Pallontallaajat.net

Muuta mukavaa => Asian vierestä ja vieläkin kauempaa => Aiheen aloitti: Sippora - 25.11.2006, 14:37:23

Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Sippora - 25.11.2006, 14:37:23
Olen lueskellut tätä foorumia muutaman päivän ja miettinyt, että uskaltaisikohan tämmöinen täti-ihminen tänne sakkiin mukaan(40v). :roll:

Nytkin kirjoitan ihan vaan tällaisen pikaviestin-tuli viime yönä istuttua koneella kolmeen asti yöllä ja luettua näitä sivustoja.Täytyy kaiketi joskus tarttua imuriinkin ja tehdä näitä kotihommia vaikka oon nyt niin intoa täynnä näistä matkailujutuista, että koko ajan oon tutkimassa uusia kohteita ja reittejä...

oon pikkutytöstä asti haaveillut matkustamisesta ja istunut nenä karttakirjoissa kiinni. Interrail kiinnosti aikanaan kovastikin, mutta eipä vain koskaan tullut lähdettyä.Olen myös yksinhuoltajaperheestä-äitini kuoli kun olimme veljeni kanssa kymmenen-ja rahat oli aina tosi tiukalla.

Lauloin aikoinaan kuorossa, jonka kanssa teimme ulkomaanreissuja-onneksi! Eli olen käynyt seuraavissa paikoissa-Ruotsi. Tanska, Norja. Saksa,Hollanti, Unkari Itävalta.Mahtavia reissuja kaikki-erityisesti Unkari jäi mieleen paikkana, jonne jäi sydän.

Muistan noilta kuoro-ajoilta sen, että mulla oli aina hirveä hinku tutustua paikallisiin ihmisiin ja painella reppu selässä ympäriinsä-ihmettelin aina muiden kuorolaisten keskenään olemista.Yhä vieläkään en voi käsittää, että jossain matkaoppaissa julistetaan jotain hotellia"suomalaisten omaksi hotelliksi". Siis kyllä minä suomesta tykkään ja suomalaisista, mutta en voi käsittää, että jos lähtee toiseen maahan lomalle, pitääkö siellä mennä ensimmäiseksi johonkin suomi-baariin tai humppatansseihin... :shock:

No niin, mulla on kohta teini-ikäiset tytöt ja  aviomies. Kuvio kulki aika perinteisiä kuvioita-talon rakentaminen, pienillä tuloilla velkojen makseleminen jne.Rahat oli niin tiukilla, ettei millään voinut kuvitellakaan, että olisi ampaistu koko poppoo ulkomaille...
Mun miehen sisaret on reissaajia. Toinen on asunut (on naimisissa paikallisen kanssa)Teneriffalla jo 28 vuotta. Toinen taas asui samaiseessa paikassa kymmenisen vuotta, ja palattuaan sieltä on nykyisen miehensä kanssa reissaillut tosi paljon kuubaa myöten. Heidän tyttärensä asuu myös Lontoossa oltuaan ensin vuoden japanissa jne. jne .jne.

Oma veljeni on myös matkustellut paljon-hänen nykyinen vaimonsakin on nepalilainen.

Mutta mitä minä muista horisen-tarkoitan vaan, että kun ympärillä näki tätä reissaamista, niin taas tuo nuoruuden kipinä iski.Uteliaisuus nähdä uusia kulttuureja ja uusia ihmisiä.

Ja mitäs sitten tapahtui...15-vuoden kotona nyhjäämisen jälkeen matkustimme.... arvatkaas minne...no TENERIFFALLE! Ja nyt ei kukaan saa ruveta kirkumaan :D .Oon aina ollut sitä mieltä, että minähän en minnekään turistirysiin lähde.Kauhistus on ollu aina sellaiset paikat, jotka on tehty vain turisteille. Mutta koska mieheni siskon perhettä lähdimme tapaamaan-hän asuu Los Cristianoksessa-niin yritin kuitenkin valita paikan jossa olisi jotain nähtävääkin-ja valitsimme Puerto de la Cruzin.Ja sanokoot kuka mitä tahansa, niin mielestäni oli kyllä tosi hyvä paikka-vehreä, paljon pieniä katuja ja kujia, jota rakastan.Kaupungissa jyrkkyyttä-sitäkin rakastan.O.k-maailmassa on paljon upeita kohteita, mutta kyllä tuo Puerto oli kans ihan makee paikka.

Ja nyt on sitten matkakuume iskenyt. Myöskin ihan lapsiani ajatellen haluaisin viedä heitä paljon ulkomaille-ettei heistä ikinä tulisi sellaisia ihmisiä, jotka kysyvät, niinkuin eräs ihminen kun kuuli veljeni menneen ulkomaalaisen naisen kanssa naimisiin-"onks se joku neekeri". No , nykyajan nuoret ovat nähneet ja reissanneet paljon ja omatkin tyttöni ovat ihan fiksuja, että tuskin pelkoa...

Rahat on edelleen tiukassa ja sohvamme on kohta puhkikulunut, mut mieluummin käytän rahani matkailuun kuin johonkinavotakka-kotiin...

Joo, tämä näin pikaisesti!
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Matt - 25.11.2006, 15:01:24
"Matkusta ja anna toisten matkustaa".......vaikkapa suomihotelliin.
Sitä kun vielä ikäluokkia ja ihmisiä jotka ei osaa kuin suomea. :wink:
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Rapa-Ripa - 25.11.2006, 15:26:37
Sekaan vaan, tervetuloa. Saa kai täällä olla vaikkei ihan teini-iässä enää olekaan. Itse olen jälkimurrosikäinen 42 v. turisti.
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Orange - 25.11.2006, 16:29:04
Hyvä hyvä  :) Ei se ikä, vaan ne tekemättömät teot.. Ethän sinä sitäpaitsi mikään vanha ole! Lue vaikka Kyllikki Villan kirjoja, osaa ne vanhemmatkin...
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Juzt - 25.11.2006, 16:49:21
Tervetuloa vaan, ikärajaa ei ole!

Sen verran negatiivista kuitenkin että yleiseen matkailuun ei tälläinen itsensä esittelyketju kuulu.

Minulla menee nyt foorumit sekaisin, joten en ole varma onko täällä jo uusien käyttäjien esittelyketjua (muuta kuin kaavakysymyksellinen "Millaisia ihmisiä pallontallaajat ovat?" (http://www.pallontallaajat.net/pt2/keskustelu/viewtopic.php?t=1636)
En kuitenkaan sellaista löytänyt (valaiskaa ihmeessä jos tälläinen on), joten tehdään tästä.

Muutin otsikkoa tämän mukaisesti.
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: unkkatkumiankka - 25.11.2006, 18:31:55
Saako täällä toivottaa tervetulleiksi?  :)
En tiedä, mutta TERVETULOA!!!
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: juspu - 26.11.2006, 01:56:52
Tervetuloa!
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: diokenes - 27.11.2006, 17:35:26
Tervetuloa foorumille, nuorukainen.
Matkakuume on tauteja mukavammasta paasta.

 :D
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: alan_mies - 27.11.2006, 22:33:43
Jos subjektiivisesti koet ikäsi korkeaksi, kieltäydy vanhenemasta. Tämä on varsin iätön foorumi, aika harvoin keskustelu menee sellaiseksi, että kokisin itseni liian vanhaksi aiheeseen nähden. Noo, au-pairiksi en ehkä tällä iällä (vielä jonkin matkaa neljäänkymppiin) lähtisi :mrgreen: .

Omatoimimatkailu kuitenkin vaatii avarakatseista, liberaaliakin asennetta maailmaan ja sen ilmiöihin, mutta senkään ei tarvitse olla ikäkysymys.
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: riinuska - 28.11.2006, 15:28:24
Oon samaa mieltä ettei matkailu ikää katso, ihminen on juuri niin vanha / nuori kun tuntee olevansa, ja wanha viisaus sanoo että: tosiassa olemme kaikki samanikäisiä...mutta eri aikaan..
ja toinen wiisaus että elämä alkaa 40-vuotiaana....
Otsikko: Kiitos!
Kirjoitti: Sippora - 29.11.2006, 23:43:18
Kiitos kaikille tervetulotoivotuksista!Oon ihan innoissani tästä foorumista, mukavantuntuista sakkia täällä! :)
Matkat pyörii mielessä kokoajan...Yksi mun unelma on lähteä käymään Etiopiassa. Mulla on ollut siellä kummiperhe vuoden ja kovasti haluaisin heidät tavata.Se järjestö (FIDA), jonka kautta kummiperheeni sain, teki marraskuussa reissun Etiopiaan, mutta sillä kertaa en kertakaikkiaan ehtinyt saamaan matkarahoja kokoon. Ehkä tekevät sinne joskus reissun uudestaan.Kirjeenvaihtoa oon käynyt kummiperheeni kanssa. Perheessä on 7 henkeä, perheen isä kuollut muutama vuosi sitten. perheen vanhin poika elättää koko perhettä käymällä päivisin töissä. Hänen palkkansa on 60 senttiä per päivä...Iltaisin poika käy vielä koulua.Suosittelen tuota kummisysteemiä jokaiselle, joka voi laittaa tuon 20 euroa kuussa perheen tukemiseen.Apu menee todella tarpeeseen ja pienellä summalla voi auttaa niin paljon. Aika liikuttavaa oli, kun kertoivat, että nyt, tuon kummituen takia, heillä on ruokaa joka päivä.Ennen ei ollut.Sitäpaitsi maahan ja ihmisten elämään pääsee hyvin tutustumaan myös tällaisen toiminnan kautta.

Nepaliin haluaisin myös lähteä. Kavita(mun veljen vaimo) ehdotti reissua sinne, saataisiin majoittua hänen perheensä luona.Ois varmaan aika mahtava kokemus toi Nepal.

Mun veli on reissannut paljon, varmaan neljässäkymmenessä valtiossa ja minä oon kökkinyt täällä korvessa.. :? .Ai niin, täällä oli joku tyttö joka asuu riihimäellä. Sanna, Sannaa tai joku tällaisen nimimerkin omaava henkilö. Terveiset hänelle-viereiseeä kunnassa asun, eli Lopella ja tarkemmin sanoen Kormun kylässä.Ja kyllä, Sanna, olet aivan salkkareiden Miian näköinen.Jos Riksussa joskus tuut vastaan, niin moikkailen.
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: riinuska - 30.11.2006, 08:59:19
Toi kummitoiminta kuulostaa tosi hyvältä.
Itse olen netissä tutustunut siihen mutta on vaan tullut mieleen,
että päätyköhän raha varmasti  oikeaan paikkaan kokonaisuudessaan?
Mielenkiintoiselta tuntuu ne kummilapsen kotimaahan järjestettävät matkat...mutta rahaa se vaatii..
Otsikko: Re: Kiitos!
Kirjoitti: sannannaa - 30.11.2006, 11:11:34
Lainaus käyttäjältä: "Sippora"
.Ai niin, täällä oli joku tyttö joka asuu riihimäellä. Sanna, Sannaa tai joku tällaisen nimimerkin omaava henkilö. Terveiset hänelle-viereiseeä kunnassa asun, eli Lopella ja tarkemmin sanoen Kormun kylässä.Ja kyllä, Sanna, olet aivan salkkareiden Miian näköinen.Jos Riksussa joskus tuut vastaan, niin moikkailen.


Hehe, en tunnusta että näytän Miialta.  :) Mulle saa moikkailla ihan koska vaan! Ja omasta puolesta myös tervetuloa foorumille.  :)
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Marko77 - 26.03.2007, 09:40:30
Salut kaikille vakkareille ja miksei uusillekin!

Löysin tämän ihan sattumalta ja oli pakko rekisteröityä, koska matkavinkit ovat aina tarpeen! Suunnittelen syksyllä viikon Euroopan "kiertuetta" (Alankomaat-Ranska-Englanti), saa nähdä mitä tuosta tulee.  :roll: Mutta ihan mielenkiinnolla ja kateellisena olen lukenut teidän mukavia sekä asiantuntevia viestejä. Jatkakaa..
Otsikko: Re: Kiitos!
Kirjoitti: Neeneh80 - 29.03.2007, 22:09:17
Lainaus käyttäjältä: "sannannaa"
Lainaus käyttäjältä: "Sippora"
.Ai niin, täällä oli joku tyttö joka asuu riihimäellä. Sanna, Sannaa tai joku tällaisen nimimerkin omaava henkilö. Terveiset hänelle-viereiseeä kunnassa asun, eli Lopella ja tarkemmin sanoen Kormun kylässä.Ja kyllä, Sanna, olet aivan salkkareiden Miian näköinen.Jos Riksussa joskus tuut vastaan, niin moikkailen.


Hehe, en tunnusta että näytän Miialta.  :) Mulle saa moikkailla ihan koska vaan! Ja omasta puolesta myös tervetuloa foorumille.  :)


Selvisi sitten sekin mitä tuo RMK tarkoittaa, kun olen sillä päätäni vaivannut ehkä vuoden...    :lol:
Otsikko: Re: Kiitos!
Kirjoitti: sannannaa - 30.03.2007, 08:31:18
Lainaus käyttäjältä: "Neeneh80"
Lainaus käyttäjältä: "sannannaa"
Lainaus käyttäjältä: "Sippora"
.Ai niin, täällä oli joku tyttö joka asuu riihimäellä. Sanna, Sannaa tai joku tällaisen nimimerkin omaava henkilö. Terveiset hänelle-viereiseeä kunnassa asun, eli Lopella ja tarkemmin sanoen Kormun kylässä.Ja kyllä, Sanna, olet aivan salkkareiden Miian näköinen.Jos Riksussa joskus tuut vastaan, niin moikkailen.


Hehe, en tunnusta että näytän Miialta.  :) Mulle saa moikkailla ihan koska vaan! Ja omasta puolesta myös tervetuloa foorumille.  :)


Selvisi sitten sekin mitä tuo RMK tarkoittaa, kun olen sillä päätäni vaivannut ehkä vuoden...    :lol:


 :D  :D Hyvä että selvisi, niin ei tarvitse enää päätään vaivata. Riksu on ykkönen!  :wink:
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: salomaaj - 30.03.2007, 22:17:15
..Eikö HKI olekaan lyhenne hetkestä?
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Quack - 23.04.2007, 11:12:26
Hei kaikille pallontallaajille, uusi mutta ei enää niin uusi käyttäjä ilmoittautuu Itä-Suomesta 8).

Muutama ehkä tietääkin että olen vuoden päästä tekemässä reissun Japanin maahan muutamaksi viikoksi. Nyt kesälomalla luvassa ehkä matka johonkin Euroopan kohteeseen, saa nähdä nyt mitä tuulet tuovat tullessaan.

Kauhia matkakuume nousee tätä foorumia lukiessa, on myös hienoa lukea muiden matkakokemuksista ja saada hyödyllisiä vinkkejä :D .
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: mortis mortis - 25.04.2007, 08:38:51
Helou,
täällä ilmottautuu yksi pallontallaaja :)

Voi, en ole vielä ehtinyt juurikaan matkustella, ikääkin on vasta 15, ja hieman nuo vanhukset rajoittavat vapauksiani. :D Thaimaassa, Kreikassa ja Alpeilla on käyty kuolettavilla pakettimatkoilla, ja itsekseni kaverin kanssa olin viime kesänä Saksassa ja Puolassa.
Nyt kun opiskelut alkavat, niin vähän nuo kotiportit ehkä aukeavat, joten suuntaan heti tänä kesänä Puola-Ukraina-akselille tutustumaan reppumatkaelämään.
Pitemmällä juoksulla olen tehnyt alustavia suunnitelmia lähteä Afrikkaan, Sierra Leoneen ja sitten Aasiaan Malesiaan-Indonesiaan. Yksi kaveri on myös houkutellut minua mukaansa Uusi-Seelantiin, joten enköhän sinnekin hojellu tässä parin vuoden aikana.

Matkailu avartaa, joten matkaan kaikki miehet, naiset ja lapset !  :mrgreen:
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: anuleena - 26.04.2007, 13:00:42
Tylsähkön kesätyön (siis liian vähän hommaa) painostamana eksyin tänne ja hyvin olen viihtynyt. Toisena vaikuttajana myöskin alkaa olla hillitön kaukokaipuu kun on taas tullut oltua ihan liikaa täällä suomessa viime vuosina.

Kattavampaa matkailukokemusta ovat vaihtovuodet Kanadassa ja Espanjassa ja sen lisäksi olen lähinnä Eurooppaa kiertänyt. Kaikenlaista hienoa on kyllä suunnitelmissa kunhan rahaa alkaa tulla. Nyt pitäisi kai lähinnä yrittää valmistua ennen 2008 kesää.
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: jenninen - 13.05.2007, 15:31:31
Täälläkin suht uusi 23-vuotias pallontallaaja (vaikka liittymispäivämäärä väittää muuta.) Innokkaasti olen foorumia lueskellut ja vähän johonkin uskatanut vastaillakin.  :)  

Eurooppaa olen kierrellyt innokkaasti, reissuun lähen aina lomapäivien ja varallisuuden niin salliessa, yleensä vähintään pari kertaa vuodessa on aivan pakko päästä muualle.

Kiva liittyä joukkoon iloiseen  :P
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: pennylane - 13.05.2007, 16:15:40
Heips!

Uusi tulokas täälläkin. 24- vuotias reissunhimoinen nainen liittyy joukkoon  :D Tarkoitus on syksyllä lähteä useamman kuukauden matkalle, kohteet, matkaseura ja muut ovat vielä ihan alkutekijöissä.
Tulen siis tänne norkoilemaan, ideoiden, uusien ajatusten ja kaiken muunkin toivossa!  :mrgreen:
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: elise - 15.05.2007, 17:17:16
Heips kaikki uudet ja vanhat tallaajat! Jospa minäkin uskaltautuisin ilmoittamaan itsestäni, kun kerrain tämmöinen mukava ketju täällä...

Eli täällä tämmöinen pallontallaajissa suht koht uusi 24-vuotias reissaamiseen hurahtanut neitokainen Oulusta (ainakin toistaiseksi, siis Oulusta, matkakuume tuskin laskee koskaan :)).  Olen tähän mennessä lähinnä hengaillut pallontallaajissa satunnaisesti lueskelemassa kirjoituksia, mutta nyt kesän tultua ja oman matkallelähdön lähestyessä tulee varmaan vietettyä täällä enemmänkin aikaa fiilistellen, ohjeita ja vinkkejä keräillen... ja varmaan välillä innostun kommentoimaan jotain itsekin...

Tähän mennessä on tullut kierreltyä lähinnä jonkin verran Eurooppaa, ja oltua vaihto-oppilaana Unkarissa.  Tarkoitus olisi tulevaisuudessa nähdä enemmänkin maailmaa ja mahdollisesti jopa työllistyä matkailun pariin. Tämän kesän haaveena on päästä loppukesästä johonkin Alppimaisemiin...

Ei mulla muuta...
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: maaritti - 21.05.2007, 18:11:35
Moikka vaan kaikille! täältä tulee uusi tallaaja :P

Oon pian parikymppinen likka ja eksyin varmaan vuos sitten ekan kerran pallontallaajanettiin, oon aina silloin tällöin käynyt 'vierailemassa' täällä foorumilla mutta vasta nyt sain aikaseks rekisteröityä itse jäseneksi.

En ole hirveesti päässyt vielä matkustelemaan, mutta nyt elokuussa olis tarkotus toteuttaa vihdoin yksi unelmista ja lähteä kaverin kanssa Lontoota kiertelemään :) kaikki suositukset yms. on tervetullutta! varsinkin majoituksesta olisi kiva saada suosituksia..mahdollisimman edullinen, mutta tietysti myös ihan laadullinen, yöpymispaikka pitäis löytää :P .....hmm. nyt ei irtoo enempää, mutta nettisivuilta vai kurkkia lisää.

..mukavaa kesän alkua ja jatkoa kaikille!!
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Sandy - 28.05.2007, 12:19:18
Uusi täälläkin, pian 28-vuotias pallontallaaja. Berliinissä olen asustellut nyt reilut kaksi vuotta ja "jonkin verran" reissannut muuallakin. Työkseni kaatelen kaffeeta EasyJetin oranssissa, eli päivittäin käydään kääntyilemässä eri puolilla Eurooppaa (ja toki työsuhde-etuna halpoja lentoja, nami!).

Jos joku on tulossa Berliiniin, niin ilmoitelkaa ihmeessä! Tapaan mielelläni uusia naamoja vaikkapa Berliner Weissen merkeissä :D
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: CityTraveller - 09.06.2007, 22:45:08
Tervehdys kaikille tallaajille  :) .
Vihdoinkin sain aikaiseksi rekisteröityä käyttäjäksi. Muutaman vuoden verran olen seurannut hiljaa takavasemmalta keskustelujanne. Ehkäpä nyt itsekin innostun tänne kirjoittelemaan.

Eurooppaa olen lähinnä kierrellyt ristiin rastiin ja kuten nimimerkistäkin voi päätellä, kaupunkikohteet kiinnostavat.

Tällä erää ei muuta...  :)
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Pacino - 13.06.2007, 09:29:07
Hey nyt sitten munkin puolesta.Samasta syystä täällä sivuilla hyörin kuin tekin.Scarface elokuvaan tykästyneenä päätin olla näinkin luova että valitsin käyttätunnariksi "pacino"nimen:)no väliäkös sillä kuitenkaan.
vanha paskiainen jo olen (33v.)ja asustelen valkealassa.
Kierrellyt nyt 25 eri maassa ja lisää tulee:)heinäkuussa-07 usaan ja canadaan,elokuussa käväsen romaniassa,ja sitten syyskuuksi thaimaaseen kolmeksi viikoksi.eli riittää reissua luojan kiitos:)
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: -anne- - 13.06.2007, 19:18:11
Raapustanpa minäkin esittelyviestin, kun olen jo jonkun aikaa tätä foorumia luuraillut. .(yli 2 vuotta, näköjään)
Olen 30-v. , ikuista matkakuumetta poteva nainen. Kaikki lomat, mitä töistä heltiää, tulee yleensä käytettyä matkusteluun.  Loppuvuoden reissusuunnitelmiin kuuluu 4 vk:a Japanissa.
Ukrainassa ja Romaniassa tuli pyörähdettyä alkuvuodesta. Paljon on vielä näkemättä niin lähellä kuin kaukanakin..
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: sharona - 18.06.2007, 18:22:10
Pakko se on sitten munkin esittäytyä.. :)

Liityin tuossa pari vkoa sitten, kun olen "vasta" vuoden lueskellut muiden höpinöitä aina matkakuumeen iskiessä, eli pirun usein :D
Olen 26-vuotias kahden suuren koiran yh, ja asun Espoossa.

