Pallontallaajat.net

Maapallo on pyöreä => Eurooppa => Iso-Britannia => Aiheen aloitti: Terre - 10.03.2007, 03:17:37

Otsikko: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: Terre - 10.03.2007, 03:17:37
Heippa kaikille!

Kertoisiko joku tarkemmin Lontoon yoelamasta? Olisin kiinnostunut kokeilemisen arvoisista paikoista, hintatasosta, aukioloajoista jne. ?
Otsikko: toinen kiinnostunut...
Kirjoitti: HeKaR - 13.03.2007, 16:53:43
Miutakin kiinnostaisi kuulla tästä :)
vähän olen mietikellyt, josko pääsisimme veljeni (17v.) kanssa yhdessä jonnekkin illanviettoon... miten tarkkoja ne ovat tuolla ikärajoista?
Otsikko: Lontoon yoelama
Kirjoitti: greenapple - 13.03.2007, 18:36:14
Eikös Lontoon yöelämästä oo jo ennestään noin sata ketjua.  Kokeilitteko hakua?
Otsikko: Lontoon yoelama
Kirjoitti: Nallis03 - 13.03.2007, 18:38:40
En itse hirveästi klubbaile täällä mutta tässä nyt vähän osviittaa:
Sisäänpääsy klubille 10-15 puntaa
Drinksut 5-8 puntaa, kalja 4,5-6 puntaa

Aukioloajoista en osaa sanoa tarkemmin, mutta kai klubit melko myöhään ovat auki (4-5?)

Yleensä ennen yhdeksää on ilmainen sisäänpääsy moniin paikkoihin.

Leicester Squarelta löytyy paljon pissispaikkoja, esim Barumba. Sinne vaan menee pyörimään ja asettuu jonon jatkoksi. Näissä kyllä sitten maksaa itsensä kipeiksi ja meno on sitä mitä on..

Camden Townista löytyy kaikenlaisia klubeja, myös live-musaa ja hintataso on keskustaa alhaisempi.

Shoreditchissa ja Old Streetin ympärillä on myös paljon paikkoja, hintataso on samaa luokkaa tai hieman halvempi kuin keskustassa ja meno hieman aikuisempaan makuun.

Ikäraja on yleensä 18 v., mutta esim minulta ei ole koskaan kysytty klubin ovella papereita, enempi pubeissa kysellään. Pubiin voi aina marssia sisään ja toinen vain menee tiskillä, harvoin ryhtyvät nipottamaan jos ostat kahdelle.

Kannattaa melkein ostaa TimeOut josta selviää tarkemmat osoitteet ja muu meno ja meininki.
Otsikko: Lontoon yoelama
Kirjoitti: Menace - 05.09.2007, 09:53:44
Tämän enempääko ei ihmisillä ole tietoa Lontoon yöelämästä? Vain yksi kunnon vastaus, joka alkaa lauseella "en paljoa klubbaile täällä"?
Otsikko: Lontoon yoelama
Kirjoitti: wilu - 05.09.2007, 15:44:06
Itse tapaan klubbenit yleensä kauempaa kiertää, kun tuo piritrance (joo joo soitetaan kai siellä muutakin, ehkä) ei jostain syystä omiin suosikkigenreihini kuulu, mutta joskus sattui eteheni tämän näköinen (http://klubitus.org/) sivusto, jonka foorumilta löytyi myös osasto nimeltä muu maailma (http://klubitus.org/forum_alue.php?id=38). Tuolta takuulla löydät Menace laadukkaampaa apua ongelmaasi, vaikka varmaan joku pallislaisistakin on Lontoossa klubbailua harrastellut. Uskoisin kuitenkin, että klubitus.orgista löytyy vielä valveutuneempia asiantuntijoita, eli eikun pläräämään...
Otsikko: Lontoon yoelama
Kirjoitti: pathi - 06.09.2007, 15:12:12
Oon käynyt Lontoossa viisi kertaa lähinnä klubbaamassa, ja tarjontaa siltä osin löytyy ko. kaupungista varmasti enemmän kuin tarpeeksi. Riippuu vähän mistä pitää, mutta oon mieltynyt The Egg -nimiseen klubiin siinä määrin, ettei oikein muualla tule käytyä silloin kun Lontoossa pyörii. Yöelämä on kallista ja ko. klubille voi joutua pulittamaan 20 puntaakin sisäänpääsystä. Drinkit maksaa ja huumekulttuuri on erilainen kuin täällä Suomessa, joten jos lautassilmien kanssa kommunikointi häiritsee, kannattaa jättää klubit vähemmälle ja suunnata jonnekin muualle.
Otsikko: Lontoon yoelama
Kirjoitti: Sipris - 09.09.2007, 22:53:33
Sohossa on myös joitain. Pirun kalliita, mut sielä on sisäänvetäjiä joiden kanssa voi tehdä diilejä halvemmasta hinnasta...

tosiaan, shorditch jne seutu vähän parempaa vissiin, bricklane:lla on joitain paikkoja, tosin monet aika pieniä.
Otsikko: Lontoon yoelama
Kirjoitti: drg313 - 11.09.2007, 23:03:15
Se riippuu niin pitkalle mista musasta tykkaa.

kuten joku jo mainitsikin, Leicester squarelta loytyy melkee isoimmat klubit, sisaanpaasy £10-20 valilla. R&B/house puolelta esim Zoo Bar, Sound Club, Metra. Henkilokohtaisesti hyviksi koettu. Piccadillylla On-and-on (en ihan varma tosta kirjotusasusta) on pirun iso ja eri kerrokset eri musalle. Ei kyllakaan metalli/rock puolta. Kaikkiin paasee jollain diililla sisaan kun kuljette ees taas vahan aikaa ja bongaatte "promoottorin" eli sisaanheittajan. Niila on semmonen pikkunen flappitaulu kadessa missa on lista klubeista ja hinnoista tms.

Sekalaista tanssimusaa ja hetkittain myos hieman myos Rockimpaa loytyy Covent Gardenista Roadhouse ja Soundgarden. Muistaakseni £10 sisaan molempiin. Roadhouse on henkilokohtainen suosikkini keskustan clubeista. Harrikoita seinilla, baarimikot osaa hommansa ja kikkailee pulloilla minka kerkiavat. Tottenham court roadin tuben luona rock mestoista loytyy Metro ja perjantai-iltasin Mean Fiddler. Mean Fiddlerista myoskin R&B ja tanssi musa iltoja, kandee tsekata nettisivut.

