Pallontallaajat.net

Muuta mukavaa => Asian vierestä ja vieläkin kauempaa => Aiheen aloitti: fishbone - 18.10.2004, 02:18:38

Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: fishbone - 18.10.2004, 02:18:38
Olen tässä jo kauan suunnitellut aloittavani tälle omaa topicia, mutta en ole vaan ennen saanut aikaiseksi. Huomasin nimittäin juuri äsken tuossa Blossomin sigin ja se alkoi hymyilyttämään, niin muistin sitten tämänkin aiheen..

Eli kuinka olet juuri päätynyt omaan sigiisi, mistä sen löysit, kenen lause se on ja miksi koet sen juuri niin omaksesi? Mitä se mahdollisesta tarkoittaa, jos se on ulkomaankieltä tai muuten vaan pimeä! Niin ja toki tässä topicissa saa hehkuttaa muidenkin sigivalintoja, jos siltä tuntuu. :D

Aloitetampa siis omastani. Joskus muinoin tapasin tytön joka asui useamman sadankilometrin päässä omasta asuinpaikastani. Ja kun toisella henkilöllä oli aikamoinen eläintarha kotona (pari akvaariota, viisi koiraa, muutama marsu, pari kania jne jne..), niin aika pitkälle touhu meni siihen, että minä olin se joka sitten reissasi toisen luo. Tämä kyseinen tyttö oli kuitenkin sitten kerran ostanut minulle ajatuksella pikkujoululahjaksi mukin mistä tuo Elmer Diktoniuksen Only the tame birds have a longing. The wild ones fly-lause löytyi. Olin siitä niin otettu, että omin sen sitten välittömästi omaan käyttööni, minun fraasikseni! Kääntämään tuota en viitsi alkaa, koska uskoisin keskiverto pallontallaajan tajuavan mitä tuo tarkoittaa, vaikka ulkomaankieltä onkin; ja voitte sen tarkistaa jonkun (en muista kenen (tarkistin: pikkumyyn)) sigistä, koska on sen suomenkielisenä versiona multa "varastanut".. :shock:

Niin ja jos noita muiden sigejä alan arvostelemaan, niin juuri tuo Blossomin oli mielestäni aika hauska, ja jollakulla on se John Lennonin loistava lause, jonka meinasin itsekkin laittaa joskus, mutta huomasin sen jo "varatuksi".
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Roosa - 18.10.2004, 05:25:34
Tein aikanaan töitä päiväkodissa, jossa keräsimme talteen lasten sutjattakaita toteamuksia. Olimme olleet jollain pidemmällä kävelyretkellä, kun Ellen aivan yhtäkkiä tokaisi minulle tuon ajatelman, oli siinä sitten itselläni pokassa pitelemistä. Matkailuun liittyen ajattelin laittaa sen signatureksi. Menee varmasti monella hetki miettiä, mitä tuo lause oikein tarkoittaa  :D
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Cachorro - 18.10.2004, 08:28:17
Miuta kutsuttiin Brasiliassa tuolla "lempinimellä" Cachorro, joka tarkoittaa koiraa. Hän, joka tämän nimen miulle lanseerasi, antoi myös tuon lisäosan. Kokonaisuudessaan Cachorro sem vergonha takoittaa jotakuinkin "Säälimätön koira"...  :roll:

Me olemme erittäin hyviä ystäviä hänen kanssaan.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Jouni - 18.10.2004, 09:33:59
Paremman puutteessa keksin ihan itte omiin kokemuksiin pohjautuen. :lol:
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Coe - 18.10.2004, 10:58:32
Hyvä kysymys!

Mistähän signatureni löytäisin.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: gattina - 18.10.2004, 11:30:54
Päämäärätön haahuilu on mun lempipuuhia ja kun kaverini ton Tolkienin mulle joskus paukautti niin otin sen lopulta täälläkin käyttöön.

"Kill your darlings" taas on opiskeluun liittyvä pakollinen tekniikka, jota  en kyllä noudata reissussa sitten niin mitenkään! :lol: Fisun sigiin törmäsin myös koulussa, tai oikeastaan siihen pikkumyyn suomi-versioon.

Muita suosikkeja on Mae Westin kuolemattomat lausahdukset (ei välttämättä oikea foorumi niille ;)) ja Mahatma Gandhin "An eye for an eye makes the whole world blind"
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Pi - 18.10.2004, 11:35:01
Ihan eka signature osui silmiin Lipton -teepussin pahviläpyskän takaa ja se osui tuonne jonnekin sisälle. Optimistinen lause, joka kannustaa selviämään itse, mutta ei välttämättä yksin.

Aikaisempi signatureni ("Värähtely on liikettä, joka ei tiedä mihin suuntaan lähtisi") osui joskus silmiin jossain netissä ja sen humoristisuus matkailuun verrattaessa kosketti mun nauruhermoa siinä määrin, että oli pakko laittaa se.

.pi.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Anna-Julia - 18.10.2004, 12:21:56
Hmm, Elmer Diktonius taisi olla suomenruotsalainen. Miksiköhän mukissa luki teksti englanniksi?!

Olen ollut aina vähän erilainen. Kun muut ostivat viikkorahoillaan kynnenkovettaja-ainetta, koruja, levyjä ja videoita, tunsin itseni huonommaksi. Yritin kovasti keksiä kaupoissa, mitä haluaisin ostaa, mutta en halunnut mitään. Sukulaisille piti aina kertoa, mitä aikoo ostaa lahjarahoilla tai minkä tavaran haluaa lahjaksi. Kavereiden vaatekaapit ja levyhyllyt pursuivat, ja minä tunsin itseni kummalliseksi. Minua syytettiin pihiydestä. Löysin muutama vuosi sitten Tiimarista postikortin, jossa lukee: "Omistaminen merkitsee vain huolia ja matkalaukkuja, joita joutuu raahaamaan mukanaan. Pikku Myy." Se kolahti, ja kiinnitin kortin huoneeni oveen. Kesti 21 vuotta ennen kuin ymmärsin, ettei minun ole pakko haalia tavaroita, jos en halua. Matkustan mieluummin.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: fishbone - 18.10.2004, 12:50:07
Lainaus käyttäjältä: "Anna-Julia"
Hmm, Elmer Diktonius taisi olla suomenruotsalainen. Miksiköhän mukissa luki teksti englanniksi?!


Aivan, Elmer Diktonius oli suomenruotsalainen. Mutta syy englanninkieliseen muotoon lienee se, että mukin valmistaja ei välttämättä ole suomalainen eikä ruotsalainen. Ja koska noita saman "sarjan" mukeja olen nähnyt myynnissä ympäri maailmaa, niin se saattaisi rajata hieman liikaa mahdollista asiakaskuntaa, jos tuo teksti olisi ollut suomeksi tai ruotsiksi, kumpikaan noista kun ei mahdu maailman puhutuimpien kielien joukkoon. :wink:
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Tinja - 18.10.2004, 13:16:56
Puunaaja-Esa tuoksuu aina hyvalle ja raikkaalle ja kayttaa hoitoainetta ja harjaa hiuksiaan, ja sannoo etta Tura-Tinja haisee, johon Tura-Tinja, etta mina
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: anicca - 18.10.2004, 15:33:13
Ajattelin, että joku matkailuaiheinen ois kiva... niinpä Egotripin Matkustaja-biisin sanat tuntuivat enemmän kuin sopivilta. Ja tykkään biisin tuosta kohdasta, kun rakastan juna-asemia ja kuulutuksia ja silloin tekee aina mieli itsekin hypätä junaan ja matkustaa kauas... :)
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: keis78 - 18.10.2004, 16:47:36
Koska pidän kahvista ja lähtemisestä. Ja Saisiosta.  8)
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: hile - 18.10.2004, 17:25:35
Reggaeta kun kuuntelen ja Bob Marleyn levyja joskus selanneena yontunteina, jai tama lausahdus  paahani, koska juuri mietin mita tekisin tulevaisuudessa. Mietin mennako Suomeen, koska kaverit ja perhe kovasti haluaisi, pitaisko menna opiskelemaan, koska sen yleensa kuvitellaan olevan jarkevaa ja hyodyksi ymsymsyms..Niin paadyin siihen, etta mulla on oikeus ja velvollisuus teha elamallani just sita ma haluun. Asua siella missa viihdyn ja olla opiskelematta niin kauan kun huvittaa.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Tirppa - 18.10.2004, 18:06:48
Kaverin poikaystävän ruonosuoni kukassaan. Liittyy myös eteläpohjalaisuuteeni.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: hani - 18.10.2004, 22:18:56
Mukaillen ystäväni upeita kotisivuja perustelen signatureni näin:

