon nyt pikkasen väsyny!

Mä kutsut nyt jo sut Roosa häihin. Ja Peran ja Iskän kanssa!
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: KristiinaE - 05.04.2003, 00:42:05
Lainaus

penisrenkaan kanssa! ;D ;D

Sitä kihlasormusta ei ehkä parane lähteä kotiväelle esittelemään  ;D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: hile - 05.04.2003, 01:10:52
ellei ne oo yhtä huumorimiehiä kuin mitä fishbone itse on ;D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: KristiinaE - 05.04.2003, 01:12:11
Niin, voisihan tuollaisista sormuksista tehdä uuden sukutradition  ;D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: hile - 05.04.2003, 01:17:19
Ei yhtään hassumpi idea ;D Pitäisköhän kysyä Berlinin mielipidettä myös?
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: fishbone - 05.04.2003, 22:33:50
Otin siis oikeidekseni muokata tätä (ts. poistaa kaiken), tein ehkä epäreilusti, mutta ei ole kiva katella jälkeenpäin kaikkea p*skaa mitä pirun huonona päivänä tulee kirjoiteltua! Joten sorry vielä kerran!

rakkahin terveisin: dee "paremmalla-tuulella-tänään" fishbone
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: hile - 05.04.2003, 23:30:13
Lainaus

 Joten jos sua hile kamalasti häiritsee huumorintajuni/juttujeni taso, niin jätä ne suosiolla lukematta, koska se lienee kaikille helpoin vaihtoehto. Jookos-kookos?


Sori, tarkotin oikeesti, ett sult lentää hyvää läppää, ei mitenkää tarkotus v*ttuilla tai loukata etc...Muotoilin lauseeni ehkä sitten huonosti...
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: fishbone - 06.04.2003, 00:33:20
Lainaus

Sori, tarkotin oikeesti, ett sult lentää hyvää läppää, ei mitenkää tarkotus v*ttuilla tai loukata etc...Muotoilin lauseeni ehkä sitten huonosti...

Tiesin jo tota vastinettani kirjottaessa, et myöhemmin v*tuttaa et kirjotin, mut tänään on vaan sellanen p*skakakka-päivä, et tahon ottaa kaikki itteeni; ja tunnetusti melkein kaikenhan voi niin halutessaan ymmärtää väärin, vaikka väkisin! Joten mun tässä kai pitäs enemmän pyytää anteeksi.  :-[ Mutta nyt mä jatkan synkistelymusiikin kuuntelua ja pääni hajottamista. Ens kerralla sitten paremmalla huumorilla minäkin toivottavasti mukana!  ;)
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Berlin - 07.04.2003, 08:43:44
No jo nyt on hemmetti! Toinen lähtee kaikessa rauhassa viikonlopun viettoon ja kun tulee maanantaiaamuna kypsänä töihin, saakin kuulla olevansa menossa naimisiin penisrenkaan kanssa! Tää viikko ei kyllä tästä enää parane ;D Palaan asiaan paremmalla ajalla (ellen kuole sitä ennen nauruun)

Edit: "Tahdotko sinä, penisrengas...?" Joku paremmin suomea osaava vois ehkä muotoilla tuonkin lauseen hieman toisin ;D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Berlin - 07.04.2003, 13:34:16
Etpä tainnut Hile arvata mitä hurjia salaisuuksia sinänsä harmittoman kysymyksen myötä alkaa paljastumaan; penisrengasfantasioita, sadistisia silpomissessioita ja ihmisiä, jotka vielä haluavat seuraamaan näitä livenä ;D

Eiköhän tällä puheella voi kutsua kaikki tän palstan käyttäjät häihin, ihan jo siksikin et joutuvat lukemaan näitä juttuja. Voi muuten kestää vähän aikaa löytää pappi, joka ei saa sydäriä kädettömästä + jalattomasta sulhasesta ja hieman modernimmasta kihlasormusmallista...

Mikähän muuten on Suomen parisuhdelakikäytäntö oman alter egonsa kanssa avioitumisesta? ;D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: hile - 07.04.2003, 15:01:22
En arvannu joo... Ehkä matkoilta on tarttunu jokin outo tauti, joka saa kaikki käyttäytymään..hmmm...erittäin mielenkiintosesti ;D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: suski - 07.04.2003, 16:56:39
;D ;D luin tätä pitkästä aikaa, ja tänne oli ehtiny tulla vaikka mitä moottorisahamurhaajia.. porukat katto vähä kieroon kun yks nauraa täällä tietokoneen ruudulle, mut ei se mitään.. hmm.. koskas nää häät sitten on ni osaa käydä ostamassa jotain sopivaa vaatetta?? no joo.. ;D ;D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: fishbone - 08.04.2003, 02:48:59
Lainaus
saakin kuulla olevansa menossa naimisiin penisrenkaan kanssa!

