Pallontallaajat.net

Maapallo on pyöreä => Eurooppa => Iso-Britannia => Aiheen aloitti: Anonymous - 26.01.2004, 12:40:47

Otsikko: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: Anonymous - 26.01.2004, 12:40:47
Millanen sää alkukesästä? Onko mainostetun veronen kaupunki?
Otsikko: Ihana kaupunki!
Kirjoitti: heidihoo - 26.01.2004, 13:11:01
Alkukesän säistä en tiedä, itse olin heinä-elokuun vaihteessa eikä satanut kertaakaan, hienot oli ilmat.

Kaupunki on aivan ihana, on rantaa, bileitä, baareja, yökerhoja, kauppoja, puistoja, kirkkoja, huvipuistoja, kaikkea mahdollista mitä matkailija haluaa nähdä. Nuorekas meininki ja lyhyt matka muihin kivoihin paikkoihin kuten Lontooseen. Ehdottomasti suosittelen, on jo ikävä takaisin!
Otsikko: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: Tinja - 26.01.2004, 14:07:57
Olin Brightonissa kesäkuussa 98, mutta tuskinpa säät ovat siitä muuttuneet paljoakaan  :) Ei ollut liian kuuma, tuli pieniä sadekuuroja yhtäkkiä, mutta eipä ne pitkään kestäneet. Rannalta voi keräillä simpukan kuoria etenkin laskuveden aikaan (jos harrastaa kaiken turhan keräämistä) ja etenkin iltaisin on tosi nättiä. Kaupungissa on paljon pieniä kauppoja ja muutenkin vaikutti paljon, paljon kivemmalta paikalta kuin esim. Lontoo! Kannattaa mennä ja etenkin alkukesästä, jolloin ei ole turhan kuuma.
Otsikko: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: hile - 26.01.2004, 15:30:40
Lainaus käyttäjältä: "Tinja"
Rannalta voi keräillä simpukan kuoria etenkin laskuveden aikaan (jos harrastaa kaiken turhan keräämistä) ja etenkin iltaisin on tosi nättiä.


Tein virheen, kun keräsin noita simpukoita ja kiviä. Tungin ne samantien vaan reppuun ja siellä ne oli pari kk ennenku tulin Suomeen. Arvaatkaa haisiko hyvälle?

Brighton on upea paikka, kävin syyskuun lopussa. Arska paisto ja oli paljon porukkaa liikkeellä. Ihanan näköstä,  ne rannan lähellä olevat korkeet talot vois räjäyttää :evil: Jos Brightonin rauha alkaa kyllästyttää, niin junalla tai bussilla pääsee nopeesti Lontooseen.
Otsikko: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: Malla - 26.01.2004, 17:48:11
Brighton on kiva kaupunki ja itse viihdyin hyvin siellä olessani. Alkukesän säästä en osaa sanoa, mut luulis sen olevan Suomea lämpimämpi..

Ja sitten pieni varoituksen sananen..
Olin näillä kielikurssisysteemeillä ja asuin hieman kauempana keskustasta(, jossa oli hyvin kielikurssivastainen väestö) ja siellä ei kyllä mielellään liikkunut illalla, koska vaara oli todellinen. Mutta en usko, että niin kauas keskustasta eksyt jos sinne matkaat..

Nuorekas ilmapiiri, ja kuten joku totesi paljon viihtyisämpi kuin Lontoo..
Otsikko: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: raven - 26.01.2004, 19:28:47
Lainaus käyttäjältä: "hile"
Tein virheen, kun keräsin noita simpukoita ja kiviä. Tungin ne samantien vaan reppuun ja siellä ne oli pari kk ennenku tulin Suomeen. Arvaatkaa haisiko hyvälle?


Todennäkösesti ne haisi jo samana iltana, niin ainakin meillä... mutta mutta... Juu, Brighton on hieno kaupunki, tosin sitä Pieriä kannattaa välttää; pilasi meidän kaupunkireissumme... hienoja pikkuputiikkeja... sinne ku pääsis uudestaan...
Otsikko: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: Shallow - 27.01.2004, 10:40:57
Joo, kehunpa minäkin sitten Brightonia.