Camdenista en tieda muita ku parit rock paikat, purple turtle mornington crescentin tube aseman vieressa, sielta loytyy aina hyvia "teema iltoja" jossa bandeja ja dj. Electric ballroom on yks ja nuoremmille ehka suunnattu KOKO.

Toinen mun suosikki on Angel. Sinne tube asemalle vaan (kings Crossin vieressa) ja ulos kavelemaan, baareja baarien vieressa.

Naitten lisaks jokaisen vahankaan isomman "lahion" luota loytyy aina hyvia paikkoja joissa nakee vahan enemman sita "lontoota", keskustan ulkopuolella.  Esim. northern linen varrella Finchley, sielta paasee yobussilla sit keskustaan helposti takas.

Tassahan tota oli listaa.. mulle voi kans laittaa sahkopostia (ei kannata yv:ta ku loggaan sisaan saannollisen epasaannollisesti) jos haluaa tietaa lisaa, en oo tana vuonna viettany viela yhtaan kokonaista viikonloppua kotona....
Otsikko: Lontoon klubielämästä
Kirjoitti: Pensasmustikka - 16.09.2007, 16:17:32
Käyn kavereideni kanssa bilettämässä lähinnä Angelin alueella. Yleensä päätepysäkkimme on Glassworks, jossa on mieleistämme funky housea. Basic baari, jossa pieni mutta toimiva tanssilattia. Sisäänpääsymaksua en ole kertaakaan vielä joutunut maksamaan (muistaakseni ennen kymmentä ilmainen sisäänpääsy), mutta paperit pitää olla aina.

Glassworksin ovimies esitteli minulle kerran noin 100 henkkaria jotka oli takavarikoinut viimeisen kahden kuukauden aikana. Eli jotkut paikat ovat tarkempia kuin toiset. Tässä tapauksessa ovimies sanoi, että kyse ei ole siitä onko henkilö alaikäisen näköinen vai ei, he haluavat tietää ketä talossa on ja jos tulee ongelmia niin voidaan ainakin selvittää jokaisen henkilöllisyys.

The Cross oli myös hyvä mesta, http://www.the-cross.co.uk/ jos siis clubia haluaa niin täältä pesee. Varaudu pienessä pöllyssä oleviin kanssaihmisiin sekä siihen, että perjantai-iltaisin on epävirallinen gay-night. Tämä on siis oikea klubi sitä etsiville. Ja etsiä saa sillä sijainti on keskellä ei mitään vaikka onkin Kings Crossin vieressä. Ainakin viimeksi käydessämme sisään pääsivät vain etukäteen ilmoittautuneet, joten tämä asia kannattaa tarkistaa etukäteen!

Näissä mainitsemissani paikoissa jengi on hyvinkin 25 ja siitä vanhempia, joten tälläiset kolmekymppiset-ikäliisatkin tuntevat olevansa oikeassa paikassa :)

Onhan näitä paikkoja vaikka kuinka - siirtymällä pois keskustan välittömästä tuntumasta säästää huomattavan paljon rahaa!
Otsikko: Lontoon yoelama
Kirjoitti: Strange Little Girl - 17.09.2007, 01:19:20
Heh heh. Valta tuota Leicester Squarea kuin kuolemaa. Siella ei ole kuin turisteja ja hinnat viisinkertaisia muuhun Lontooseen nahden. Kivoja, intiimimpeja paikkoja loytyy esim Brick Lanelta, ita-Lontoosta. Baarit on pienempia, halvempia ja musiikkia on laidasta laitaan, salsaa, elektronista, perusrockia ja kaikennakoista muuta jota en osaa edes maaritella :) En muista etta olisin maksanut kuin kerran sisaan Brick Lanella ja silloinkin se oli viitisen puntaa.

Kivoja pubeja loytyy heti zone 2:n ulkopuolelta, ja kun ne menevat klo 11 kiinni, niin baarimikko tietaa aina jonkun paikallisen underground-baarin joka on aamuun asti auki. Henk.koht suosin juuri noita pienempia baareja, mutta loytyyhan noita megaklubeja vahan joka puolelta, Brixtonissa on ehka parhaat kun siella ei juurikaan laukkaa turisteja.

Seitsemantoista vuotiaana olen itsekin kaynyt Lontoossa ulkona joten ei pitaisi olla ongelmia. Tyttojen ikia katsotaan tosin enemman lapi sormien. Pubit ja baarit tuskin koskaan tarkistavat henkkareita, mutta juuri noissa suurimmissa klubeissa olen joskus joutunut vakuuttelemaan, etta olen oikeasti yli kahdeksantoista :)
Otsikko: Lontoon yoelama
Kirjoitti: Strange Little Girl - 17.09.2007, 01:23:30
Ai niin, ja sen verran piti viela mainostaa, etta jos seuraa haluaa loytaa, niin sitten Piccadillyyn, Haymarketin varrella olevaan Tiger Tiger-baariin (joo, juuri se, jonka edesta loydettiin autopommi jonkin aikaa sitten).

En edes tieda onko se yhta kallis kun muut keski-Lontoon paikat kun en ole viela koskaan joutunut maksamaan omia drinkkejani  :D
Otsikko: Lontoon yoelama
Kirjoitti: *Maria* - 17.09.2007, 08:24:36
Itse erehdyin menemään "must see"-klubille. Enemmän pubi-ihmisenä viihdyin siellä vain tunnin, joten klubbailijat varmasti pitävät siitä todella paljon :) Porukkaa oli paljon, hinnat ihan ok (sisään taisi olla 20euroa/12puntaa ja juomat jotain 4-7puntaa ).

http://www.ministryofsound.com/
Otsikko: Lontoon yoelama
Kirjoitti: yocohoto - 25.10.2007, 21:12:41
Itse en ole käynyt mutta mulle suositeltiin NYT-clubia Leicester Squaren lähellä, jos tykkää hiphopista/r'n'b:stä.
Otsikko: Lontoon yoelama
Kirjoitti: Drahia - 29.10.2007, 21:32:28
Mä tykkäsin käydä Borderlinella (Charing Crossilla), siellä on livebändejä ja indie-iltoja jne. Tai noh.. krhm.. oli ainakin 10 vuotta sitten, kun Lontoossa asuin. No ei, oon mä siellä senkin jälkeen käynyt, ja Borderline on edelleen pystyssä. Kannattaa mennä ajoissa, sillä ainakin jos keskellä viikkoa menee, niin bändit alottaa jo viimeistään ysin aikaan.