Oma matkusteluni on vasta alkamassa, aikaisemmin esteenä ollut raha, joten olen joutunut tyytymään haaveiluun.

Ensimmäisen ulkomaanmatkani tein 22-vuotiaana, lähdin yksin jenkkeihin, Hartfordiin, Au pairiksi suomalais-amerikkalaiseen perheeseen, suunnitelmissa oli viipyä kolme kuukautta, mutta koska perheen isä oli hiukan liian läheiseksi heittäytyvä, tulin takaisin jo viikon päästä! :P

Seuraava reissu oli 24-vuotiaana, läksin veljen tyttöystävän kanssa Bulgarian aurinkorannikolle, Varnan viereen, ja kivaa oli, vaikka turistirysä olikin. Viime kesänä jouduin taipumaan parhaan ystäväni tahtoon halvimmasta äkkilähdöstä, ja Sunny Beach, Bulgaria oli kohde.. Kiva reissu sekin..

Tänä keväänä sitten muutaman tyttelin kanssa päätimme lähteä Eurooppaa katsomaan, ja lensimme talvilomalla maaliskuussa ensin Amsterdamiin, sieltä junalla Pariisiin, ja sieltä vielä yöjunalla Roomaan, oi ihana reissu! :)

Sitten onkin matkailukärpänen puraissu oikein kunnolla, ja ensiviikolla lähtö viikoksi Bulgariaan, sitten edessä 10vrk Italian Roomassa, ja jossain päin etelä-Italiaa, ja sieltä kun palaan, olen 10pvää taas kotimaassa, kunnes lähden katsastamaan Unkarin Budapestin! :)
Eläköön halpalennot!!
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: kaifas - 08.07.2007, 22:14:46
Hoi Travelleri veljet ja sisaret!

Esittelyäkö tänne?.. Jaahas, lyhyestä virsi kaunis :D Olen opiskelija Suomen sydämestä, Kuopiosta ;), 21v. tuleva himotravelleri. Olen hieman kierrelly Italiaa ja Baltiaa mutten Eurooppaa kauempana. Intohimoni ovat Aasian suuntaan ja etenkin Japani. Tosin kyllä tuo rapakon takainen länkkärilä kiinnostaa myös :D
On hienoa päästä lukemaan ja kommentoimaan muiden reissuja ja kokemuksia, jakaen omat kokemukset.
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: SaraS - 10.07.2007, 11:13:12
Heit kaikille reisaajatovereille. Olen uusi vanha pallontallaaja, aloittanut foorumilla notkumisen v.2003. Jossakin vaiheessa kirjoittelu jäi vaikka matkailuinto säilyikin, ja palatessani nyt takaisin huomasin vanhan nickinikin kadonneen bittiavaruuteen.

Olen 21-vuotias, vaikutan eteläisessä Suomessa ja opiskelen matkailualaa. Tällä hetkellä teen myös matkailualan duunia, joka on unelmieni täyttymys.

Reissuillani olen kolunnut kotoista Eurooppaamme Balkanilta Pohjoismaihin ja kaikkea siltä väliltä. Eli perusreilausjutut ja sitten ne vähemmän tavalliset paikat nähty ja koettu. Matkoja on ollut myös Meksikoon ja Venäjälle. Sen verran hullu lapsi olin että 15-vuotiaana ängin itseni ensimmäistä kertaa yksin maailmalle.

Nyt polttelee maa jalkojen alla ja pitäisi päästä syksyksi pois. Viikon aikana on auennut mahdollisuus muuttaa Etelä-Afrikkaan puoleksi vuodeksi. Tästä ja muusta huumaantuneena yritän saada tulevaisuuteen tolkkua. Siihen asti kiva lukea muiden kokemuksia ja jakaa omiaan.

Mukavaa kesänjatkoa ja aurinkoa kaikille!
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: ReiseReise - 10.07.2007, 17:41:49
Hipshoo ja tervehdys!  8)

Olen aikastalailla tuore täällä foorumilla, ja ihan kaikkea en ole saanut vielä kahlatuksi läpi vaikka jo monta vuorokautta on tullut täällä notkuttua. Tuntuu, että niihin ketjuihin joihin eniten odottaa uusia viestejä ei meinaa niitä ilmestyä millään!

Ensimmäinen reissuni Suomen rajojen ulkopuolelle oli 9 -luokan keväällä luokkaretki Tukholmaan. Samanmoinen laivareissu tehtiin sitten lukiosta abivuonnakin. Ihan oikeasti sitten reissuun pääsin 20 vuotiaana, kun lähdin kahden parhaan kaverin kanssa reilaamaan 5 viikoksi. Mahtavaa oli! Sen jälkeen olen käynyt äkkilähtörantalöhöturistimatkalla Mallorcalla ja opiskelukavereitten kera Tartossa. Suomea on tullut reissattua ristiin rastiin, kun on sukua ja kavereita joka puolella.

Seuraavaksi on suunnitteilla matka ensi talveksi Aasiaan. Ensin Intia, sitten Thaimaa, Kambodza, Vietnam ja Laos. Matkakaverina on siskonpoika 19 vee. Aika jännä parivaljakko siis, täti ja poika, ikäeroa 8 vuotta :lol:

Ja eivät ne matkat tähän lopu. Vielä on niin paljon nähtävää ja koettavaa.
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: jiihoo - 12.07.2007, 11:50:27
Hipshei,

Uunituore tallaaja ilmottautuu. Seuraillu taustalla siitä asti kun forumi oli jossain ihan muussa osoitteessa, poyhtari.com tms. Eli joitakin vuosia.

Päätin kuitenkin nyt itsekkin rekisteröityä, kun ensimmäinen pidempi tallailu on edes hieman ajankohtainen. Mikäli suunnitelmat (mitkä?) menevät putkee, suuntaan nokkani kohti Kaakkois-Aasia vuoden alussa.

Tervehdys vuan kaikille!  :P
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Shandy - 12.07.2007, 12:19:05
Sainpa rekisteroidyttya tanne vihdoin, vaikka olenkin lueskellut satunnaisesti kun jotain reissua olen suunnitellut.

Eli heips, 21-vuotias olen ja matkustellut aikaisemmin lahinna Euroopassa, mutta aika paljon on siella tullut kierreltya.

Talla hetkella olen Shanghaissa, tulin tanne maaliskuussa opiskelemaan, kolme kuukautta piti olla mutta tannehan jamahdin kun sain kesatoita.. Tarkoitus olis nyt syyskuun alulle olla taalla (tosin pieni reppureissu on suunnitteilla elokuun lopulla, mutta ihan Kiinan rajojen sisapuolella ja varmaan Honkkarissa), ja sitten takaisin Suomeen opiskelujen pariin.

Seuraavaa reissua suunnittelen Amsterdamiin ja sitten ensi vuonna suunnalle Malesia-Australia-Uusi Seelanti, tai vaihtoehtoisesti interrailille Eurooppaan. Saa nahda mihin riittaa rahat. :)
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: lauhde - 13.07.2007, 07:01:56
Moi!

Uus tallari Tampereen Hervannasta ilmoittautuu, pientä matkailun tynkää edessä ensi viikolla kun suuntaan kohti Berliiniä ja Antaris Project (http://www.antaris-project.de)ia sekä Full Moon Festival (http://www.fullmoon-festival.com)ia :)

Muutoin en ole paljoakaan tullut reissanneeksi, valitettavasti, vain nuo armaat naapurimaat eli Ruotsi, Norja ja Viro ovat olleet matkakohteina sekä Saksassa aiemmin käynyt Travemundessa sekä Hampurissa. Joo ja toki peruskanarianmatkalla olen ollut, Lanzarotella.. :oops:

Mutta, ehkä se vielä tästä.. kävin tuossa hakemassa monen PT:läisenkin suositteleman Deuterin rinkan (75+10 Air Contact)  :lol:

Mukavia matkoja kaikille!!
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Chap - 17.07.2007, 16:24:04
Insinööri Hörönkönkkölän Teknisestä Opistosta. Ikää taitaa olla vähän enemmän kuin käyttäjillä täällä keskimäärin. Nuorekas kuitenkin. Matkusteltua tulee työn puolesta ja muutenkin - matkapäiviä suurin piirtein 100 vuodessa. Palstaa olen seurannut satunnaisesti kun on halunnut saada tietoa jostain tietystä, esim. maailmanympärysmatkoista. Nyt sitten rekkauduin kun halusin avautua.
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Supasheep - 20.07.2007, 14:41:59
Voi voi, mitäköhän mun työnteosta tulee enää tän jälkeen, kun löysin tän forumin :) Ei varmaan mitään, täällä on niin mahtavia juttuja että tänne jumahtaa päiväkausiksi.

Joka tapauksessa, olen ihka uusi pallontallaaja, ja suunnittelen ensi kesälle reissua. Matkan pituus ja suunta ovat vielä hakusessa, mutta karkeasti ottaen Thaimaan suuntaan ja pariksi kuukaudeksi.

Yksi mahdollisuus olisi lentää Delhiin, katsella vähän Intiaa ja siirtyä tästä Kathmanduun, ottaa sieltä Lento Bangkokiin, kiertää Thaimaa, Kamboza, Laos-alueella ja napata sitten joskus Bangkokista lento Helsinkiin.

Aah, pääsis jo reissuun, kamala innostus. Oon kerran ollu 5 viikkoa 2 ystäväni kanssa Thaimaassa, muuten en sitten ookkaan aikuisena kamalasti reissannut. Nyt lähdetään miehen kanssa kahestaan.
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: whitesand - 27.07.2007, 14:07:03
Heipsan!
Olen seuraillut juttuja jo jonkin aikaa, mutta päätinpä rekisteröityä, koska reissaaminen on kovasti lähellä sydäntä. Opiskelijabudjetti rajoittaa matkustelua hieman, mutta se ei ole este, vaan hidaste ;). Olen matkustellut paljon Euroopassa ja jonkin verran Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä pari kertaa Aasiassa, mutta pisimmillään vain kuukauden verran.

Nyt kuitenkin suunnitelmissa on astetta pidempi reissu; puolisen vuotta Aasiassa  ensi vuoden alkupuolelta lähtien. Täältä olenkin saanut paljon hyviä vinkkejä jo. Sitä ennen reissaan Kreikan saaristoon ja ehkä muuallekin, minne kaikkialle sitä ehtii :)
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: alex_i - 30.07.2007, 23:52:45
moi!

Nuori pallontallaajanalku turun lähistöltä ilmoittautuu joukkoon kirjavaan! Tätä foorumia on tullut lueskeltua viime joulusta asti, nähtyäni linkin jossain foorumilla.
Ikää on kertynyt vasta 17v, mutta hinku maailmalle on jo kova. Omat matkakokemukset ovat tähän asti rajoittuneet perheen kanssa lomailuun kanariansaarten pahimmissa turistirysissä. Suunnitelmissa olisi kuitenkin tehdä kaverin kanssa jokin pitempi matka euroopan rajojen ulkopuolelle kesällä 2008, jolloin molemmat olemme täyttäneet 18 vuotta.

Tervehdys kaikille ja hyvää kesää! :)
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Sarak - 31.07.2007, 14:16:34
Heippa

Olen 25 vuotias nainen Helsingistä. Rakastan matkustamista ja koko ajan on reissuja suunnitteilla, niin itselle kuin muillekkin.  :)  Olen lukenut palstaa jo vuoden päivät hiljaisuudessa ja nyt päätin liittyä mukaan kun työkaverit on jo kyllästyneet mun ainaiseen matkojen suunnitteluun.

Tähän mennessä on maailmaa nähtynä vain vähän. Pääasiassa Eurooppassa on tullut liikuttua ja nyt olemme miehen kanssa laajentaneet Thaimaahan sekä sitten viimeisimpänä Kiinaan. Yleensä etsimme kokonaishinnaltaan edullisinta vaihtoehtoa enkä pelkää pakettimatkoja. Eihän niiden muiden kanssa ole pakko seurustella lomalla. Euroopassa vuokraamme lomalla yleensä auton niin näkee enemmän. En ole reppureissaaja, mutta olen avarakatseinen. On vaikea päättää minne seuraavaksi kun haluaisi käydä kaikkialla.  Seuraava matka on Espanjaan Barcelonan seuduille, mutta ensi kevät-kesälle on suunnitteilla matka Borneoon. Katsotaan miten käy.
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: marjoti - 04.08.2007, 19:45:10
Heips,
hetkisen olen foorumia kyttäillyt ja nyt sain aikaiseksi liityttyä itsekin! Olen 18-v, opiskelija, palloontallaamiskokemukseni rajoittuvat muutamaan reissuun Euroopan sisällä, mutta tykkään matkustaa (obviously) ja haaveissa on joskus päästä rapakon takanakin käymään. Sijaintini on tällä hetkellä vaihteleva, Kuopiossa majailen kunhan saan sieltä kämpän!

Olen muutes Manchesterissa 11-13.8. zippailemassa yksin (majoitun The Hattersissa), että jos joku on shoppailu/museo/baari/tms-seuraa vailla siellä näinä päivinä, mailia tulemaan!
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Pocahontas_ - 18.09.2007, 20:25:02
Pocis_ liittyy joukkoon iloiseen  :)  25 vuotias nainen joka lymyää Skotlannissa. Kotoisin olen rempseästä itä-suomesta.

Foorumoimisiin!  8)
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: KristiinaE - 20.09.2007, 19:40:40
Siis wou - en ollut vieraillut talla palstalla sitten, en enaa muista kuinka kauan aikaa sitten, mutta tanaan piipahdin takaisin ja kirjoitin jopa viestin. Wou wou wou - aploodeja! :) Taidanpa muuten edelleen olla tuolla top 20-listalla, pitanee tarkistaa.

Mutta joo, niin se elama menee, ettei ole pahemmin tullut enaa talla vierailtua, kun gradu ja koirafoorumit veivat mennessaan. Nyt tyottomana ja kodittomana on taas vahan enemman aikaa, joten saa nahda ehtisiko tanne taas alkaa kirjoittelemaan ;)

Terveisin Krisse, jota ei taalla varmaan muistakaan kuin muut vanhat caacat... ;)
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Jouni - 21.09.2007, 00:16:03
Lainaus käyttäjältä: "KristiinaE"
Terveisin Krisse, jota ei taalla varmaan muistakaan kuin muut vanhat caacat... ;)

No täällä yksi cääccä, joka muistaa kyllä. :)

Tervetuloa takaisin!
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Amir - 21.09.2007, 11:47:02
heippa kaikille  :)
 
sen kummemmin foorumiin tutustumatta liityn joukkoonne, sillä jo pikavilkaisulla tunnen että olen oikeassa paikassa. engalanninkielisiä foorumeita kolunnut, mutta nyt vasta sain aikaiseksi etsiä suomenkielisen. keskustelu vaikuttaa asialliselta ja vilkkaalta. mahtavaa. livenä kun en oikein ole tutustunut samanhenkisiin tyyppeihin niin mukava turista tulevaisuudessa suomeksi aiheesta täällä.  

kaipa se tästä. ei muuta kun syksyn alkua. törmäillään.
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: KristiinaE - 21.09.2007, 12:55:46
Lainaus käyttäjältä: "Jouni"
Lainaus käyttäjältä: "KristiinaE"
Terveisin Krisse, jota ei taalla varmaan muistakaan kuin muut vanhat caacat... ;)

No täällä yksi cääccä, joka muistaa kyllä. :)

Tervetuloa takaisin!


No mut sä ootkin Jouni ihan mega-cääccä (vaikka aika urhoollisesti biletitkin The Clubilla silloin joskus vuonna x)  :twisted:
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Sap - 02.10.2007, 21:39:47
Mä olen nyt jonkin aikaa lueskellut tätä palstaa sivusta, mutta kokeisiinlukua vältellen päätin nyt rekisteröityäkin  :P

Olen 18v opiskelija Lahdesta, reissauskokemukseni rajoittuvat vain Euroopan rajojen sisäpuolelle, jota on koluttu lähinnä koirien kanssa näyttelyreissuilla. Viimeiset kohteet ovat Norja elokuulta ja Kroatia kesäkuulta.  Isompia ja pienempiä reissuja tehdään "tasaiseen tahtiin" ympäri vuoden, ja nyt kun sain itsekin ajokortin niin eihän sitä tiedä mihin tulee lähdettyä!

Tällähetkellä polttelee syysloman Amsterdamin reissu, tällä kertaa kavereiden kanssa lomailemaan...
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Tuulssi - 12.10.2007, 09:45:15
heips, oon 23v opiskelija kuopiosta, ja miehen kanssa seurustelun aloitettuani (nyt 5v jälkeen onnellisesti naimisissa) reissailun on tullut käytyä tottakai tukholmassa ja tallinnassa, sekä kyproksella (+reissun aikana egyptissä) ja kreetalla :)

haluan päästä aina reissuun mahdollisimman halvalla. tukholmaan yrietään saada 5 tai 10euron hyttejä, tallinnaan yleensä maksetaan koko lysti, joskus miehen vanhemmat. pitkiä reissuja on tullut siis tehtyä vasta kaksi, ekan makso miehen vanhemmat suurimmaks osaks (me 200e/nuppi+egypti) ja kreetan reissu oli häämatkalahja :)

nyt ois lähinnä suunnitelmissa reissata johonkin joulunalusviikolla, äkkimatkoja ootellaan :) jos ei ulkomaille päästä, niin sitten jonnekin kotisuomessa. uuden vuoden jälkeen taas tukholman risteilylle.

kaipaan lähinnä tietoja edullisista reissuista ;)
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: T-musu - 12.10.2007, 10:02:18
Täällähän oli tällainenkin. :) Enpä ole aiemmin huomannut.

Eli Akaan Toijalassa (Treen ja Hämeenlinnan puolivälissä motarin varrella) asustelen. Olen vielä jokusen hetken 25v. (Ja täytän siis kohta taas uudelleen 25v, eikös se silleen naisilla mene? :lol: )

Kovasti tekisi mieli päästä enemmänkin reissuun, mutta valitettavasti työt tuota puolta häiritsevät tosi paljon. :( Erityisesti, kun vaihdoin viime helmikuussa työpaikkaa, poltin samalla kesälomani..
Josko sitten ens kesänä. Tai no, ens vuonna, kesällä, kesän jälkeen tai miten vain.

Nyt vain näitä pieniä pyrähdyksiä harrastelen, jos jotain sopivan hintaista löytyy (paitsi nyt jouluksi Bangkokiin ei tosiaan ole sopivan hintainen, mutta on vaan NIIN pakollista ettei voi mtn).

Katsotaan miten elämä tässä heittelee, takaraivossa kolkuttelee kyllä ulkomaille pysyvästi muuttaminen, mutta painetaan nyt vielä hetki ja suunnitellaan lisää. Takaisinhan pääsee aina jos sille tuntuu. :D

Reissukuumetta ei ainakaan yhtään helpota miesystävä, joka lähtee meidän marraskuisen Milanon visiitin jälkeen reppu selässä Aasiaan. Taitaa viipyä jokusen kuukauden tuolla reissullaan. (Tässä siis syy, miksi sinne Bangkokiin on jouluna päästävä.  :wink: )

Paikkoina kiinnostaa lähes kaikki, jota en ole vielä nähnyt. Lämpö on ok, kaupunkilomat kivoja, samoin laskettelureissut ovat mun juttu. Eli kaikki käy. Ja uutta on aina kiva kokeilla!
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Iriina - 29.10.2007, 10:21:03
Terve vaan kaikille reissaajille

Sain vihdoin aikaseks rekisteröityä tänne. Sivuston tosin löysinkin vasta viime keväänä, kun etsin täältä tietoa kesän TransMongolian junamatkalle. Reissannu oon noin 40 maassa, hieman tuota matkustelua nyt haittaa tämä vanhoilla päivillä hommattu vakituinen työpaikka... Eli ikää on jo kertynyt noin 30 vuotta. Mutta viimeistään ensi kesänä pidemmälle reissulle. Ehkä taas junalla itään, jäi niin monta paikkaa tutustumatta.
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: lennukerttuli - 29.10.2007, 20:54:29
Voisha sitä itekin tänne vähän "raapustella" muodon vuoks :lol:

Oon ...(laskee sormista...) 26 vuotta vanha ja naispuolinen. Jostain päin jumalan selän takaata eli Säkylästä. Lukaskaapa muuten Säkylä toisinpäin. Se kuvastaa mua, olen siis valinnut asuinkuntani sen mukaan (aivan, just noin...). Sanon aina että vaatimattomuus kaunistaa mutta onneks mä olen jo niin kaunis ettei mun tarvii enää olla vaatimaton.

Matkustelusta tykkään kuinkas muuten ja aina vaan ja jatkuvast täytys olla menossa jonnekin suuntaan, valitettavasti oravannahkapalaset ei riitä aina sinne minne haluisi. Seuraavaks olis tiedossa kai joku viikonloppumatka Pariisiin, siitä kuulen huomenna luultavast enempi ja sitten vielä viikon reissu elokuussa ranskaan. Vähänks inq.

Olin tänään oikein pääkaupunkissa kattelemassa mualmaa, pääsykokeissa mut eivät tainneet pääsykokeet mennä kovin hyvin. Kauheessa flunssassa en nukkunut yöllä paljoa ja olin ihan väskä enkä oikeestaan ajatellut mitään. Varmaan kuumettakin. Ehkä siitä johtuu omituiset löpinätkin. Vai olenko mä oikeesti tämmönen?
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: miihis - 31.10.2007, 17:57:30
Moikka vaan kaikki tallustelijat :]

Kerrotaan nyt sen verran, että matkusteltua ei ole tullut kovinkaan paljoa, mutta sitä asiaa koitetaan tässä parhaillaan muuttaa.. Ainainen haavehan se reissaaminen on ollu, ihan pikkutytöstä lähtien. (Nyt just täytin 25 v.)

Keväällä vietin pari kuukautta aupairina Lontoossa, ja syksyllä vierailin Leedsissä, jonne kohta taas lähden..
Todennäköisesti ensi vuoden alusta olis sitten Skotlannin vuoro, ehkä vähän pidemmäksikin aikaa... mut saas nyt nähdä :D
Eli matkustuskokemukset on vielä rajottunu lähinnä (ehh, siis jos Ruotsia ei lasketa..) noihin brittein saariin, pitkä lista muita paikkoja olis kyllä ruutupaperilla ylhäällä, toteuttamista vailla.

