Pallontallaajat.net

Maapallo on pyöreä => Etelä-Amerikka => Aiheen aloitti: romario - 08.12.2018, 18:09:14

Otsikko: Paraguaysta Brasilian puolelle
Kirjoitti: romario - 08.12.2018, 18:09:14
Onko kukaan tullut Asuncionista Encarnasionin raunioille ja jatkanut siitä suoraan Argentiinan kaistaleen poikki Brasiliaan? Jos on, niin mitä reittiä kuljit? En ole menossa Iguassun putouksille.
Otsikko: Vs: Paraguaysta Brasilian puolelle
Kirjoitti: servechilled - 10.12.2018, 10:19:58
Vähän samoilla nurkilla tuli oleiltua viime vuonna. Tulin Encarnacioniin Ciudad del Estestä ja tein päiväretken jesuiittakylän raunioille (näitä kai tarkoitat?), jonne pääsee helposti paikallisbussilla (se isoin kylä on noin kilometri päätiestä).

Jatkoin itse rajan yli Posadasiin Argentiinaan, johon pääsee paikallisbussilla Encarnacionin bussiasemalta. Rajan ylitys on helppo - pitää vain hypätä pois bussista ja odottaa seuraavaa kun passi on leimattu. Posadasissa oli pientä säätöä koska tuo paikallisbussi ei jatkanutkaan paikalliseen bussiterminaaliin toisin kuin monissa lähteissä väitettiin. Kyseinen terminaali sijaitsee jossain kaupungin laitamilla ja päädyin ottamaan taksin. Joku toinen paikallisbussi olisi kyllä vienyt perillekin mutta espanjan taitoni ei riittänyt tämän selvittämiseen.

Jatkoin itse matkaa Buenos Airesiin. Nopealla googlauksella löytyy tarinat siitä kuinka matka jatkuisi Brasilian puolelle: https://www.lonelyplanet.com/thorntree/forums/americas-south-america/argentina/posadas-to-sao-borja-brazil

Otsikko: Vs: Paraguaysta Brasilian puolelle
Kirjoitti: romario - 10.12.2018, 23:02:44
Kiitoksia asiaa selventävästä vastauksesta.