Ministry of Sound oli kova sana joskus, en tiedä onko enää. Ja Camdenissa oli kivoja paikkoja, ainakin The Underworld (onkohan enää olemassa?) ja Palace (?)...

Walkabout (Shepherd's Bush) oli ihan jees aussibaari, jossa oli usein livemusaa ja kalja virtas... Samoin King's Crossilla The Church sunnuntaiaamupäivisin, myös aussi/nz-paikka, tosin en tiedä onko sitäkään enää olemassa.. (byääh...).

Vältä Leicester Squaren turistipaikkoja!
Otsikko: Vs: Lontoon yoelama
Kirjoitti: tipu_tapu - 30.06.2008, 11:40:45

Ministry of Sound oli kova sana joskus, en tiedä onko enää.Joo, musta toi Ministry ei ollut yhtään mitään. Itse ainakin petyin siihen pahemman kerran. Enää en sinne eksy.
Otsikko: Vs: Lontoon yöelämä
Kirjoitti: Annakins - 30.06.2008, 12:47:24
Mun ehdoton suosikki Lontoossa on The End. Sijaitsee New Oxford Streetin ja Oxford Streetin yhteyskohdassa. Yleensä lauantaisin housea/progea (residenttejä mm. Layo & Bushwacka, Mr C). Muina iltoina millon mitäkin (myös rnb etc).

King's Crossin train depot'n klubit (The Cross, Key yms) on nykyisin käsittääkseni suljettu, eli sinne ei enää kannata suunnata. Samoin Turnmills on kiinni.

Myös Heavenissä on usein hyviä bileitä.

Angelin baarit on loistavia, oma suosikki Cuba Libre, jossa ainakin ennen oli happy hour 20-22, eli kaks kannua juomaa yhden hinnalla.

Mutta tosiaan, paras tietolähde on TimeOut!
Otsikko: Vs: Lontoon yöelämä
Kirjoitti: Mäks - 11.07.2008, 13:03:42
Kuten ylempi postaaja, minäkin suosittelen Heavenia! En muista osotetta, mutta eikös se ollut tyyliin 200 metriä Charing Crossin metroasemalta. Kyseessä on siis homobaari, mutta naisetkin pääsevät sisään. (Ainakin me, viiden tytön seurue, pääsimme helposti.) Sisäänpääsymaksu oli noin 5 puntaa. Jonossa kertoi joku mies, että flyerilla pääsisi ilmaiseksi ja että niitä saa Leicesterin liepeillä olevasta toisesta homobaarista nimeltä q-bar. Lähdimme niitä sitten hakemaan, baari löytyi, mutta flyereista ei näkynyt vilaustakaan.

Sisätilat Heavenissä ovat ihan mukavat. Tanssilattia monipuolinen ja musiikki sellaista perus clubimusaa muutamalla kasaripoikkeuksella. Ihmiset olivat pääosin hilpeitä. Keski-ikäinen australialainen hymyilevä mies tuli kysymään ystävältäni saisiko hän antaa tälle poskelle pusun. Mutta aina kannattaa tietenkin muistaa vahtia omaa drinkkiänsä ja laukkuansa!

Sitten suosittelisin Mother 333:ea, joka sijaitse siis Old Streetillä numerossa 333, eli metrolla vaan Old Streetin asemalle. En muista mitä maksoin sisäänpääsystä, vai maksoinko mitään, mutta juomat olivat siinä viiden punnan paikkeilla, eikä drinkkejä saanut. Mikäs siinä sitten Smirnoff Icea vedellessä. :D Kun saavuimme johonkin kymmenen aikaan, paikka oli melkein tyhjä,  mutta jossain vaiheessa olisiko ollut puolilta öin tanssilattia oli aivan täys. Pieni paikka kyllä on, mutta sitä parempi tunnelma siellä on! Itse pidin todella paljon musasta, poppia ja rokkia, kasaria ja sen sellaista. Musiikki on vaan mielestäni Lontoon baareissa aina huomattavasti kovemmalla kuin Suomessa, muttei kuitenkaan viitsi korvatulppia laittaa...Mutta siis tämä oli paras baari missä kävin Lontoossa ollessani.

Indie-musan ystäville voin suositella kaverin paljon mainostamia Candyboxia, Kokoa ja Afterskoolia. Itse en tiedä näistä paikoista tosin paljoa...
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: Ikiliikkuja - 24.03.2009, 05:20:27
Mites tämä Starkers! kolahtaa  ???

http://www.starkersclub.co.uk/index.html

laitetaan pallismiitti sinne  :D

sanokaa nyt joku että ootte käyny  :o

Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: Satua - 28.06.2009, 17:58:09
Ollaan syyskuussa menossa kaverin kanssa Lontooseen ja olisi mukava kuulla etukateen rokkimestoista (klubeja tai pubeja), joissa olisi jotain menoa myos viikolla? Toki tuolla oli jotain jo mainittu, mutta kun baareja tulee ja menee, niin kuinkahan ajankohtaisia nuo ovat?
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: mpala - 28.06.2009, 18:44:51
Ollaan syyskuussa menossa kaverin kanssa Lontooseen ja olisi mukava kuulla etukateen rokkimestoista (klubeja tai pubeja), joissa olisi jotain menoa myos viikolla? Toki tuolla oli jotain jo mainittu, mutta kun baareja tulee ja menee, niin kuinkahan ajankohtaisia nuo ovat?