Itsekin olin siellä vuonna 1999 kesällä kielikurssilla, neljä viikkoa kesäkuussa. Ilmat oli ainakin näin pohjois-suomalaisesta näkökulmasta hyvät, aurinko paistoi, eikä siellä muistaakseni edes kamalasti satanut.. Paikalliset tosin väittivät tuon kyseisen kesän olleen kylmä, en sitten tiedä...

Mutta kaupunki oli mukava, juuri nuo rannat ja keskustan pikkuputiikit ja kapeat kadut osassa keskustaa ja niin edelleen...  Rakastuin paikkaan samantien, mutta takaisin ei vielä ole tullut lähdettyä muista (nyt kun tarkemmin ajattelen niin huonoista  :roll:  ) syistä.

Eli käymisen arvoinen paikka!
Otsikko: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: Anonymous - 29.01.2004, 20:52:22
joku muuki on ihastunu siihen kaupunkiin. olin siel vuoden 2001 kesä-heinäkuun vaihteessa ja tykkäsin TOSI paljon. harmittaa vaa se ku just edellisenä päivänä löydettiin sieltä Pierin läheltä sellanen paikka missä oli kaikkii kivoi pikkuputiikkeja mut sit mä en ehtiny käydä siellä ku piti lähtee Lontooseen (tai jonnekki muualle iha sama :roll: ). kuitenki. Brighton on ihana kaupunki. sellanen pikku-iso kaupunki. tosi kodikas!!!!!!! ja helppo liikkuu paikast toiseen koska ei oo kovin pitkät välimatkat!!

sinne siis!! :D

ainii ne säät..sato kahtenä päivänä ku olin siellä (olin 26 päivää).. mut silloi ku sato, silloi sato KUNNOLLA!!!!!!!! muistakaa vedenkestävät kengät ja sateenvarjo!!
Otsikko: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: Nick - 21.03.2006, 10:17:34
ja nyt yli kahden vuoden hiljaiselon jälkeen katotaan jos tästä kaupungista olisi vielä jotain kirjoitettavaa :)

Kukaan asunut/asuu brightonissa? kaikki muukin info edelleenkin tervetullutta :)
Otsikko: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: Suke - 21.03.2006, 13:44:15
Brighton oli ainakin kesällä 2000 mieleinen, kaunis ja mukava kaupunki. Busseilla helppo kulkea ja keskustan alue kiva ja selkeähkö (tai sitten muisti pätkii...). Ja se ranta.

Ainut miinuspuoli oli asukkaiden negatiivinen suhtautuminen viattomiin kielikurssilaisiin. Kerrankin niskaamme syljettiin bussin ikkunasta.  :shock:
Mutta pientähän se on.

Kannattaa käydä.
Otsikko: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: Joutsen - 21.03.2006, 14:29:12
Brigton on ihana kaupunki. kesäviikonloppuisin vaan vähän turhan täynnä, kun "kaikki" Lontoolaiset lähtevät sinne rannalle.
Otsikko: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: njiina - 21.03.2006, 16:44:52
oijoi, on mukava kaupunki :)

itse olin brightonissa kolme ekaa kesäkuun viikkoa (2005) ja kerran tais sataa sinä aikana. ekalla viikolla sai iltasin pitää jotain kesästä takkia mut sit kuun lopulla huomas et illat oli jo lämpimämpiä kun ei tarvinnut mitään pitkähihaista.
Ehdottomasti huomas niillä helteillä että se on sellanen kesä-beach-kaupunki kun miten sitä on paljon mainostettukin, ja oli kyl hieno fiilis :)

Mulla ei ite jäänyt mitään hampaankoloon kyseisen paikan kanssa, ja vaikka aika paljon tuli käveltyä ympäriinsä ja vähän syrjemmilläkin alueilla, niin mitään vaaratilanteita ei sattunut kohdalle. (oliko sitten tuuria vai mitä, en tiiä) kerran sattu bussiin viereen joku mielenkiintonen tyyppi joka hakkas raivoissaan edessä olevaa penkkiä ja huusi jotain koreaks tai vastaavaa. joku judomies (; mut eipä tuo mitään.