Päivisin olen aikuinen ja käyn töissä. Muutoin keskityn olemaan lapsellinen ja hymyilen kaikelle :)

Signaturetekstini on kyllä alunperin jostakin kirjasta vohkittu. En muista mistä.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Pixie - 18.10.2004, 22:23:13
Mulla on itse asiassa kotona aika pino kirjasia, joihin oon kerännyt ajan mittaan kirjoista, leffoista, yms. saamiani hyviä runoja, tarinanpätkiä ja ajatelmia. Toi mun nykyinen signature on tuossa siksi että ajatus itsessään on mun mielestä niin tosi ja hyvä, ja yhdistin sen matkailuun sellaisella "tee päivästäsi muistettava - lähde matkalle" - assosiaatiolla  :wink:

Signature voi siis mun mielestä olla joko hyvin osuva/ kuvaa hyvin minua/ on vaan tosi hauska. Muita kivoja kuin tuo Pavlenkon on mm:

"Aika - se mitä aina yritetään tappaa, mutta mikä lopulta tappaa jokaisen" (en muista kenen sitaatti)

"Kun tanssit, tanssi kunnolla ja tanssi niin kuin nainen, älä laske askeleitas, anna mennä" - Zen café
Hyvä naiset, antakaa mennä!!! Hyvä fiilis-sigi

"Don´t let your fears get in the way of your dreams"
 Siksi englanniksi, että sointuu paremmin.

"The coldest winter I´ve ever experienced was the summer of 1970´ that I spent in Finland."
Jonkun tunnetun henkilön haastattelusta, en nyt ilman kirjasiani muista kenen.

"Täytyi olla Newton nähdäkseen, että Kuu putoaa, kun kaikki aivan selvästi voivat nähdä, että se ei putoa." -Paul Valéry

"A chance shot will not kill the Devil" -irlantilainen sananlasku.
Siinä mielessä kiva, että on todella paljon ihmisiä, jotka on vittumaisia 29 päivää kuukaudesta ja yhtenä päivänä mukavia ja kilttejä, ja ajattelevat että olenpa hyvä ihminen.

"Luulen, että itsensä löytämisen vaikeutta liioitellaan. Uskon, että monet ovat löytäneet itsensä, mutta eivät ole kehdanneet kertoa, mitä ovat löytäneet." (en muista kenen sitaatti, mutta hauska)

"Olet jättänyt minuun valtakunnan, jota ei miehitetä."
Puhukoon puolestaan.

"Laugh like you never laughed before, love like you never loved before, dance like no one´s watching"
(tän oon nähny aika monessa paikkaa, vähän eri variantteina. Hyvä fiilis-sigi)

"How many loved her moments of glad grace/ Loved her beauty with love false or true;/ But one man loved the pilgrim soul in her/ And loved the sorrows of her changing face." -W.B.Yeats
(Kaunis, niin kaunis)

Noh, ehkä tää riittää tältä erää, nyt mieleen ei enää kaivelematta tule uusia ajatuksia  :D Mutta toivottavasti joku tykkäsi  :wink:
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: miumau - 19.10.2004, 12:01:01
tapasin viime reilillä monien sattumien kautta antonion, joka antoi mulle bändinsä demon. tämä nykyinen signature on sitten lainaus tuolta demolta... "mun pitää päästä pois täältä 'cause my town doesn't know rock'n roll." siinä yhdistyy siis tavallaan kaksi mulle hyvin rakasta asiaa, eli rokkenrolli ja matkustus. ja toisaalta se muistuttaa mua reilistä. ja antoniosta (joka tulee tänne pian!).

aikasempana signaturena oli -hahaha- avril lavignea, "take me by the hand take me someweher new" joka piti sitten vaihtaa ettei kukaan vaan erehtyis luulemaan että mä pitäisin kyseisestä neitosesta. mutta kun sitä laulettiin silloin taannoin ranskassa puun alla italoiden kanssa ja silleesti...
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: jane - 19.10.2004, 12:20:32
Kun lahdin ekaa kertaa suomesta puis pidemmaksi aikaa (reilien innoittamana), reissaamaan ympari muailmaa vuodeksi, niin laksiaisiltana rakas serkkuni tokaisi mulle, etta "kattele ny se maailma kunnolla ettei tartte toista kertaa lahtea!". Kun oon ollu kokoajan lahdossa johonkin. Ja se oli todellakin tarkoitus, etta kerralla tulis selvaksi, ettei tarttis aina lahtea. Muttei onnistunut. Edelleen pitaa lahtee. Kun on vaan niin pakko. Nyttenkin kaukaa kotoota mietiskelen, mihin menen sitten kun olen tullut takaisin kotiin ja sitten kaynyt Maxicossa ja Usassa, niin sittenhan pitaa taas olla uudet suunnitelmat kohdallaan.

Serkkuni katkeroitunut kommentti kaikuu mielessani tasaisin valiajoin ja muistuttaa elamasta, jota pitaisi elaa kotona. Siela missa on siippa, perhe, suku, ystavat. Mika mussa on vikana.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Tirppa - 19.10.2004, 15:21:35
Pixie: Kirjoita ihmeessä lisää, jos jaksat. Erityisesti englanniksi.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Ziita - 19.10.2004, 21:04:54
siguni saa minut nauramaan. erityisesti vuosiluku.

se löytyi postikortista, jossa kaksi kikattelevaa naista nojailee toisiinsa vanhanaikaisissa lahkeellisissa uimapuvuissa.  :lol:
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Pablo - 19.10.2004, 21:29:22
Signature ei liity millaan tavalla matkustamiseen, mutta sitakin enemman keskustelupalstoihin. Taisin kuulla sen koko kansan Annelin suusta kun Irak jupakka oli suurimmillaan.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Vaara - 19.10.2004, 21:45:55
Mä tein joskus jollain kurssilla tekstejä lähtemisestä, ja kärsin ideapulasta. Kaverini heitti tuon Pellen kultaisen lauseen ja siitä pulppusikin monenlaista juttua. Ja osuvana ajatuksena päätyi lopulta tänne.

Toi "Not all who wander are lost" on ihana. Toinen suosikkini on "Äkillisissä ja Tilapäisissä Uppoamistapauksissa on Pääasia pitää Pää veden Päällä", jonka löysin Nalle Puh-kirjasta.

"Kaikki eivät voi ja jotkut eivät viitsi. Siinä kaikki" löytyy samaisesta kirjasta. Toimi mun ja ystäväni ekan reilin hyvänä mottona.

Myös Fisun allekirjoitus on jotenkin vaan todella upea. Haluan samanlaisen mukin!
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Atah - 19.10.2004, 22:07:36
Mä en ole tälläistä asiaa tajunnutkaan. Joten lisäsinpä itsellenikin yhden. Mikäli se nyt onnistuu  :P

Olen sen joskus netistä bongannut, se on minusta vain yksinkertaisesti hauska  :D
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: fishbone - 19.10.2004, 23:43:40
Lainaus käyttäjältä: "Atah"
"Aatami tuli ensiksi; kuten miehet aina" -tuntematon


Tipahdin! :lol:
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: sipuli - 20.10.2004, 11:32:44
tämä oli  gibsonin mainoksessa jonka näin jonkun leffan alussa. se oli vaan jotenkin niin jotain..
Otsikko: Re: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Expat - 20.10.2004, 12:24:09
Otsikko: Mistä signaturesi?

Fisu, oletko tietoinen että englanninkieliselle sanalle "signature" löytyy myös suomenkielinen versio? Se on "allekirjoitus".

