Pallontallaajat.net

Muuta mukavaa => Asian vierestä ja vieläkin kauempaa => Aiheen aloitti: Vaara - 29.03.2004, 15:22:11

Otsikko: Kummitusjuttuja
Kirjoitti: Vaara - 29.03.2004, 15:22:11
Eli millaisiin legendoihin ja kummitusjuttuihin olette matkoillanne törmänneet tai jopa itse kokeneet? :shock:


Itselläni ei nyt tule mieleen kuin jotkut loppuunkulutetut linnassa kummittelee-jutut, mutta oli aika friikkiä herätä ranskalaisessa pikkukylässä ikivanhassa kivitalossa, kun alhaalta kuului koputusta. Aamulla selvisi että olin jättänyt ikkunan auki ja se oli kolissut tuulessa, mutta silti...ehkä hermoheikkoutta vaan.
Otsikko: Kummitusjuttuja
Kirjoitti: juspu - 30.03.2004, 02:32:43
Eipä ole mikään kummitusjuttu, mutta Krakovan hostellissa oli aika epätodellinen fiilis yks aamu. Nukuin jotenkin huonosti (oli lämmin) ja eka heräsin joskus kolmen-neljän aikaan ja pian nukahdin uudestaan. Sitten heräsin joskus kuuden-seiskan aikaan ja huomasin että koko dormihuone oli ihan tyhjä (16 vuodetta) kun pari tuntia sit kaikilla sängyillä oli ollut joku nukkumassa. Ajattelin eka että kännykän herätys ei ollut toiminut ja kello on jo ties mitä. Piti ehtiä aamulla aikasin junaan ja aattelin että myöhästyin siitä. Puin äkkiä päälle ja pakkasin ja lähdin ulos, respassa vielä ihmettelin kun senkin kello näytti vasta jotain n. klo 07. Oli niin outo ja sekava fiilis.
Ehdin hyvin ajoissa juna-asemalle :)
Otsikko: Kummitusjuttuja
Kirjoitti: Cachorro - 30.03.2004, 07:51:12
Oma kummitusjuttuni. Tai tämä ainakin vähän aikaa kummitteli niin, että ainakin seuraavana päivänä nousi kylmä hiki pintaan.

Saavuin reissun avaukseksi 30 tunnin lentojen jälkeen Quitoon, Ecuadoriin. Perillepäästyäni ja majoituttuani vedin hyvät kännit kaverin kanssa, johon olin tutustunut matkalla. Herätys aamulla oli kyllä aika aavemainen kun ei oikeesti vähään aikaan tiennyt missä hel..tissä sitä oikein on, kun pikkumiehet pääkopassa olivat pistäneet nauhoituksen poikki ennen majapaikkaan tuloa...