Pallontallaajiin törmäsin varmaan 4 päivää sitten, tänään sitten kun tarkemmin aloin lueskelemaan, rekisteröidyin, ja tässä sitä nyt ollaan!

Löytäny oon jo vinkkejä matkustukseen ja yöpymisiin liittyen, mutta kaikkein mahtavintahan olis löytää kavereita lisää, eli ainakin tyypit jotka matkustelee usein / asuu Isossa Britanniassa, antakaa kuulua itestänne ja laittakaa vaikka viestiä mulle. Siis jos siltä tuntuu  :wink:

Aika yksinäistä välillä haaveitten kanssa, kun 'lähi'kavereiden intressit on muuta, eikä niistä matkaseuraa saa millään, korkeintaan  laivareissulle!!  :lol:
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Haydy - 05.11.2007, 21:08:08
Moimoi:)
Minäkin esittäydyn täällä juuri rekisteröityneenä. Elikkä 22v. nainen olen, lueskellut palstaa tämän syksyn tiiviisti ja nyt tuli viimein sellainen olo, että jotain pitäisi sanoakin. Matkustuskokemusta on Euroopasta vähän enemmänkin ja muualta rajoittuneemmin. Seuraavaksi vuorossa olisi Intia. Intohimoinen matkustaja olen ja aina pitäisi päästä pois kun vaan aikaa, rahaa ja seuraa löytyy. Suomen talvi ei oikein innosta...
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: GaelGarcía - 05.12.2007, 15:17:59
Moikka kaikille!

Olen hirveän uteliaana seurannut tätä foorumia jo jonkin aikaa, ja päätin nyt viimeinkin rekisteröityä, kun itselläkin varmaan tulee jossakin vaiheessa asiaa. Niin mielenkiintoisia tarinoita on, että välillä ei tahdo työnteosta tulla mitään.  :P

Eli lyhyt esittäytyminen. Olen juuri 23 vuotta täyttänyt opiskeleva/työssä käyvä, aloitteleva pallontallaaja, ja koko ajan on vain yksi mielessä - kun maailmalle pääsisi. Olen matkustellut jonkin verran Euroopassa (maita taitaa olla 18 ), mutta en ikinä sen ulkopuolella. Nyt on taas tässä harmauden keskellä kuume pahimmillaan.

Suunnitelmissa on ensi kesänä Itä-Euroopan/Balkanin reili ja jotain pientä reissua ennen sitä. Etenkin latinalainen Amerikka on lähellä sydäntä.

Täällä vaikuttaa olevan erittäin asiallista jengiä, jatkakaa samaan malliin. Ehkä törmäillään joskus  :)
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: olaja - 11.12.2007, 15:19:46
Bonjour!

Minäkin olen pallontallaajat.net:iä stalkkaillut useamman vuoden ja mm. käyttänyt majoitustietokantaa ahkerasti. Nyt vihdoinkin ajattelin foorumille rekisteröityä, jotta olisi mahdollisuus myös itse osallistua keskusteluun ja saada enemmän tietoa tietyistä matkakohteista.

Pidemmän reissun kynnyksellä nyt elelen, (ainakin) kevät on tarkoitus matkailla Euroopassa sen mukaan, mikä maa sattuu kiinnostamaan, kun seuraavaan pitää siirtyä (myös maantieteelliset sijainnit saattavat hieman vaikuttaa asiaan :roll:).
Ulkomailla asun tälläkin hetkellä, mutta kevät olisi tarkoitus viettää enemmän tai vähemmän ilman pysyvää residenssiä. HC:iin kuulun, tottakai.
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: peksi- - 24.12.2007, 13:16:36
Ajattelin rekisteröityä vain toivottaakseni hyvät joulut.

Lukenut foorumia noin vuoden kohta ja saanutkin täältä hyviä vinkkejä, jotka avustaneet mm. interrailiä viime kesänä ja tulevia suunnitelmia trans-siperian keikasta.
Otsikko: Ilmoittaudun joukkoon!
Kirjoitti: terhirepo - 25.12.2007, 13:36:01
Löysinpä kivan aiheen, jonne voin elämäni toisen viestin pistää täällä pallontallaajissa. Olen 22-vuotias tyttö Iisalmesta, Kuopion läheltä. Matkailuintoa on ollut jo pienestä asti, kun perheen kanssa matkusteltiin joka vuosi jonnekin (Välimeren maita...). Sitten tuli sellanen monen vuoden tauko, kunnes eräs kaverini halus lähtee äkkilähdöllä Egyptiin. Tottakai mä lähdin mukaan :) Tuolla matkalla alkoi kauhee matkakuume, jonka yli pääsee vaan matkailemalla.

Sen jälkeen matkustin vielä toisen kerran Egyptiin ja lähdin au pairiks Usan Georgiaan vuodeksi. Sieltä tulin viime kesänä ja marraskuussa kävin taas Egyptissä, jolloin laajensin sivistystasoani Hurghadasta, Luxorista ja Kairosta edemmäs Alexandriaan. Nyt ois tarkoitus lähtee Kairoon 1.tammikuuta, reppu selässä, ja kattoo mihin rahkeet riittää. Matkasta tulee varmasti ikimuistoinen ja se saa luvan antaa lisäintoo matkustamaan yksin myös muihin maihin: mm. Argentiina, Australia ja Uusi-Seelanti.

Tässähän on vielä aikaa koluta maailmaa :)
Hyvää vuoden loppua teille kaikille!
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Drahia - 27.12.2007, 15:41:17
En olekaan tainnut tähän ketjuun kirjoitella koskaan.

Turkulainen. Ei muuta vikaa.
Kolmekymppinen, avoliitossa.
Rakastaa matkustamista, mutta tuntee siitä huonoa omatuntoa... kun eipä tuo matkustaminen kovin ekologista aina ole. Yritän kuitenkin tehdä ekologisia valintoja.

Harrastukset matkustamisen lisäksi: tanssi, käsityöt, musiikki.
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Dev - 11.01.2008, 08:25:42
Moi oon -76 syntynyt kalju-apina joka tällä hetkellä asuu Turussa kahden parta-agaman kanssa, kun parempi puolisko reilun kymmenen vuoden ajalta halusi lähteä omille poluilleen. Shit happens, and little besides. Ce la vie...

Harrastan musiikkia (Kuuntelen melkein mitä vaan, mutta enimmäkseen metallia ja klassista. Soitan myös itse kitaraa ja didgeridoota, sekä lauleskelen), kirjallisuutta (Pääasiassa fantasia a'la Moorcock ja Howard, kauhu a'la Lovecraft sekä Sci-Fiä jonkun verran, sekä asiakirjallisuutta), tietokonepelejä (Ajopelit, action, kauhu, roolipelit [Dark fantasy], raskas strategia, ja melkein mitä vaan paitsi joukkue-urheilulajit. Ne ei oo mun hommia. Yök) ja vähän muutakin koneilua (Kone tuppaa olemaan aika killeri-kondiksessa melkein koko ajan, päässyt syntymään pahanlainen performance-koukku), historiaa, arkeologiaa, filosofiaa, elokuvia, ja muuta tommosta perinteistä. Muskeliautot ja kopteripyörät ovat mielestäni helevetin hienoja mutta köyhä kun oon..

Ja nyt olen lähdössä ensimmäistä kertaa kunnolla Euroopan ulkopuolelle, Goalle. To see India and to die.

Ja tässä olisi tämmöinen lievä "artistic rendition" yhdestä kännykälläni ottamasta kuvasta (Ei hirviän uusi luuri joten kuvanlaatukaan ei ole parhaimmasta päästä), toivottavasti kelpaa.
(http://img138.imageshack.us/img138/4058/jykvz5.jpg) (http://imageshack.us)
Onhan noita kuvia joitain enemmänkin, mutten nyt tohdi enempää niitä tänne ängetä.
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: iinuiitti - 22.02.2008, 15:19:05
Mikäpä paremmin sopisi ekalle viestille paikaksi kuin tää topik...

eli heipä hei, olen 23-vuotias tyttönen Tampereelta, tällä hetkellä töissä teatterilla. Palloa on tullut tallattua valitettavan vähän, ensimmäisen "oikean" matkani tein vasta parisen viikkoa sitten Tukholman kautta Barcelonaan (aiemmin ollu Briteissä kielikurssilla ja sitten jotain perhematkailua Ruotsiin ja Kreetalle uh). Päätin tässä nyt kuitenkin että vois aloittaa tosissaan maailman katselun ennenku on liian myöhäistä.

Tällä hetkellä lähinnä tihrustan itkua miettiessäni miten vois säästää jostain perkeleen työmarkkina- ja toimeentulotuista että pääsisi vaikkapa kesän lopulla/syksyn alussa poikkeamaan Prahassa. Ehkä yllätän itseni ja menen oikeisiin töihin...
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: blanco - 03.03.2008, 12:47:08
Moi vaan,

olen 22-vuotias pohjoisen poika Oulusta. Arjen täyttää tällä hetkellä opiskelu neljättä vuotta lääkiksessä, mikä tarkoittaa että rahaa reissaamiseen ei ole vähään aikaan liikaa ollut. Olen silti yrittänyt parhaani mukaan palloa kiertää. Viimeksi kävin kesällä siskoni kanssa reilun parin viikon kierroksen Itä-euroopassa akselilla Unkari-Slovaki-Tsekki-Itavalta. Vuosi sitten olin kaverini kanssa pari viikkoa kaakkois Kiinassa ja Hong Kongissa. Lisäksi olen suht vasta käynyt Keski-Eurropassa, Sierra Nevadassa/kaakkois-Espanjassa ja Jenkeissä piipahdin Floridassa ja LA:ssa. Kaikken em. päälle vielä ne pakolliset aurinkolomat.

Ensi kesänä olis tarkoitus tehdä vähän enemmän töitä ja laittaa rahaa säästöön (+ maksaa edellisten reissujen velkoja :)) ja lähteä Joulun tienoilla käymään kaakkois-Aasiassa neljän viikon reissu. Tarkoitus olis piipahtaa Kambodzhassa josta hankkiutua pohjois-Thaimaaseen josta sitten lasketella alas päin Malesian kautta Singaporeen.

Muuten olen tällainen tavallinen eläväinen poika. Harrastelen Suomessa hiihtoa ja kirjallisuutta. Tykkään myös patikoinnista ja retkeilystä. Asun opiskelijabudjetilleni liian kalliissa kämpässä ja se sylettää.
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Heebo - 04.03.2008, 22:05:12
Tere! Oon 22 vuotias poika Imatralta, tai Mikkelissä tällä hetkellä opiskelemassa.

Matkustelu kokemus on toistaiseksi melko vähäinen, muutamat kanarian reissut on tullu käytyy. Ja kaks viikkoa Thaimaassa tässä hiljattain sai minut vakuuttuneeksi siitä että ensi syksynä on aika tehä pitempi tournee tonne Kaakkois-Aasiaan päin. Saa tää tavan arki hetkeks jäähä taka-alalle. Koulusta pien välivuoden matkan tähen.

Kesällä pitää tehä rahaa, ja parhaitenhan vapaa-aika kuluu täällä moottoripyörän selässä. Syyskuussa sitten mualima kutsuu :)
Otsikko: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Salli - 10.03.2008, 23:05:45
Moikka.

Olen lukenut Pallontallaajia jo pari vuotta, toisinaan etsiäkseni tietoa matkoja varten ja toisinaan taas huvin vuoksi ja urkkimisen ilosta ja kaukokaipuusta. Nyt sitten päätin rekisteröityä asiaa hiukan aikaa mietittyäni. Kiva foorumi ja kivan oloisia ihmisiä.

En ole matkustellut ihan kauhean paljon, yksi vanhanaikainen kahden vyöhykkeen reili on takana, ja muutama Euroopan kaupunkiloma. "Etelässä" en ole ollut koskaan, paitsi 4-vuotiaana Miamissa, sekin oli tosiasiassa isän työmatka jonne me vaan tungettiin muut mukaan. Seuraavaksi edessä on toukokuussa reilu kahden viikon matka avomiehen kanssa Yhdysvaltoihin, Kaliforniaan ja New Yorkiin.

Asun Helsingissä, täytän 22, oon tavallinen, tällä hetkellä teen töitä mutta haluaisin päästä taas yliopisto-opiskelemaan. Öö mitähän vielä sanois. Moi!
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: bimba - 11.03.2008, 12:12:44
Helou.

Oon selaillu näitä Pallontallaajien sivuja muutaman kuukauden ajan ja löytäny ylenmäärin hyödyllistä infoa! Viimeisen viikon on ollu kipeenä ja suorastaan addiktoitunut näihin sivuihin!

Oon kohta 23 v. sosionomiopiskelija ja satunnaisesti töissäkäyvä. Reissailukokemusta ei ihan hirveesti oo, oon viettäny vuoden au pairina Italiassa ja muutaman reissun oon tehnyt Euroopassa. Mut sit opiskelujen myötä huomasin vaihto-opiskelun mahdollisuudet. Viime vuonna tein opintoihin liittyvän harjoittelun Ecuadorissa ja reilun kolmen viikon päästä oon palaamassa sinne taas harjoittelun merkeissä 3 kuukaudeksi. Ja jos aikaa riittää, tarkoitus ois käydä Perussakin!

Tulevaisuuden haaveissa on muut lattarimaat, Australia ja Intia...
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: nimpulli - 12.03.2008, 14:12:04
Päivää.

Olen 22-vuotias, tällä hetkellä työelämässä, mutta jatkan DI-opintojani syksyllä.

En ole juurikaan matkustellut, pari kertaa käynyt Kreikassa ja kerran lapsena Unkarissa.
Nyt olen päättänyt lähteä kesällä Skotlantiin, toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni. Vähän hirvittää lähteä yksin, vaikka järjellä ajateltuna pärjään ihan mainiosti.

Haaveissani on tulevaisuudessa tutkia Brittein saaria oikein perusteellisesti ja lähteä vielä joku kesä reilaamaan. Nyt kun on vielä nuori ja vapaa.  :P

Olen lueskellut Pallontallaajia jo vuosia sitten, kun yo-keväänä suunnittelin haaveeksi jäänyttä reilireissua. Toivottavasti historia ei toista itseään ja tällä kertaa pääsen oikeasti reissuun!
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Santra - 16.03.2008, 17:36:24
Moi,
loysin sivun pari kuukautta sitten ja mielenkiinnolla lueskellut.
Olen asustelut ulkomailla viimeiset kymmenen vuotta, kolmessa eri maassa, ja sain juuri maisterin tutkinnon valmiiksi. Nyt sitten mietitaan etta mihin sita oikeen haluais asettua ja mita tehda kun pitais kasvaa aikuiseksi. Olen reissannut ympari Eurooppaa, vahan pyorinyt Jenkeissa, Etela-Amerikka on kierretty seka Meksiko kolmeen kertaan. Aasia kokematta ja kavereiden suosituksesta taidan lahtea sinne seuraavaksi. Maailmanmatkaajan ammatti kiinnostaisi mutta silla ei oikeen taida elaa  ;D
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Maunotar - 22.03.2008, 22:27:53
Pallontallaajiin koukussa kohta 2 kuukautta! ::)
Ruokin täällä alati nousevaa matkakuumettani ja innostun uusista kohteista koko ajan.

Pallo on tehty tallattavaksi, kunhan tallaa hellästi! 27-vuotias jouskarinainen, jolla on paluumatkalla jo seuraava kohde mielessä!

Aloitteleville matkaajille suosittelen lämpimästi Madventures-kirjaa. Lue se, osallistu täällä keskusteluun ja valloita maailma omalla tavallasi!

Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: pinku - 04.04.2008, 20:31:31
Moikka moi!

Uskaltauduinpa minäkin vihdoin rekisteröitymään tänne, kun aikani olen lueskellut ja kolunnut näitä sivuja läpi. Itselleni suuren matkakuumeen laukaisi taannoinen reppureissu kaakkois-Aasian suuntaan, joka oli ensimmäinen pidempi matka. Sitä ennen oli käynyt muutamaan otteeseen pakettimatkoilla ja pariin otteeseen isommalla porukalla Viipurissa sekä Saksassa. Maailma siis odottaa minua vielä.

Jos nyt itsestäni pari sanaa, niin olen 23-wee ja opiskelen automaatiotekniikkaa. Samalla olen töissä samaisessa opinahjossa, jossa koetan opiskellakin. Seuraavana matkakohteena on Huippuvuoret kesäkuussa, joten sitä odotellessa. :)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: vesaila - 11.04.2008, 17:54:54
Ikä on vain numeroita. Mielentila on ihan eri juttu. Mä olen vasta 35, mutta silti baarien lihatiskeillä auttamattoman vanha, ja silti tunnen itteni ihan kakaraksi  ;D
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: HulkHogan - 20.05.2008, 04:57:49
22 vuotias, puoliurheilullinen, puolilaiska helsinkiläinen nuorimies täällä termos!

Koulutukseltani olen lukion drop out, se jäi aikanaan vähän laiskuuttani kesken, olen äitimuorille luvannu hoitaa sen kuntoon vielä joskus, itse en usko että siitä hullua hurskaammaksi tulen, mutta luvattu mikä luvattu.
Opiskeluiden sijaan käyn armotta töissä ja säästän rahaa toivottavasti tulevaa Japanin reissua varten. Ammattikuntana maailman tyhmin, portsari.

Matkustellut en ole paljoa, yhden reilun 4kk setin kävin lämmittelemässä etelä-euroopassa. Tarkoituksena olisi seuraavaksi lähteä tosiaan tuonne Japaniin, joka alkaa tässä kaiken kuumotuksen kertyessä vaikuttaa oikealta unelmamaalta, etenkin tuon rikkaan kulttuurin ansiosta. Oikeastaan en keksi maailmasta kuin molemmat navat sellaisiksi paikoiksi, missä en haluaisi käydä. Toivottavasti pääsen tekemään ihan miehen mittaiset reissut ainakin joka mantereelle, Etelä-Amerikassa kiinnostaisi Peru (maya vai oliko ne inka kulttuurin ylivertaisuudet), sekä Rio. Aasiassa melkeen kaikki sieltä nepalilta sinne australian kieppeille, jättäen Kiinan ja koreat pois. Lisäksi lähi-idästä Israel. Euroopassa nuo itäeurooppalaiset maat sekä Reykjavik. Afrikasta en osaa nimetä suosikkia, liian tuntematon että uskaltaisin varmoja suosikkeja nimetä.

Tulevaisuudessa haluan ainakin kierrellä niin paljon kuin sielu sietää, viime vuosina olen kokoajan päätynyt entistä enemmän sellaiselle puoliextremelle "live life to the fullest" -maailmankatsomukselle. Vaikka vakaasti uskonkin Jumalaan. Ja näenkin sellaisen turvallisen elämän, koulutuksineen, dry martineineen ja työurineen täytenä elämän haaskauksena. Tietysti voi olla, että tämä on joku meikäläisen psyykeen puolustuskeino sille, että mie olen vaan elämänkoulua käynyt.

Lähti taas aamuviideltä rönsyilemään.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Karasuma - 22.05.2008, 15:24:07
Tervehdys ja uusille tervetuloa!

Olen 20-vuotias pallontallaaja Satakunnasta ja pyörinyt täällä sivustolla jo jonkin aikaa (kirjautuneena ja ei kirjautuneena ^^).
Olen kyllä aina ihan tohkeissani kun lueskelen tallaajien juttuja ja reissupäiväkirjoja ja koitan parhaani mukaan levittää omia kokemuksiani täällä toisten iloksi. Matkustanut en ole vielä kovinkaan laajasti, mutta aina on reppu valmiina lähtöön!
Seuraava reissuni on kuukaudeksi (jälleen) Saksaan ja hiostamaan vanhaa au pair-perhettäni :D

Niin, ja aikaisempien vastausten jatkoksi voin todeta, että eipä täällä ole mitään ikärajaa ja kaikki pyörii samassa porukassa kun vastaillaan kokemuksista ja mielipiteistä, joten mukaan vaan vanhat ja nuoret!
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Jhua - 28.05.2008, 18:20:59
Iltoja vaan.

Täältä Etelä-Savosta kirjoittelee yksi kovasti maailmalle halajava nuorempi mieshenkilö. Valitettavasti rahatilanne ei anna periksi (mutta on sentään kovaa vauhtia paranemaan päin :) ) ja ikääkin pitäisi vielä pari vuotta kartuttaa ennenkuin tuonne kehtaa yksin lähteä.

Reppumatkailu ulkomailla on alkanut kiinnostaa sitä enemmän mitä lähemmäksi lähdön mahdollisuus tulee. Vielä pari kesää ajattelin keräillä varoja ja rohkeutta, mutta "oikeaa" matkaa odotellessa olen ajatellut tehdä pari lyhyempää kotimaanmatkaa nyt kun sain kortinkin kevytvehkeelle.

Tähän astinen matkakokemus koostuu, niin, perheen mukana tehdyistä pakettimatkoista sinne perinteisille aurinkorannoille, mutta kaipa nuokin osaltaan ovat olleet kiinnostusta matkailuun herättämässä.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Talvis - 28.05.2008, 18:48:09
Hei,

Silloin tällöin piipahdellut täällä ennenkin, nyt taas aktiivisemmin kun matkoja on tiedossa.

Lapsesta asti vanhemmat vieneet ympäri maailmaa, joten samassa vauhdissa mennään edelleen.

Rakas aviomieheni juuri eilen sanoi, että minä olisin mieluiten aina matkalla! Näin on ja siihen pyritään.

Ikää 29vee, josta 27 ensimmäistä vuotta Helsingissä ja nyt toistaiseksi Lahdessa.

Törmäillään saitilla ja maailmalla. Kiitos ylläpidolle pallontallaajien olemassa olosta.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Raaka-Arska - 02.06.2008, 14:04:30
Juu satuinpa lauantaina eksymään pallontallaajien meettiin ja sitten rekisteröidyin tähän foorumiin.Täältähän löytyy paljon kaikenlaista mielenkiintoista...
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: LadyMoon - 06.06.2008, 11:28:21
Moi olen tälläinen kohta 26 vuotias naishenkilö ja suomessa pääoleskelu pisteeni sijoittuu Tampereelle (josta on hyvä matkustaa esim ympäri suomea!)

Kakarana tuli koettua kyllä kaikki ihanat kanarianlomakohteet, kreikat, italiat, espanjat, portugalit, tunisiat ja muut turistirysät. isin piti saada kalja ja äidin päästä rannalle ottamaan aurinkoa.