Rokkibaareista(kaan) en tieda mitaan, mutta vuosia Camden Townin lahella asuneena ja sen lapi saannollisesti kulkeneena uskon etta se on aika varma veto. Esim Chalk Farmin paassa Roundhousea vastapaata on aika montakin paikkaa. Hawley Streetille asti kun menee niita on varmaan 5-6: Barfly, Lock Tavern, ja muita. Castelhaven Roadilla on "A.Winehousen pub" Hawley Arms, jonka katolla muuten on joskus bandeja soittamassa. Camden Townin Sainsburyn vieressa on joku hevipaikka, sitten Mornington Crescentin paassa on Koko ja Blue (vai Purple?) Turtle.

Toinen suunta mista varmasti loytyy kanssa hyvia paikkoja on Old Street Hoxton- Shoreditch alue.
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: Strange Little Girl - 28.06.2009, 19:09:27
Se on Purple Turtle. Lisäksi Camdenissä on vielä Underworld, jossa olen nähnyt muutaman kivan indie-rock bändin, ja varmasti tusinoittain muita. Toinen kiva alue on Brixtonin ympäristö.

Lontoossa soittaa joka ilta tusinoittain artisteja, kannattaa tsekata vaikka laittamalla hakusanoiksi "london pubs with live music" tms. Jos olette menossa vasta syyskuussa, musiikkitarjontaa on tuskin vielä päätetty. Todella monessa pubissa sitä livemusaa on, toinen vaihtoehto on vain kierrellä ja katsella minne osuu- tosin monet pikkupubit, joissa olen käynyt esim Lambethin ja Southwarkin alueilla ovat sen verran piilossa pääteiltä, että kuukletus voi olla ihan hyvä idea.
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: Satua - 28.06.2009, 19:15:57
Se on Purple Turtle. Lisäksi Camdenissä on vielä Underworld, jossa olen nähnyt muutaman kivan indie-rock bändin, ja varmasti tusinoittain muita. Toinen kiva alue on Brixtonin ympäristö.

Kiitoksia kumpaisellekin. Tuosta Underworldista jo katsoinkin, etta siella soittaa pari myspacen perusteella ihan ok kokoonpanoa reissun aikana. Lahdetaan ihan bilereissulle, joten baaritarjontaa on hyva tietaa jo etukateen.
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: Tontsa - 29.06.2009, 00:54:52
Jep Camdenia itsekin suosittelen. Löytyy sellaisia rock- ja indiehenkisiä baareja mitä ei ihan sieltä ydinkeskustasta löydä. Tosin ite oltiin viime kerralla Camdenissa keskellä viikkoa iltasella ja silloin oli ainakin varsin hiljaista. Eli tottakai viikonloppuisin parempi meno, mutta ei siellä viikollakaan tarvitse yksin baareissa ryypätä. Oltiin jossain heavybaarissa jossa oli varsin mielenkiintosta sakkia ja törmättiinpä johonki suomalaiseenkin jätkään siellä.
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: Rayden - 07.07.2009, 17:08:41
Ministry of Soundissa tuli käytyä 2006 ja satuttiin silloin Renegade Hardwaren drum & bass -klubille, meininki oli katossa. Normaali-iltoina meno ei mun käsityksen mukaan nykyään eroa juuri perus isoista yökerhoista, mutta näitä spessu-klubeja kannattaa bongailla kalenterista ja saattaa löytää jotain mistä diggaa. Äänentoisto on kuitenkin loistava ja se varsinainen tanssihuone sopii kunnon biletykseen.
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: Execution - 06.09.2010, 19:16:05
Tietoa jonkin verran undergroundimmasta biletarjonnasta löytyy osoitteesta www.accessallareas.org Samalla puljulla on toimisto myös Camdenin markkina-alueella.
Warehouse partyja järjestetään aika usein Hackeyn alueella.
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: cariad - 22.09.2010, 22:39:03
http://www.timeout.com/london/bars/

Tässä TimeOut Londonin suositukset (mm. Lontoon top 50 juottolat).
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: eevaunen - 17.09.2012, 14:04:27
Camdenissa on toki the World's End jos huvittaa chillata alkuillasta rockhittejä kuunnellen. Paikka on mm. kirjailijoiden ja taiteilijoiden suosiossa.
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: Strange Little Girl - 17.09.2012, 14:09:03
^ Lontoon ykkosturistibaari, johon viikonloppushoppailijat Camdenista paatyvat. En suosittele. Parin korttelin sateella on oikeasti hyvia ja mielenkiintoisia pubeja.
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: Tontsa - 22.11.2012, 20:43:24
Jep. Mielummin Camdenissa sitten vaikka Dublin Castle. Vaikka ei tuokaan mikään ug-spotti ole niin varsinkin arki-iltaisin tuolla on varsin rauhallinen ja kotoisa meininki ja mielenkiintoista porukkaa.
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: Tiltu Kultu - 12.08.2013, 10:57:38
Olisiko tuoreita vinkkejä, mihin mennä iltaa viettämään? Onko teillä kokemuksia näistä:
Tiger Tiger http://www.tigertiger.co.uk/Findyournearest/London.aspx
Electricity Showrooms http://www.electricityshowrooms.com/

Käykö noissa kukaan syömässä, kun näkyvät mainostavan ruokaakin? Pitääkö varailla pöytää tms etukäteen?
Entä kun tuo alempi näkyisi olevan puoleen yöhön saakka auki viikolla - mihin tuolta voisi sitten jatkaa jos tanssijalkaa vipattaa?
Miten britit pukeutuvat baareihin? Samalla tavalla kuin "Snog, marry, avoid" - sarjan typykät? :D

Mitä muita paikkoja suosittelisitte, jotka olisivat viikollakin auki? Olemme keskimärin 25-vuotiaita ja pidämme vähän rennommista paikoista, joissa olisi kuitenkin tanssittavaa musiikkia eikä mitään dinzdinztsygytsygy- tyylistä jumputusta.
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: pfr - 12.08.2013, 17:43:40
Miten britit pukeutuvat baareihin? Samalla tavalla kuin "Snog, marry, avoid" - sarjan typykät? :D

Mitä muita paikkoja suosittelisitte, jotka olisivat viikollakin auki? Olemme keskimärin 25-vuotiaita ja pidämme vähän rennommista paikoista, joissa olisi kuitenkin tanssittavaa musiikkia eikä mitään dinzdinztsygytsygy- tyylistä jumputusta.
Havaintoni mukaan lyhyet hameet on pop, aivan sama vaikka satais räntää, erityisesti listamusapaikkoihin ja miksei niistä snogmarryavoid-tyyppistäkin porukkaa löytyisi =) Riippuu paljon paikasta.