Edit: "Tahdotko sinä, penisrengas...?"

En nyt tiedä miten mun pitäisi tähän suhtautua, mutta mutta yritin ehdottaa, että Berlin kosisi mua, mutta nyt se ei pääse penisrengas-fantasiastaan irti, ja on jo mitä ilmeisemmin jo kosimassa sellaista. Auttaisikohan jos vaihtasin tän "kalanraato"-nickin "penisrenkaaksi"? Ei kerpele!  ;D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Anonymous - 08.04.2003, 02:51:40
Ei auta, kai se on pakko kokeilla, jos näin natsais paremmin... No mites on Berlin, mennäänkö naimisiin? ;D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Berlin - 08.04.2003, 11:10:07
No siis kieltämättä, jos pitää valita meneekö naimisiin kalanraadon vai penisrenkaan kanssa, niin... ;D

Ja Suski, jos keksit mikä tämmösiin sekoboltsihäihin on "sopiva" vaate, niin kerro ihmeessä! Morsian on täällä ainakin yhtenä kysymysmerkkinä...
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Jouni - 08.04.2003, 12:22:44
Ei täällä pitäisi näköjään käydä työaikana ollenkaan, kun ei hihitykseltä kykene tekemään mitään ihan hetkeen... :D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: suski - 08.04.2003, 19:19:52
Berlin, kieltämättä heitit aika pahan.. sekoboltsihäihin pitää selkeesti pukeutua sekoboltsisti, mutta miten näyttää sekoboltsihäissä asialliselta olematta ylipukeutunut, tai no ehkä se vaatetus ei sittenkään tarvii olla kovin asiallinen.. en mä tiiä.. nyt täytyy harkita koko asukokoonaisuus ihan uusiks ;)  
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Nick - 08.04.2003, 21:33:28
utelias perverssi täällä kyselee että mistä niitä penisrenkaita voi ostaa ja paljonko kustantaa? Vähän stokkalta kattelin ja jopa myyjältä kysäsin mut toistaseks on jääny arvotukseksi... ;)
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: fishbone - 09.04.2003, 02:41:23
Lainaus
utelias perverssi täällä kyselee että mistä niitä penisrenkaita voi ostaa ja paljonko kustantaa? Vähän stokkalta kattelin ja jopa myyjältä kysäsin mut toistaseks on jääny arvotukseksi... ;)

http://www.sincity.fi

Lelut -> Penisrenkaat

Mitäs mallia Berlin noista oot suunnitellu? ;D

Ja Nickille tiedoksi, että luulisi noita löytyvän jokaisesta muustakin alan liikkeestä, jos kiinnostus noin heräsi! ;)
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: fishbone - 09.04.2003, 02:49:52
Lainaus
Ja Suski, jos keksit mikä tämmösiin sekoboltsihäihin on "sopiva" vaate, niin kerro ihmeessä! Morsian on täällä ainakin yhtenä kysymysmerkkinä...

Mä voin alkaa suunnittelemaan jonkinlaista dresscodea häihin, siis vieraille! Kerron sen vaikka huomenna, tai siis myöhemmin tänään, koska kello on kamalasti ja pitäisi alkaa valua nukkumaan.

Morsian joutuu kyllä pukeutumaan klassiseen prinsessamekkoon, jos kirkossa mennään naimisiin!? Mutta pienenä lohdutuksena, että kirkkohäät ei taida onnistua, koska sulhanen ei kuulu kirkkoon ja naimisiin meno, ei ole riittävy syy siihen liittyäkkään! :o Ainiin, ja sitäpaitsi voisi aiheuttaa jonkinlaista hämminkiä, kun penisrengas pyörisi kirkkoon-liitymis-paikkaan-mikä-lieneekään ja ilmottaisi halunsa alkaa tunnustamaan luterilaista maailmankatsomusta, päästäkseen nettitutun kanssa kirkossa naimisiin! ;D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Berlin - 09.04.2003, 09:46:32
Sin Cityn sivut ei toimi! Hiisi vieköön, nyt joudutaan kyllä siirtämään häitä, ilman rengasmallivalikoimaa ei hommasta tule yhtikäs mitään!