Teini-iässä ja parinkympin huudeilla tuli vasta seuraavat mahikset matkustella ja tälläin kohteena alkoi tiiviisti olla venäjä. pietarissa kävin 3 kertaa ja viipurissa ja petroskoissa muutaman kerran. Tietty virot ja ruotsit tuli koettua.

Vuonna 2006 vedin ekan seikkailumatkani vasta tällä iällä! Lento saksaan ja lifti prahaan ja siellä muutama viikko.

Nyt olen asunut Puolassa 1kk ja vielä toinen edessä. Vapaaehtoishommiin tänne saavuin ja oon nauttinut Krakovan kauneudesta.

Suunnitelmissa kaikkea mahdollista. Tiedän tämän jälkeen, että suomi on mun koti, mutta sydän haluaa vähän maailmalle matkaamaan :D

mainostan sivustoa aina joka paikassa, koska itse saan täältä hyvin vinkkejä!
Eihän mul oo kiire viel mihkään ;P
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Sakura - 08.06.2008, 05:50:53
Liitynpä minäkin porukkaan. Muutin mieheni kanssa viikko sitten Vancouveriin, Kanadaan ja asumme täällä ihan downtownissa aina tuonne marraskuun lopulle saakka.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Mercury - 10.06.2008, 21:43:06
Hei kaikille!

Olen lukenut sivua jo pitkään, mutta nyt päätin ryhdistäytyä ja liittyä mukaan. Suunniteltuja matkoja on tällä hetkellä enemmän kuin toteutuneita, mutta ensi kevääksi olen lähdössä vaihtoon Kanadaan, jolloin suunnitelmissa on reissata paljon. Siihen siis tällä hetkellä keräillään varoja.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: idi - 03.07.2008, 20:05:46
Moikkista moi :) Mä oon kans jo pitemmän aikaa pyöriny näillä sivuilla matkakuumetta nostattelemassa (ja on se kyllä noussukki ;D). Oon 21 vuotias tyttönen ja opiskelin viime vuoden Rovaniemellä kauppatieteitä. Ens syksy onkin viä vähän auki, koska 11 päivän päästä oon lähdössä reilille Etelä- ja Itä-Eurooppaan ja sieltä paluun jälkeen olis viikko aikaa muuttaa ennen opiskelujen alkua, paikkakunta ei vaan oo viä selvillä ::)
Oon asustelulle puoli vuotta Englannissa ja sillä samalla reissulla kävin myös Skotlantia kiertämässä (aivan ihana paikka, uudestaan sinne ;D), Texasissa kävin viime keväänä ja nyt havittelisin vähän Austraaliaan lähtöö vuoden vaihteen jälkeen... Siinä olikin oikeestaan mun matkustus historia ilman näitä lapsuuden asunto-auto reissuja Euroopassa ja Kanarian lomia...
Että sellasta. Nyt töissä ollessa on ollu hyvin aikaa lueskella vähän enemmänki näitä sivuja :P
Hyvältä näyttää ;)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Curtis - 04.07.2008, 18:12:06
Terve,
ma olen ollut koukussa naihin sivuihin viime syksysta lahtien, jolloin olin aarettoman tylsistyttavassa duunissa Sveitsissa. Talla hetkella olen toissa Italiassa ja tapan aikaani toimistossa, jossa ei ole paljoakaan tehtavaa. Reissaamiseen jain koukkuun nelja vuotta sitten kun lahdin toihin Ranskaan. Sen jalkeen olenkin poikennut Suomessa lahinna vaan paattamassa opintoni. Nyt kun olen itseni saanut vapaaksi Suomen sitoumuksista, maailma odottaa. Syksylla on tarkoitus lahtea kohti Aasiaan ja Australiaa. Oma mentaliteettini matkailun suhteen liittyy kielten opiskeluun, johon olen aika lailla "friikahtanut". Reissuista saa vaan niin paljon enemman irti jos osaa kielta.

Joka tapauksessa tama sivusto on aivan loistava ja paras mahdollinen keino ajan tappamiseen tylsassa tyopaikassa.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: nansikka - 05.07.2008, 19:48:24
Oon tänne jo jonkin aikaa kirjoitellut, mutta voinen nyt esittäytyä.

Olen 19-vuotias tyttö Tampereelta. Kirjoitin tänä vuonna ylioppilaaksi. Matkustelu on ollut jo kauan intohimoni, ja haaveena olis päästä kiertämään palloa mahdollisimman paljon. Matkatoimittajan homma olis unelma-ammatti, unelmatyö yhdistettynä lempiharrastukseen olis aika rok ;)

Matkailun lisäksi tykkään lueskella, istuskella kahviloissa ja valokuvata. Ens syksynä olis tarkoitus lähteä EVS-vapaaehtoistyöjaksolle Kiovaan, Ukrainaan :) Sitä ennen kulutan vielä aikaa ja kerään rahaa hotelleja siivoamalla ja gallup-kyselyitä tekemällä :D

Tänne sivuille päädyin kuin hain tietoa Egyptiin matkailusta, ja nyt oon aivan koukussa.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Ruuhkis - 05.07.2008, 19:58:58
Näin on! Ihan huippupalsta! Tietoa niin paljon kuin vain ennättää lukea, siis vähän kaikesta. Koskas muuten tämä palsta on saanut alkunsa?
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Nessel - 29.07.2008, 20:47:38
Hei!

Esittelyllä on aina mukava aloittaa uudella foorumilla (jota tosin tässä tapauksessa on tullut parisen vuotta luettua enemmän tai vähemmän aktiivisesti :)) joten aloitetaan tästä: Olen parikymppinen opiskelijatyttö Tampereen suunnalta, yliopistossa tahkon kieliä, ilolla! =)

Hivenen enemmän kiinnostusta riittää kuitenkin muille maille joita kohti olisi jatkuvasti mukava päästä. Syyskuulle on jo varattu Prahan reissu mutta joululoman kohde vielä hakusessa. Tähän mennessä olen päässyt vain Eurooppaa reissaamaan (pidempiä kausia Saksassa ja Englannissa) ja suurina suunnitelmina on toteuttaa pidempi reissu Aasiaan lähivuosien aikana. Sekä montamonta muuta.

Itse edustan sitä ihmistyyppiä joka innostuu hirveästi muiden kertomista matkajutuista joten pientä addiktoitumista on luultavasti luvassa tähän foorumiin, mutta katellaan! :D

Nauttikaa helteestä :)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Pitufo - 04.08.2008, 17:44:50
Ehkäpä minäkin rohkaistun esittelemään itseni, suht tuoreena käyttäjänä. Toisin kuin muilla seurailemillani foorumeilla, pallontallaajat tuntuvat mukavalta porukalta, joten halusin minäkin mukaan!

Olen siis jotakuinkin neljännesvuosisadan ikään ehtinyt, helsinkiläistynyt itäsuomalainen naishenkilö, joka opiskelee ja yrittää käydä töissä, jotka molemmat jossain määrin rajoittavat matkojen toteutusta. Olen yrittänyt myös työssäkäymättömyyttä, mutta rahanpuutekin, perhana, estää tehokkaasti matkailua. (onneksi suunnitella voi aina!)

Enimmälti olen pyörinyt eri puolilla Eurooppaa, jossa minua jo pikkumukelona kuskailtiin ympäriinsä auton takapenkillä, ja Espanjassakin tuli vuosi asusteltua. Jahka rahat ovat koossa, suunnittelen suuntaavani Meksikoon ja Keski-Amerikkaan. Sitä ennen on kuitenkin edessä ainakin pariviikkoinen Espanjassa ystäviä tervehtimässä, joten saa nähdä, koska lattarireissu toteutuu. Matkailun lisäksi ja ohessa intoilen mm. kirjoista, kielistä ja kokkauksesta.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Generig - 16.08.2008, 22:43:01
-75 syntynyt miekkonen esittäytyy. Asuinpaikkana Suomen suurin sisävesikaupunki  ::) ja matkailua on harjoitettu yksin ja tuttavien kanssa.

Reissua on tullut tehtyä jonkun verran aika vaihtelevasti. Mukaan on mahtunut niin autoreissaamista, pakettimatkaa kuin omatoimireissailuakin. Pääasiassa euroopassa mutta canadassa ja jenkeissäkin on tullut käytyä joskin varsin pikaisesti. Reissua tehdessä on huomannut sen, että jokaiselle "lomatyypille" on aikansa ja paikkansa. Niinpä pakettimatkana hommattu rantaloma voi joissain kohti täyttää tarpeen täydellisesti. Joistain taas ei ole autolla reissaamiseen koskaan.

Matkailutapoja on monia ja vertailukin on vaikeaa. Toistaiseksi suurimman vaikutuksen on tehnyt Sveitsin Alpit autolla. Serpentiinitiet ovat järjettömän hienoja ajella ja voi niitä maisemia... Toisaalta myös Auswitch-Birkenau keskitys/tuhoamisleiri oli jotain joka täytyy vain kokea.

Tätä Pallontallaajat.net -sivustoa on tullut puoliaktiivisesti selailtua pari vuotta. Joku aika sitten rekisteröidyin jostain syystä. Foorumin erittäin hyvä puoli on juuri se, että se on vapaasti luettavissa ja lähestymiskynnys on siten erittäin matala. Varsinkin matkakertomukset ja blogit ovat erittäin mieluissaa luettavaa allekirjoittaneelle. Toimivat erittäin tehokkaina matkakuumeen nostattajina - valitettavasti ja onneksi.

Tämä kesäloma joka on nyt lopuillaan oli reissaamisen osalta erittäin vajaa; viikko lapissa luontopolkuja kiertäen. Matkakuume on niin kova että se tuntuu melkein ruumiillisena pahoinvointina. Seuraavaan lomaan on liian pitkä, vaikkain jotain alustavaa suunnitelmaa onkin. Muutamia USA threadeja on tullut vilkuiltua ensikesää silmällä pitäen; jos vaikka pari viikkoa elämästään siihen tavalla tai toisella uhraisi.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: rundi - 20.08.2008, 21:36:37
Morjenttes kaikki!

Oon reilu parikymppinen poeka, joka asustaa pääkaupunkiseudulla. Opiskelen yliopistossa. Foorumia on tullut luettua parisen vuotta säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta nyt oli aika kirjautua :)
Oon asunut pari vuotta ulkomailla ja reissannutkin oon aika paljon(ei riittävästi!). Seuraava plääni ois kaakkois-aasian rundi ens keväänä! sais vähän breikkiä opiskelusta ja vois löytää ittensä ;)

PS. Nyt ei tymmi enää niin paljon, kun äskön sai avautua tympiikö-ketjuun! :D
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: kaurahiutale - 23.09.2008, 13:31:06
Täälläkin uusi pallontallaaja! tosi hyviä keskusteluja, täältä on löytynyt jo paljon hyviä vinkkejä!
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: haaponen - 26.09.2008, 18:29:41
moikka kaikille.

eilen tänne reggautusin ja pitää kysyy et miksei mulle oo kukaan ikinä kertonu et on tämmöset sivut olemas.ihan huippuhyviä foorumi postauksia,vinkkejä etc... on tarttunu jo mukaan vaikka kuin ja paljon.ens kuus riikaan ja marraskuus thaikkuihin.tallataan palloa rakkaat siskot ja veljet :)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Tiuna - 15.10.2008, 18:32:17
Moi vain täältäkin, pari vuotta on tullu luettua mutta nyt sitten tuli rekkauduttua! Kirjoittelemisiin siis!  :)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Tähtisumu - 17.10.2008, 15:24:28
Täällä liki kolmekymppinen kirjanpitäjäneito Turku-Tampere välimaastosta, heiiiii! :)
Miehen kanssa ollaan käyty muutaman kerran Intiassa (Goalla) kun äitini asusteli siellä pari talvea. Barcelona nähty pikaisesti ja tähän astisista paras reissu tehtiin Brasiliaan - Rioon!

Jouluksi lähdetään New Yorkiin, tältä forkalta onkin jo saatu kasapäin hyviä vinkkejä - KIITOS! :)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: hitch-hiker - 25.10.2008, 14:49:58
Heips, täällä on tallustelija, jota kiinnostaa niin Euroopan suuret kaupungit (Lontoo, Pariisi, Rooma, Madrid jne.) kuin sitten ne kaukaisemmatkin kolkat, joissa hyttyset vie mukanaan kokonaisia palasia ihosta ja vessat ei toimi...

Tällä hetkellä viettelen ensimmäistä välivuottani lukion jälkeen ja asustelen Roomassa. Täältä löntystelyn olisi tarkoitus jatkua pohjoiseen päin ja nuudeleilla elämällä yritän säästää rahaa ensi vuoden(?) Aasian reissua varten.

Tulevaisuus on avoinna, että otan mielelläni kaikenlaisia matkavinkkejä vastaan!
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Archibald_Leitch - 25.10.2008, 20:00:32
Tervehdys kaikille.

Samat sanat alkuun kuten monella muullakin. Eli lueskeltua tätä foorumia on tullut reilun vuoden ajan ja viimeikin päätin itse rekisteröityä. Paljon hyödyllisiä vinkkejä on saanut keskusteluja lukemalla.
Olen 25v mies Etelä-Suomesta, kiinnostuksen kohteita matkailu ja jalkapallo. Työelämässä ollaan, ja kaikki liikenevä palkasta matkakassaan. Tähän mennessä on tullut kierrettyä ainostaan Euroopan suurkaupunkeja ja pienempiäkin paikkoja Euroopassa. Suunitelmia ja unelmia on paljon, mm. Argentiina ja Uruguai olisi tarkoitus katsastaa, sekä USA:n road-trip kiinostaa.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: ikuisuus - 30.10.2008, 17:15:50
En ole varma olenkohan joskus esittäytynyt täälllä... Mutta pitkän seuraamis- ja kirjoittamistauon jälkeisen comebackin kunniaksi voisin sen tehdä  :)

Eli ikuisuus tässä hei. Reissaaminen menee minulla kausittain, vähän nuuskamuikkusen tyyliin. Nyt on taas matkavibat alkanut kuumottaa vuoden breikin jälkeen, seuraavina kohteina tulee olemaan Israel tammikuussa 09, ja Venäjä jossain vaiheessa, vielä sen tarkemmin määrittelemättä.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Kastehelmi - 21.11.2008, 12:30:23
Hei vaan!
Vasta vähän aikaa sitten sain lopulta rekisteröityä tänne, vaikka matkavinkkejä on tullut lueskeltua täältä jo parin vuoden ajan. Kiitosta vain hyvistä vinkeistä, tästä palstasta on ollut kyllä paljon iloa matkoja suunnitellessa! Ens viikolla suuntana Wales, saa nähä mihin sitten... :)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Don-Tille - 27.11.2008, 00:13:51
Moro!

Kai tässä pitää itekki esittäytyä ;D Elikkäs oon 17v. kundi Helsingistä. Opiskelen lukiossa ja oon nyt tässä viimeset 4-5v. matkustellut paljon faijan töiden takia/ansiosta ;) lähinnä tuolla Aasian suunnalla Kiina-Japani-Thaimaa akselilla. Matkavinkit oon ylleensä täältä lukenut ja nyt sitten päätin vihdoin rekisteröityä. Seuraava matka taitaa suuntautua Mumbaihin talvella.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: poppatus - 30.11.2008, 19:40:38
Heippadei!

Rekisteröidyin pallontallaajiin jo jokusen aikaa sitten, mutta nyt tää on oikeen alkanu koukuttaa..! 

Oon just täysikäistyny tyttö pohjosemmasta Suomesta, abivuos lukiossa just meneillään.
Toistaseks oon matkustellu vaan Euroopassa. Autolla spontaanisti kierrellen taikka sitten iha täsmäkaupunkeja. Tahon ehottomasti nähä myös muita maanosia tulevaisuudessa.
Ens kesänä ois tarkotus lähtä reilaan kaverin kans, oihan, sitä ootan innolla.  ::)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Kutvonen - 01.12.2008, 15:51:37
En kyllä ole uusi, mutta olin jostain syystä niin pitkään täältä pois että jotenkin tuli tarvis käydä ilmoittautumassa. Täällä olen, reppu repii edelleen ja entistä kovemmin.  ;D
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Lianna - 06.12.2008, 20:05:13
Esittäydyn! Kun löysin vähän aikaa sitten tämän foorumin, tunsin tulleeni kotiin! Ai että Suomestakin löytyy näin paljon matkustavaisia? Jotka tietävät, mitä eroa on "traveller"illa ja "tourist"illa?!?  :)

Olen Helsingistä, ikä: "Age is a State of Mind". Interrail-sukupolvea ja Eurooppaa nuohonnut, nyt Kaakkois-Aasiaan keskittynyt. Olen sekä opiskellut hiukkasen alueen business -yms. kulttuuria teoriassa ja sitten käytännössä matkustamassa siellä. Opiskelijavaihdossa Filippiineillä, työharjoittelua Singaporessa. Reppumatkailua ja lyhyempiä reissuja. Pari kertaa Australiassa. Aina välillä on pakko päästä johonkin kauaspois ja sitten mennään! Viha-rakkaussuhde Aasiassa reissaamiseen...  ;)

Olen matkoilla törmännyt useita kertoja joskus ällistyttävään, täysin yllättävään aitoon ystävällisyyteen ja vieraanvaraisuuteen ja haluan jakaa kokemaani muillekin. Jos tiedän jotain tai voin auttaa, niin teen sen mielelläni!  :D


Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: fnla - 23.12.2008, 15:54:08
Hoi kaikki!

Täällä pian 18-vuotias pirkanmaalainen tyttö tervehtii. Sain rekisteröidyttyä tallaajiin varmaankin pari kuukautta sitten kun haaveena (joka todellakin ei jää vain haaveeksi) on interrail ensi kesänä ja täältähän tietoutta sitä varten saa hankittua!
Matkusteltua on jonkun verran tullu perheen kanssa, ja aina omatoimimatkalla. (Tosin kerran varattiin hotelli Madeiralle matkatoimiston kautta). Usein ollaan matkattu halvalla käyttämällä halpalentoja ja ei niin kalliita hotelleja joten ei ensi kesän reilaus pienellä budjetilla ole mahdoton. Huomattu on että, täällä kyllä saa vastaukset mihin tahansa kysymykseen kokeneilta! :)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: athartemis - 28.12.2008, 00:54:00

Moi,

Kai se pitää minunkin täällä esittäytyä.  :) Eli oon parikymppinen opiskelijatyttö Oulun suunnalta. Oon muutaman vuoden ajan aina silloin tällöin käväissyt täällä hakemassa vinkkejä tai vastauksia matkailukysymyksiin mutten kuitenkaan ollut sen aktiivisempi käyttäjä. Nyt sitten oon lähdössä vähän pitemmälle matkalle, ja kun eräs samassa tilanteessa oleva kaveri tuntui aloittavan joka lauseensa "Pallontallaajissa sanottiin" niin päätin sitten perehtyä hieman tarkemmin tähänkin paikkaan. Kuinkas ollakaan, rekisteröitymistä ei sitten voinut välttää, joten täällä ollaan. ;D

Matkakokemuksessa ei oo vielä paljon mainitsemista. Euroopassa on tullut reilattua ja muutenkin matkattua, mutta nyt on tosiaan suuntana Itä-Aasia. Siellä saa viettää puolisen vuotta ensin matkustellen, sitten vaihtarina ja taas matkustellen. Sitä odotellessa...  :)

Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: nethr - 31.12.2008, 15:56:37
Monen vuoden satunnaisien vierailujen jälkeen 'uskaltauduin' vihdoin rekisteröitymään tälle mielenkiintoiselle foorumille. Mittari on _melkein_ kolmessa kympissä, mutta ei se menoa haittaa.

Reissattu on lähinnä (Länsi-) Euroopassa, mutta muutamalla muullakin mantereella on tullut piipahdettua. Erityisesti vuoden 2006 Kiinan ja Albanian reissuja varten täältä löytyi paljon hyödyllistä tietoa - kiitos paljon :) Toivottavasti itse pystyy antamaan vinkkejä niitä tarvitseville kohteista joissa itse on tullu käytyä.

Matkoilla tulee eniten käytettyä englantia, mutta tarpeen vaatiessa myös saksa, hollanti ja espanja taipuu jotenkuten (no, ehkä myös ruotsi...). Ei ole ainakaan nälkä tai jano päässy yllättämään.

Ibiza on kyllä (tähän asti) ehodottomasti se all time favourite :-* Nyt on tiedossa olevat matkat suuntautuu lähinnä perinteisiin kohteisiin (NYC, Kööpenhamina etc.) mutta haaveena olisi toteuttaa muutaman vuoden sisään reissut ainakin Thaimaahan, Kamputseaan, Vietnamiin, HongKong + Macao sekä pitemmät (auto)matkat Kanadan ja USAn halki.

ps. Lempparibiisi: PMMP - Matkalaulu  ;D
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Gary69 - 31.12.2008, 16:22:12
Moi =)
Sillointällöin tullut tsekkailtua tätä foorumia ja viime yönä piti sitten rekisteröityäkin.

Takana on jokunen maili, eurooppaa on kelattu edestakaisin kaikenlaisilla reissuilla :]
Kesällä ajettiin tästä Hämeenlinnasta Toyotan Land Cruiser Togoon asti, joten afrikankin mannerta on ns nähty. Ainakin vähän enemmän kuin lentokoneesta ja taksista kentältä hotellille ;)

Ens syksynä mielessä kuumottaa samantyyppinen retki tuosta lähi-idän läpi, tour de aasia ja sit vielä australiaan.

Joskus pitäis mennä vielä nuo amerikat ajamaan läpi, pohjoinen autolla ja etelä prätkällä =)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: mistyli - 16.01.2009, 02:23:44
Morojenttes kaikille!

24-vuotias tyttö esittäytyy ja kertoo sen verran itsestään, että matkakuume vaivaa aika pitkälti jatkuvasti  ::) En ole vielä ihan älyttömiä määriä reissaillut, mutta toivottavasti lähitulevaisuudessa pääsen näkemään maailmaa enemmän! Eniten minuun on vaikuttanut 3 kuukauden matkani Keniaan vuonna 2006. Aiemmin en ollut käynyt Tsekkejä kauempana joten olin itsekin yllättynyt, että toteutin tuon pidemmän reissun ja vielä ehkä hiukan eksoottisempaan kohteeseen.