Vähissä on yökerhokokemukset itellä, ja nekin enemmän dinzdinz-osastoa, mutta ehdottomasti kannattaa selvittää etukäteen minne mennä ja mikä on auki. Aivan turha yrittää viikolla löytää sattumalta paikkaa johon mennä klo 00 jälkeen, Lontoo yleisesti on nukkumassa kun pubit menee kiinni joskus yhdeltätoista. Viikonloppuna valinnan varaa on enemmän, mutta silloinkin pitää tietää edes suuntaa minne mennä.
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: Tiltu Kultu - 12.08.2013, 22:30:04
Kiitos vastauksestasi :)
Olemme Lontoossa ma-pe, joten valitettavasti viikonloppua emme siellä näe (tällä kertaa).
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: Strange Little Girl - 19.08.2013, 01:14:44
Miten britit pukeutuvat baareihin? Samalla tavalla kuin "Snog, marry, avoid" - sarjan typykät? :D

Baarit on eri asia kuin yokerhot. Baareihin ja pubeihin vaikkapa kuuntelemaan livemusaa, katsomaan standupia ja juomaan pari pinttia ystavien kera riittaa farkut ja kiva paita. Yokerhoihin sitten paremmin, mekko tai hame/toppi kombo tytoille, paita ja pukukengat pojille (lenkkarit on iso nou-nou, ja niilla ei ehka edes paase sisalle) Hameen ei tarvitse olla lyhyt, mutta jos seuraa haet niin se varmasti auttaa! Korkkarit on melkein kaikilla muusta pukeutumisesta huolimatta. En kylla edes tieda, mika on "snog, marry and avoid", mutta ei kuulosta silta etta haluankaan tietaa :)

Tiger tiger on muuten teinilihatiski, jossa en kuvittelisi kenenkaan yli 25-vuotiaan viihtyvan.
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: Tiltu Kultu - 09.01.2014, 02:47:57
Kävimme jossain irkkupaikassa China Townissa tai Sohossa...jossain sen M&M- kaupan lähellä kuitenkin. Siinä oli ties kuinka monta kerrosta ja livebändi esiintymässä. Paikan nimi taisi olla O´jotain.

Saimme muuten paikalliselta hyvän vinkin sisäänheittäjien varalle: Kun tulevat tuputtamaan lippuja tyyliin "vain kymmenen puntaa", kannattaa vastata olleensa samassa paikassa eilen ja maksaneensa vain 5 puntaa. Ja kas, summa tippuu heti :)
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: Unik - 23.03.2014, 20:36:48
Lainaus
Kävimme jossain irkkupaikassa China Townissa tai Sohossa...jossain sen M&M- kaupan lähellä kuitenkin. Siinä oli ties kuinka monta kerrosta ja livebändi esiintymässä. Paikan nimi taisi olla O´jotain.


Olisiko tarkempia koordinaatteja yllä olevaan?

Toiveissa olisi löytää pub, jossa livemusaa, jotain rokkia tai poppia.Ehkä se osuu kohdalle ihan sattumalta,mutta jotain vaihtoehtoja olen netin TimeOutista yrittänyt löytää.  Etäisyyksiä on vaan hankala hahmottaa. Ei niin kovasti innosta, että taksilla ajeltaisiin, vaan tarkoitus on ihan julkisilla liikuskella myös iltaelämässä. Hostelli on Earls Courtissa. Siinäkin lähellä jotain tarjontaa on. Ikäjakaumaa porukassa on kahden sukupolven verran, mutta Suomessa kyllä esim. Tavastialla on samoilla keikolla käyty. Eli siis Lontoon Tavastia hakusessa :)
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: pfr - 24.03.2014, 09:39:37
Lainaus
Kävimme jossain irkkupaikassa China Townissa tai Sohossa...jossain sen M&M- kaupan lähellä kuitenkin. Siinä oli ties kuinka monta kerrosta ja livebändi esiintymässä. Paikan nimi taisi olla O´jotain.

Olisiko tarkempia koordinaatteja yllä olevaan?
O'jotain:sta tulee heti mieleen O'Neill's irkkupubiketju. Niitä on ympäri Lontoota, myös Earl's Courtissa, mutta kyseisessä sijainnissa tuskin kuitenkaan on livemusaa. Joka tapauksessa, mieluummin kävisin Lontoossa jossain muualla kuin ketjutetussa semi-irkkupubissa.

Valitettavasti minulla ei ole tuon suunnan yö-/musamenoista mitään käsitystä. Google löysi The Troubadour Cafen, joka on kyllä varmasti intiimimpi = pienempi ja musiikkikin lie enemmän mies-ja-kitara -tyyppistä folkmeininkiä. Päivä/alkuiltamenosta suosittelisin tuolla suunnalla White Horse -pubia Parsons Greenillä, joka on vain parin metropysäkin päässä. Hyvä pubi, hyvät olutvalikoimat (ja viini yms. jos semmosta kerettiläisyyttä) ja pihalla saattaa olla grilli kuumana, ainakin kelien suosiessa. Jos mukana on olutharrastajia niin paras pubi lähimailla lienee kuitenkin parin pysäkin päässä Earl's Courtista pohjoiseen, Brewdogin uusi baari Shepherd's Bush, jossa on 40 hanaa oluita... tämä kuitenkin enemmän olutnörttitouhuja, White Horse on viihtyisämpi ja perinteisempi.

Sattumaan ei liiemmälti kannata kuitenkaan Lontoossa luottaa, sen verran sillä on kokoa kuitenkin että saattaa käyttää yönsä helposti tyhjillä kaduilla harhailuun, erityisesti Länsi-Lontoossa.
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: Satua - 30.03.2014, 17:08:13
Lainaus
Kävimme jossain irkkupaikassa China Townissa tai Sohossa...jossain sen M&M- kaupan lähellä kuitenkin. Siinä oli ties kuinka monta kerrosta ja livebändi esiintymässä. Paikan nimi taisi olla O´jotain.