Lainaus
Morsian joutuu kyllä pukeutumaan klassiseen prinsessamekkoon, jos kirkossa mennään naimisiin!? Mutta pienenä lohdutuksena, että kirkkohäät ei taida onnistua, koska sulhanen ei kuulu kirkkoon ja naimisiin meno, ei ole riittävy syy siihen liittyäkkään!

No, onneksi morsiankaan ei kuulu kirkkoon ;) Vaikka olishan se papin ilme ollut näkemisen arvoinen... Mitä prinsessamekkoon tulee, niin mun häissäni lienee todennäköisempää, että moiseen kuvatukseen pukeutuu sulhanen. Tai häävieraat. Tai ainakin morsiamen mummo, joka nyt muutenkin saa hepulin koko touhusta ;D

Häämatkalle sitten ilmeisesti Berliiniin nauramaan Hitlerin bunkkeria etsiviä turisteja?
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: tuukka - 09.04.2003, 13:16:24
Lainaus
Sin Cityn sivut ei toimi! Hiisi vieköön, nyt joudutaan kyllä siirtämään häitä, ilman rengasmallivalikoimaa ei hommasta tule yhtikäs mitään!

Ovat kyllä tehneet tuotteisiiin tutustumisen asiakkaileen vaikeaksi. Mikäs olisikaan parempi tapa ujolle nörtille tutustua pornokaupan valikoimiin kuin yksin yön pimeinä tunteina netissä. Mutta kokeiles tätä suoraa linkkiä niin pitäisi penisrengasvalikoima löytyä eikä tartte häitä sen takia siirtää. (näin helpolla ei morsian vielä pääse pälkähästä ;-)

http://www.sincity.fi/4daction/WebH_EtsiTuote/Penisrenkaat/QQQ0000-1700383744
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: fishbone - 09.04.2003, 23:10:01
Lainaus
Mä voin alkaa suunnittelemaan jonkinlaista dresscodea häihin, siis vieraille! Kerron sen vaikka huomenna, tai siis myöhemmin tänään, koska kello on kamalasti ja pitäisi alkaa valua nukkumaan.

Lupasin kehittää jonkinlaista dresscode näihin kovasti kohuttuihin häihin, joten tässä olisi jonkinlaisia ohjenuoria:

Naisilla:
*Polvisukat (mielellään valkoiset)
*Hame (mielellään farkkua ja niin lyhyt, ettei polvisukat jää huomaamatta)
*"Röyhelöpaita" (siis minkä etumuksessa on sellaista röyhelöä edessä ja ehkä hihojen suissa, valkoinen; lieneekö niitä edes muun värisiä?)
*Kaulakoru (mallia silkkinauha (kireällä), jossa roikkuu joku "kivimollukka")
*Pitsikäsineet (väri täysin vapaa)
*Maihinnousukengät

tahi

*Tummanvihreä tuulipuku (mieluusti Adidas, Everton tai Hummel)
*Garfield-college / "tänään olen vaarallinen" Calvin-paita
*Korkokengät
*Tukka vaalennettu ja permanentoitu
*Likaisenvalkoinen, nahkainen käsilaukku

Miehillä:
*Kokoa liian pieni kauluspaita, isoilla kauluksilla (mielellään vaaleanruskean sävyinen ja/tai ostettu H&M:stä)
*Dieselin valmiiksi kulutetut/liatut farkut
*Kävelykengät (mallia mikki-hiiren-juhlakenkä)
*Tukka pakotettu pieneen mohawkiin suurella määrällä geeliä

tahi

*Sinikirjava fleece
*Levi'sen "narupaita" (sellainen minkä kaula-aukon alla olevassa "halkiossa" on nyörit)
*Vaaleat Levi's 501
*Paskaiset ADIDAS-juoksulenkkarit/purjehduskengät
*Nahkainen vyölaukku
*"Lippatukka" (otsatukka pakotettu suurella määrällä geeliä 45° kulmaan, loput päätä myöten, blondattu)
*Tennissukat (sininen ja punainen raita!!)