Suurin matkailuun liittyvä unelmani olisi päästä tekemään reissu Tansaniaan, jossa kävisin muutaman päivän safarilla, vaeltaisin Kilimanjaron huipulle ja löhöilisin viikon verran vielä jossain rantalomakohteessa esim. Sansibarilla. Valitettavasti aika kallista touhua, mutta ehkä joskus...

Tämän vuoden puolella olen suunnitellut viikon reissua Kroatiaan. Pitäisi vaan mies houkutella mukaan, mutta se ei ole tällainen samanlainen matkaintoilija kuin minä - höh  >:(

Nooh, mutta kiva olla täällä ja mukava on juttuja lueskella!

Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Sew - 04.02.2009, 15:08:33
Heipä hei,
Olen 19-vuotias tyttönen Etelä-Suomesta. Tähän astisen elämäni aikana olen vieraillut: Kyproksella, Ruotsissa, Italiassa, Egyptissä ja viimeisimpänä matkakohteena Madeiralla. Uusiin paikkoihin tutustuminen on ihanaa :) ja aina olisi kiva olla ulkomailla, ellei tuo raha olisi niin pahasti esteenä  :(. Nyt on taas saatu kuitenkin rahaa kasaa ja tänä kesänä olisi tarkoitus jonnekkin lähtä :) Kunhan tuo kesätyötilanne tästä selviytyy niin eiköhän pian sitten matka-ajankohta ja -kohdekin selviä :)

Tavoitteena on elämän aikana kaikilla mantereilla ainakin piipahtaa, ja tietenkin on muutamia ehdottomia paikkoja jonne on päästävä ;) mm. Japani, Uusi-Seelanti, Australia, Amerikasta tietenkin New York ja jos jossain vaiheessa aika antaisi myöten niin reilauskin kuulostaisi mielenkiintoiselta :)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: kalleh - 09.03.2009, 08:45:39
Terve!

Jo jonkun aikaa olen ollut täällä jäsenenä, mutta olen tyytynyt lueskelemaan muiden kirjoituksia ja suunnittelemaan omaa matkaani itsekseni. Näin aamusella ajattelin, että miksei sitä voisi itsekin kirjoittaa palstalle jotakin, joten tässä sitä ollaan.

Olen -89 syntynyt miespuolinenhenkilö Kymenlaaksosta. Tällä hetkellä vietän aikaani intissä, joka päättyy lokakuussa. Siellä on siis aikaa suunnitella tulevaa matkaani Aasiaan. Välillä tuntuu ettei tuo matka tule ikinä toteutumaan, ja vain koska intin takia en ole vielä voinut tuolle reissulle lähteä. Välillä intokin laantuu, kun tietää ettei matka tule toteutumaan vielä lähes vuoteen. Säästötililtäni löytyy jo rahaa pari tonnia, joten kun intti päättyy niin muutaman kuukauden päästä siitä olen jo matkalla.. näillä näkymin kahden kaverini kanssa, vaikka vielä kuukausi sitten olin lähdössä matkalle yksin.

No mutta Pallontallaajien keskustelupalsta vaikuttaa loistavalta paikalta keskustella suunnitelmistaan ja kysyä apua. Itsekin kun apua luultavasti tarvitsen, sillä ulkomaan matkailukokemukseni rajoittuvat Tukholmaan.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: röllö - 04.06.2009, 08:47:52
En ole oikeastaan uusi käyttäjä, mutta olen nyt vasta alkanut kirjoittamaan foorumille. Pakko myöntää, että olen täällä viettänyt aikaa runsaasti tutkiskellen, mutta vasta nyt on tullut tarvetta kirjoittaa tänne.

Täältä olen saanut paljon hyviä neuvoja, joita en olisi matkakirjoista ikinä saanut.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Ripple - 08.06.2009, 11:23:36
Täällä aika uusi kirjoittelija moi!! :) Mie olen 32-vuotias kroonisessa matkakuumeessa elävä nainen ja yhden kissan äippä Helsingistä.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Thyella - 15.06.2009, 21:28:03
Terkkuja Islannista, taalla opiskellaan ja elellaan italialaisen avopuolison kanssa.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: librarian - 17.06.2009, 22:56:13
moi, 3v. tullut nyt reissailtua aina kun on ollut mahis ja/tai rahaa - sitä ennen aika harvakseltaan.  Täältä on tullut kateltua sillointällöin infoa, aluksi varsinkin noita halpalentoyhtiöitä ja nyt sain vihdoin tilinkin väsättyä.    ;)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Chai - 22.06.2009, 09:18:59
Tervehdys!

Olen kolmekymppinen naisihminen, jota matkakärpänen on päässyt puraisemaan muutama vuosi sitten. Vielä on paljon nähtävää ja reissukuume on kova, mutta valitettavasti työnteko lohkaisee aimo annoksen ajankäytöstä ja näin ollen usein täytyy tyytyä täällä pallontallaajissa pyörimiseen työajan vapaampina hetkinä.

Suurin matkailuun liittyvä haave tällä hetkellä on jonain päivänä uskaltautua ihan yksin pidempään reissuun.  :) Ottaa päähän olla koko ajan kinuamassa kavereita matkaseuraksi, kun ihmisten prioriteetit on kuitenkin niin erilaiset, ettei kaikilla aikaa tai rahaa tahdo "riittää" matkailuun tai sitten itse reissun osalta kiinnostukset menee turhan paljon ristiin.

Kotona ollessa tykkään liikkua, lukea, syödä, juoda ja nukkua.  ;D
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: AlexWest - 16.07.2009, 17:45:25
Moi
Suunnittelen just kuukauden reilireissua. Löysin tän sivuston, kun etin netistä juttuja asiaan liittyen. Sivut on erittäin hyvät näin vähän kokemuksia omaavalle reissaajalle. Tullu paljon asioita vastaan, jotka ei varmaankaa olisi käynyt edes mielessä että tarvis hoitaa ennen reissua jne :)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: jk - 22.07.2009, 22:00:58
Poistin yhden viestin sääntöjen 8§ ja 9§ perusteella.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: t-helma - 06.08.2009, 14:16:37
Moro hei!
Mää oon 20-vuotias yhden vähän vaille 2-vuotiaan lapsen äiti.
Ennen oon matkustanu enemmän, esim liftaillen pitkin Suomea ja Eurooppaa, nykyään vähän vähemmän. Vaikka suunnitelmattomat pitkät reissut onkin poissa laskuista toistaiseksi, omatoimimatkailua ja seikkailuhenkisyyttä en aio hylätä.
Lapsen kanssa on oltu tähän mennessä yhdellä retkellä Saksassa, kuukauden päästä ois tarkotus lähteä halvalla Barcelonaan. Tulevaisuudessa haaveina mm. lähtö reilille yksin tai jälkeläisen ja jonkun ystävän kera (ku en oo ikin ollu!) tai joku junalla aasiaan-tyyppinen ratkaisu, muutenkin muihin mantereisiin tutustuminen, toistaiseksi kun oon euroopan ulkopuolella matkustanut vain Tunisiassa. Isä pitäisi houkutella mukaan autolla halki Amerikan-matkalle ennen kun se on liian vanha. Ja semmosta.

Mmm, mitähä vielä. No matkustamisesa tykkään eniten siitä seikkailun, ja etenkin liikkeellä olemisen tunnusta. Myös uusien ihmisten tapaamisesta ja eri kaupunkien erilaisista fiiliksistä. Majoittumisessa suosin couch surfingia, ulkomailla asuvia ystäviä ja vallattuja taloja, osittain koska en oo ikinä rikas, mutta eniten siks kun sillain löytää parhaat tyypit ja paikat ja muut jutut.

Sit kun en matkusta niin kaipaan jatkuvasti maailmalle, mutta nautin toisaalta myös kotikaupunkini parhaista jutuista aika mahottoman paljon. Ystävien seurasta ja musiikista ja oluesta ja ruuanlaitosta ja leikkipuistohengailusta ja muutenki ihan vaan olemisesta. Jotenkin koitan löytää niitä pieniä arkipäivän seikkailuja, tai siis asennoitua maailmaan täällä kotonakin uteliaasti ja hyvin.

Noni, tulipa nyt lörpöteltyä. Moi.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: minoni - 21.08.2009, 19:41:23
Moikkati!

Pari viestiä olen joskus muutama vuosi sitten tänne kirjoittanut, mutta nyt ajattelin tulla jäädäkseni.


Olen Minna, 21-vuotias  (ikuinen) opiskelija Vammalasta. Tällähetkellä on menossa juuri alkaneet lavasterakennusopinnot.

Mieli halajaa tien päälle lähes joka hetki.
Mitään hirmuisen isoja reissuja ei ole vielä tullut tehtyä. Tällähetkellä reissaaminen muutenkin on kovin vähäistä, lähinnä haaveilutasolla tapahtuvaa. Yksin ei oikein tahtoisi lähteä eikä reissukavereita ole. Kai sitä pitäisi vain pakata kamppeet ja lähteä yksin, eipä ainakaan olisi ketään perässä raahattavana. Ujouteni ja arkuuteni vain tulee aika nopeasti vastaan, kun pitäisi jonnekin täysin vieraaseen paikkaan lähteä yksin, huonon kielitaidon saattelemana. Mutta ei sitä koskaan kerry uskallusta, ellei vain lähde matkaan, arkailusta huolimatta.

Kun olin pienempi, kierrettiin perheen kanssa lähes joka kesä Suomea autolla. En tiedä onko sitten sieltä jäänyt tämä tarve päästä näkemään jotain muutakin kuin kotikaupungin valot. Lentokoneeseen en halua astua. Maata ja merta pitkin näkee ja kokee enemmän. Ympäristökin tykkää enemmän.

Matkustamisesta haaveilun lisäksi katselen elokuvia ja teen käsitöitä. Yritän myös oppian epätoivoisesti piirtämään jotain muutakin kuin tikku-ukkoja.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: lilo - 24.08.2009, 23:55:50
Puolisen vuotta olen kateellisena seurannut tätä foorumia, ja vaikkei omat reilivalmistelut vielä valitettavasti lähellä ole, niin tein nyt edes tunnuksen fiilistelläkseni. :'D

Viisitoista vuotta, pk-seutu. Oon matkustellut pienestä pitäen paljon perheen kanssa ja asunut 6-vuotiaana vuoden Saksassa. Kotona on kehotettu kansainvälisyyteen ja meillä on ollut monia monia ulkomaalaisia vieraita, yksi vaihtari Belgiasta ja tällä hetkellä yksi Saksasta. Kansainväliset leirit on rakkaus, ja niiltä olenkin saanut monia ystäviä, joita voisin kenties karusti käyttää hyväksi reilillä yöpaikan suhteen. : D Haaveita on monia ja Suomi ei vaan tunnu riittävän, en mä voi pysyä paikallani. Ajankohtaisin haave on vaihtovuosi Saksassa kahden vuoden päästä... Lasken katkerana päiviä täysi-ikäisyyteen ja odotan sitä elämää, kun saa itse päättää omasta elämästään ja vihdoin olla vastuussa itsestään!
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: jasande - 19.10.2009, 14:51:27
Helou helou,

täällä uusio-pallontallaaja, olen aikoinaan ollut semiaktiivinen kirjoittelija (tosin en enää muista edes vanhaa nickiäni varmaksi), mutta jossain vaiheessa tippunut kelkasta ja sivutkin on näköjään vähän uudistuneet  :o . Nyt teen kuitenkin rysäyksellä comebackin - seuraavat kaksi kuukautta mut löytää varmaan varmiten tuolta e-amerikka-ketjusta, sen jälkeen viisastelemasta asian vierestä... jne. osastolta ;)

edit. Mä löysin mun vanhan identiteetin  ;D Ah, mitä tilitystä, tuli nostalgiaolo. Olen kuitenkin aikoinaan rekannut ton nickin sellaisella spostiosoitteella, joka ei enää ole käytössä, ja salasanasta ei ole mitään tietoa, joten en taida päästä enää sitä hyödyntämään.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: eppulii - 02.11.2009, 22:44:56
Heippa!
Voisin minäkin esittäytyä. Olen (muka)opiskelija Jyväskylästä, tällä hetkellä tosin olen vaihdossa Ranskassa. Kovin paljoa en ole elämässäni vielä matkannut, lähinnä Euroopassa vaan, suunnitelmia on kyllä sitäkin enemmän. Nyt olis hyvä tilaisuus täältä käsin reissailla, kun onhan tää lähempänä monia maita kuin Suomi. Mutta yleensä vaan matkaseuran puute vaivaa. Ei siinä, tykkään kyllä itseksenikin reissailla, mutta sitä on jo tullut harrastettua sen verran ja vähän alkaa jo kaipailla vierelleen ihmistä, jonka kanssa voisi ihastella kaikkea hienoja ja uskaltaisi ehkä mennä kahdestaan vähän erilaisiinkin paikkoihin.

CouchSurfingista tietty löytää monenmoista, mutta oon huomannu, että ottaa yllättävän paljon aikaa, että löytää sopivan tyypin. Varmaankin johtuu siitä, että oon sielläkin uusi eikä mulla vielä ole siellä mitään suosituksia ja monia ystäviä.

Mutta reilun viikon päästä Pariisiin ja Luxembourgiin, jeah!
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: SSSOLL - 16.11.2009, 20:34:58
Hola! ;)

Täällä kirjottelee 17-v tyttö Pohjois-Suomesta ja mulla on tullu kauhea matkustuskuume! :D Tähän menessä ei oo kauheesti matkailu kokemusta (lähinnä vanhempien rahatilanteen vuoksi), mutta sitä ois tarkotus hankkia. Ensimmäisen ison reissuni meinaan tehä joulukuussa E-Amerikkaan ja ihan matkaan valmistautumis tarkotuksessa ja tiedonpuutteessa tänne rekkasin itteni.

Kiinnostusta löytyy toki muuhunkin kuin matkailuun.. mm. musiikki, luovat jutut muutenkin, eläimet ja kaikenlainen uuden oppiminen on lähellä sydäntä. Vahvimmaksi luonteenpiirteeksi oon saanu varmaan itsepäisyyden haha. :D

Musta ois ihan mukava tutustua tälläkin sivustolla uusiin ihmisiin, elikkä jos joku haluaa tutustua, niin viestiä vaan tännepäin! ;)

Chaoo!
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: mykrajaakko - 28.11.2009, 23:27:49
34 vuotias nainen olen, vaikka nimimerkin takia mieheksi minua usein luullaan.
Olen vasta tämän palstan löytänyt, ja tulen varmaan viihtymään tuntikausia täällä.
Olen perusturisti ollut tähän saakka, mutta ensi kesäksi olemme lähdössä kiertelemään maailmaa mieheni, ja nuorimman lapsen (6 vuotias) kanssa!
Eli moi vaan kaikille vanhoille palstakonkareille!!
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Laurih - 14.12.2009, 11:21:25
Hop,

Foorumia on tullut luettua jo varsin pitkään, mutta en ole tänne mitään kirjoitellut. Tein viimein tunnuksen jotta voin ylipäätään osallistua keskusteluihin.

Lähdin Suomesta tämän vuoden alussa enkä ole ajatellut mennä takaisin muuten kuin käymään. Toistaiseksi asustan parin kaverini kanssa Thaimaassa Hua Hinissa ja pian siirrymme Bangkokiin. Olen muuttunut hiljalleen tietopankiksi kavereideni kysymyksille Thaimaasta, joten nyt on hyvä aika alkaa kirjoitella juttuja myös tänne.

Pitkällä tähtäimellä ajatuksena on pysyä sopivasti liikkeellä jotta pääsee tutustumaan eri maihin, tämä toivottavasti tapahtuu aikanaan oman purjeveneen kyydissä ;)

Enempi jokapäiväisestä elämästä ja jaaritteluistamme löytyy nettisivuilta jonne rustaamme asiaa ja sen vierestä satunaisesti.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Banksy - 20.12.2009, 23:58:42
Terves!

Oon kanssa lueskellu näitä foorumeita aikasemminkin jonkun verran, mutta nyt vasta tuli rekisteröityä kun olis uus matka tiedossa ja melkein jo kaikki kyseisestä paikasta luettuna. Onpahan sit seuraavilla enemmän luettavaa.
20-vuotta ikää, poika ja Keski-Suomesta kirjottelen (vielä).

Rakkaan Suomemme lisäksi matkakohteita ovat olleen tähän mennessä Ruotsi & Viro useamman kerran, Latvia, Tanska, Saksa, Lichtenstein, Sveitsi, Itävalta, Italia kahdesti, Espanja useasti (melkeinpä kaikki Kanariansaaret kierretty), Tsekki, Bulgaria, Turkki kahdesti, Marokko, Egypti, ja siis Intiaan lähdössä nyt toistamiseen yksin, muut aikasemmat reissut aikalailla vanhempien kanssa tullut tehtyä.

Matka on kokonaisuudessaan kuitenkin vasta aluillaan, jees jees.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Robby Bubble - 24.01.2010, 21:23:40
Moe!

27 -vuotias poika huutelee täältä espoosta.

Mualimaa on tullut nähtyä jo noin kolmenkymmenenviiden reissun verran, mutta tuntuu siltä, että tämä homma on vasta aluillaan.

Viime talvena vein tyttöystäväni hänen ensimmäiselle(!) matkalleen.
Thaimaata kierrettiin hieman ja jumituttiin kuukaudeksi siaminlahden saarille.

Polte takaisin on kova ja 35 päivää on enää lähtöön. JEEE!!!

Eipä tässä kai muuta. Passi taskuun, reppu selkään ja menox.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: hippiiiii - 24.01.2010, 22:18:44
29-v nuori nainen .. ainainen matkallaolon tarve..  vasta viime vuonna olen saanut alkaa toteuttaa tätä puolta itsestäni, aina kun vaan mahdollista :D

Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Alaska - 25.01.2010, 10:53:44
No heissan! Joskus muinoin olen tätä palstaa lueskellut ja nyt vasta rekisteröidyin. Olen 27-vuotias nainen, jota toisinaan ärsyttää matkusteluvouhotus, kun onhan sitä nähtävää Suomessakin. Yleensä kuitenkin loman lähestyessä mietin, kuinka kauas rahat riittävät.

Näin sinkkuuntumisen kynnyksellä olen myös miettinyt, kannattaisiko lähteä pidemmäksi aikaa jonnekin töihin tms kun elämäntilanne kerran sallii sen. Joskus huvittaa, että Suomen sisällä 500 km päähän muuttaminen tuntuu liian isolta jutulta, mutta ulkomaille muuttaminen ei  ::)

Olen tähän asti matkustanut vain Euroopan maissa. Haluaisin vielä joskus Afrikkaan ja Lähi-Itään.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: LauraInkeri - 14.02.2010, 10:38:05
Nyt vissiin miunkn on kirjotettava jonkunlainen sepostus itestäni :)
Olen jo itseasiassa ehtiny kirjotellaki tuonne jotain juttuja..
Elikkäs, olen 27-vuotias nainen/tyttö/whatever,tällä hetkellä toistaiseksi asustellaan miehen kanssa Itä-Suomessa.

Pienestä asti on ollu kauhia polte jalkojen alla.
On tullu reissattua ympäri Suomea,sitten laajentanut tätä reviiriä muuallekin Eurooppaan, asustellut useamman vuoden Italiassa sitä kiertäen ja kaartaen,sieltä sitten löysin Marokon itseasiassa herrani innoittamana(kotoisin sieltä).

Reilu vuosi tosiaan tullu oltua Suomessa,ja koko ajan elää ideoita pääkopassa seuraava irtiottoa varten..
Kiinnostavia paikkoja on niin paljon,mutta se toteutus aina vähän saattaa saada esteitä..tuo mies kun ei kauhean innokas reissailija ole.tai ainakaan tällä minun suosimalla ryysyhalpis-tyylillä ei tykkää...

Ja jostain kumman syystä vieä tuo lentopelkokin on alkanut nostamaan päätä näin vanhetessa..ehkäpä täytyisi ottaa sellanen kevyt 20h lentoreissu seuraavaksi,jos se sillä asettuis. ;)

Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: ZuiQuan - 15.04.2010, 19:45:19
Terve! Olen 23 vuotias mies ja opiskelen tällä hetkellä Englannissa. Kiinnostuksen kohteena matkailun lisäksi ovat veneily, monenlainen vesiurheilu, flipperit ja elokuvat. Seuraava pidempi reissu on suunitteilla joulukuuksi 2010, jollon olisi tarkoitus lentää Kuola Lumpuriin muutamaksi päiväksi, sieltä viikoksi Balille sukeltamaan, Singaporeen joksikin aikaa, sieltä lento Phuketiin ja sitten länsirannikkoa Burman kautta Bangkokiin. Joulukuussa 2011 olisi tarkoitus lentää Mombasaan, sieltä matkustaa Tansanian puolelle ja kiivetä Kilimanjarolle.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: E.v.e - 19.04.2010, 21:16:50
Täälä olisi 16-vuotias naisenalku Lapista. Matkustelu on miun suurin unelma, kurja kun ei täältä muualla pääse käymään ko Norjassa. Reilaus tuntuu omimmalta, koska junamatkailu ei kovin rasita luontoa, ja silleen pääsee tutustumaan muihinki paikkoihin kuin suuriin turistirysiin.

Tällä hetkellä tammikuusta asti olen suunnitellu koluavani Länsi-Eurooppaa kahden ystäväni kanssa kesäkuussa 2011. Kovin on pitkä aika siihen vielä, mutta olen aika hätähousu  ;) Kyllähän nuo ystäväiseni vähän kauhistelevat että miten mie nyt yhtäkkiä tällasia puhun, eikä äitikään kovin innostunut ole...
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: illlya - 21.04.2010, 22:46:14
Hitto että on hyvä palsta. Olin kirjottamassa yhtä viestiä vaihtarivuodestani Ecuadorissa jossa hehkutin kokemaani ja jo hetkeks tuli semmonen "nolostunu" olo että viittinkö nyt niin hehkuttaa mutta sitte tajusin että eiköhän täältä löydy ihmisiä joiden kokemukset maaimasta ei perustu vaan Suomen kaupunkeihin ja ehkä tallinan viinanhakureissuun. Yleensä nimittäin tuppaa törmätä ihmisiin jotka kokee paljon mustasukkasuutta joko vaihto-oppilasvuodesta tai sitte yleisesti siitä että on päässyt matkustelee jo niin paljon ikään verrattuna.

joo eli asiaan.. Olen 21-vuotias nainen alunperin pääkaupunkiseudulta muta nyt oleskelen täällä pohjoisessa Rovaniemellä opiskelun vuoksi. Matkustellu olen pienestä asti, sillä äitini on kova reissaaja. Nyt ku pääsis käymään oseaniassa ni voittaisin meijän perheen "kuka on käynyt kaikissa maanosissa ekana" -kisan (jossa ei huomioida etelä-mannerta :D)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Pikasika - 11.05.2010, 21:43:11
Terve.