niin ja portslade, minne itse majoituin, on vähän kauempana keskustasta (bussilla 35 min, saatte itse päätellä onko kaukana vai ei :)) ja se oli kyl niin rauhallista seutua että.. mut eiköhän joka puolelta löydy ne murjunsa.
Otsikko: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: Maahinen - 22.03.2006, 19:36:18
Ihanaa rantaviivaa ja kivoja pikku kauppoja. Ihastuin kaupunkiin siellä kerran käydessäni, ja aion kyllä mennä uudestaankin. Sateenkaarilippuja näkyi paljon, eli paikka taitaa miellyttää gay-matkailijoita. Jossain siellä katujen sokkeloissa on vanha kirkko, joka toimii nykyisin baarina, alttaritaulun paikalla on suuri Elviksen kuva. Oli oikein hauska kuppila.

Rannalta kannattaa etsiä kiviä, joiden keskellä on reikä! Ovat hienoja, ja niistä tehty riipus on kiva matkamuisto. Tosin niitä ei kai "saisi" kerätä liikaa, luulisin... Niitä kutsutaan nimellä hag stone, ja ne ovat syntyneet samalla periaatteella kuin hiidenkirnut Suomessa, eli joku pieni kivensiru on kaivertanut tiensä kiven läpi.
Otsikko: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: Pilvi - 30.03.2006, 20:13:07
Mä oon menossa kesällä kielikurssille Brightoniin. Tietääkö kukaan millaista aluetta on East Sussex Brightonissa? Ja onko sinne hyvät bussiyhteydet ja kuinka pitkä matka keskustaan?
Otsikko: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: luzniq - 30.03.2006, 22:27:22
Eli siis. Brighton niminen kaupunki sijaitsee alueella nimeltä East Sussex. East Sussex ei siis sinänsä ole mikään yksi ja tietty paikka, vaan vähän kuin keski-suomi täällä meillä.

Mutta siis, Brightoniin ja Brightonissa itsessään on hyvät kulkuyhteydet!
Otsikko: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: seraphima - 29.04.2006, 19:16:29
Kuinka paljon maksaa junaliput Lontoosta Brightoniin ja toisinpäin? Noin suunnilleen?

Olin itekin Brightonissa 2002 kesällä (heinäkuun loppu) ja ei ollut ollenkaan kuuma ja välillä satelikin vähän ja iltasin oli aika viileetä. Parasta koko reissussa oli rannalle meno yöllä biletyksen jälkeen kun oli laskuvesi.. huooh.. pysty kävelemään tosi pitkälle pehmeällä hiekalla viileässä vedessä  :D  Kannattaa kuitenkin vähän varoa jos päätyy humalassa uiskentelemaan koska yheltä tyypiltä varastettiin vaatteet kun jätti ne rannalle.. se oli aika hupaisaa muttei varmaan niin kauheen mukavaa...!

Brighton on oikeesti ihan älyttömän ihana kaupunki että kannatta kyllä kokea :D Hyviä biletysmestojakin löytyy jos niitä kaipailee..

Onko sellaisia tullut uusia? Kertokaa jos tiedätte!! Itelläni on tiedossa vaan Escape ja Event...
Otsikko: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: pilke - 15.10.2006, 11:55:35
Mä olin Brightonissa viime kesänä kielikurssilla kolme viikkoa. Brighton on kyllä ihana kaupunki, paljon ihania kauppoja. Erityisesti ihania kenkiä  ja yöpukuja  :lol:  Myös paljon mukavia kahviloita ja kannattaa ostaa Millies Cookies keksejä, ne on maailman parhaita  :wink:
Olin heinäkuussa reissussa ja siellä oli tosi kuuma. Välillä oli jopa 40 astetta, mutta viime kesä taisi olla joku ennätys lämmin kesä Briteissä. Se ranta on ihana ja merivesi aivan ihanaa.

Kaksikerroksiset bussit oli hauskoja, saati sitten ässäarvan näköiset bussiliput  :D Monet paikalliset tykkäävät popittaa autoissaan ja ajella ympäri kaupunkeja, paljon homo-ja lesbopareja näkyi katukuvassa.