Olisiko tarkempia koordinaatteja yllä olevaan?

Toiveissa olisi löytää pub, jossa livemusaa, jotain rokkia tai poppia.Ehkä se osuu kohdalle ihan sattumalta,mutta jotain vaihtoehtoja olen netin TimeOutista yrittänyt löytää.  Etäisyyksiä on vaan hankala hahmottaa. Ei niin kovasti innosta, että taksilla ajeltaisiin, vaan tarkoitus on ihan julkisilla liikuskella myös iltaelämässä. Hostelli on Earls Courtissa. Siinäkin lähellä jotain tarjontaa on. Ikäjakaumaa porukassa on kahden sukupolven verran, mutta Suomessa kyllä esim. Tavastialla on samoilla keikolla käyty. Eli siis Lontoon Tavastia hakusessa :)

Mun ei ole kyllä koskaan tarvinnut ottaa taksia Lontoossa sen takia, että julkiset ei kulkisi. Aina on mennyt jotain yöbusseja, millä pääsee. Tuossa on aiemmin mainittu useampi rokkimesta, jotka on hyviä niiden ihmisten mielestä, jotka asuu/asui Lontoossa. :)
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: mpala - 30.03.2014, 22:56:49
Lainaus
Kävimme jossain irkkupaikassa China Townissa tai Sohossa...jossain sen M&M- kaupan lähellä kuitenkin. Siinä oli ties kuinka monta kerrosta ja livebändi esiintymässä. Paikan nimi taisi olla O´jotain.


Olisiko tarkempia koordinaatteja yllä olevaan?

Toiveissa olisi löytää pub, jossa livemusaa, jotain rokkia tai poppia.Ehkä se osuu kohdalle ihan sattumalta,mutta jotain vaihtoehtoja olen netin TimeOutista yrittänyt löytää.  Etäisyyksiä on vaan hankala hahmottaa. Ei niin kovasti innosta, että taksilla ajeltaisiin, vaan tarkoitus on ihan julkisilla liikuskella myös iltaelämässä. Hostelli on Earls Courtissa. Siinäkin lähellä jotain tarjontaa on. Ikäjakaumaa porukassa on kahden sukupolven verran, mutta Suomessa kyllä esim. Tavastialla on samoilla keikolla käyty. Eli siis Lontoon Tavastia hakusessa :)

Camdenin lahistolla on monta paikkaa jotka saattavat tarpata:
The Jazz Cafe (ei ole jazz-paikka),
Koko,
siella on myos monta pubia jossa elavaa musiikkia
the Forum Kentish Townissa.
Roundhouse Chalk Farmissa (Camden townista vahan eteenpain),
O2 Academy Brixton ja
Academy Islington
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: Keijokuu - 31.03.2014, 00:50:11
Lainaus
Kävimme jossain irkkupaikassa China Townissa tai Sohossa...jossain sen M&M- kaupan lähellä kuitenkin. Siinä oli ties kuinka monta kerrosta ja livebändi esiintymässä. Paikan nimi taisi olla O´jotain.


Olisiko tarkempia koordinaatteja yllä olevaan?


Kyseinen paikka on varmaankin O`Neill`s, monta kerrosta ja livemusaa. Noita ketjun pubeja löytyy tosiaan useampia Lontoostakin, mutta tässä taitaa olla kyseessä O`Neill`s , joka löytyy  Wardour Streetiltä Piccadilly Circuksen ja Leicester Squaeren välimaastosta.

Muutamia iltoja tullut vietettyä kyseisessä paikassa ja silloin löytynyt livemusaa ja meininki ollut hyvä! Kannattaa ainakin käydä testaamassa.
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: Unik - 06.05.2014, 18:42:19
Reissu tehty, kiitos vinkeistä. Niinhän siinä kävi, ettei yöelämään ehditty syventyä. Aamulla hostellista kun lähdettiin, vasta iltamyöhällä palattiin, eikä jaksettu mihinkään rientoihin.
Tämän googlasin  ja ensi kerralla kesäkuussa (:)) ehkä käyn täällä Earls Courtissa:

https://troubadour.co.uk/

Onko tuttu kenellekään?
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: Unik - 19.06.2014, 11:00:26
Reissu lähestyy. Askarruttaa illanviettopaikan löytäminen 40 ja risat ikäisille. Pubit tietenkin, mutta onko klubeissa tai baareissa mitään mestaa, jossa olisi hiukan vanhempaa porukkaa. Hyvää musaa ja ehkä tanssilattia? Ei ihan omien lasten ikäisten kanssa biletunnelmaan päästä. Jazzbaarit, joista kiitos vaan onkin jo muutama mainittu, taitaa olla ikätovereita varmimmin täynnä.  Entäs yökerhot/ clubit? Arki-illoista on kyse, ti-to. East Endissä yövytään.
Onko Lontoossa  paikkojen jakaantuminen ikäjakauman mukaan  niin selvä, kuin Suomessa? Ollaan selailtu timeoutit ja muut, mutta kuvauksista on vaikea päätellä tätä ikäkysymystä.
Cityssä on kaiketi menoa torstaisin ja tietty Sohossa aina olettaisin. Jotain vinkkejä, kiitos.
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: pfr - 19.06.2014, 15:38:12
Onko Lontoossa  paikkojen jakaantuminen ikäjakauman mukaan  niin selvä, kuin Suomessa? Ollaan selailtu timeoutit ja muut, mutta kuvauksista on vaikea päätellä tätä ikäkysymystä.
Cityssä on kaiketi menoa torstaisin ja tietty Sohossa aina olettaisin. Jotain vinkkejä, kiitos.
Pubeissa ei ollenkaan selvää ikäjakaumaa, pubista riippuen saattaa heilua painotus nuorempaan tai vanhempaan, mutta ei varmasti katsella 40+ asiakkaita kieroon. Klubit/yökerhopuoli sen sijaan on nuoremman väen hommia tokikin. Varmaan joku drinkkibaari voi olla toimiva ratkaisu, joka on auki myöhempäänkin. En kyllä tiedä miksi varsinaisesti klubeille lähtisi isommalla porukalla, ellei klubitus ole nimenomainen tarkoitus. Harvassa paikassa nyt kuitenkaan pois ovelta potkitaan ainakaan arki-iltoina, jos ikä onkin yläkanttiin, eli jos muuten homma kiinnostaa niin siitä vaan.