Miksi hxxvetissä tuota englanninkieltä täytyy tunkea joka paikkaan mukaan?  :evil:

Suomalaisen pitäisi olla ylpeä omasta kielestään ja välttää sen raiskaamista!
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: kookaburra - 20.10.2004, 13:47:49
Allekirjoituslausahdukseni on kielella millä tahansa yksi hienoimpia, mitä olen koskaan kuullut. En kylla pysty muistamaan, missa ensimmaisen kerran, siitä on jo vuosia. Lienee ollut jossain runokirjassa?  Joka tapauksessa halusin silla mielipiteeni allekirjoittaa, enka, -sorry, fisu- tosiaan hoksannut että se on kaytossa myos sulla, ennenkuin pitkan aikaa rekisteroitymiseni jalkeen. Ja en sitten raskinut sitten sita enaa vaihtaakaan... Luultavasti kun ei kuitenkaan olla ainoita talla pallolla, jotka sita mottonaan kayttaa  :wink: . Muita hyvia olisivat " Olen idealisti - En tieda, minne olen menossa, mutta olen jo matkalla sinne."  Tai patka Menolippu-biisista: "Mun pakko matkustaa on jonnekin, entisesta pois juna vie. On aivan sama minne kiirehdin
kun vain pitka on tie...."
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Toni X - 20.10.2004, 17:05:10
Mietin aikani jotain viisasta matkailuaiheista mietelausetta, mutta en keksinyt tarpeeksi lyhyttä ja ytimekästä. Ajattelin, että laitetaan sitten mahdollisimman typerä.
 Lauseet löytyvät eräästä Blondie -yhtyeen biisistä. Ja ellen väärin muista, taisipa moinen message olla jossain Sid & Nancy -aiheisessa t-paidassakin.
 Muiden signatureista kaikki ovat toinen toistaan hienompia. Viime aikoina tosin persoonallisimpana ja hauskimpana on silmiin sattunut Arhippan allekirjoitus.   :D

Lisäys paljon myöhemmin:  Tämän viestin aikoihin signature oli "Live fast, die youg, stay pretty".
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Pixie - 20.10.2004, 18:30:30
Lainaus käyttäjältä: "Tirppa"
Pixie: Kirjoita ihmeessä lisää, jos jaksat. Erityisesti englanniksi.


Mielelläni  :D  Tässä näitä:

"It´s a grand life, if you don´t tire." -Gaelic proverb

"I´ll woo her as the lion woos his bride." -Douglas

"This is not dead/which can etearnal lie,/and with strange eons/ even death might die." - Abdul al Hazred: Necronomicon

"Bloody decks to ya!" -Blessing to sealers and fishermen

"Three quarks for Muster Mark! Sure he hasn´t got much of a bark, and sure any he has, it´s all beside the mark."
-James Joyce: Finnegan´s wake.
(Tämän pätkän mukaan George Zweig ja Murray Gell-Man nimesivät uuden löytönsä, kvarkit, vuonna 1964.)

"Life need not be easy, provided only that it is not empty." -Lise Meitner

"Mielestäni varmin merkki älyllisen elämän olemassaolosta muualla maailmankaikkeudessa on se, että kukaan ei yritä ottaa meihin yhteyttä." -Lassi ja Leevi

"Historia; Vähäpätöisten tapahtumien enimmäkseen väärä selitys, jonka ovat tuottaneet useimmiten heittiömäiset hallitsijat ja hullut sotilaat." -Ambrose Bierce: Saatanan sanakirja

"Jokainen meistä toivoo pitkää ikää ja että aika kuluisi niin nopeasti kuin suinkin." (En muista kenen sitaatti)

"Kaikki on hyvin, vuorenselkä on ylitetty!" -Fredrik Suuren viimeiset sanat

"Koska se on niin valtavan hauskaa." -Albert Michelson kysyttäessä, miksi hän yritti mitata valon nopeutta

"Älä masennu vaan taistele ja voita; niin pitkää yötä ei ole ettei päivä koita." -Shakespeare: Macbeth

"Ajattelen usein niitä miljoonia ja taas miljoonia ajan asukkaita, jotka eivät elä samaa aikaa kuin minä." -Claude Ray

"Tee aina selvinpäin se, mitä lupaat humalassa. Opitpahan olemaan hiljaa." Hemingway

"Miksi meidän tulisi kuunnella Paavin neuvoja seksistä? Jos hän siitä jotakin tietää, hänen ei pitäisi!" -George Bernard Shaw

"Elämä Lubbockissa, Teksasissa opetti minulle kaksi asiaa. Ensimmäinen oli se, että Jumala rakastaa sinua ja tulet palamaan helvetin tulessa. Toinen oli se, että seksi on likaisin ja kauhein asia maan päällä ja sinun tulisi säästää se sitä varten jota rakastat."
-Butch Hancock

Noin, siinä vähän satoa. Näitä on mielestäni tosi hauskaa kerätä  :P
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Pixie - 20.10.2004, 18:38:38
Ai niin, tosta Roosan sigistä tuli mieleen toinen "lasten suusta"-tyyppinen lause:

"Poliittinen elin on myös pääministerin perna." -Odd, 6 v.

Tää nyt ei liittynyt mitenkään mihinkään, mutta mun mielestä se oli hauska  8)
Otsikko: Re: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: fishbone - 20.10.2004, 23:46:18
Lainaus käyttäjältä: "Expat"
Fisu, oletko tietoinen että englanninkieliselle sanalle "signature" löytyy myös suomenkielinen versio? Se on "allekirjoitus".


Olet aivan oikeassa. Mutta englanninkielinen foorumsofta puhuu tuosta signaturesta. Ja kun tuo vielä yleisimmin lyhennetään "sigiksi", niin siitäpä varmaan tuli tuo signature, eikä allekirjoitus.

Lainaus käyttäjältä: "Expat"
Miksi hxxvetissä tuota englanninkieltä täytyy tunkea joka paikkaan mukaan?  :evil:


Niinpä, Expat kun lieneekin ihan suomea? :mrgreen:
Otsikko: Re: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Roosa - 21.10.2004, 05:29:39
Lainaus käyttäjältä: "~)))D"

Lainaus käyttäjältä: "Expat"
Miksi hxxvetissä tuota englanninkieltä täytyy tunkea joka paikkaan mukaan?  :evil:


Niinpä, Expat kun lieneekin ihan suomea? :mrgreen:


OSU JA UPPOS  :D   :D  
Pelastitte mun aamun!! (kello on just nyt 5.30 ja pitää lähteä töihin).
Otsikko: Re: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Expat - 21.10.2004, 09:21:42
Lainaus käyttäjältä: "~)))D"
Niinpä, Expat kun lieneekin ihan suomea? :mrgreen:

Auts. Osui. :oops:  Sovitaanko sitten niin, että minä olen vastaisuudessa vaikka Ekspatriaatti, jos sinä vaihdat tuon merkkihässäkän muotoon Kalanraato?
 :lol:
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: arhippa - 21.10.2004, 10:04:08
Lainaus käyttäjältä: "Pixie"
Elämä Lubbockissa, Teksasissa opetti minulle kaksi asiaa. Ensimmäinen oli se, että Jumala rakastaa sinua ja tulet palamaan helvetin tulessa. Toinen oli se, että seksi on likaisin ja kauhein asia maan päällä ja sinun tulisi säästää se sitä varten jota rakastat."
-Butch Hancock


 :D  Tuo oli paha.

Oma allekirjoitukseni on joskus sivariaikoina Vantaan kotihoidon intrassa pyörineestä lääkärinlausuntokokoelmasta.
Otsikko: Re: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: fishbone - 21.10.2004, 12:41:40
Lainaus käyttäjältä: "Expat"
Sovitaanko sitten niin, että minä olen vastaisuudessa vaikka Ekspatriaatti, jos sinä vaihdat tuon merkkihässäkän muotoon Kalanraato?