Ikävä on kova, Brightoniin on päästävä!
Otsikko: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: Orange - 15.10.2006, 12:34:13
Lainaus
kannattaa ostaa Millies Cookies keksejä, ne on maailman parhaita  


Kannatan! Ton ketjun keksejä saa muualtakin Englannista. Ihan sikahyviä!  :D

Brighton on ihana kesäkaupunki, mutta lokakuun myrskyissä ei enää yhtä miellyttävä..
Otsikko: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: pilke - 15.10.2006, 16:52:05
Hitto kun tuli nyt ikävä niitä keksejä  :lol:

Mutta jos pitäisi sanoa huonoja puolia, niin lokit! Ne on röyhkeitä ja ISOJA.
Otsikko: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: usvaus - 16.10.2006, 16:24:32
Yhdyn aikasempiin kommentteihin! Brighton on jees!

Pimeällä kannattaa käydä kattomassa paikallista "Taj Mahalia". Valoineen päivineen kaunis.

Kukaan ei ole tainnut vielä puhua mitään yöelämästä tai gay-kulttuurista. Brightoninhan sanotaan olevan Britannian "gay capital"! Totta se on. Muutenkin siellä on paljon erilaisia ihmisiä, aivan ihanaa. Lisäksi väitetään, että DJt jotka soittaa kesäisin Ibizalla, tulevat talveksi Brightoniin. Kannattaa ehdottomasti käydä klubeilla siellä. Jossakin tyyristä, joissakin halvempaa. Musiikkityylejä monia. Klubeilla huomaa, että lattialla ei ole lasinsiruja... :P

Brightoniin tarvitaan vain avoin mieli! :)
Otsikko: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: Sipris - 18.10.2006, 13:48:18
Brightonissa on maailman ihanin pirtelopaikka( joita tosin on muualla briteissakin mutta ei lontoossa) missa voi valita lempi naminsa varmaan reilusti yli 100 vaihtoehdosta ja siita sit tehdaan pirtelo......nam kinder bueno pirtelo..  :P
Otsikko: Vs: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: cariad - 04.10.2008, 03:23:39
Brighton on ihan mukiinmenevä paikka. Ranta on kiva, vaikkakin mukulakivinen ja Royal Pavillion on käymisen arvoinen. Pieniä kivoja kujiakin löytyy, ja nuorekasta gay-meininkiä. Loppu on viktoriaanisia rantalaitureita ja rakennuksia ja kaikenmoista kitschiä.

Aurinkoisina päivinä kaupunki ja etenkin ranta on kuitenkin turhan täynnä, ja ihmiset sellaisia chav-tyyppisiä. Luonnoltaan kauniimpia paikkoja löytyy esim. Eastbournesta, mutta siellä meno ei ole nuorekas, eikä ranta täynnä baareja.

Muualta maasta löytyy sitten sekä Brightonia että Eastbournea kauniimpia ja tyylikkäämpiä paikkoja. Mutta riippuu mitä haluaa, teinien ja vähän yli parikymppisten rantabiletykseen Brighton on varmasti ihan passeli.
Otsikko: Vs: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: sweetescape - 19.10.2008, 17:25:34
Olen itse Leedsissä, mutta työkaverini on ihana ihminen ja kotoisin Brightonista. Kovasti kehuu aina että sieltä saa englannin parasta currya! Ja muutenkin aina ylistaa että sinne vaan! Avoimin mielin, eiköhän kaikki järjesty.
Otsikko: Vs: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: Nuu - 19.10.2008, 20:49:20
Brightonissa viihtyy kyllä kesäpäivinä ihan mukavasti. Pitemmällä aikavälillä siellä todennäköisesti tylsistyisi, mutta parin päivän lepolomalle paikka on oivallinen. Voi shoppailla ja kierrellä pienillä ja isommillakin kujilla sekä rannalla. Suomalaisia, teini-ikäisiä kielikurssilaisia on Brightonissa liikaa  - siis jos haluaa tuntea olevansa englantilaisessa merenrantakaupungissa eikä Särkänniemessä.
Otsikko: Vs: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: Loordi - 04.11.2008, 21:01:26
Brightonissa viihtyy kyllä kesäpäivinä ihan mukavasti. Pitemmällä aikavälillä siellä todennäköisesti tylsistyisi, mutta parin päivän lepolomalle paikka on oivallinen.