Kasinot on 'aina' auki ja iällä ei merkitystä. Jos oikeasti myöhään on tarkoitus arki-iltoina olla liikkeellä niin voi olla toimiva ratkaisu. Toki Sohossakin paikkoja on auki sen klo 11 jälkeenkin. Paras vinkki on kuitenkin lähteä liikkeelle aiemmin... paljon aiemmin.
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: Strange Little Girl - 25.06.2014, 14:34:53
Ikarajoja ei ole. Rohkeasti mukaan, pubeissa, baareissa ja vahan menevammissakin paikoissa on kaikenikaista porukkaa. Esim. eilen olin kivassa baarissa lahinna tyoporukan kanssa, ja iat menivat 24- 43 -valilla. Viikollakin baariskene on ihan ok, isot klubit on vahan hiljaisempia. East Endissa ei todellakaan tule olemaan ongelmaa loytaa paikkoja!Kasinot on 'aina' auki ja iällä ei merkitystä. Jos oikeasti myöhään on tarkoitus arki-iltoina olla liikkeellä niin voi olla toimiva ratkaisu.

Tama kai oli sarkasmia? Ei kai kukaan tanssimista ja baareja kaipaava niihin kurppaisiin keskustan turistivedatyskasinoihin lahde?
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: pfr - 26.06.2014, 14:42:54
Tama kai oli sarkasmia? Ei kai kukaan tanssimista ja baareja kaipaava niihin kurppaisiin keskustan turistivedatyskasinoihin lahde?
Ei tietenkään, mutta jos on tarkoitus olla _myöhään_ keskellä viikkoa niin harva paikka on auki yhtä myöhään (=24/7). Mistäpä tulikin mieleeni, onkohan sporttibaarit saaneet jatkoaikoja Lontoossa World Cupia varten? Nuo 23:00 BST arkena alkavat matsit voisi monessa pubissa jäädä kesken, ja tällaisiin tilanteisiin noiden kasinoiden systeemit on oikein hyviä. Toki tietyissä pubeissakin varmaan joustetaan ja lyödään ovet kiinni, mutta peli jatkuu, erityisesti World Cupin kanssa.
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: idlari - 26.06.2014, 21:10:22
(kerhoon kuuluvana) ~40 kerholaisille pubit ovat ainakin helppo ratkaisu, tosin ne tosiaan eivät ole myöhään auki - mutta toisaalta, voihan sitä aloittaa aikaisin jos pitkään haluaa nautiskella.
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: Unik - 28.06.2014, 15:42:20
Hei, kiitos vastaajille. Yöelämään tutustuttiin  tällä reisulla Thriller-musiikaalin  jälkeen Sohossa. Muutamissa baareissa poikettiin, hyvin porukkaan mahduttiin. East Endissä  baareissa oli  vain  mm-jalkapalloa tarjolla, ei live musaa. En osaa sanoa saiko myös myöhemmät pelit katsoa. 
Thriller liput saatiin TKTS-kojusta miltei puoleen hintaa eli 35 euroa, hyvät paikat. Kyseisenä päivänä tuli tasan viisi vuotta Jacksonin kuolemasta sattumoisin.
East End oli värikäs ja ihan ookoo majoittua, ainoa miinus oli, etten esim. Leicester Squarelta löytänyt metroyhteyttä kuin kahden vaihdon kautta. Bussi 25 meni hotellin edestä, mutta se kesti iltamyöhäänkin 45 min. Varmaan harjaannusta tulee reissujen myötä metroyhteyksienkin hahmottamiseen eli kävelemällä vähän matkaa löytää sopivat asemat itäänkin päin. Seuraavalla reissulla yritän löytää majoituksen "keskempää", viimeksi lännessä Earl's Courtissa, nyt Whitechapelissa. Ja uudestaan on päästävä :).
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: Lotta-Maria - 20.08.2014, 18:30:21
Lontoon yöelämä osaa olla todella kallista ja sen minkä oon huomanut on, että paikat menee melko pikaseen kiinni, esim. Suomessa paikat saattaa olla auki klo 4 aamulla, täällä ne menee kiinni jo klo 1!! Yks suosikeistani on Vine Bar, tässä tarkempia tietoja: http://myreallondon.expedia.fi/experience-vibe-bar-86 (http://myreallondon.expedia.fi/experience-vibe-bar-86)
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: pahakyy - 20.08.2014, 18:45:11
^ Alkaako mennä jo mainostamisen puolelle?
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: Strange Little Girl - 04.08.2015, 13:12:37
Lontoon itaosassa tapahtuu sellaista vauhtia, etten meinaa pysya perassa. Taallakin on aikaisemmin suositeltu Shoreditchin aluetta (tai olen pari vuotta sitten itsekin suositellut), mutta siella on enaa Cityn pankkiiripojat, ja Bethnal Greenin porukka on alkanut liikkumaan viela kauemmas. Nyt SE paikka menna ulos on London Fields. Sinne on auennut viimeisen puolenvuoden aikana tusina uutta ja mielenkiintoista baaria. London Fields Breweryn oma baari on erinomainen, ja niiden iso beer garden on iltaisella tunnelmallinen. Viereisilla kaduilla on nyt cocktailbaareja seka pienia viinipaikkoja, joita en viela talvella nahnyt. Koska Lontoon vuokrat ovat niin astronomisen korkeat, monet uudet baarit aukeavat naihin vanhoihin tehdas- ja varastotiloihin, jossa on korkeat katot ja paljon pihaa. Iso suositus. http://londonfieldsbrewery.co.uk/ (http://londonfieldsbrewery.co.uk/)
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: aanai - 08.08.2015, 09:52:58
Vieläkö Walkabout on pystyssä Shepherd's Bushissa?

Onko kenelläkään kokemuksia tällaisesta paikasta: http://www.belushis.com/ ? On myös Shepherd's Bushissa.
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: Strange Little Girl - 16.08.2015, 22:55:55
Onko kenelläkään kokemuksia tällaisesta paikasta: http://www.belushis.com/ ? On myös Shepherd's Bushissa.