Noilla luulisi pääsevän jo hyvään alkuun! Muistathan myös, että arvovaltainen tuomaristomme valitsee parhaimman kokonaisuuden, palkintona 2dl Ouzo-pullo, hotellista varastettu käsipyyhe, pari pientä pyöreää valkoista kiveä, järjetön visa-lasku ja sukupuolitauti.
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: fishbone - 09.04.2003, 23:38:02
Lainaus
Häämatkalle sitten ilmeisesti Berliiniin nauramaan Hitlerin bunkkeria etsiviä turisteja?

No ei sinällään yhtään huonompi idea, mutta aikapaljon riippuu honeymoonin ajankohdastakin. Jos naimisiin meno tapahtuu seuraavan puolenvuoden aikana, niin sitten pikkasen pidemmälle, koska firma sponssaa häämatkan! Mutta se todellakin vaatii pikaista toimintaa, koska määräaikaisuus päättyy syyskuun lopussa ja uutta määräaikaisuutta ei todellakaan ole tiedossa! :-/ Mutta jos nyt haluat kuitenkin vielä hetken enemmän tutustua, ennen avioitumista, niin mennään sitten vaikka sinne Berliiniin. ;D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Berlin - 10.04.2003, 08:29:28
"Yllättävää", että tätäkin topikkia on käyty pällistelemässä jo yli 800 kertaa! Tietäähän sen että kun vähän heittää seksiä ja väkivaltaa kehiin, niin johan alkaa trafiikki ;D

Kiitos vaan Tuukka linkistä, hienoa huomata ettei ihmistä jätetä hädässä pulaan. Olenkin nyt siis perehtynyt asiaan (terveisiä vaan pomolle, joka sattui heilumaan tuossa mun selän takana juuri kun olin syventynyt tutkimukseeni) ja koska elämässä pitää olla vaihtelua, ehdotan tuommoista magic ring -settiä. Ei sitä nyt samaa rengasta viitti päivätolkulla katella, ja sit niit voi kans vaihdella niinku sillee kännykän värikuorien mukaan, tietsä niinku.

Tuukka avuliaana ihmisenä varmaan ryhtyy bestmaniksi ja hoitaa tuon setin sitten ajoissa pääkallopaikalle? ;)
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Berlin - 10.04.2003, 08:36:12
Lainaus

Lupasin kehittää jonkinlaista dresscode näihin kovasti kohuttuihin häihin, joten tässä olisi jonkinlaisia ohjenuoria:

Noi dresscodet on täydellisiä, en keksi mitään lisättävää! Morsian laittaa kans ehdottomasti päälleen "tänään olen vaarallinen" -paidan (samalla kun penkoo sitä moottorisahaa repustaan...) ja vaalentaa sekä permanenttaa hiuskuontalonsa. Kalpene Freddy Kruger!
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Berlin - 10.04.2003, 08:42:43
Lainaus
Jos naimisiin meno tapahtuu seuraavan puolenvuoden aikana, niin sitten pikkasen pidemmälle, koska firma sponssaa häämatkan!

Joo, täytyy muistaa että morsian on jo syyskuuhun mennessä jossain Ecuadorin vuorilla vaeltelemassa, että kiire tässä kohta tulee ;) Mitenköhän mun alkuperäiselle suunnitelmalleni nyt käy, mun nimittäin piti avioitua jonkun argentiinalaisen gauchon kanssa ja jäädä sinne pampalle hevosfarmille emännäksi, että tää nyt kyllä hiukan sotkee mun tulevaisuudensuunnitelmia...
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: hile - 10.04.2003, 11:08:23
Lainaus

*Tummanvihreä tuulipuku (mieluusti Adidas, Everton tai Hummel)
*Garfield-college / "tänään olen vaarallinen" Calvin-paita
*Korkokengät
*Tukka vaalennettu ja permanentoitu
*Likaisenvalkoinen, nahkainen käsilaukku


Kuulostaa aivan legendaariselta ex liikunnanopettajaltani  ;D

Kaipa tässä pitäis kohta ostoksilla käydä..hmmm, veikkaan että UFF on tässä tapauksessa aivan mainio paikka shoppailla. Mitäs nuoripari haluaa häälahjaksi?
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Nick - 10.04.2003, 15:41:27
niin siitä penisrenkaasta vielä... :D
Että millanen se näin käyttömukavuuksiltaan on? Löytyykö miespuolisilta (tai miksei naispuolisiltakin... :) käyttökokemuksia vielä? Täytyy tosiaan myöntää että tästä alkaa kehittyy mulle pikkuhiljaa obsessio, nimittäin minähän en ilman semmosta ens kesänä nudistirannalla kellistele! :D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: tuukka - 11.04.2003, 12:08:46
Lainaus
Tuukka avuliaana ihmisenä varmaan ryhtyy bestmaniksi ja hoitaa tuon setin sitten ajoissa pääkallopaikalle? ;)