Pari vuotta tuolla tuli asuttua ja kertaakaan ei ollut tylsää. "It's like London but without the hassle" sitä sanotaan.

Todella hieno paikka mitä voi täysin varauksetta suositella kaikille. Ensi maaliskuussa olen taas siellä, edellisestä käynnistä onkin jo vuosia.
Otsikko: Onko joku käynyt Brightonissa? Ja minkälaista siellä oli?
Kirjoitti: Cafemaker - 08.12.2008, 11:58:05
Olen itse ensi kesänä lähössä reilaamaan ja yks etappi olisi Brighton, joten haluaisin tietää minkälaista siellä on, kun kuulemma siellä on rento meininki ja tämmöset reppumatkaajat otetaan siellä hyvin vastaan? Joten haluaisin varmistua tästä asiasta!

Viestisi siirretty vanhan Brighton-ketjun jatkoksi. -Milma
Otsikko: Vs: Onko joku käynyt Brightonissa? Ja minkälaista siellä oli?
Kirjoitti: san-nii - 08.12.2008, 14:43:07
Kielikurssilla olin melkein 20 vuotta sitten, ihan kiva kaupunki ainakin silloin.
Otsikko: Vs: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: annnim - 04.03.2009, 01:33:21
Suunnittelen päivän tai parin reissua Brightoniin, kun tekisi mieli päästä vähän kiertelemään Britteihin taas. Lontoossa, Bathissa ja Oxfordissa tuli käytyä syksyn puolella ja nyt taidan varata juna- ja bussiliput kohti Brightonia joksikin keväisen kauniiksi viikonlopuksi. Toukokuun alkupuolta suunnittelin - onko kellään kokemuksia säästä? Tarkoitus olisi tosiaan lähteä lauantaiaamuna Brysselistä klo 7 tai 8 junalla, jolloin olen n. 9-10 Lontoossa, sitten bussi kohti Brightonia, joten puolilta päivin siellä. Pohdinkin siis, kannattaisiko katsoa hostelli la-si yöksi vai matkustaa yömyöhällä takaisin kohti Brysseliä viimeisillä junilla jo samana iltana. Mitä mieltä olette, saako Brightonista kaiken irtoavan irti yhden päivän aikaa? :)

Vaihtoehto tietty olisi myös, että illalla ottaisi bussin jonnekin muualle, missä majoitus voisi löytyä halvemmalla ja palailla sitten sunnuntaina vasta takaisin Belgiaan. Olisko kellään ehdotuksia mahdollisesta toisesta kohteesta?
Otsikko: Vs: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: Strange Little Girl - 08.03.2009, 17:02:29
Mitä mieltä olette, saako Brightonista kaiken irtoavan irti yhden päivän aikaa? :)

Mun mielesta Brightonissa on ainakin tosi kiva ja vilkas yoelama- jos aikataulu antaa periksi, relaa ihmeessa ja jaa nauttimaan kaupungin yoelamasta ainakin yhdeksi illaksi!
Otsikko: Vs: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: Karkkikauppa - 13.06.2010, 21:46:18
löydettiin sieltä Pierin läheltä sellanen paikka missä oli kaikkii kivoi pikkuputiikkeja

Osaisitko selittää vähän että missä päin ne pienet kiva putiikit oli? kuullostaa meinaan tosi lupaavalta :) olen lähdössä Brightoniin kielikurssille
Otsikko: Vs: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: bambumanuli - 13.06.2010, 23:04:18
löydettiin sieltä Pierin läheltä sellanen paikka missä oli kaikkii kivoi pikkuputiikkeja

Osaisitko selittää vähän että missä päin ne pienet kiva putiikit oli? kuullostaa meinaan tosi lupaavalta :) olen lähdössä Brightoniin kielikurssille