Mikset samalla voisi ihan suoraan vaihtaa nickiäsi (nimimerkkiäsi :wink: ) "rehellisesti" suomalaiseen muotoon, eli Ulkosuomalaiseksi tai Lähetetyksi työntekijäksi? Niin ja tuon kalanraadon säästän itselleni, omaksi hellittelynimekseni, kuten saatat foorumia selatessasi huomata. :lol: Mutta jos oikein nätisti pyydät, niin voisin harkita tekeväni Princet ja harkita hyväksyväni muodon T.A.F.K.A.F. :mrgreen:
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Ready - 21.10.2004, 16:34:05
Lainaus käyttäjältä: "Pixie"
"Elämä Lubbockissa, Teksasissa opetti minulle kaksi asiaa. Ensimmäinen oli se, että Jumala rakastaa sinua ja tulet palamaan helvetin tulessa. Toinen oli se, että seksi on likaisin ja kauhein asia maan päällä ja sinun tulisi säästää se sitä varten jota rakastat."
-Butch Hancock


Mistä tuon nappasit :?:  Ja kuka on Butch Hancock? (pitäisikö kuulua yleissivistykseen...)

Olen nimittäin käynyt Lubbockissa ja mieheni on ollut siellä opiskelijavaihdossa :shock:  Ehkä se oli määrätyllä tavalla Bible Beltillä ja ihmiset jossain määrin tekopyhiä... Kyllä porukka silti ryyppäsi kovasti. Ja kävi ostamassa viinat ja oluet kaupungin rajalla sijaitsevalta Stripiltä, keskellä peltoa olleelta ostoskadulta joka oli auki 24h/vrk. Koska Lubbockissa ei kaupoissa saanut myydä viinaa!
Ja sitten kuulemma menivät kirkkoon aamulla ryyppyillan jälkeen :roll:  Seksipuolesta en niin tiedä, se oli ehkä tabu puheenaiheena siellä....

Mutta Lubbock on vireä opiskelijakaupunki, vaikkakin kaukana kaikesta. Kyllä Teksasista ahdasmielisempiä pikkukaupunkeja löytyy roppakaupalla.

Mutta vitsi oli sinänsä hyvä! :lol:  Lähetän sen heti miehelleni.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Ready - 21.10.2004, 16:38:48
Unohdin vastata varsinaiseen kysymykseen. Ehkäpä joku signatureni tunnistaakin vaikka se onkin englanniksi. Sormusten Herrastahan se. Siinä on sitä matkailufilosofiaa parhaimmillaan. Ehkäpä vielä vaihdan sen suomenkieliseksi, katsotaan.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Fyah - 21.10.2004, 16:49:11
Mulla on aina nää mun "sigit" joistain biiseistä. Oon niin tylsä tän suhteen. Tämän hetkinen Dropkick Murphysin (kova bändi) As one biisistä. Edelline n oli muuten yhestä Promoen biisistä.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Äärijäbä - 21.10.2004, 16:51:41
En kuollaksenikaan enää muista, mistä tuon nappasin... Se kuitenkin on mulla ollut käytössä eri paikoissa jo kauan ennen kuin esim. Kilroy sitä alkoi läpysköissään käyttämään - sikäli kun en ihan paskaa puhu... Mun mielestä helkkarin hyvä neuvo. Liian monet elää sitä "sitku-elämää", eli ajatellaan toteuttaa niitä unelmia "sitku saa opinnot päätökseen, sitku saa kivan parisuhteen, sitku kakarat lähtee talosta, sitku pääsee eläkkeelle..." Elämä on tässä ja nyt, se pitää käyttää nyt. :)

Joo, vähän samaa filosofiaa on siinä Ylen kanavilla pyörivässä "mainoksessa": Käyttämättömästä elämästä ei saa rahoja takaisin... :roll:
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Toni X - 21.10.2004, 17:54:03
OFF TOPIC..... ööhh.. ei kun siis POIS AIHEESTA -pahoitteluni.

Lainaus käyttäjältä: "Fyah"
Tämän hetkinen Dropkick Murphysin (kova bändi) As one biisistä.


Hei, toi ON kova bändi!  :D  Oon tainnut nähdä joskus keikallakin.

Tuohon kielikeskusteluun: suomenkieltä tosiaan kannattaa vaalia. Maailmasta on kadonnut kokonaan paljon puhutumpiakin kieliä.
 Mutta eipä noista englannin lainasanoistakaan kannata alkaa hihojaan polttamaan. Niitä kun on nykysuomessa enemmän kuin tulee ajatelleeksikaan.  :wink:
 
Hitsi, mie käytin edellisessä viestissäni ilmausta message!   :shock:  Häpiän silmät päästäni.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: nl - 21.10.2004, 18:13:25
Kokeillaanpa sitten tuollaista allekirjoitusta, kun se tuntuu olevan muotia. Ja mistäkö sen keksin? Jos menet kotisivujeni etusivulle ja klikkaat fingeriä, niin siellä se lukee viimeisellä rivillä. En tosin tiedä miksi siellä niin lukee, sillä itse asiassa minulla on Plan. Ne, joilla on tunnus Helsingin yliopiston unix-järjestelmään voivat sen sieltä helposti tarkistaa.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: nl - 21.10.2004, 18:16:23
Ahaa. Ei riitäkään, että kirjoittaa allekirjoituksen sille varattuun tilaan, vaan lisäksi pitää vielä valita, että haluaa näkyvän viestien lopussa. Kyllä kaikki oli helpompaa silloin kuin kaikki käyttöliittymät vielä olivat tekstipohjaisia.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Fyah - 21.10.2004, 18:35:08
Joo ilosaaressa 2002 ainakin olivat. Toinen suosikkibändi tällä hetkellä on Flogging Molly, joka vast'ikään käväisi Helsingissäkin. Irishpunk rules!
Otsikko: rönsy
Kirjoitti: gattina - 21.10.2004, 18:59:25
Lainaus käyttäjältä: "Äärijäbä"
Liian monet elää sitä "sitku-elämää", eli ajatellaan toteuttaa niitä unelmia "sitku saa opinnot päätökseen, sitku saa kivan parisuhteen, sitku kakarat lähtee talosta, sitku pääsee eläkkeelle..." Elämä on tässä ja nyt, se pitää käyttää nyt. :)


Sitku-ihmiset myös muuttuu helposti mutku-ihmisiksi, vedoten noihin edellämainittuihin! ;)

rönsyn rönsy: lukioaikainen enkunmaikka oli sen verran realisti että pyysi meitä suoraan tekemään läksyt sitten joskus kun meillä on aikaa, vaikka sitten eläkkeellä.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Simbelmyne - 21.10.2004, 21:25:49
Tarusta Sormusten Herrasta, tuo vieras kieli ompi haltija kieltä.
Jätän suomennoksen arvailujen varaan, laiska kun olen.
Minä uskon, että tuolla jossain on se salainen tie. Minua varten.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Tess - 21.10.2004, 21:38:50
Jo pienenä (ei sillä ettenkö enää pieni olisi) halusin tehdä asiat omalla tavallani ja puhuin mitä kaikkea haluan myöhemmin tehdä. Harvat uskoivat, että minusta olisi mihinkään mistä puhun ja jakelivat typeriä neuvojaan, miten elämä pitäisi elätä. Jostain aforismi-kirjasta tämän sitten bongasin ja kolahti varsinkin silloin kovasti.

Rakastan myös kerätä erilaisia mietelauseita, jotka tiivistävät ajatuksiani elämästä. 'Vain kesyt linnut kaipaavat, villit lentävät' oli myös hetken aikaa minun allekirjoitukseni. Senkin jostain vuosia sitten bongasin ja on edelleen loistava lausahdus.

Muita hyviä:

Ellei mitään uskalla, ei mitään saakaan. (John Heywood)

Olen kotonani vain kaikkialla ja aina halu ajaa minut sieltä pois. (André Gide)

Usko minua, ei ole viisasta sanoa: 'Huomenna alan elää'. Huomenna on liian myöhäistä elää-elä tänään. (Martialis)

Isänmaa on siellä missä on hyvä olla. (Pacuvius)

Kukaan ei ole yhtä sokea, kuin ne, jotka eivät tahdo nähdä. (Jonathan Swift)

Älä pelkää että elämäsi loppuu; pelkää sitä, ettei se koskaan ala. (Grace Hansen)

Ne valittavat eniten, jotka kärsivät vähiten. (Tacitus)
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Pixie - 22.10.2004, 15:26:20
Lainaus käyttäjältä: "Ready"

Mistä tuon nappasit :?:  Ja kuka on Butch Hancock? (pitäisikö kuulua yleissivistykseen...)