Tokihan tällaiseen ainutlaatuiseen tilaisuuteen pitää tarttua. Pääkallonpaikkakin on ilmeisesti Urho Kalevan toimesta varmistunut Egeriksi joten eiköhän olisi aihetta kutsua Urkki kaasoksi? Sukupuoli ja titteli ei aivan täsmää, mutta se tuskin olisi suurin vinksahdus näissä häissä... Mikäs muuten on ajankohta? Ehdotan heinäkuun loppua kun muutenkin silloin Unkarissa päin pyörin.

Ei muuten taida tulla näistä penisrengashäistä ihan tavanomaista unkarilaista seremoniaa:

http://www.karneyonline.com/weddings/hungarian_wedding_index.htm

Tuon ensimmäisen dresscode vaihtoehdon jälkeen olin kyllä aivan varma että häihin tulee esiintymään kohubändi t.a.t.u. Eipä siinä mitään, sehän sopii tilaisuuden luonteeseen jopa paremmin kuin rengas penikseen (Tuukan kuolemattomia lausahduksia) :-)
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Markus - 12.04.2003, 01:59:53
Lainaus

Joo, täytyy muistaa että morsian on jo syyskuuhun mennessä jossain Ecuadorin vuorilla vaeltelemassa, että kiire tässä kohta tulee ;) Mitenköhän mun alkuperäiselle suunnitelmalleni nyt käy, mun nimittäin piti avioitua jonkun argentiinalaisen gauchon kanssa ja jäädä sinne pampalle hevosfarmille emännäksi, että tää nyt kyllä hiukan sotkee mun tulevaisuudensuunnitelmia...
Elämäsi kyllä tulisi olemaan suurinpiirtein yhtä mielenkiintoista Gauchon kuin penisrenkaan kanssa, joten paha valinta...
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Hemuli - 27.04.2003, 02:52:09
joo..
Tällainen vm.75 oleva aito lusmu,joka töistä tarpeeks saaneena elelee liiton rahoittamana.Matkustan kaikki rahani mitä en kerkeä tuhlaamaan ja haluan nähdä kaikki ihmeelliset maat...
Fishbonen ja Berlin elämän asenteet kuulostaa siltä että tavataan ens kesänä etelä ameriikassa;)
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Pi - 29.04.2003, 15:10:54
Jo kahdeksatta (elokuun itä-Eurooppa -reilin lopulle osuvien synttärien takia yhdeksättä) vuotta peräjälkeen 18-vuotta nuori, urbaani miehenalku. Tekniset opinnot Tampereen teknillisessä yliopistossa vaihtuvat (toivon mukaan) ensi syksystä lähtien psykologian opintoihin Helsingin yliopistossa. Maailmalle muita kulttuureja näkemään kaihoava teknojumputuksen kyltymätön suurkuluttaja, ikuinen optimisti ja usein filosofisia(kin) kysymyksiä pohtiva pikku positiivari :)

Toisinaan lämpiän asioille arvokkaan rauhallisesti; vasta ensimmäinen reili edessä, vaikka ikää onkin kertynyt jo enemmän kuin korillinen... kiinnostaa, jännittää, innostaa, pelottaa, ja matkakuume nousee.

To be continued...

.pi.
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Vaara - 01.05.2003, 22:09:37
17-vuotias tyttö Turusta. Olen opiskelevinani lukiossa ja tällä hetkellä kerään reissurahoja tivolityöntekijänä. Kauhea kiire mennä ja matkustaa on ollut aina, mutta varsinkin viimeisen vuoden sisällä on alkanut kuume olla aika sietämätöntä. Ja jälleen kerran Pelleä lainatakseni "ei ole oikein lähteä, mutta on seurattava tähteä". Veri vetää vapaa-ajalla hevosen selkään ja purjehtimaan ja haavena onkin jossain vaiheessa purjehtia hyvällä porukalla lämpimämmillä vesillä. Kaikki vapaa-ehtoiset ilmoittautukoot. : )

Tulevaisuudessa siintelee tällä hetkellä reili Keski-Eurooppaan ja visiitti Armeniaan loppukesästä. Pitäis vaan jaksaa paiskia töitä. : )
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: fishbone - 01.05.2003, 22:45:34
 ;D
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Retu - 02.05.2003, 09:02:15
28 vee ja ylpeä poohjaanmaalaanen ;-)

Käyn töissä ja opiskelen sen mitä matkustelulta kerkiän. Siinä sivussa mietin sitä, mikä musta isona mahtaa tulla. Näiden edellä mainittujen lisäksi harrastan pallopelejä ja polvileikkauksia.