Olen muutaman kerran törmännyt tähän sivustoon samalla kun olen etsinyt tietoa InterRailista ja matkailusta yleensä. Nyt päätin sitten luoda Fooruminkin puolelle tunnuksen.

Olen 16-vuotias (synt. 1993) miehen alku, tai oikeastaan poikanen Itä-Helsingistä. Matkailukuume on nyt viime aikoina iskenyt tähän pojankloppiin, kun aloimme keskustelemaan vakavasti kesällä 2011 tapahtuvasta reilaus matkasta.

Nyt on kaiken maailman matkat ja maailman valloitukset mielessä. Pitää kuitenkin ainakin muutama viikko odotella niin pääsee pelaamaan jalkapalloa Örebrohon. :D Siitä vielä vuosi niin Eurooppa kutsuu !

Mielessä pyörii tällä hetkellä (kesän 2011 lisäksi) Etelä-Amerikan läpikotainen reissaaminen, ns. Roadtrip, elikkäs autolla ympäri maailmaa matkaaminen ja kaikki tuohon suureen Maailmaan liittyvät asiat !

Toivottavasti saan tyydytettyä matkanälkääni edes jotenkin täällä !

- Pikasika
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: graam - 14.05.2010, 22:25:07
Hej,

olen nyt roikkunut täällä viimeiset kolme viikkoa päivittäin tajuttuani, että nyt on se aika. Nyt ei ole enää mitään muuta vaihtoehtoa kuin lähteä. Nyt on opiskeltu kuin viimeistä päivää ja tehty töitä yli jaksamisen rajojen. Enää kuukausi ja sitten loma ja sitten ei mitään. Tai siis, sitten vain menolippu.

Olen 28-v. tyttö, takana sekalaista matkailua.. reili vuosia sitten, pari matkaa Baltiaan ja viimeisimpänä liftausreissu Jäämerelle. Euroopan ulkopuolelle siis seuraavaksi ja haaveissa jo pitkään olleet Intia ja Nepali.

Erinomaisen hyödyllinen ja mukava foorumi tämä :)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: sarrrri - 03.07.2010, 01:19:48
Hola! :-*

Aikalailla sama tarina minulla kuin monilla muillakin - olen selaillut tätä foorumia jo pidempään ja lopulta päätin rekisteröityä ihan käyttäjäksi!

Olen siis 21-vuotias matkailualan opiskelija ja pidän parhaillaan majaa Porvoossa ja matkustelen mahdollisuuksien mukaan. Pari viikkoa sitten palasin viimeisimmältäni turneelta Espanja - Portugali - Marokko ja seuraavaksi edessä olisi toivottavasti lyhyt reissu Istanbuliin/tai johonkin muualle elokuussa. Seuraava pidempi reissu sijoittunee vuoden 2011 kesälle ja sisältänee ainakin Meksikon, Guatemalan, El Salvadorin ja Nicaraguan koluamista.. Meksikossa olen asunut aikoinani vuoden verran ja ollut myöhemmin siellä kiertelemässä muuten vain. Palava rakkaus siis lattareihin ja suuri halu tutustua muihinkin maihin siellä päin palloa! Ja muualla myös tottakai.

Saattaa olla ilmassa pientä alku-ujoutta on ilmassa, toivotaan toki kuitenkin että ei liikaa ;)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Iceage3 - 05.08.2010, 15:47:09
Heippa vaan kaikille!

Täällä puolestaan 24-vuotias tyttö Tampereelta, jota matkailukärpänen puri pari vuotta sitten. Olen aiemmin käynyt lyhyillä matkoilla Euroopassa, mutta asuessani Dublinissa kuuntelin isojen poikien ja tyttöjen reissutarinoita ja päätin itsekin lähteä "before it's too late"! Joten varasn maailmanympärysmatkan ja lähdin katsomaan Australiaa, Uutta-Seelantia, Tahitia ja Ameriikkaa  ;) Ja sehän osoittautui parhaaksi päätökseksi ikinä!

Nyt on rahat todella vähissä, mutta matkakuume iski taas. Yritän muistaa reissun aikana itselleni tekemät lupaukset mm. kotimaanmatkailun lisäämisestä, Ruotsin ja Norjan tsekkaamisesta, halusta asua Kanadassa ja Hollannissa sekä siitä, että pärjäsin yksin todella hyvin ja voin siis lähteä uudelleen! Kovin helposti koto-Suomessa unohtuu nämä haaveet ja pelot tulevat tilalle  :o

Mukava lukea täällä toisten samanmielisten kysymyksiä ja ajatuksia  :)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: pak - 18.08.2010, 09:18:35
Tervehdys Suomen Turusta
työperäinen "maahan"muuttaja ;)

Mistään en ole kotoisin, mutta Etelä-Karjalasta syntysin.

Tällänen reilu kolmekylppinen pojankossi aloitti reissaamisen oikeastaan vasta  ihan tässä vuosi-pari sitten, kun tuli elämänmuutos. Lentokoneessakin ekan kerran vasta kolmekymmentä jo täytettyäni. Nyt koitetaan ottaa menetettyjä reissuja takaisin.

Jokusen kerran foorumia sellaillut ja hyväksi havainnut, joten rohkenin kirjautuakin.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: medicineman - 10.09.2010, 07:24:07
Moe!

Oon seuraillu tätä foorumia jo muutamia vuosia suht' kovan matkakuumeen vallassa. Pari viikon pituista "turistireissua" Kreikka/Turkki akselilla oon käynyt ihmettelemässä, mutta mutta, jonkin aikaa sitten rupesi vahvasti Keijosta tuntumaan et nyt pitää päästä jonnekkin muualle ja pidemmäksi aikaa (ikääkin on jo hiukan reilut 30v.) ::). Rupesin täyttämään matkakassaa ja ilmotin pomolle, että heti vuoden vaihteen jälkeen mun paikka on vapaa jollekkin toiselle työhullulle. Espanja on pyörinyt mun mielessä jo jokusen vuoden (en tiedä yhtään miksi) mutta sinne meen ainakin näin aluksi. Mitä tapahtunee sinne päästyäni, en tiedä, enkä haluakkaan tietää.

        "Pelko on hinta mielikuvituksesta"
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: qwerty_88 - 27.09.2010, 21:53:40
Täällä 22-vuotias nuori mies Joensuusta. Opiskelija olen ja rahat aina loppu, mutta silti on reissuun lähdettävä, opintolainalla jos ei muuten. Suurin himo tällä hetkellä kauas, pitkäksi aikaa, eli Kaakkois-Aasiaan veri vetää. Rahat kun vaan jostain kehittäis... Reissattua on tullut lähinnä Euroopassa, mutta Peking ja NY on käyty myös vilkaisemassa. Reissut tosin olleet aina ihan liian lyhyitä ja vähintään parin kuukauden irtiottoon on taas palava halu.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: SunRiseGirl - 10.10.2010, 19:18:52
Tällainen 36 -vuotias tyttönen  ;) löysi tämän aivan loistavan palstan. Enemmän varmaan tulee luettua kuin kirjoiteltua - auon päätä jo ihan tarpeeksi parilla palstalla. Omat reissusuunnitelmat on noin vuoden päässä, jolloin olis tarkoitus lähteä vapaaehtoistyöhön Vietnam-Thaimaa-Kambodza seudulle. Kambodza houkuttelis eniten, mutta en ole löytänyt sieltä nyt yhtään vapaaehtoisprojektia. Ehkä ensi vuonna olis..

Mutta siis tällainen tapaus lueskelee teidän juttuja!
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Ikiliikkuja - 23.10.2010, 00:08:00
Tällainen 36 -vuotias tyttönen  ;) löysi tämän aivan loistavan palstan. Enemmän varmaan tulee luettua kuin kirjoiteltua - auon päätä jo ihan tarpeeksi parilla palstalla. Omat reissusuunnitelmat on noin vuoden päässä, jolloin olis tarkoitus lähteä vapaaehtoistyöhön Vietnam-Thaimaa-Kambodza seudulle. Kambodza houkuttelis eniten, mutta en ole löytänyt sieltä nyt yhtään vapaaehtoisprojektia. Ehkä ensi vuonna olis..

Mutta siis tällainen tapaus lueskelee teidän juttuja!

Erään nykyjään puolitutun blogia lainaten, (projekteista en tiedä ja mihin niitä tuolla tarvitsee- mutta apu varmasti kelpaa tekstistä päätellen! Eikä sen varmasti tarvitse rahallista olla). Onhan siinä blogissa muutakin (toivottavasti hän ei suutu kun sen tänne laittaa, mutta miksipä suuttuisi? ) :D

http://lissunaasia.blogspot.com/2010/03/sunflower-orphanage.html

Ja tervetuloa foorumille.. Joskus vastaukset voivat olla tylyjä- mutta selaile
topicceja niin yleensä löytyy helposti.. Tylyt vastaukset johtuvat 95% kysymyksistä joista on jo 1 - 50 kpl erilaisia/yhdistettyjä ketjuja samasta asiasta....
Hakutoiminto on hanurista joten siihen älä luota. Eli jos et ole varma uuden aiheen tarpeesta, laita kysymys "Tyhmät Kysymykset" - osioon vaikkapa , niin sen sitten ystävälliset moderaattorit tarvittaessa siirtävät sopivalle alueelle.!

(tämä loppuosa kaikille "uusille" jos sattuvat lukemaan... eli siis yleiseen
käyttöön niinkuin kaikki muukin foorumilla.. Ottaa pannuun kun niitä uusia
ketjuja auotaan esim. Thaimaan saarien ja majoituksen takia 5 minuuttia
rekisteröitymisen jälkeen- Käyttäkää se 5 minuuttua vanhojen ketjujen
tutkimiseen niin vastaus löytyy yleensä! "terve ollaan menossa kohtaolle ja
pitäs saada jokutosi chilli mestasieltä fullmooneille tai onkoketään mestoilla!"
, topiccina Thaimaa. Kärijstettynä, ... ... argh)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: SunRiseGirl - 14.11.2010, 21:38:26
Kiitos tosi paljon linkistä. Kuinkahan ei ole osunut eteen vaikka olen noita koittanut haeskella.

Ja juu, tuttua huttua nuo tyhmät kysymykset. Itse yhdellä palstalla pyörinyt vuosia harrastuksen vuoksi ja ketuttaa nää ihan aloittajat jotka ei viitsi nähdä yhtään vaivaa vastausten kaivamiseen vaan olettavat, että joku vanha guru kirjoittais aiheesta heille novellin :) Koitan siis välttää täällä. Ja lähinnä kiinnostaa lueskella muiden kokemuksia ja tähän asti vastaus on melkein aina löytynyt kun olen jotain hakenut.

Ja yllä olevaan viestiini pitää lisätä, että matkakuumeeni ei kestänyt odotella vuoden päähän, joten helmikuussa Sri Lankaan. Aikaa tosin vaan kaksi viikkoa, kun pitää töitäkin tehdä, mutta niin kovasti haluan nyt tuonne saarelle  8)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Lrrr - 29.11.2010, 17:00:14
Päivää!
Tässä nyt on tullut jo kuukausitolkulla tätä forumia seurailtua, paljon hyödyllistä tietoa ja vinkkeä kyllä pullollaan.

28-vuotias mies olen, Etelä-Pohjanmaalla asustelen tätä nykyä. Lähihoitajaksi opiskelen&alalla työskentelen. Harrastuksina menee musiikki(bassoa soittelen), lukeminen, liikunta ja videopelejäkin tulee pelailtua jos sille aikaa jää.

Matkustellut olen aika vähän, Ruotsin ja Viron laivat on käyty kertaalleen ja pari kertaa Kanarialla vaan joskus natiaisena ja teininä. Edellisestä reissusta aika tasan 10 vuotta(passi vanhentui just kuukausi sitten) ja nyt parin viikon päästä sitten ois meno Meksikoon. Vähän mietityttää miten onnistunee mutta iteppä läksin nii, ja täältä tosiaan aika hyvin on jo saanut alustusta siihen mitä on odotettavissa.  Ja mitäs, mahtavalta reissulta tuntuu ainakin näin lähtökuopissa ollessa, perillä odottaa pitkäaikainen nettikaveri ja kuukausi kaukana poissa kotomaan huolista ja murheista.
On kai sitä muutakin kun työt, kylmyys, toppatakit ja totiset turvat neljän ruuhkassa:).
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: lua - 11.12.2010, 13:29:02
Rekisteröidyin tossa hetki sitte pitkäaikaisen kyyläilyn jälkeen ja nyt sormet syyhyää päästä kirjottamaan kun viimeinki pystyy. :D

Perheen kanssa on tullu tätä perinteistä pohjoismaa-akselia reissattua ristiin rastiin, mutten mitään parin viikon lomamatkailua kummempaa ole päässyt harrastamaan. Viimevuotinen vaihto-oppilasvuosi Japanissa kuitenki avasi silmiä ja anto uutta näkökulmaa matkustamiseen ja muihin maihin tutustumiseen.

Interrailista oon haaveillu jo pidemmän aikaa ja kun keväällä vihdoinkin saavutan 18-vuoden maagisen iän, rupean mahdollisuuksien mukaan puurtamaan matkakassan kartuttamiseksi. Myös jatko-opiskelu lukion jälkeen ulkomailla kiinnostaa.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: paneli - 11.12.2010, 15:59:45
Terve, Tässä jeppe joka kovasti tahtoisi matkustaa enemmän kun on kuitenkaan tällä hetkellä mahdollista, joten koitan sitä korvata netissä matkailu sivuilla roikkumalla, kuten nyt täällä.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: DonHessu - 31.12.2010, 09:26:19
Hola. 18-vuotias miespuolinen nuorukainen päätti vihdoin rekisteröityä tänne. Matkaaminen on lähellä sydäntä, ja kohteita on kertynyt jo aika paljon. Elämä meinaa potkia päähän, masennusta ym. mutta aina matkustaminen on helpottanut. Toivon että vielä joskus pääsen oikeasti pidemmälle reissulle kiertämään maailmaa sinne sun tänne. Tähän asti reissut on lähinnä koostuneet perheenkeskeisistä paketti-turisti-matkoista mutta on niitä pari muutaki "retkeä" tehty... Unelmana olisi joku kerta päästä thai nyrkkeilyä harjoittelemaan Thaimaaseen sekä muutama muukin "unelmakohde" löytyy. Ehkä vielä joskus...

Seuraava kohde on Turkki. Äiti miehensä kanssa aikoivat maksaa matkan ja hotellin joten eihän tuosta voinut kieltäytyä. Myös veli pääsee mukaan jota harvemmin näen joten ehkä tästä tulee hieno loma. Niin ainakin toivon.


ns. Hardcore matkailija en ole, pakettimatkat kyllä kelpaavat hyvin.. Mutta unelmahan tuo olisi lähteä reppumatkailemaan. Seuran kanssa tai ilman. Rahaongelmat (opiskelija, päättivät vieläpä vaatia opintotuet takaisin jotia saakin sitten maksella pidemmän aikaa...) ym. rajoittavat.. Mutta eiköhän tässä jotain keksitä.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: hile - 17.01.2011, 12:51:58
Heippa mä oon Hile ja enkä kylläkään uusi käyttäjä vaan jo vuodesta 2002 (?)  ;D On ollut pitkä tauko pallontallaajista. Tässä välissä on tapahtunut vaikka mitä, mutta matkustelusta...tullut reissattua lasten saannin jälkeen vaan Briteissä, road tripillä ympäri Suomea ja tuossa etelä-naapurissamme. Lasten kanssa tottakai, he ovatkin ensimmäisen ulkomaanreissunsa reissanneet parin kk ikäsenä....
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: dkid - 19.01.2011, 19:28:17
Terppa!

En tajua miten en ole aiemmin näitä sivuja löytänyt. Tai olen kuullut mutta jostain syystä ohittanut. Pikasilmäys sisältöön vaikuttaa enemmän kuin täydelliseltä.

Olen 32-vuotias tyttönen ja minuun reissukuume iski vasta 30-vuotta täytettyäni. Sitä ennen pidin jotenkin arvokkaampana maallisen omaisuuden keräämistä kuin kokemuksia. Onneksi silmät avautuivat viimein tässä vaiheessa elämää.

Olen matkustellut nyt parin vuoden aikana jonkun verran, mutta vain Euroopassa. Se on tuntunut helpolta tavalta aloittaa.

Haaveena on matkustella paljon, mutta yritän tasapainoilla maatilan omistamisen ja matkailun välillä. Välillä yhtälö tuntuu mahdottomalta, kerran olin jo tilaani myymässä mutta kuukauden reissun jälkeen oli niin mukavaa palata kotiin toteuttamaan toista unelmaani (elämää eläinten keskellä), joten päätin pitää talon.

Uskon että foorumi tulee antamaan minulle paljon ja toivon että minäkin puolestani voisin antaa foorumille jotain. Aika näyttää!  :)


Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: tnc - 20.02.2011, 22:32:16
Tervehdys,
Foorumia on tullut lueskeltua säännöllisen epäsäännöllisesti jo muutaman vuoden ajan - ja nyt tuli aika kirjautua mukaan.
Matkakokemusta on kertynyt lähinnä viikon ja kahden reissuista (viimeisenä 3-kymppiset Turkin Alanyassa - se riittikin pakettimatkailusta hetkeksi aikaa :))
Muutaman vuoden takaisen New York -reissun jälkeen innostus matkailuun heräsi toden teolla.
Tällä hetkellä suunnitelmissa hyödyntää vuorotteluvapaata ja unohtaa arjen rutiinit Suomessa ja lähteä katsomaan maailmaa koko perheen voimin vajaan vuoden mittaiselle reissulle Aasian suuntaan.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: severi12 - 08.03.2011, 23:41:44
Terve!!

Olen miespuolinen 23v henkilö ja matkailusta kiinnostunut. Kotiuduin juuri puolen vuoden vaihto-opiskelureissulta keski-euroopasta. Viimeistään tämä kokemus herätti sisäisen matkailijani  ;D. Niiiin paljon paikkoja missä haluaisin nyt käydä, juteltuani reissussa paljon samanhenkisten ihmisten kanssa jotka ovat kertoneet hienoista paikoista joita tältä planeetalta voi löytää...

Olen rekannut tälle foorumille, koska haluan tietää lisää matkakohteista, tutustua ihmisiin ja jakaa omia kokemuksiani!


Sag beim Abschied leise Servus  ;)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: m_m_m - 06.04.2011, 13:04:38
Heippahei!
Kuten monet muutkin, olen pitkään jo lukenut tätä foorumia, mutta nyt päätin lähteä mukaan keskusteluun. Toivottavasti minulla on jotain annettavaa tälle foorumille ja toivon myös itse saavani täältä arvokkaita vinkkejä.

Olen kotoisin Helsingistä, mutta asun tällä hetkellä Saksassa. Meinaan palata Suomeen tänä kesänä, mutta en kuitenkaan pitkäksi aikaa, sillä tammikuussa joudun muuttamaan Alankomaihin. Hieman haipakkaa on siis tällä hetkellä asumispaikkojen kanssa, mutta toivottavasti jossain vaiheessa löytyy se oma kotikaupunki.

Suurimmaksi osaksi olen matkustanut Euroopassa, tosin muutama maa on vielä näkemättä. Hienoin reissuni oli muutama vuosi sitten kun kiersin Etelä-Afrikassa safareilla, slummeissa ja hienostoalueilla. Kontrasti eri alueiden välillä oli valtavan iso, enkä unohda tätä reissua ikinä.

Seuraava matkakohteeni on Pariisi ja toivottavasti myös Belgia.  :D
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: annisellis - 07.04.2011, 01:21:25
Moikka kaikille!

Muutama vuosi sitten tuli luettua tätä sivustoa enemmänkin, mutta sitten se vain jäi unholaan. Nyt viimein löysin takaisin tänne, ja päätinpä jopa rekisteröityäkin hyvien vinkkien, mielenkiintoisien matkatarinoiden ja kenties uusien tuttavienkin toivossa. Oma reissaamiseni on toistaiseksi rajoittunut lähinnä vain Eurooppaan taloudellisista syistä, mutta pari vuotta sitten vietin Thaimaassa ja Laosissa pari kuukautta.

Olen 24-vuotias tällä hetkellä Ruotsissa majaileva tyttö, jolla on kova halu nähdä maailmaa! Vaikka näin (ikuisena?) opiskelijana rahatilanne tuntuu aina olevan kovin tiukka, ei mielestäni matkailun yhteydessä voi koskaan puhua tuhlaamisesta. Toivottavasti löydän täältä lisää tämän mielettömän pallon asioihin liittyviä vinkkejä.  :)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Felis Silvestris - 07.04.2011, 22:14:47
Hei,
olen myös lukenut tätä foorumia monia vuosia, välillä aktiivisemmin, välillä passiivisemmin. Kirjauduin reilut puolenkymmentä vuotta sitten, mutta salasana unohtui. Viikonloppuna löysin sen sähköpostiarkistostani ja päätin kokeilla, toimiiko vielä  :)

Ikää minulla on tällä hetkellä yhtä paljon kuin tallailtuja maita.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Eev - 12.04.2011, 23:38:48
Kai mäkin ilmoittaudun tänne.
Ikää 25 v. Käynyt vähän siellä sun täällä.
Oon kiva tyttö, vaikkakin joskus vähän
ärsyttävä.

kaikille meille on varmaan tilaa :)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: heiniemilia - 04.06.2011, 18:14:51
Heipsan!