Olen nimittäin käynyt Lubbockissa ja mieheni on ollut siellä opiskelijavaihdossa :shock:  Ehkä se oli määrätyllä tavalla Bible Beltillä ja ihmiset jossain määrin tekopyhiä... Kyllä porukka silti ryyppäsi kovasti. Ja kävi ostamassa viinat ja oluet kaupungin rajalla sijaitsevalta Stripiltä, keskellä peltoa olleelta ostoskadulta joka oli auki 24h/vrk. Koska Lubbockissa ei kaupoissa saanut myydä viinaa!
Ja sitten kuulemma menivät kirkkoon aamulla ryyppyillan jälkeen :roll:  Seksipuolesta en niin tiedä, se oli ehkä tabu puheenaiheena siellä....

Mutta Lubbock on vireä opiskelijakaupunki, vaikkakin kaukana kaikesta. Kyllä Teksasista ahdasmielisempiä pikkukaupunkeja löytyy roppakaupalla.

Mutta vitsi oli sinänsä hyvä! :lol:  Lähetän sen heti miehelleni.


Hehei, ihan tosi olet oikeasti käynyt Lubbockissa?! Mahtavaa  :D  Itse asiassa nappasin tuon jostain "hauskoja sitaatteja" kokoelmasta jostakin. En tiedä kuka on Butch Hancock, mutta sitaatti vaan oli niin hillitön että otin sen itselleni muistiin.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Moina - 22.10.2004, 19:17:54
Lainaus käyttäjältä: "Pixie"
Mulla on itse asiassa kotona aika pino kirjasia, joihin oon kerännyt ajan mittaan kirjoista, leffoista, yms. saamiani hyviä runoja, tarinanpätkiä ja ajatelmia. Toi mun nykyinen signature on tuossa siksi että ajatus itsessään on mun mielestä niin tosi ja hyvä, ja yhdistin sen matkailuun sellaisella "tee päivästäsi muistettava - lähde matkalle" - assosiaatiolla  :wink:

:


Hassu juttu, mulla oli tuo vahan aikaa omana allekirjoituksenani, suomeksi tosin: "Elama ei ole vain menneita paivia, vaan paivia jotka muistaa." Meilla oli himassa luultavasti mun tadin tekema taulu jossa oli yo. lause ja se oli ensimmaisia lauseita jotka lukemaan oppittuani itsekseni luin. Tietenkaan en sita silloin tajunnut, ja sen jalkeen se on pikkuhiljaa avautunut, mutta luultavasti elamankokemuksen kartuttua se avautuu vielakin oivaltavammin, mene ja tieda. Mutta onpas hauskaa etta se on muillekkin tarttunut matkalta mukaan.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: nani - 23.10.2004, 00:52:27
Tämä tuomionpäiväntasaaja-juttu on peräisin siitä, kun sotkin pikkuisena lahjakkaasti tuomionpäivän ja päiväntasaajan yhteen. Alkuperäinen muoto oli "äiti, miks me ei koskaan mennä sinne tuomiopäiväntasaajalle?! Höh, no sitku mä olen iso niin mä aijon matkustaa ainaski sinne"
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Mutka - 23.10.2004, 11:50:11
Tää on vaan tämmönen päähänpisto jonka oikeestaan sain tavaksi kaveriltani joka hokee aina pahan paikan tullen, että "zibbadubbadii" :)
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: yshmio. - 23.10.2004, 11:52:35
Ei ole. En suostu allekirjoittamaan lausuntojani.

Välillä on ollut kai jotain jostain kirjoista ja lauluista, mutta ne alkaa aina tympimään. Kuulin tuossa juuri R.E.M.in Leaving New York'ia. Siinä voisi olla pallontallaajallakin sopiva kohta it's easier to leave than to be left behind"..
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: veevee - 23.10.2004, 20:56:13
mä en ole osannut vielä valita yhtä mieleistäni signaturekseni...
mutta tässä muutamia lemppari miete lauseita...

"rikkailta jää kokematta yksi maailman kutkuttavimmista nautinnoista;viimeisen osamaksuerän suorittaminen"-tuntematon

"kun kulkuri on varoissaan, häntä kutsutaan turistiksi" -paul richard

"älä milloinkaan unohda, että vain kuolleen kalat uivat virran mukana" - malcolm muggeridge

"turha murehtia huomispäivää,ylihuomenna se on jo ohi"
-tuntematon

"aina tulee olemaan eskimoita, jotka kertovat kongolaisille, miten selvitä helteestä" -stanislav jerzy lec

"koska hän ei tiennyt, että se oli mahdoton tehtävä, hän meni ja teki sen" -tuntematon

"matkustaminen merkitsee muutakin kuin pelkkää nähtävyyksien katselemista. matkustaminen muuttaa elämää koskevia käsityksiä" -miriam beard

"jos ihminen olisi luotu elämään yhdessä maassa ja yhdessä paikassa, jumala olisi luonut ihmiselle juuret" -tuntematon

"ihminen on ainoa eläin, joka menee nukkumaan,kun ei vielä väsytä ja nousee ylös, kun vielä väsyttää"

"tee yksi ihminen onnelliseksi joka päivä - vaikkapa vain itsesi" -tony pettito

"vain kesyt linnut haaveilevat, villit lentävät" taitaapi olla eri käännös tuosta jo moneen kertaan mainitusta...
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Siljams - 25.10.2004, 15:44:10
Mun allekirjoitukseni on bongattu jostain mietelause kirjasta. Ei pidä luulla, että mä oon joku PenttiLinkola, jonka mielestä ihmisistä on ainoastaan haittaa. Päinvastoin musta ihmiset on ihan kivoja.  :)  Joskus olisi vaan maan suurten ja pienten ihmisten hyvä vähän katsella ympärilleen ja miettiä että mitä tuli tehtyä.

Tuo feminismi juttu on aivan loistava, olen sitä jo aikaisemmin täällä katsellut ja naureskellut sille.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Sinh - 26.10.2004, 15:34:39
johtuu ihan silkasta yllytyshulluudesta. mulle ku sanoo lauseen 'anna palaa, frank', ni mähän annan  :) . ihanan sekavasti selitetty..mutta niin, toimii kotioloissa ja matkalle lähdettäessä ja suunnitelmia tehtäessä ja reissussakin..jeh.

niin, siis tosiaan..anteeks typeryyteni mutta toi lienee jostain leffasta? en oo ees vaivautunu ottamaan selvää  :oops: . eräs ystävä sitä vaan mulle aina hoki ja sit huomattiin että lauseella on mulle tämä em maaginen vaikutus..
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Toni X - 26.10.2004, 16:27:28
Lainaus käyttäjältä: "Sinh"
niin, siis tosiaan..anteeks typeryyteni mutta toi lienee jostain leffasta? .

Aki Kaurismäen Calamari Union vuodelta 1985. Ihan persoonallinen elokuva... tai jotain. Päähenkilöinä 15 Frank -nimistä heppua.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Sinh - 26.10.2004, 18:04:56
kiitos  :) .

näin sitä oppii joka päivä jotain uutta. ehkä mä vielä joskus sivistän itseäni katsomalla elffan.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: kesäheinä - 27.10.2004, 13:53:41
Ensimmäinen on elämänohjeeni, jota sitkeästi yritän noudattaa.  :roll: Olen todennut, että ihan sama mitä tekee, asioilla vaan on taipumus järjestyä, turha niitä on sen kummemmin miettiä ja pähkäillä.