Matkustusaddiktion sain jo ihan pienenä, kun isän kanssa kierrettiin kesät Eurooppaa junalla ja busseilla (teltta mukana, jep!). Nyt sitten vähän isompana olen kolunnut noita vähän kaukaisempia paikkoja; suuri rakkauteni on ollut jo jonkin aikaa Aasia, mut toisiks edellisellä reissullani ihastuin Etelä-Amerikkaan, joten saapa nähdä mihin seuraavat reissut suuntautuu...
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Suvih - 02.05.2003, 12:13:12
Helsinkiläinen 18v. vaatetusalan opiskelija. Valmistua piti tänä keväänä, mutta se jotenkin lipsahti syksyyn :). Kesä- ja muista töistä on rahaa kertynyt tilille sen verran että on suorastaan pakko lähteä reissaamaan. Britanniaan suuntaan loppukesästä laivalla/bussilla/junalla, reissuun sisältyy yleistä kiertelyä, 2vkoa työleireilyä Walesissa ja rhcp:n konsertti Skotlannissa. Koulu kun saan loppuun ennen joulua (jos nyt tuolta palaan :D) ei ole tulevaisuudesta tietoa, pitäis jotain keksiä.

Matkakuumeilun lisäksi harrastan akvaarioita ja ratsastusta. Kotoa löytyy myös 4kpl gerbiiliä ja 1kpl koiraa.
Otsikko: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Sanna - 02.05.2003, 18:53:42
20-vuotias ikuinen ylioppilas (?). Välivuosi vierähti töissä hotellissa Lontoon kupeessa, nyt yritän kovasti hakea opiskelemaan kansainvälisyyskasvatusta Jyväskylän yliopistoon. Opeksi joskus? Matkajalkaa vispaa ja toinen välivuosikaan ei haittaisi. Itä-Eurooppaan tai jonnekin kauas talveksi jos yliopistohaussa ottaa ohraleipä? Kesä menee Lahdessa retkeilymajajärjestön hostellin respassa hosuessa ja ulkomaan kamuja kestitessä. Käy se matkailusta sekin vähäksi aikaa. :)
Otsikko: Vs: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: sassa - 31.07.2008, 21:21:06
21 vuotias tyttö joka saapu landelta isoon helsinkiin ja on nyt 4 vuotta myöhemmin alkanu oppia kaupunkilaisten tavoille (kesti kauan ja oon saannu kuulla paljon siitä)
muuten niin olen töissä helsingissä spaassa kosmetologina ja minulla on 34 päivää jäljellä sitä urakkaa (jippiiii!!) sitten loppu työt ja on vähän kesälomaa ja sitt reissuun, kun reissusta palaan haluaisin alkaa opiskella matkailua tai hotellialaa tai jotain muuta,sen saa nähdä sitten. Vapaa ajalla käyn välillä keikoilla, (rakastan reggaeta ja odotan innolla reggaefestaria elokuussa),tapailen kavereita,pyöräilen paikasta toiseen ja nautin elämästä. joo ja oon ruotsinkielinen joten välillä niitä virheitä löytyy teksteistäni.
se minusta.. :)
Otsikko: Vs: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: lennukerttuli - 01.08.2008, 02:41:40
Jaa mä sisällän paljon töitä jotta voisi sisältyä myös paljon matkustusta. Yritän esittää pätevää lähihoitajaa joka siis olen ammatiltani..., sijaisuuksia teen enemmän ja vähemmän vakituisesti samassa paikassa, välillä vaihdan paikkaa jos ja kun naamat alkaa ottaa päähän. Riippuu ihan siitä missä viihtyy koska mä en ala tehdä duunia josta en tykkää. Tuo poikaystävä ei sisälly muhun vaikka onkin osa mun elämää. Mutta erillään me sittenkin taidetaan olla ja ihan hyvä niin, kun ei mee jakeluun tuo me-asenne parisuhteessa. Rakastan lukemista ja kenkiä ja sen huomaa, matkustelun lisäksi siis. Oon erittäin sosiaalinen ihminen ja tykkään ihmisistä ja oleskella ihmisten kanssa ja tutustua uusiin ihmisiin.