Olin itsekin pari kesää sitten kielikurssilla Brightonissa. Nyt etukäteen selitettynä tämä voi kuulostaa käsittämättömältä, mutta Brightonista löytyy ihania pikkuputiikkeja paristakin paikasta: kun lähdet kävelemään pikkukujia Chruchill Squarelta (meillä tämä oli ainakin aina kohtauspaikka, joten ei huolta, ettet sitä löytäisi heti ensimmäisenä päivänä) kohti rantaa ja kun sitten taas lähdet Chruchill Squarelta pois päin rannasta niin löytyy lisää putiikkeja. Oma koulumme, City College, oli näiden kauppojen lähellä, mutta niitä kouluja on Brightonissa useampi. Näitä putiikkipaikkoja kutsutaan nimellä The Lanes, jonne varmasi liiderit, paikalliset ja muut kielikurssilaiset osaavat neuvoa!
Otsikko: Vs: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: Karkkikauppa - 14.06.2010, 13:15:25
Kiitos vastauksestasi bambumanuli :) olisi kiva kuulla myös muita vinkkejä paikoista jonne kannattaa mennä, tyyliin paras kahvila, paras ravintola, paras museo ja muuta eli siis teidän mielipiteitänne. Entä mikä teki teidän matkastanne Brightoniin ikimuistoisen? :)
Otsikko: Vs: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: bambumanuli - 14.06.2010, 21:44:54
Itse nyt rakastuin Starbucksiin, joita löytyykin Brightonissa viisi kappaletta muistaakseni, mutta kiva pienempi kahvila oli koulumme lähellä, Moksha nimeltään.
Maailman parasta jälkiruokaa söin Pizza della Casa -nimisessä paikassa eikä pizzassakaan ollut valittamista. Se sijaitsi Churchill Squarelta alaspäin lähtevällä kadulla. Lisäki Pierillä myytiin ihania belgialaisia vohveleita.
Museot, hmm... Royal Pavillion oli hieno, mutta muuta erityistä ei ole jäänyt mieleen. Sen voin kuitenkin luvata, ettei Brightonissa lopu tekeminen kesken.
Ja shoppailussa neuvoisin panostamaan enemmän Brightoniin kuin Lontooseen, sillä Brightonista löytyy melkeinpä kaikki samat kaupat kuin esim. Oxford Squarelta, mutta Lontoon nelikerroksesta, _valtavasta_ Topshopista on paljon vaikeampi löytää yhtään mitään kuin Brightonin parin kerroksen kokoisesta vastaavasta kaupasta. Lontoossa on kuitenkin niin paljon muutakin nähtävää.
Otsikko: Vs: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: Pacman - 09.09.2014, 08:44:23
Nostelenpa joutessani. Viime kesänä piipahdettiin road tripillä täälläkin. Hämmentävän kallis hotellien suhteen. Stand Up-klubeille pääsi viidellä punnalla.

Mutta paikallisessa pubissa vinkattiin Middle Farmin siideritilaa, taitaa olla Brightonin/Eastbournen välimaastossa. Kai tuonne voisi pyöräilläkin. Kukaan tallaajista käynyt? Itse rapoan tämän joulukuun reissun jälkeen. Myös Hyypiän valmentama Brightonin/Hoven futisjengi pelaa samaan aikaan, joten stadionbongaus luvassa myös.
Otsikko: Vs: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: baapel - 26.11.2014, 22:13:34
Brighton suuntana tammikuussa, kaikki vinkit tervettulleita.
Ajateltiin vuokrata Lontoosta auto ja ajella Brightoniin sillä vaikka vasemmanpuoleinen liikenne hiukan arveluuttaakin (Kyproksella olen ajellut ja edelleen hengissä), eli jos matkan varrella jänniä paikkoja niin vinkkejä kaivataan myös matkalle.
Olemme 30- 40v pariskunta ja olut & siideri maistuu ja kaikki hiukan vinksahtanut kiinnostaa :)
 
Otsikko: Vs: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: baapel - 08.12.2014, 21:10:56
myös majoituksen suhteen suosituksia kaivataan.
Otsikko: Vs: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: Pacman - 11.12.2014, 19:42:48
Majoituksena oli http://www.paskins.co.uk/. Brighton on ylipäätään paikkana kalliimmasta päästä majoituksien suhteen. Etenkin aamupalat olivat tässä paikassa muutakin kuin perusenglantilaisia.