Jälkimmäisen varastin Wagnerilta. Jostain syystä se vaan kolahti, silloisen sinkkutytön jääkaappia kun ei kukaan muu täyttänyt. Nykyään se muistuttaa minua enemmänkin siitä, että olen itsenäinen ja vapaa tekemään omat päätökseni ja elämään omaa elämääni parisuhteesta huolimatta ja sen vuoksi. Tiedän, kuullostaa päättömältä, mutta onkos sillä loppujen lopuksi merkitystä..  :lol:
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: esa - 27.10.2004, 16:47:54
Kaikilla tuntui olevan jonkun viisaan henkilön sanomisia signaturena, joten ajattelin itse läväyttää jotakin siihen suuntaan. Hieman selvennystä löytyy kotisivuiltani (http://www.hut.fi/~eiuritva/ficus.html).
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Blossom - 27.10.2004, 22:01:33
Eipa tassa allekirjoituksessa mitaan selitettavaa ole... Siskon suusta tuli viime kesana. Tosin kuulemma tarkentanut lausuntoaan nyt syksylla: "ei se Espoo taidakaan olla maa, kun ne puhuu samaa suomea kuin me ja sinne mennaan bussilla."
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: marsu - 28.10.2004, 11:57:42
jostain moisen lausahduksen huomasin.. ja tipuin penkiltä, ku isosti repesin..
ja sopii ku nyrkki silmään härskiyteni kanssa..
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Put - 01.11.2004, 10:30:45
Nykyinen allekirjoitukseni on poikaystäväni mummon kommentti minusta. Eli toisin sanoen kelpaan :D
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: minja - 01.11.2004, 14:47:50
Allekirjoituksen bongasin seinäkalenteristani, jossa jokaiselle kuukaudelle joku mukava ajatus. Lause sopii täydellisesti minulle. Tuntuu, etten ole täysin epäonnistunut elämässäni ja että voin hyvällä omalla tunnolla jatkaa nautiskelua välittämättä muiden mielipiteistä.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Tirppa - 08.11.2004, 14:34:03
"Olen kotonani vain kaikkialla ja aina halu ajaa minut sieltä pois." (André Gide)

Tietääkö kukaan miten ton käännös menee englanniksi?
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Fyah - 11.11.2004, 00:52:31
Joops taas keraan musiikista tulee uusi signature.  Ja kappaleen alkuhon menee näin: Say hey Johnny boy the battle call .....
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: hilDur - 16.11.2004, 23:51:02
Ihan juuri äsken vasta lisäsin omani, kun tämän topicin innoittamana sain vihdoinkin itsestäni severan irti! Lausahduksen löysin seinäkalenterista ja siellä oli myös toinen hyvin potentiaalinen vaihtoehto: "Ei se mitään tiedä, joka ei kotoaan liikahda". Molemmat mun mielestä vaan niin osuvia..

Ja vaikka tätä ei kysyttykkään niin kerronpa kuitenkin, että mulle on jostain kumman syystä jäänyt mieleen jonkun teistä allekirjoitus "Joo ja jos ni miks ei?", tai jotenkin sinnepäin se meni! Jos tunnistit itsesi niin kerropa mistä tuon olet kiskaissut?
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Jonic - 20.11.2004, 22:09:45
Minun on Galileo Galilein lausahdus; Se pyörii sittenkin!  :D
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: reppuselkä sekasateessa - 19.12.2004, 16:43:50
eräästä sage francisin (http://anticonlyrics.net/viewLyrics.php?id=427&artist=16) musiikkikappaleesta
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Krissie - 19.12.2004, 21:30:04
Kamppikseni toteaa lahes paivittain etta olen "So bloody Scandinavian".Siitapa siis oma allekirjoitukseni. :roll:
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Lacie - 20.12.2004, 20:26:19
Tykkään Carrollin Liisa -kirjoista (siis saduista Liisa Ihmemaassa ja Peilimaassa) ja tuo kohta sattui silmiini kun tätä allekirjoitusta pohdin. Jotenkin se vaan musta sopi tänne ja mulle. Ja kai mäkin olen vähän kuin Liisa: seuraan hetken mielijohteesta 'valkoista kania' ja löydän itseni 'ihmemaasta' , jossa törmää ihan käsittämättömiin tyyppeihin ja jos kerron kokemuksistani myöhemmin jollekkin niin ko. henkilö ei ihan pääse kärryille mistä oikein höpisen  :wink:
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: bop - 15.01.2005, 17:48:24
Omani nappasin elokuvasta Dead Poets Society.Vaikka tämän lausahduksen ("Carpe Diem,even if it kills") merkitys elokuvassa oli itseasiassa aika vähäpätöinen,mutta kuitenkin se tuntui omalle luonteelleni juuri sopivaksi muistutukseksi.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: jka - 16.01.2005, 12:28:48
Omani bongasin Lennart Meren Revontulten porteilla -nimisestä kirjasta, josta en vieläkään ole varma, onko se matkakertomus, Koilisväylän löytöhistoria, Itämeren muinaisuuskertomus, vaiko sitten kirjoittajan ajatusmaailman syvimmät filosofoinnit. Kirjassa on siis kaikkia edellä mainittuja elementtejä. Lukiessani kirjaa olin eräässä vaiheessa joka toinen sivu sitä mieltä, että kirjailija on täysi nero ja joka toinen sivu taas pidin häntä täydellisenä sekopäänä. No jälkimmäinen hän tuskin ainakaan täydellisesti on, kun kerran Viron presidentiksikin onnistui jossain vaiheessa pääsemään.

Allekirjoituksessani oleva lause on jotain, josta en voi olla vielä aivan varma, olenko käsittänyt täydellisesti sen sisällön, vai onko se vain jotain aivan liian viisasta pienelle päälleni.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Nalle Nallukainen - 16.01.2005, 13:26:24
Ylipositiivinen tuttavani sanoi minulle joskus aikoinaan, että unelmilla on tapana toteutua. Silloin hymähdin koko jutulle, mutta nyt vuosien kuluessa olen huomannut, että unelmilla todellakin on tapana toteutua, kunhan niille vain antaa aikaa.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Neiti Q - 16.01.2005, 13:50:24
Musta alkoi hiljalleen tuntua, että joku allekirjoitus on pakko liittää viesteihin, ja joululahjakirjasta tuli sopoivasti vastaan tuo Wilde-sitaatti. Omin sen, silläkin uhalla, että se saattaa antaa ylimielisen kuvan. Ei kai noita kukaan ihan kirjaimellisesti ota, eihän?

Eniten minun makuuni on ollut jonkun (Irma?) täällä käyttämä sarkastinen lausunto "Tämä on persoonallinen ja mielenkiintoinen allekirjoitus". Se tiivistää aika hienosti ne ylevät ajatukset, joita jokainen elättelee valitessaan omaa elämää suurempaa allekirjoitustaan.

Olen kai aika hitaasti syttyvää lajia; jonain päivänä saatan vielä liittää avatar-kuvankin persoonaani täydentämään. Sellaista  pakottavaa tunnetta odotellessa...
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: juspu - 16.01.2005, 17:29:02
Lainaus käyttäjältä: "Neiti Q"
Olen kai aika hitaasti syttyvää lajia; jonain päivänä saatan vielä liittää avatar-kuvankin persoonaani täydentämään. Sellaista  pakottavaa tunnetta odotellessa...

Älä ota paineita, ei kaikki ole vielä ehtinyt edes signaturea hommaamaan :)
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Sipris - 16.01.2005, 17:44:27
Kaveri kysy kummipojaltaan miten päästään Lontooseen ja alla on vastaus kysymykseen.  :)
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: donostia - 16.01.2005, 23:21:34
Useimmiten en kiinnitä tällä tai muillakaan palstoilla mitään huomiota allekirjoituksiin, mutta on muutamia jotka syystä tai toisesta aina jotenkin pomppaavat silmille ja alkavat pidemmän päälle ärsyttää. Vähän kuin oikeassakin elämässä joku jatkuvasti samaa fraasia toisteleva tyyppi. Sen takia en itse ole harkinnutkaan koko signeerausta. Pikkukuva voisi olla ihan hyvä, se tavallaan syventää nimimerkin persoonaa, mutta en ole sopivaa avatarta bongannut.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: PP - 19.01.2005, 14:48:02
"Believe There Are No Limits But The Sky"

 Se on yhdestä paidasta ryöstetty teksti. Ostin paidan enempi vähempi hetken mielijohteesta, lähinnä tuon tekstin takia.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Big Poppa - 11.03.2005, 10:48:05
Wu-Tang Clan:n - Triumph - biisistä.