Opiskelusta vaikka oonkin valmis jo niin tuskin koskaan lopetan opiskelua. Jos en opiskele, suunnittelen opiskelevani. Se myös näkyy sillä parit perusopinnot on kesken ja mieletön määrä suoritettuja kursseja ja sen sellasta. Kun ei osaa valita että mitä sitä "isona" tekis niin kokeillaan ensin vähän kaikkea ja katotaan pystyykö sittenkään päättäämään mitä sitä sitten joskus tekee.

Otsikko: Vs: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: Tinja - 01.08.2008, 20:07:59
Ei juma! Kuka naita vanhoja ketjuja oikein urakalla aukaisee??? (no nyt tiedan, Sassa niminen tyttonen) :D Haha, kuuluisa penisrengas keskustelu  ;D ;D ;D Kuolen nauruun taalla :D
Otsikko: Vs: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: raven - 02.08.2008, 10:40:42
Heh, iha loistavaa... iteki ollu vuodesta 04 tms. jäsen ja lueskellu, enkä tätä muista koskaan nähneeni. Kuiten, siisti lukea noista jo niihin aikoihin über-aktiivisista 'olen tuore abi ja syksyllä muutto ulkomaille...'. Esim. hile ja KristiinaE on jossaki välissä ollu hyvinki ahkeria kirjottajia ja tuntuu että oisivat joka viestin aikaan asuneet eri paikassa.

Mutta nyt tuli luettua tuo penisrengaskeskustelu, ja huomaan nyt siihen viitatun useita kertoja sen jälkeen näiden reilun 5 vuoden aikana. Nyt tämän saippuaoopperan juoni alkaa selkiytyä; tätä on vuosikaudet seurattu vähän ihmetellen, mutta ihmekö tuo ettei aukene jos ensimmäinen kausi on ollu katsomatta!
Otsikko: Vs: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: alan_mies - 02.08.2008, 22:18:24
Vastataan näihin kysymyksiin eikä heti mennä ulos asiasta. >:( >:( >:(

60% offtopikkia.
20% Italiaa, josta enin osa Roomaa, Napolia ja Sisiliaa
10% irrallista halpalento-, majoitus- tai varusteasiaa
10% satunnaisia havaintoja muista Euroopan maista ja mututietoa ihansamamistä.

Enkä kattonu tilastoja. ::)
Otsikko: Vs: Re: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: kake142 - 13.05.2016, 15:56:02
Lainaus
utelias perverssi täällä kyselee että mistä niitä penisrenkaita voi ostaa ja paljonko kustantaa? Vähän stokkalta kattelin ja jopa myyjältä kysäsin mut toistaseks on jääny arvotukseksi... ;)

http://www.sincity.fi

Lelut -> Penisrenkaat (http://www.seksileluja.com/muut-tuotteet/k-20)

Mitäs mallia Berlin noista oot suunnitellu? ;D

Ja Nickille tiedoksi, että luulisi noita löytyvän jokaisesta muustakin alan liikkeestä, jos kiinnostus noin heräsi! ;)

Onhan noita kauppoja monia :D Esimerkiksi seksileluja.com (http://www.seksileluja.com/)in kautta olen jotain tilannut (tai etsinyt sopivan kaupan). Kannattaa vaan tarkistaa, että tulee tilattua tarpeeksi pieni rengas.
Otsikko: Vs: mitä te sisällätte?
Kirjoitti: alan_mies - 13.05.2016, 22:08:50
60% offtopikkia.
20% Italiaa, josta enin osa Roomaa, Napolia ja Sisiliaa
10% irrallista halpalento-, majoitus- tai varusteasiaa
10% satunnaisia havaintoja muista Euroopan maista ja mututietoa ihansamamistä.

Mun sisältö on kyllä vuodesta 2008 muuttunut julmasti.

Nykyäänhän sitä kirjoittaa lähes pelkkää asiaa (josta aika vähän Italiasta), mitä nyt 20% viesteistä taitaa olla Sijaintisi nyt -ketjussa.

Viimeisen vuoden kunniamaininta pitää kyllä antaa Starbacksille, jonka ansiosta pallontallaajien geeteen juonti on lisääntynyt noin 200%.