Melko rakainen ketjubaari, tavoittelee jenkkityylia. Nuorten ulkkareiden suosiossa, varmaan ketjujen keskeisten sijaintien vuoksi.
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: conard - 29.09.2015, 13:39:08
Mites kun hakusessa olisi paikka, jossa olisi sunnuntaina tai maanantainakin menoa. Plussaa olisi, jos olisi ihan bileet (=jengi tanssii) eikä pelkkää pubimenoa. Vielä plussaa on, jos ei olisi puhtaasti teknoa/muuta hc-konemusaa. Löytyykö tällaista? Tästä ketjusta potentiaalisin voisi olla tuo o'neill's:

Kyseinen paikka on varmaankin O`Neill`s, monta kerrosta ja livemusaa. Noita ketjun pubeja löytyy tosiaan useampia Lontoostakin, mutta tässä taitaa olla kyseessä O`Neill`s , joka löytyy  Wardour Streetiltä Piccadilly Circuksen ja Leicester Squaeren välimaastosta.
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: Transitmies - 21.03.2017, 15:00:51
Muutama subjektiivinen täsmävinkki pääasiassa itäisemmän Lontoon, eli Bethanl Greenin alueelle mitä voin itse suositella:

Satan's Whiskers: Cool cocktail-/drinkkibaari Bethnal Greenissä Cambridge Heath Roadin varressa. Kyyppari johdattaa asiakkaat pöytiin ovelta (jos on tilaa, varmaan voi tehdä pöytävarauksenkin?) ja tilaukset otetaan pöydistä. Baarissa on päivittäin vaihtuva drinkkilista jossa niin klassikoita, variaatioita niistä kuin omiakin juomia, sisustuksena on mm. täytettyjä eläimiä ja tyylikäs hiphop-musa soi taustalla. Vaikka tämä saattaa kuulostaakin vähän hipsteriltä, niin jos vain on laadukkaiden cocktailien ystävä niin kannattaa ehdottomasti poiketa. Tekivät ihan perkeleen hyviä drinkkejä ja hinnatkin tämäntyyppiseen paikkaan ihan siedettävät, kaikki drinkit alle kymmenen puntaa vaikka olisi fiinimpikin kokonaisuus.

The Sun Tavern: Asiallinen baari/pubi Bethnal Green Roadin varrella. Muutenkin vallan viihtyisä/laadukas paikka niin oluiden kuin drinkkien nauttimiseen, mutta täällä kannattaa poiketa jo melkein senkin takia, että heillä on kohtalaisen kattava menu erilaisia poitineita (perusmuoto poitin), mikä on jotain traditionaalista irlantilaisten moonshineä. Varmaan löytyy muualtakin, mutta itse en ainakaan muissa paikoissa tähän törmännyt.

Eleanor Arms - Shepherd Neame: Kun on käyskennellyt jokusen mailin Victoria Parkissa, löytyy kätevästi noin sadan metrin kävelymatkan päästä Old Ford Roadilta vallan viihtyisä pubi jossa siemaista pintti tai pari. Äkkiseltään paikassa ei ole oikein mitään järin ihmeellistä, mutta itse tykkäsin siitä juuri sen takia: pieni ja viihtyisä, hyvin autenttinen paikallisten suosima pubi, jossa naapuruston vanhat ukot särpivät stouttia ja jorisevat leppoisia.

The Queens Head: Jos nälkä tai jano yllättä King's Crossin liepeillä, muutaman korttelin päästä Acton Streetin varrelta löytyy mukava pubi näiden tarpeiden tyydyttämiseen. Hyvä olutvalikoima, kohtuuhintaista ja -tasoista pubiruokaa ja ainakin iltapäiväaikaan jolloin tuolla itse kävin oli ilmapiiri vallan leppoisa paikallisten töistäpalaajien maistellessa oluitaan.

Muita poikkeamisen arvoisia paikkoja Bethnal Greenin luona olivat ainakin Old George (leppoisa pikku baari jossa oli oma kissa, jota sai silitellä), Mother Kelly's (urbaanin hallimainen olutbaari jossa oli loistava olutvalikoima) ja Bethnal Green Roadia länteen mentäessä on saman kadun varrella myös Brewdogin oma kapakka, jossa kannattaa poiketa jos Brewdogin tuotteet ovat lähellä sydäntä.

Toki jokainen mainitsemani paikka menee kiinni joskus 12-01 maissa, eli mitään hillitöntä yöelämää ei näiden varassa toki pääse viettämään. Ei vain sattunut mitään erillistä baari-/pubiketjua silmään, joten olkoot täällä.
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: Strange Little Girl - 23.03.2017, 16:51:13
Eleanor Arms

En voi uskoa, etta kaikista Lontoon pubeista eksyit paikalliseeni (noh, yhteen niista). Juuri Eleanor Armsin kaltaiset pubit viela henkivat Ita-Lontoon antihipsterihenkea. Siella on sunnuntaina jazzia, jos viela joskus eksyt.
Sun Tavern Bethersissa on yksi lempipubeistani, ja katevasti metron vieressa.
Otsikko: Vs: Lontoo - yöelämä
Kirjoitti: Transitmies - 23.03.2017, 17:31:57
Eleanor Arms

En voi uskoa, etta kaikista Lontoon pubeista eksyit paikalliseeni (noh, yhteen niista). Juuri Eleanor Armsin kaltaiset pubit viela henkivat Ita-Lontoon antihipsterihenkea. Siella on sunnuntaina jazzia, jos viela joskus eksyt.
Sun Tavern Bethersissa on yksi lempipubeistani, ja katevasti metron vieressa.

Heh, hauska kuulla  :D. Ja joo, kylläpä jos vain tuonne päin maailmaa vielä joskus päädyn, tulee varmasti poikettua.  Yllättävän harvassa tuollaiset ns. oikeasti autenttiset kulmapubit tuntuivat lopen olevan, erinäistä epämiellyttävää virtaviivaistamista ja modernisaatiota aisti tapahtuneen monessa sinänsä asiallisessakin pubissa mikä tuolla tuntui loistavan poissaolollaan.