Tätä meksikolaista oli kehuttu ja lauantaina alkuillasta jonoa pukkasi ovelle koko ajan, mutta veti hyvin myös sisääänkin. Suosittelen. http://www.lachoza.co.uk/

Jos tuo siiderifarmi kiinnostaa, niin  esim junalla Lewesiin (jossa myös olutpanimo) ja siitä bussi Middle Farmille ja sama kääntäen. Tolkuton määrä siidereitä, joita voi vapasti maistella ja ottaa siiten tuoppia, jos sille maistuu.

Ja kyllä siellä autolla pärjää, jos pärjäsin minäkin.Otsikko: Vs: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: baapel - 07.01.2015, 20:02:34
Valitsimme majoitukseksi Chirchill Brightonin, kokemuksia kenelläkään?

Otsikko: Vs: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: baapel - 27.01.2015, 23:31:15
Valitsimme majoitukseksi Chirchill Brightonin, kokemuksia kenelläkään?

Reissu tehty ja ensiksi valtavat kehut hotellille! 50e / yö, hyvä palvelu, loistava sijainti ja siistit huoneet omalla wc/suihkulla.

Brihgton oli todella mukava kokemus vaikka olimmekin tammikuussa liikkeellä eli Pier:ssä vain pelihalli, monet paikat kiinni yms. Hyviä pubeja, hyvää ruokaa, lontoota halvemmat hinnat ja ystävällisiä ihmisiä.
Otsikko: Vs: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: aanai - 26.06.2015, 06:51:56
Millä hinnalla olette saaneet junalippuja Lontoo-Brighton? Vielä näyttäisi olevan matkalle suht edullisia lippuja, mutta mietin vieläkö kannattaa kalastella (£20 kahdelta meno-paluu).
Otsikko: Vs: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: Strange Little Girl - 26.06.2015, 12:11:06
Osta toki. Kymppi menopaluusta on halvin mahdollinen. Tuota halvempi on enaa megabus.
Otsikko: Vs: Kertokaa Brightonista
Kirjoitti: shootarz - 13.11.2015, 01:30:31
Oih, oli pakko tulla fiilisteleen tätä viestiketjua! Itse olin Brightonissa 2013 viikon mittaisella opintomatkalla lukion kautta. Meitä oli reilu 30 oppilasta samalla reissulla. Asustelimme perheissä viikon ajan ja meitä oli 2-4 aina yhdessä perheessä. Me oltiin perus ahtaassa brittitalossa, kun taas osa kavereista oli ökyrikkaiden luona :D

Brighton on todella kaunis ja viihtyisä kaupunki, se listautuukin yhdeksi suosikiksi. Brightonin nähtävyydet ei juurikaan kiinnostanut, paitsi tietysti Royal Pavillion oli ihan mielenkiintoinen paikka. Onko Brightonissa edes paljoa nähtävää? :D Itse tykkäsin vain istuskella Churchill Squarella juoden kahvia ja katsellen paikallisia. Iltaisin mentiin aina kavereiden kanssa juomaat parit oluet biitsille. Brightonissa kyllä huomas sen, että siellä asuu paljon homoja. Huhun mukaan kuitenkin Brightonissa asuu aivan älyttömästi myös rasisteja(?) Myös jokaisena iltana huomasi porukan olevankadulla kännissä, sekä aineissa. Jopa arkisin. Kannabiksen poltto on aika arkinen asia siellä, etenkin iltaisin kannabiksen hajua tuli joka paikasta, eikä poliisia juuri kiinnostanut se. Näitä kannabiksen polttamiseen tarkoitettuja välineitäkin myytiin ihan lähimarketeissa.

Aktiviteettejäkään ei meillä paljoa ollut, mutta ghost walkilla kyllä kävimme. En suosittele sitä kenellekään! Se oli aivan turhaa ja maksoikin aika paljon. Paikallisetkin välillä ivailivat meille, kun huomasivat meidän olevan ghost walkilla. Itselläni tämä reissu oli lähinnä istuskelua kaupungilla, sekä myös syrjäseudulla (missä kämppämme sijaitsi) oli mukava istuskella ja katsella kauniita maisemia. Pääsisimpä taas Brightoniin!  :'(