Olen 28v Helsinkiläinen, olen myös lukenut ahkerasti palstaa ja taas palasin parin kk päästä tulevan usan reissun takia. Olen matkustellut todella paljon elämäni aikana, kiitos tätini ja äitini työpaikkojen.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Transitmies - 05.07.2011, 22:19:54
Terve! Innokas mutta kokematon matkailijanalku ilmoittautuu palstalle mukaan. Olen 20-vuotias mieshenkilö Pohjanmaalta päin. Kokemusta matkustelusta ei ole kauheasti kertynyt, mutta nyt elämäntilanteen ja talouden salliessa olen alkanut suunnitella pitkäaikaisen unelmani, pitempikestoisen kaukoreissaamisen toteutumista.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: elis - 14.07.2011, 22:03:21
Moikka~
Minäkin tätä palstaa monta kertaa lukeneena päätin viimein rekisteröityä. Saanpahan ainakin tekemistä niihin tylsiin ja harvoihin vapaapäiviin, joita elämässäni on. Tähän 21 ikävuoteen mennessä olen vieraillut monessa maassa, joissakin useammin. Seuraava reissu kohdistuu takaisin, jälleen kerran, Aasiaan. Enhän mä just siellä ollut, en. Olen tullut siihen tulokseen, että vaikka yliopistoon en ole vielä päässyt, niin ne kolme reissua Japanin/Korean suuntaan ovat kyllä korvanneet sen riemun (Ja ehkä se mukava säästösumma tilillä...) Anyways tykkään kirjotella liikaa kaikkea liirumlaarumia joten menen nyt nukkumaan. Ehkä.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Saya - 10.08.2011, 20:18:24
Morjens!

Ilmoittaudunpa tänne muiden joukkoon... 18 vuotias tallaaja, ikään nähden kai kohtuullisen paljon matkustellut (lähinnä pitkin Eurooppaa), enimmäkseen kuitenkin toki perhelomilla ja nyt uutta kokemusta etsimässä kahden kuukauden työrupeamalla ihanassa sateisessa Irlannissa. Tämä reissu nyt innoittikin etsimään samanhenkistä porukkaa ja täältähän tätä tuntuu löytyvän. InterRail on ollut haaveissa siitä saakka, kun isä ensimmäisen kerran kertoi omista kokemuksistaan vastaavalla reissulla, eli vuosikausia jo. Toivottavasti rahaa ja rahkeita kyseiseen reissuun löytyy lähivuosina!

Taidan jumittua lukemaan tätä foorumia koko illaki, sen verran hyvää juttua tuntuu löytyvän :D
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Toni X - 11.09.2011, 05:11:39
Kas vaan,  yli 5 vuotta edellisestä sisäänkirjautumisesta ja foorumi on niin entisellään että avatar ja signaturekin ovat tallella.  Pitäsköhän ne jo vaihtaa.  ;D
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Radical - 14.09.2011, 05:25:04
Kas vaan,  yli 5 vuotta edellisestä sisäänkirjautumisesta ja foorumi on niin entisellään että avatar ja signaturekin ovat tallella.  Pitäsköhän ne jo vaihtaa.  ;D

Sterve Toni X! :) Eipä ole sinua tosiaan tällä saitilla sitten näkynytkään. Voisit kirjoitella vähän kuulumisia jne. :)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: cirkus - 14.10.2011, 20:56:15
Tulin mukaan..matkailtu on ympäri palloa koko elämä..afrikka, Kamerun..Kongo..70-luvusta lähtien. Asun Virossa nykyään..jo monia vuosia, kai tänne mahtuu ::)

cirkus
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Vagabundo - 11.11.2011, 21:35:22
Eipä ole tullut tännekään vielä postattua, joten hoidetaan tämä nyt pois alta, heti kalsarikänni-osion korkkaamisen jälkeen.

Matkailu on erittäinkin lähellä sydäntä. Reilu parikymmentä maata on tilillä, eikä uusien kohteiden epätoivoinen keräily kuulu harrastuksiini. Parasta on olla reissussa. Mottoni kuuluukin: ei niin pientä reissua, ettei siitä kannattaisi haltioitua. Rakastan olla tien päällä, enkä valita pitkistäkään bussi-, juna-, lento- tai laivamatkoista. Mm. Laosissa bussilla matkustelleena voinen sanoa, että edellämainittu väite on käytännössä koeteltu(jokainen ko. maassa tienposkissa kykkinyt tietää mistä puhun).

Olen matkailun suhteen kaikkiruokainen. Olen käynyt turistimatkoilla Kanarialla, asunut ulkomailla, ollut laivalla hommissa ja tallannut rinkka selässä maailmalla. Ei ole olemassa oikeaa tapaa matkustaa, enkä katso kieroon erikoisuuksien tavoittelijoita, jos en turistirysien kiertäjiäkään. Pääasia on, että saa matkustaa. Itselleni sopivin matkustustyyli on rinkkamatkailu omatoimisesti. Silti pyrin löytämään myös jokaiselta Tallinnan ja Tukholman matkalta uutta koettavaa ja nähtävää. 
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Antimoni - 13.11.2011, 18:43:44
Hei kaikille,
Matkustushistoriani on melko vaatimaton - tähän mennessä on tullut käytyä perhelomien ja rantakohteiden lisäksi omatoimisesti Pariisissa ja Belgiassa, nekin lyhyitä reissuja. Veri vetää ja mieli halajaa kuitenkin ulkomaille, mahdollisesti pysyvämminkin kun koulut on käyty. Ensi kevääksi olen lähdössä Kairoon ja samalla olisi tarkoitus pyrähtää myös Israeliin.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Tunkki - 19.11.2011, 23:40:57
Morjesta! Omasta viime käynnistä on aikaa useampi vuosi ja oma mikromaailmani on muuttunut sinä aikana, puhumattakaan makromaailmastani. Nyt olen kolmen lapsen isä, useampi sata tonnia asuntolainaa ja vastarakennettu okt alla... Matkoilla on käyty silti tuhkatiheään - kiitos rakkaiden sukulaisteni: molemmat vanhempani ja sisarukseni asuvat rajojen ulkopuolella tällä hetkellä.

Mitä Tunkki-nimimerkkiin tulee, ihan kaikkea ei aina kannata ottaa tosissaan. Yritän olla asiallinen, mutta joskus aina välillä piru kurkkaa korvan takaa ja tulee heitettyä ilmoille ns. tuhmaa läppää ja kiusaa. Huumorintajuni on kuitenkin ok. Kestän, jos minulle vastataan. Sen sijaan selvilleottotaitoni on pakkasen puolella. Jos pitäisi jotain selvittää, se usein jää tekemättä. En viitsi.

Plakkarissa 36 maata.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: AvoCado - 13.12.2011, 12:09:47
Iltaa!

Olen 18-vuotias Helsingistä kotosin oleva mies, joka on tosin nykyisin valkeakoskelaistunut tänne muuton vuoksi. Tällä hetkellä opiskelen lukiossa, samalla suorittaen oikeustieteen opintoja avoimessa yliopistossa.

Matkailu on ollut lähellä sydäntäni siitä asti, kun vanhempien kanssa ensinmäisen kerran matkasin noin 5-vuotiaana. 15-vuotiaasta asti enemmän tai vähemmän tehnyt omia matkoja, useimmiten ystävien seurassa. On tullut käytyä jonkun verran Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Nyt alkuvuodesta olen lähdössä Ranskaan ja myöhemmin kesällä reilaamaan n. kahdeksi kuukaudeksi. Tarkoitus olisi myös ensi vuoden aikana käydä Japanissa kääntymässä, jos vaan finanssipuoli antaa periksi, sekä tehdä vaellusmatka Lappiin, lähinnä Norjan puolella päätteän vaellus kauniiseen Tromssan kaupunkiin.

Haaveenani olisi joskus hamassa tulevaisuudessa matkaamaan ihan ammatikseni, lähinnä toimien sisällöntuottajana erilaisille matkailulehdille  ja muille vastaaville.

Tieni tänne sivustolle löysin kun aloin suunnitelemaan tarkemmin ensi kesän reilausmatkaa ja etsin verkosta aihetta koskevia sivuja. Mukavaa tulla osaksi yhteisöänne,

Terveisin AvoCado
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Conda - 02.01.2012, 11:15:56
Terve,

Mä rekisteröidyn joskus 2005 muistaakseni, kun ihmeteltiin Egyptin bussinvessoja  ;D

Täältä haen pikku virtuaalimatkailua silloin kun ei raha riitä lähteä oikeeseen reissuun. Ja ehkä myös tallausseuraa seuraavaan pitkään reissuun, joka tulee olemaan Trans-Siberian junamatka (+Tiibet, Nepal ym.). Ei mun kaverit ainakaan Suomen puolelta osaa mihinkään lähteä.

Nyt kierretty Aasiaakin melkolailla, asunutkin Kiinassa. Euroopassa myös kulkenut paljon, nyt asun Pohjois-Irlannissa.

Ikää on jo 31 vuotta, ei niin paljoa vielä maita tallattuna, kiirettä pitää.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Hanubongari - 07.01.2012, 01:14:55
Olen jo muutamia viestejä laitellut ja päätin suorittaa nyt jonniinmoisen esittelyn :)

Olen aineenope, joka on "aikuisiällä" innostunut matkailusta ts. 25 paremmalla puolella (mun ikänäkövinkkelistä  ;D) Ikää on sen 32. Olen ihan suomalainen, vaikka kävin syntymässä ja elämässä ensimmäiset vuoteni Kanadassa, mikä antoi minulle luonnollisesti myös sen maan kansalaisuuden.

Reissuissa pyrin käymään muutamia kertoja vuodessa, lähinnä on Eurooppa ollut kohteena, mutta pikku hiljaa laajentuu :)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Olbe - 07.01.2012, 08:58:03
morjens!

Pakko oli myös rekisteröityä tänne, huomattavasti asiallisempaa keskustelua kuin suomi24 matkailu osastolla. Viimeiset 3 vuotta olen reissannut täällä aasian suunnalla,,, nykyinen asuinpaikka filippiinit, hieno maa, kannattaa tutustua!!
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: shiia - 28.01.2012, 00:43:59
En oo aikasemmin huomannutkaan tällaista osiota. Liityin tänne viime keväänä Disneyn rekrytoinnin takia  :D

Olen 18-vuotisen (kun 2-vuotiaana on aloitettu) matkailijan urani aikana kiertänyt Euroopan maita + Israelissa, tosin en kaikista matkoista muista juuri mitään (koska olin niin nuori), joten tällä hetkellä veri vetää vahvasti kaukomaihin.
Aupairina olo on vähän lieventänyt matkakuumetta, mutta useamman kuukauden samassa paikassa vietettyä alkaa taas tehdä mieli nähdä uusia paikkoja. Haluttais ihan äärettömästi tehdä jonkinlainen "maailmanympärysmatka" ensi syksynä, mutta saa nähdä tuleeko koulu väliin. Jos ei, niin minähän lähden.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: manolo - 08.02.2012, 16:15:10
Hellurei!   Päätin vihdoin ja viimeinen rekisteröityä itsekin, vuosia täällä olen tosin enemmän ja vähemmän stalkkaillut teidän kirjoituksia ja etsinyt vinkkejä  haavematkoihini.   Jospa noita joskus pääsisi itsekin vielä toteuttamaan!  Matkailussa olen siis aivan amatööri.

Joo ja siis täältä nimimerkin takaa löytyy parikymppinen naishenkilö,  tällä hetkellä asustelen Lontoossa.   Kiinnostuksen kohteita matkailu (!)  hyvä ruoka, nörttäily jne.  Eli ihan perustyyppi.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: aussietraveller - 24.02.2012, 12:40:53
Rekisteroidyin tanne viime kesana, kun paatin lahtea WH-reissulle Ausseihin. Alkuun matkaan piti lahtea yksin, mutta syksylla tapaamani mamma lahti mukaani. Tanaan saavuttiin Bangkokiin ja pari kuukautta olis tarkoitus Aasiaa kiertaa ja lopulta ottaa lennot Balilta Darwiniin ja takaisin tulla joskus vuoden paasta kesalla.

Ikaa loytyy 28 vuotta ja muutamalla lyhyemmalla reissulla olen aiemmin kaynyt, viime vuonna vajaa kuukausi Aasiassa ja sita ennen jotain Suomen ja HJK'n fudismatseja k'ynyt katsomassa.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: asd11 - 30.04.2012, 15:32:32
moi vain
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: poro78 - 10.05.2012, 20:05:30
Ilmeisesti hieman muista poiketen selailin foorumia viitisen minuuttia ja päätin rekata.
Olen siis 34v mies ja viimeset vuodet tullu jumitettua suomessa tallinnaa lukuun ottamatta, mutta sitten viime talven yllätys matkan jälkeen matka kärpänen puras ja nyt on 18pv alppi ja adrianmeren kierros toteutusta vaille valmis.
Ja talven reissu intiaan tai vietnamiin pöydällä...
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Prefix - 28.05.2012, 12:05:22
Jeesbox, 30+ herranalku kyseessa. Kuullu juttua tasta foorumista ja lueskellutkin sillon tallon, mut vasta ny tuli rekattua ittensa sisaan. Alunperin Turusta kotosin ja Suomesta 'haippasin' liki 3,5v takaperin. Toistaiseksi reissu on kulkenut Skotlannin, Hollannin ja Australian kautta Uuteen-Seelantiin, jonne olen nailla nappaimilla asettumassa ainakin muutamaksi vuodeksi.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Konstantine - 07.06.2012, 13:45:50
Oon täällä nyt jo hetken ollut.
Tuli viime kesänä rekisteröidyttyä kun oltiin menossa omatoimireisulle Budapestiin ja oli kova tiedonhalu kylpylöistä tuolla. Muutenkin on tullut satunnaisesti täällä pyörittyä ja nykyään melkeinpä päivittäin käyn katsomassa onko jotain kiinnostavaa.

Ihan mahtava keskustelupalsta ja asiallinen. Oon saanu paljon tietoa, vinkkejä ja uusia näkökulmia matkailuun tältä sivulta  :D

Kirjottelijana on tässä 22 -vuotias Turkulainen koneinsinööriksi opiskeleva nainen, joka koittaa matkustella edes kerran vuodessa ja kiittää lentoyhtiöitä tuodessaan reittejä Turusta ulkomaille  ;)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Labbu - 21.06.2012, 13:40:48
Moikka! nyt sain itteeni niskasta kiinni ja rekisteröidyin eilen, oon täällä juttuja lueskellu jo pidemmän aikaa mutta ku en oo ollu mikään innokas foorumille kirjottelija niin oon vaan tyytyny sivustakatsojan rooliin.

Elikkäs ikää 23 vuotta, kotosin Itä-Suomesta. Lukion jälkeen kaikenlaista tehny opiskeluista työntekoon mutta mikään ei oikeen kolahtanut, opiskelut jätin kesken ja vieläkään sitä omaa alaa en tiedä enkä itteeni hoputakkaan. Onneks oli sentään työpaikka niin sain rahaa ja pääsi reissaamaan euroopassa pariin otteeseen, toisella kerralla kuukaus kolmen tyttökaverin kanssa reput selässä pitkin poikin huitelemassa, ja pysyy mielessä kyllä aina, miettikää, 4 kotkottajaa eikä yhtään riitaa, whaat? :D Ihan uskomaton reissu, suosittelen!

Suomesta en tuntunu löytävän sitä mitä mieleni halajaa joten pakkasin kimpsut ja kampsut ja muutin Barcelonaan, jossa vierähtikin se päälle puoli vuotta ja nappasin matkaani upean kokemuksen lisäksi poikaystävän, jonka kanssa muutettiin Maltalle heinäkuussa 2011. Ja tällä tiellä edelleen, eikä ole kiire pois (vielä). :P

Kyl se vaan niin on että kun on kerran lähtenyt niin kynnys madaltuu niin että intopinkeenä oottaa mitä seuraavaks tapahtuu! Ja nyt parin vkon päästä pääsen ekaa kertaa Euroopan ulkopuolelle ja 3vkon matka suuntautuu Kaakkois-Aasiaan.

Niin paljon maita missä haluis käydä mutta onneks oon jo matkalla, go with the flow!
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Ollie-J - 23.06.2012, 21:19:22
Morjesta!

Kuten useimmat näköjään ovat aluksi tehneet, olen myös itse kytistänyt tätä foorumia suhteellisen pitkään ja päätin nyt sitten viimein rekisteröityä ja esittäytyä.

Asiaan: olen miespuolinen henkilö täältä Kaakkois-Suomen perukoilta Kymenlaaksosta. Reissukokemus on oikeastaan täysin olematonta, jos puhutaan siis yksinomaan omatoimimatkailusta. Tällä hetkellä ikää on 24 vuotta ja tavoitteena on, että ensi vuonna synttäreiden aikoihin reppureissuneitsyys olisi menetetty ja että tiedossa olisi useampi kuukausi huoletonta elämää kaukoidän suunnalla.

Toivotaan, että pokka riittää suunnitelmien/unelmien toteutukseen. Samaa toivon tietysti vilpittömästi kaikille muillekin ensireissuaan suunnitteleville.

Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Roger1994 - 06.07.2012, 17:43:19
Terveppä teille!

Olen 18-vuotias pojankloppi, joka tykkää matkustella aina kun vaan aikaa löytyy... Eli about 2-4 matkaa vuodessa. Foorumille rekkasin sisään jo vähän aikaa sitten, keräilen katsos tietoa uusista matkakohteista ;)

Ihan Eurooppa kiinnostaa vielä tällä hetkellä, mutta haaveissa olisi (ensi vuonna??) tehdä vähän pitempi reissu jenkkeihin. Historia miellyttää itseä, joten sen perässä olen juossut ympäri Eurooppaa...

Etelä-Afrikka taitaa olla ainoa edes vähän eksoottisempi maa, muuten olen matkaillut lähinnä turistirysissä Suomen lähellä.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: reissumieli - 19.07.2012, 15:35:08
Hejssan!

Rekisteröidyin tänne jo pari vuotta sitten ja olen täältä ahkerasti hakenut (lukenut) neuvoja ja vinkkejä reissuihini, mutta  salaa..  Ehkä olisi siis aika jo aktivoitua ja esittäytyä  :)

Olen jonnin verran jo maailmalla reissannut ja kolmisen vuotta jopa asunutkin Suomen ulkopuolella nuorempana (Espanjassa). Nyt lähden reissuun melkein aina kun se on mahdollista ja myös pitemmistä matkoista haaveilen koko ajan enenevässä määrin. Ikää on jo 40+, mutta eläkevuosiin on vielä liikaa aikaa, joten jos vaikka vuorotteluvapaa onnistuisi lähivuosina.

Tänä vuonna teen luultavasti ennätyksen erillisten reissujen määrässä, niitä olen jo tehnyt 4 ja ainakin 3 on vielä tulossa... Tuskin malta odottaa  ;D

Terkuin Reissumieli


Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: adios - 23.08.2012, 00:40:41
Heips!

Olen 20 vuotias Itä-Suomalais jannu jolla paloi aikoinaan pinna lopullisesti pakettimatkailuun ja rakastuin omatoimi meininkiin Pohjoismaa kiertueella, jossa tuli kierrettyä Pohjois-Norjaa ja Pohjois-Ruotsia.
Matkustelua ei mitenkään älyttömästi ole tehtyä ja sekin painottuu vain ja ainoastaan Eurooppaan.

Hyvä safka, varsinkin paikalliset ruoka- ja juomaerikoisuudet, ovat lähellä sydäntä. Olen myös lievä extreme urheilu fani ja harrastankin lumilautailua ja kesäisin tulee rullailtua longboardin kaltaisella laitoksella eteenpäin. Tälle extremekärpäsen aiheuttamalle taudille löytyy myös täydellinen vastakohta eli riippumattolöhöily, matto on repussa kulkenut tämän kesän ja sieltä se ei ole enää poistumassa kaappiin. Myöskin musiikki on omaan fiilikseen todella vaikuttava asia ja kuuntelenkin kaikkea jazzista bluessiin ja siitä punkin, rokin, skan ja metallin kautta räppiin ja dj musiikkiin, olen siis musiikillisesti melko kaikkiruokainen.

Ensi kesänä olisi puolenvuoden larpin jälkeen tarkoituksena lähteä kaverin kanssa kiertämään itä-Blokkia ja Balttiaa. Ennen armeijan harmaita tulee vielä tosin pyörähdettyä ainakin Oktoberfesteillä nautiskelemassa festbieriä 4 päivän ajan.

-Adios
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Kimble92 - 13.09.2012, 19:34:54
Ehtoota isännät ja emännät!

Olen tällanen karvan alle kakskymppinen miehenalku, joka potee kauheeta matkakuumetta. Madventuresia tästä kiittäminen. Olen vaan käynyt Tukholma - Tallinna akselilla niin en ole päässyt kunnolla matkustamaan.  Valtion larppauskerho vielä kesken. 4.lokakuuta reserviin. Tässä oon nyt töitä yrittäny etsiä, harmi vaan että oman alan hommia on täällä etelä-suomessa niin vähän. Olen puusepäksi valmistunut viime vuoden kesäkuun eka päivä tuolta "vorssan" ammatti-insituutista. Heti ku on rahaa tarpeeks niin aion lähteä piiiiiitkälle maailmanympärimatkalle. kirjotella blogia ja sillee. Aion pitää TODELLA tiukasti unelmastani kiinni. That day will come, i know that :)

Ps. todella hyvä saitti tämä btw ;)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Hank da Silva - 13.09.2012, 21:04:28
Kas, postcountinkasvatusthreadi!

Rekisteröidyin äskettäin, kun töissä sattui olemaan harvinaisen pitkäveteinen palaveri.

Itse asiassa mua ei kiinnosta perinteinen reppumatkailu eikä varsinkaan laiskottelu tai hippimeininki, ja vielä vähemmän ällöttävimmissä rotanloukuissa asuminen. Lomilla matkustelen lähinnä moikkaamaan kavereita Aasiaan ja Keski-Eurooppaan, joskus harvemmin myös USA:han ja Kanadaan.

Ikää on vajaa 30 ja IT-hommia paiskitaan selkä vääränä. Tästä on sekä hyötyä että haittaa. Edelliseen kuuluu tietenkin se, että lomaa on rajoitetusti. Esim. tänä vuonna ehdin viettää Aasiassa vain noin 5 viikkoa. Toisaalta melko suuri hyöty on, että sen 5 viikkoa voi käyttää tehokkaasti ja silti mukavasti, kun Suomessa keskituloinen voi matkustella Aasiassa aikalailla vapaasti valittavalla kulkuneuvolla ja asua välillä Shangri-Lassa.