Saga continues Wu-Tang, Wu-Tang
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: mekku - 11.03.2005, 17:54:40
Allekirjoitus on tyttäreni loistava kommentti maailman politiikasta. Ratkaistiin samassa maapallon liikakasvu ja Amerikan horjuttama maailman rauha, tai ehkä hän sittenkin on kiinnostunut vain raketeista  :wink:
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Cheve - 12.03.2005, 15:36:28
Ensimmäinen teksti liittyy rippikouluaikaisiin muistoihin. Kuuntelin tuolloin paljon Bass 'n helen nimistä bändiä, jonka kappaleesta on tuo lause jäänyt mieleen. Ja se on niin totta. Maailma on kauniin värinen.

Toinen liittyy tämänhetkiseen elämääni. Luzernissa joka luennon aluksi opettaja sanoo: Grüezi Mitenand. Ja onneksi jatkaa oikealla saksalla ;)

Kolmas tuli vain lisättyä tuohon, kun se on niin söpö. Kurssikaverini täällä Sveitsissä puhuu jonkun verran suomea, ja aina tunnin aluksi kysyy jotain suomeksi, tarkkaan harjoitelluin sanakääntein ;)
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: sanelli - 14.03.2005, 09:19:50
Ei tule mistään, kun en vielä ole kohdannut mitään, mikä sopisi ajatuksiini niin hyvin, että sen voisin laittaa jokaisen lausahdukseni perään. Tutkain päällä yritän semmoista löytää, koska sellaisen haluaisin. Ihan jo siitäkin syystä, että kokisin määritteleväni itseni jotenkin. Nyt olen vain olematon.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Sale - 14.03.2005, 11:31:52
Minun tulee loistavasta elokuvasta nimeltä HEAT. se on myös totta, ainakin useimmin.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: AS - 14.03.2005, 12:41:04
Lainaus käyttäjältä: "Krissie"
Kamppikseni toteaa lahes paivittain etta olen "So bloody Scandinavian".Siitapa siis oma allekirjoitukseni. :roll:


Ei taida sitten kamppiksesi tietaa, etta Suomi ei ole skandinaaviassa...?

Ja aiheeseen liittyen, oma allekirjoitukseni tarkoittaa sita, etta kotoisaa on siella missa on kivaa. Juuria en ole itseltani loytanyt.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: fishbone - 14.03.2005, 13:51:25
Lainaus käyttäjältä: "AS"
Ei taida sitten kamppiksesi tietaa, etta Suomi ei ole skandinaaviassa...?


Niin, ompahan tyhmä kämppis, kun ei tajua sanoa, että "So bloody Fennoscandian". Nauretaanko kaikki hänen tyhmyydelleen!? :shock:

Ok, Suomi ei virallisesti ole osa Skandinaviaa, mutta so fuckin' what? Jos joku kysyy minulta ulkomailla, että mistä olen ja vastauksen kuullessaan kysyy, että eikö se ole Skandinaviaa, niin vastaan, kyllä! On ihan p*rkeleen turhaa alkaa selittämään jollekkin matti-meikeläiselle, että vaikka yleisesti puhutaankin Pohjoismaista Skandinaviana, niin itseasiassa siihen kuuluukin vain Norja ja Ruotsi. Mutta jos sinulla riittää tarmoa se kaikille kertoa, niin onneksi olkoon. :lol:

Ps. Mitäs maita tähän sinun Skandinaaviaan, sitten oikein kuuluu? :mrgreen:
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: AS - 14.03.2005, 15:02:44
Lainaus käyttäjältä: "fisu"
Lainaus käyttäjältä: "AS"
Ei taida sitten kamppiksesi tietaa, etta Suomi ei ole skandinaaviassa...?


Niin, ompahan tyhmä kämppis, kun ei tajua sanoa, että "So bloody Fennoscandian". Nauretaanko kaikki hänen tyhmyydelleen!? :shock:


Ja missas kohtaa mina sita kamppistasi tyhmaksi sanoin.......?????

Kylla mina kerron kaikille, jotka luulevat Suomen kuuluvan Skandinaviaan, etta ei kuulu. Mutta kai se on sitten yhta turhaa kuin mainita etta Pohjois-Irlanti kuuluu UK:aan mutta Irlannin tasavalta ei? Tai etta Gibraltar ei ole Espanjaa? Mitas naista pienista, ja liika yleistieto ja maantieteellinen tarkkuus on aina pahaksi...

Itse olen saanut ihan positiivista palautetta tuosta infosta, ei siita kukaan ole ainakaan loukkaantunut. Ennemmin ovat kiinnostuneet ja kyselleet etta aijaa, kuinkas ei. Eika sita energiaakaan ole tuntunut kuluvan yhtaan sen enempaa kuin jos sanoisin, etta joo niin kuuluu.

Ja keskustelu on aina kivaa.

Minulla ei ole omaa Skandinaviaa, mutta sen olen kirjoista lukenut etta Skandinaviaan kuuluu Ruotsi, Norja ja Tanska ja etta skandinavian maaritelmalla on jotain tekemista sen maantieteellisen maapotkon kanssa, joka muodostaa Ruotsin ja Norjan vuoret ja Tanskan niemimaan.

Kulttuurillisesti Suomen voidaan toki sanoa kuuluvan Skandinaviaan.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: fishbone - 14.03.2005, 15:49:47
Lainaus käyttäjältä: "AS"
Kylla mina kerron kaikille, jotka luulevat Suomen kuuluvan Skandinaviaan, etta ei kuulu. Mutta kai se on sitten yhta turhaa kuin mainita etta Pohjois-Irlanti kuuluu UK:aan mutta Irlannin tasavalta ei? Tai etta Gibraltar ei ole Espanjaa? Mitas naista pienista, ja liika yleistieto ja maantieteellinen tarkkuus on aina pahaksi...


On mielestäni hieman turhaa lähteä hakemaan vertauskuvia noinkin kaukaa, itsenäisten valtioiden rajat kun kuitenkin ovat hieman eri asia. Kyllä minäkin varmasti oikoisin ihmisen harhaluulon siitä, että Norja on osa Ruotsia, mutta kuten jo sanoin, löydän tuosta jo aikamoisen eron.

Lainaus käyttäjältä: "AS"
Itse olen saanut ihan positiivista palautetta tuosta infosta, ei siita kukaan ole ainakaan loukkaantunut. Ennemmin ovat kiinnostuneet ja kyselleet etta aijaa, kuinkas ei. Eika sita energiaakaan ole tuntunut kuluvan yhtaan sen enempaa kuin jos sanoisin, etta joo niin kuuluu.


Oletko kuinka usein esimerkiksi keskustellut asiasta USAlaisten reppureissaajien kanssa? Jo Suomen sijoittaminen Eurooppaan kun tuntuu olevan osalle jo aikamoisen hankalaa, niin alappa sitten selittämään Fennoskandian ja Skandinavian eroa. Voithan toki kertoa, mutta luulen, että ihan jokaista Damiin vaan hamppua polttelemaan eksynyttä "awesome, dude"-jenkkiä ei kamalan kauaa jaksa kiinnostaa selityksesi Skandinavian muodostavista vuorijonoista. Kuten sanoin, mielestäni moisen selittäminen on useimmiten pelkkää ajanhukkaa.

Lainaus käyttäjältä: "AS"
Ja keskustelu on aina kivaa.


Ja väittely vielä kivempaa. :wink:

Lainaus käyttäjältä: "AS"
Kulttuurillisesti Suomen voidaan toki sanoa kuuluvan Skandinaviaan.


Ja tämän kun vielä lisäät kertomukseesi, niin viimeistään tässävaiheessa uskoisin jenkkiparan pään olevan enemmän kuin pyörällä. :D
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: akk - 14.03.2005, 16:04:19
Luin joskus nyysseistä varsin perusteellisen selvityksen siitä kuuluuko Suomi Skandinaviaan. Laitan sen nyt tähän teidänkin iloksi:

Aeronavic definition:
If Scandinavia is defined as 'the countries that run SAS Airline', then Denmark, Norway, and Sweden are Scandinavia.

