Pallontallaajat.net

Maapallo on pyöreä => Eurooppa => Italia => Aiheen aloitti: Ericaoscar - 01.07.2012, 23:29:52

Otsikko: Kotimajoitusta Roomassa tarjolla
Kirjoitti: Ericaoscar - 01.07.2012, 23:29:52
Ystävättärelläni (miellyttävä italialainen keski-ikäinen rouva) on kesäkuukausina huone vapaana Monteverde Nuovon alueella. Huoneessa on parivuode, kaapistot, tv, tuuletin ja käytössä on oma kylpyhuone. Asunnossa on lisäksi suuri olohuone/ruokailutila, keittiö, parveke ja omistajan henkilökohtaiset tilat. Asunnossa ei omistajan lisäksi asu muita. Hinta 60,-/vrk sis. liinavaatteet, pyyhkeet ja siivouksen. Pitemmät ajanjaksot neuvoteltavissa.
Alue on rauhallista roomalaista asuinaluetta jolta löytyvät kaikki tarvittavat palvelut lähietäisyydeltä. Talon alakerrassa on huipputason kalaravintola Trattoria del Pesce. Keskustaan erinomaiset yhteydet, raitiovaunu 8 Largo Argentinalle n. 20 min., bussi H Terminille 30-40 min., bussi 44 Piazza Venezialle n. 30 min., bussi 719 Piramiden metroasemalle ja bussit 773, 786 Trasteveren asemalle, kaikkien pysäkit n. 5 min. kävelymatkan päässä asunnolta.
Jos kiinnostaa asua aidossa italialaisessa ympäristössä Rooman vierailun aikana voi ottaa yhteyttä suoraan minuun yksityisviestillä. Omistaja puhuu italiaa ja auttavasti englantia. Asun itse lähistöllä joten tarvittaessa löytyy tulkkausapua ja paikallisopastusta.
Jos tämä viesti kaivaa jonkun hampaankoloa, on väärässä paikassa tms. voi vapaasti poistaa tai siirtää. Lähinnä tarkoitus kertoa halukkaille, että Roomasta voi löytää huoneen aidossa ympäristössä ihan kohtuulliseen hintaan.