Unelmiin kuuluu nyt lähinnä muuttaminen pois tästä veroparatiisista. Suomen poliitikoilta on karannut viimeisetkin älynrippeet – vihreät koettaa väkisin ajaa kaiken teollisuuden alas kun taas kokoomus kippaa rahat Etelä-Eurooppaan. Ei näin.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: kenno - 26.10.2012, 12:15:42
Okei, en huomannutkaan tällaista ennen. Aika uusi täällä olen, rekisteröidyin kun etsin vuokrakämppää "tulevaisuuden tarpeita" varten jenkeistä. Ikää 45 vuotta, matkustellut erilaisilla metodeilla: pakettimatkoilla, omatoimimatkoilla, interraililla, fillarilla, työmatkoilla. Lapsiakin on 2 (tai toinen on jo aikuinen). En silti pidä itseäni matkailun ammattilaisena tai edes kovinkaan kokeneena matkailijana, olen valmis oppimaan uutta ja yritän olla tyrkyttämättä arvojani (aina tässä onnistumatta).

Olen työkseni opettaja, joten lomaa on ihan kohtalaisesti. Minua ei kiinnosta kurjistelu matkoilla (fillarimatkat erikseen, siinäkin vaan sateessa ajaminen tai väsyneenä ajaminen), mutta toisaalta eivät myöskään "perusnähtävyydet". Kiinnostavia asioita ovat paikallinen kulttuuri ja jostain kumman syystä olen kiinnostunut vähäosaisista, slummeista, jengeistä, kodittomista.
Pyrin matkustelemaan niinkun itseäni huvittaa, parhaaksi olen havainnut eri tyyppisten matkojen kierrätyksen. Käyn aika paljon myös tutuissa kohteissa ja maissa, en varsinaisesti "kerää" uusia maita.

Haaveena on yhdistää tulevaisuudessa kesäloma vuorotteluvapaaseen ja asustella puoli vuotta ulkomailla, luultavasti yhdessä paikassa, tällä hetkellä ideana on Kalifornia (viisumikikkailujen takia voi olla joku muukin).
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: TiinaEmilia - 16.12.2012, 07:22:15
Elämäntapavaiheilija täällä hei. Vietän tällä hetkellä elämäni toista välivuotta, (ei putkeen kummis) ja se huipentuu Aasian reissuun. Aiemmin olen todella vähän matkaillut, takana on yksi interrail ja jotain kouluretkeä Latviaan. Haukkasinpa suuren palasen, kun peräti yksin olen lähdössä. Nnop, aloitus Thaimaasta ettei se kovin vaikiaa voi olla.

Foorumia olen lukenut ensimmäisen kerran jo muutama vuosi takaperin, mutta nyt tunsin tarpeelliseksi rekisteröityä. Vaikka eipä siinä, ei sitä silti tule oikein kirjoiteltua mittään. Tänä yönä postaamisen kynnys madaltui merkittävästi (insomnia) ja tässä olen. Ehkäpä jatkan jatkossakin vain lukemista.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Jali - 27.12.2012, 20:41:46
Terve. Piti oikeen rekisteröityä tänne kun on sen verran hyvää tietoa tullu luettua täältä. Ulkomailla ei oo kertaakaan vielä tullu käytyä (ellei ruotsinristeilyä lasketa :D), mut tammikuun puolessa välissä olis lähtö thaimaaseen kuukaudeks. Toivotaan, et tosta reissusta syttyy kipinä matkailuun ja et tulis vähän useemmin käytyä kun kerran 23 vuodessa.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: lllade1 - 02.01.2013, 01:14:01
Moro vaan! Just löysin tän paikan nii oli pakko rekisteröityä :) 22v äijä, paljon en oo viel reissannu, mut suunnitelmia on enemmän kun aikaa ja rahaa! 2012 vuoteen mahtui 3 Lontoon reissua lomailun ja töiden parissa ja Berliini. 2013 keväällä Italia ja Brighton ainakin. Aasiaa ja jenkkilää haaveillu ja vähän suunnitellu tässä. Mahdollisesti 2013 syksyllä voisi lähteä New Yorkin kautta Los Angelesiin kun tuttuja paikat täynnä :)

Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: emeeli - 13.01.2013, 00:39:36
Mo! 80-luvun lopulla syntynyt mieshenkilö, joka palstaa lueskellut jo pari vuotta kun on aiemmille reissuille pitänyt etsiä tietoja. Muutaman kuukauden reissut e-amerikkaan ja kaakkois-Aasiaan takana ja tällä hetkellä Baltian sekä Puolan läpi Saksaan, jossa aion ainakin muutaman kuukauden asustella.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: idjasolveig - 30.01.2013, 07:47:14
Hei! Olen lukiota päättelevä, toivottavasti tulevaisuuden pallontallaaja. Tähän mennessä matkustus on rajoittunut lähinnä lomamatkoihin vanhempien kanssa ja omatoimiseen juna-/polkupyörämatkusteluun Suomen sisäpuolella, mutta suunnitelmia ja haluja lähteä kauemmas on. Tykkään kielistä ja kulttuureista ja tahdon valloittaa maailman mahdollisimman ekologisesti.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: jersuw - 19.02.2013, 12:54:39
Terve! Vuonna -95 syntynyt lukion likka täällä. :D Paljon mitään en ole vielä matkustellut, joten hinku nähdä maailmaa senkun kasvaa vuosi vuodelta! Rakastan pyöräilyä ja lähiaikoina voisi toteuttaakin pidempiä pyöräretkiä Suomen sisällä ja saaristossa... :) Norjobbariksi haluaisin lähteä Ruotsiin, mutta saa nähdä potkaiseeko onni vielä tänä vuonna. Matkahaaveina siintävät Lontoo, Amerikka, Sydney, Georgia, Espanja, Oseania ja monia muita! :)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: halcyon - 26.02.2013, 17:13:38
Hei vaan kaikille! Oon seurannu näitä keskusteluja jo jonkin aikaan, mutta ite en oo aikaseks saanu mitään kirjotettua tänne, mutta jostain sekin on alotettava.. :D Oon siis 21-vuotias tyttö ja viime vuonna tuli vietettyä välivuotta Ausseissa ja Indonesiassaki tuli käväistyä. Kotiinpaluun jälkeen matkakuume on vaan kasvanu koko ajan, mutta toivon mukaan enskeväänä pääsen vaihtoon amkista. :)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: blondie^ - 02.03.2013, 20:36:58
Päivää! Mä podin pitkään hirveetä reissukuumeta ja sitten, hups, vahingossa päädyin etelänaapuriin töihin ;D Vielä tovin parikymppinen naikkonen, joka asustaa venäläisen Suomesta tuodun rakkikoiran kanssa siis Tallinnassa :D Aiemmin tullut harrastettua lähinnä kotimaan matkailua (siis Suomessa), mutta jos hiljaksiin tutustuisi tähän uuteen kotimaahan. Kotikaupungista on kai hyvä aloittaa ;)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Vin - 07.04.2013, 17:57:12
Morjens,

Muutamaan otteeseen olen selaillut sivustoa tiedonhakumielessä ja päätin lopulta kirjautuakin, tietämättömällä riittää kysymyksiä.
24-vuotias poikamies löytyy näppäimistön tältä puolelta. Matkustelusta ei juuri ole kokemusta, muutamaa perheen kanssa aikanaan tehtyä reissua lukuunottamatta mutta siitä huolimatta myöhemmin tänä vuonna olisi tarkoitus ottaa hyphy tunthematthomaan ja lähteä wh-viisumin avustuksella reissuamaan uuden seelannin suuntaan. Pitää pieni breikki tavallisesta arjesta ja sitä rataa.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: dobrodosli - 06.05.2013, 15:52:12
Haudi hou!
Pari viikkoa foorumia selattuani katsoin parhaaksi rekisteröityä tälle mielenkiintoiselle sivustolle. Olen pian 19-vuotias lukionsa päättänyt miehenalku Pirkanmaalta. Matkailu on kiinnostanut ja ollut osa elämää jo pikkupojasta asti, kiitos vanhempieni. Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa on heidän matkassaan tullut kierreltyä. Viime kesänä tuli otettua ensimmäinen askel itsenäisempään matkailuun, kun kävimme veljeni kanssa kaksin kiertelemässä Turkkia. Tänä kesänä lähdenkin sitten yksin interrailille Itä-Eurooppaan.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä
Kirjoitti: Kansku - 20.05.2013, 08:19:00
Moikka moi!!

Täällä lankojen päässä kirjoittelee ihan pian 27 vuotta täyttävä neiti-ihminen maamme ihanasta pääkaupungista ;D
Ja koska matka-aiheisella sivulla ollaan, kerrottakoon että matkustaminen on sina kiinnostanut, mutten ole päässyt paljoakaan käymään missään... Englanti, espanja, eesti ja ruotsi ovat ainoat paikat mihin olen päässyt vierailemaan. Listaan tulee tänä vuonna (mikäli asiat menee niinkuin pitää) muutamia lisäyksiä. Suunnitelmissa olisi syksyllä mennä hollantiin, japaniin ja mahdollisesti myös muualle aasiaan. Olen pikkutytöstä asti haaveillut pääseväni aasiaan, varsinkin japaniin.
Haaveilen myös amerikkaan (pohjois- ja varsinkin etelä) menosta.

Reilauksesta olen myös ollut kiinnostunut todella pitkään ja toivon että pääsen sitäkin vielä tekemään.

Eipä tässä sen kummempaa. Kirjoittelemisiin!  :-*
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: jenny91 - 13.06.2013, 21:48:52
Moi!
Olen 22-vuotias nuori nainen, tämän palstan "paluumuuttaja". Olin tällä palstalla aktiivinen kirjoittelija muutama vuosi sitten, ja nyt palailin tänne uudella nimimerkillä vuosien jälkeen (en paljasta entistä nimimerkkiäni, herranjestas :D).
Ei mulla matkustamisen suhteen ole mitenkään hiljaiseloa varsinaisesti ollut, reissutahti on noin yksi matka/vuosi, mutta pari viimeistä vuotta on mennyt iiiihan muissa merkeissä (ja siinä sivussa käyty tutustumassa Tukholman lisäksi Espanjan Madridiin & Leoniin), joten en ole oikeastaan muistanut edes tämän palstan olemassaoloa. Olen erittäin iloinen että "löysin" sivuston uudelleen, täältä saa hyviä vinkkejä! Seuraava reissuni on lokakuussa aurinkomatkojen pakettimatka, mutta eiköhän ensi vuonna ole mahdollisesti aika omatoimimatkalle johonkin suuntaan! :)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Mama Caffè - 13.07.2013, 16:06:05
Moi!

 Allekirjoittanut kulkee lempinimellä Mama, ja rakastan Roomaa. Koetan kyllä matkustella muuallakin, mutta jos tilin saldo sallii vain yhden tai kaksi matkaa vuodessa, löydän itseäni aina Roomasta. Tänä vuonna olen käynyt Roomassa (yllätys!), Azoreilla, Sisiliassa (yllätyyyys!) ja olen menossa lokakuussa ARVAAKO KUKAAN?

Aloitin Rooma-aiheisen matkablogin, sillä tuolla on tullut luuhattua tunti jos toinenkin. Kaverit kysyy aina matkavinkkejä, ja kyllästyin kirjoittelemaan aina juttuja erikseen joten uppasin ne blogiin, ehkä joku ulkopuolinenkin ilahtuu jostain jutustani. Koetan sitä kiireiden ohella päivittää mahdollisimman pian.

Isona minusta tulee rikas ja siirryn osa-aikaeläkkeelle jolloin voin käyttää joka toisen kuukauden matkustamiseen ja sitten sen toisen joka toisen duuneihin. Kyllä, lottoan säännöllisesti..

Perheeseen kuuluu kaksi teinipoikaa ja poikaystäväni joka ryhtyy video+still-kuvaajakseni blogiimme. (En ole ihan varma tykkääkö hän ajatuksesta kun muutenkin tekee sitä työkseen mutta hei.. rakkauden eteenhän sitä tekee mitä vaan, menihän se niin?!)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: fede - 11.11.2013, 20:51:27
Morjens :)

Palstaa on tullut luettua jonkin verran mutta ajattelin nyt kirjoittaa tänne itsekin. Olen 22-vuotias tyttö, joka on ihastunut USAan. Matkusteluinto on ollut niin kauan kuin muistan - se taisi alkaa ensimmäisellä ulkomaanreissullani, jonka tein vanhempieni kanssa Teneriffalle ollessani 7-vuotias. Lisäksi olen siitä lähtien haaveillut lentoemännän työstä, mutta nyt opiskelen kuitenkin hieman eri alaa. Vanhempieni kanssa olen matkustellut perus turistikohteissa Euroopassa, mutta 17-vuotiaasta asti olen matkustellut kavereiden kanssa. Olen käynyt 23:ssa Euroopan maassa sekä USA:ssa. Olen aivan rakastunut New Yorkiin. Keski-Euroopassa olin vaihdossa vuoden ja silloin tuli matkusteltua ympäri Eurooppaa. Aina kun palaa reissusta, suunnittelee jo uutta. Matkaseura vain on joskus kiven alla kun moni tutuista ei ymmärrä miksi pitää käydä niin usein ulkomailla.  ;D
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: unkkatkumiankka - 20.02.2014, 08:50:31
Tervetuloa kaikille uusille foorumilaisille! :)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: PetraJii - 23.02.2014, 03:09:54
Pitäsköhän tässä lähes uutena foorumilaisena esittäytyä  :D

Hei! Olen PetraJii, tonnitallaaja.. hihi. Edellisestä käynnistä oli näemmä tilastojen mukaan kulunut aikaa muutama vuosi, joten eikös tässä silloin ole melko uusi foorumilainen? Kirjoittelin  joskus aikoinaan hirveän aktiivisena täällä ja toimin moderaattorinakin mutta sitten elämään tuli muita kiinnostuksen kohteita ja kirjoittelu jäi.

Oikeastaan tänne nyt eksyin saatuani suruviestin eräästä kauan sitten täällä tutuksi tulleen foorumilaisen äkillisestä poismenosta...

Liimaannuin lukemaan foorumin aiheita tuntikausiksi, melkeinpä itkin ja nauroin kaikille vanhoille kirjoituksilleni, ja niitä meinaan on paljon :D

Nykyisellään elämä on tasaista keski-ikäisen perheenäidin elämää rivitalossa. Muksu on vielä pieni, täytti vasta vuoden. Matkusteltua on viime vuosina lähinnä tullut Pohjoismaissa ja viimeksi all-inclusiven kera Teneriffalla  ;D Silti kovasti kutkuttaa pitkästä aikaa matkustelu ja tämä elämäntapa. Muoto vaan vähän muuttuu koska on jälkikasvua. Seuraavaksi suunnittelen keväälle jotain mukavaa reissua perheen kera tai mahdollisesti vain miehen kanssa jos muksun jättäisi mummolaan hoitoon, meille kun tulee miehen kanssa 10 vuotta yhteiseloa täyteen.

Että tervehdys vaan vanhat tutut ja kaikki uudetkin! Ajattelin josko tässä uudelleen pesiytyisi pallontallaajiin :D

Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Jinna - 04.03.2014, 15:49:38
Moi!

Täällä 24 vuotias nuori nainen. Oon seuraillut tätä palstaa jo jonkin aikaa taustalta, nyt sitten päätin rekisteröityä. :)
Hirmuinen hinku on ollut matkoille jo pidemmän aikaa, mutta tähän asti mun matkailut on rajoittuneet Suomen rajojen sisäpuolelle. Kävin tosin Turkissa joskus ala-asteella, mutta siitä reissusta ei ole paljoakaan muistissa. :D Tänä vuonna suuntaan Unkariin ja Viroon, suurella innolla odottelen molempia reissuja.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: SiriusBlack - 28.05.2014, 16:35:55
Heippa hei vaan kaikille pallontallaajille.  :D

Olen lukenut pallontallaajien foorumia varmaan kuutisen vuotta, nyt lopultakin päätin kirjautua mukaan joukkoon. Foorumi on antanut minulle hyviä vinkkejä matkailuun ja sen oheistoimintoihin liittyen. Aikaisemmin reissuamiseni ovat olleet enemmän tai vähemmän "viikkolomaturismia", joten pallislaisten upeat seikkailut ja pitkät retkikokemukset ovat olleet antoisaa luettavaa.

Nyt vihdoin ja viimein pääsen toteuttamaan ensimmäisen pidemmän reissuni alkaen kesäkuun loppupuolelta ja kestäen siitä seuraavat seitsemän viikkoa. Olen niin innoissani tulevasta reissusta, etten meinaa housuissa pysyä. Ja niinhän tässä on päässyt käymään, että matkakuumeen puraistessa ja matkustamisen mahdolliseksi tehtyäni, tulossa on tämänkin reissun jälkeen vielä monta pitkää reissua.

Ja jos nyt jotain speksejä jäitte minusta kaipaamaan, niin kolmekymppiä on rikki kilahtanut ja fyysinen koto sijaitsee itäisessä Suomessa. Henkinen koto onkin ollut maailmalla jo vuosia vuosia.  ;)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: travelerwillem - 09.09.2014, 15:21:25
Puolivirallinen tervehdys TW-projektin puolesta tällekin nettireviirille.

TW porukka kirjoittelee matkakokemuksista, matkoista yleensä ja aiheeseen liittyvästä muun muassa omassa blogissa ja tumblr:ssa. Twiittaamme myös siedettävän aktiivisesti sikäli kun jotakuta kiinnostaa. Jos aikaa riittää, kirjoittelemme tänne blogiin jotain suomeksi, kun se on päässyt vähän uupumaan aiemmista osoitteista. Muuten kirjoittelemme englanniksi ja (meksikon) espanjaksi.

Jotta terves ja matka jatkuu.
--WmS
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: emmaemu - 05.12.2014, 00:15:34
Tereveppä terve!

Tämmönen 19v keltanokkareissaaja, jonka tulevaisuus häämöttää palmupuiden alla jossain mahdollisimman kaukana kaamosmasennuksesta. Pisimmät reissut on tullu tehtyä parin kuukauden työharjottelu Sloveniassa ja viimesimpänä kuukaus Intiassa, työharjoittelussa sielläkin. Reilaamassaki kerenny käyvä Etelä-Euroopassa pariin otteeseen. Unelma ois löytää joku eläimiin(hevosiin!!1) liittyvä työ ulkomailta ja reissata hevosen selässä. Esim. Himalajalla...vau. Pallontallaajia tullu luettua jo pitemmän aikaa mutta vihdoin jaksoin rekisteröityäkki.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Doomo - 06.12.2014, 19:11:21
Terve! Olen 23v miespuolinen reissuhaaveilija kymenlaaksosta. Kerran olen viikon pakettimatkalla käynyt ja muutaman kerran laivalla. Ajatus kantaa kuitenki maailman ääriin asti! Mistähän sitä ittensä vielä löytää! ;)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: teekissa - 09.12.2014, 11:28:45
Heippa!

Kesästä saakka olen täällä vakoillut keskusteluja ja nyt osallistun jo hieman mukaankin.

Olen 25-vuotias, pohjoisesta kotoisin, nykyisin Helsingissä asustan. Innostuin matkailusta vasta viime vuonna. Olen todella arka puhumaan vieraita kieliä (eikä kielitaitoni ole kummoinen), ja olen äärimmäisen mukavuudenhaluinen, joten päätin laittaa itseni koetukselle vuosi sitten ja lähteä yksin Pariisiin, joka kaupunkina kiehtoi mua todella paljon. Rakastuin ja totesin, että pärjään omillani, vaikka ei ollutkaan kaikista helpoin ensireissu yksin ulkomaille (mm. polvi muljahti reissussa sijoiltaan). Seuraavaksi rääkkään itseäni lähtemällä ensi vuoden puolella viideksi viikoksi reppureissaamaan Singapore-Malesia-akselille. Positiivista stressiä jo nyt ilmassa. Ainakin osan matkasta teen yksin.

Kaikki matkavinkit tuolle suunnalle otan innoissani vastaan! Niin ja tykkään tosi paljon kissoista.
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: MillaY - 16.03.2015, 03:40:43
Heippa vaan kaikille  :)

Aiemmin oon vaan lueskellut keskusteluja ja nyt sitten päätin vihdoinkin uskaltautua liittymään mukaan!

Ikää on minulla melkein 30 ja Turussa asustelen tällä hetkellä. Olen viimeisen kolmen vuoden aikana matkustellut enemmän kuin ikinä ja pääosan näistä reissuista olen tehnyt avomiehen kanssa. Avomies on minua kokeneempi reissaaja ja hänen kanssaan onkin mukavaa mennä pitkin ja poikin palloa. Äskettäin käytiin reppureissaamassa Yhdysvalloissa ja Kanadassa, ja toukokuussa lähdetään Intiaan!
Haaveissa olisi myös ensimmäinen reissu ihan yksin, joskin tämä on vielä hyvinhyvin vahvasti ajatuksen tasolla.  ::)
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: nonnu - 26.05.2016, 20:38:02
Moi! Parikymppinen tamperelaisotus kirjoittelee täällä. Matkailukokemusta mulla on aika vähän, mutta palo päästä maailmalle sitä suurempi. Ei mulla ollut mahdollisuutta matkailla kovin paljoa vanhempien kanssa (Kerran mä kieltäydyin, kun mun isäni ehdotti mulle reissua Islantiin. Olin kai jotain 12-vuotias ja nyt muuten kaduttaa... :D), eikä niitä tilaisuuksia turhakseen muutenkaan ole ollut. Ne reissut, jotka olen tehnyt, niin lähelle kuin vähän kauemmaksikin, jättivät lähtemättömän kaukokaipuun muhun. Pian olisi saattaa olla mahdollisuus pakata laukut ja kadota maailmalle. Mä todellakin toivon sen mahdollisuuden toteutuvan.

Ahem, sori, jos kirjoitan sekavasti. Kevätflunssa tainnutti mut!
Otsikko: Vs: Tervehdys! (Uusien käyttäjien tervehdyksiä)
Kirjoitti: Mandos - 11.02.2018, 14:23:27
Terve kaikki! Täällä kirjoittelee jatkuvan matkakuumeen vaivaama liki nelikymppinen perheenisä Etelä-Suomesta. Reissataan aina kun mahdollista. Useimmiten lasten kanssa, mutta välillä ilman.

Reissailun runkona on ollut viime vuosina kesän road tripit Eurooppaan. 3-4 viikon reissuilla on kierretty aika iso osa Euroopan maista. Talvet katkaistaan matkoilla johonkin lämpimään ja vaimon kanssa tehdään täsmäiskuja milloin minnekin ajan ja lastenhoidon järjestyessä.

Itse tykkään erityisesti bongailla kaikenlaisia maailmansotien aikaisia tapahtuma- ja muistopaikkoja ja kaupunkilomiin jos saa yhdistettyä bändien keikkoja tai festareita niin aina parempi. :-)