Geographical definition:
If Scandinavia is defined as the countries located on the Scandinavian peninsula then Norway and Sweden are Scandinavia.

Heraldric definition:
If Scandinavia is defined as the countries with flags which are variations on the Dannebrog then Iceland, the Faroes, Norway, Sweden, Denmark, Finland, Åland, Ingermanland (!), and Karelia (!!!!!!) are Scandinavia.

Iscythophagic definition:
If Scandinavia is defined as the countries where people eat pickled herring whenever they have the opportunity then Iceland, the Faroes, Norway, Sweden, Denmark, Finland,and Åland are Scandinavia.

Sociopolitical definition:
If Scandinavia is defined as the countries where Social-Democratic-style welfare states were established and flourished up until about 1990, then Iceland, the Faroes, Norway, Sweden, Denmark, Finland, and Åland are Scandinavia.

Restrictive linguistic definition:
If Scandinavia is defined as the countries where languages descended from Old Norse are spoken as the majority language then Iceland, the Faroes, Norway, Sweden, Denmark, and Åland are Scandinavia.

Liberal linguistic definition:
If Scandinavia is defined as the countries where languages descended from Old Norse are spoken by a significant segment of the indigenous population and have official status then Iceland, Greenland, the Faroes, Norway, Sweden, Denmark, Åland and Finland are Scandinavia.

Architectural definition:
If Scandinavia is defined as the countries where functionalism plays a major role in design and architecture then Iceland, Greenland, the Faroes, Norway, Sweden, Denmark, Åland and Finland are Scandinavia.

Mulieroliberitarian definition:
If Scandinavia is defined as the countries where women's liberation has been more or less taken for granted at least since the end of the past-war period then Iceland, Greenland, the Faroes, Norway, Sweden, Denmark, Åland and Finland are Scandinavia.

Numismatic definition:
If Scandinavia is defined as the countries which use crowns and ores as their currencies then Iceland, Greenland, the Faroes, Norway, Sweden, and Denmark are Scandinavia.

Alcohol-political definition:
If Scandinavia is defined as the countries where society tries to make you feel guilty if you want to have a nip then Iceland, Greenland, the Faroes, Norway, Sweden, Åland and Finland are Scandinavia.

Nordic union definition:
If Scandinavia is defined as the countries where you can move from country to country without your passport being inspected if you are fair-haired and blue-eyed then Iceland, Greenland, the Faroes, Norway, Sweden, Åland and Finland are Scandinavia.

Imperialistic definition:
If Scandinavia is defined as the countries in northern Europe which are or have been under the rule of a herring-eating, vodka-drinking, singing or coughing-language speaking country, where children tend to have names ending in -son/-sen (or -dotter) then Iceland, Greenland, the Faroes, Norway, Sweden, Denmark, Åland, Finland, Ingermanland, Karelia, Estonia, as well as the Virgin Islands, St. Eustacia, Delaware, northern Minnesota, the northern peninsula of Michigan, van Etten, New York; Bay Ridge, Broooklyn; Lake Worth, Florida; Los Pacos, Spain; Kalinin, Russia; a considerable part of Mallorca, Spain; Rhodes, Greece; as well as considerable chunks of Namibia and Ghana are or have been Scandinavia.

Alkuperäinen viesti: http://groups-beta.google.com/group/soc.culture.nordic/msg/6e4866e7685879df?dmode=source . Korjasin siitä pari typoa.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: fishbone - 14.03.2005, 16:23:45
Kiitos akk! Ton paremmin sitä ei kai voi kertoa. :lol:
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: AS - 14.03.2005, 16:45:48
Lainaus käyttäjältä: "fisu"
On mielestäni hieman turhaa lähteä hakemaan vertauskuvia noinkin kaukaa, itsenäisten valtioiden rajat kun kuitenkin ovat hieman eri asia. Kyllä minäkin varmasti oikoisin ihmisen harhaluulon siitä, että Norja on osa Ruotsia, mutta kuten jo sanoin, löydän tuosta jo aikamoisen eron.


Ok, no jos sitten vaikka lisataan Sveitsi Benelux-maihin tai pudotetaan Luxemburgi niista pois? Tai ihan mita vaan, mika nyt sattuisi sopivasti vaarin olemaan.

Lainaus käyttäjältä: "fisu"
Ja väittely vielä kivempaa. :wink:


Kylla!

Hamppupaajenkkeihin en juurikaan ole tormaillyt, enimmakseen tapailen tavallisia, selvapaisia ihmisia normaaleissa arkiympyroissa (joskus pikkukanassa pubissa, tai vahan isommassakin), ja naita tuntuu kylla kiinnostavan tallaiset maailman pikku hauskuudet.

Jos hamppupaajenkkia ei kiinnosta, onko Suomi Skandinaviassa vai ei niin ehka hamppupaajenkin ei sitten kannattaisi ottaa asiaa puheeksi alkuunkaan? Mutta ei sitten pida hamppupaajenkin loukkaantua, jos mina luulen etta USA tarkoittaa United Stupids of America.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: fishbone - 14.03.2005, 17:42:25
Lainaus käyttäjältä: "AS"
Ok, no jos sitten vaikka lisataan Sveitsi Benelux-maihin tai pudotetaan Luxemburgi niista pois? Tai ihan mita vaan, mika nyt sattuisi sopivasti vaarin olemaan.


Enpä kyllä muista ainakaan näin äkkiseltään kenenkään ulkomaalaisen kanssa Benelux maista vakavammin keskusteleeni. Mutta voin ihan suoraan sanoa, että jos joku kanssamatkaaja alkaisi minulle kirkkain silmin väittämään Unkarin olevan yksi Benelux maista, niin en välttämättä kommentoisi asiaan yhtään mitään, vaan tyytyisin hymyilemään hiljaa itsekseni. Sillä kun ei ole minulle juuri mitään merkitystä mitä maita joku jenkki luulee Benelux maihin kuuluvan.

Lainaus käyttäjältä: "AS"
Jos hamppupaajenkkia ei kiinnosta, onko Suomi Skandinaviassa vai ei niin ehka hamppupaajenkin ei sitten kannattaisi ottaa asiaa puheeksi alkuunkaan?


Ehkäpä hamppupääjenkit oli minultakin jo liian karrikoitu esimerkki. Mutta muistan ikuisesti mm. yhdet jenkit (ja heidän oman pienen raamattupiirin dormissa, ennen kuin menivät vetämään jokailtaiset perseensä Temple Barin baareihin) Dublinissa. Kaverit innostuivat kovasti (Finland? Oh' That's awesome, so cool, so cool!!) kun kerroin olevani Suomesta. En malttanut olla sitten kysymättä, että onko kummallakaan hajua missäköhän päin tälläinen maa kuin Finland sitten sijaitsee? Arvaa oliko. Tai se "new yorker" joka tuli kauppaamaan minulle CDtä Time Squarella ja lupasin ostaa, jos osaa kertoa mitä tahansa Suomesta. Hetken aikaa mietittyään, kysyi, että onko se maa siinä Irlannin vieressä? :lol: Ala tälläiselle sitten selittämään, että Suomi on osa Fennoskandiaa. :wink:

Lainaus käyttäjältä: "AS"
Mutta ei sitten pida hamppupaajenkin loukkaantua, jos mina luulen etta USA tarkoittaa United Stupids of America.


Kuten jo aiemmin sanoin, nämä vertauksesi ovat kyllä aika ontuvia. Ihan vilpittömästi kuitenkin luulisin, että jopa ehdoton valtaosa suomalaisista luulee Suomen itsestäänselvästi olevan osa Skandinaviaa. Ainahan se on siihen kuulunut, kuinka se siitä nyt muka olisi yhtäkkiä eronnut?! :lol:
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: AS - 15.03.2005, 09:57:59
Lainaus käyttäjältä: "fisu"
Lainaus käyttäjältä: "AS"
Mutta ei sitten pida hamppupaajenkin loukkaantua, jos mina luulen etta USA tarkoittaa United Stupids of America.


Kuten jo aiemmin sanoin, nämä vertauksesi ovat kyllä aika ontuvia.


Ala ota sita vakavasti, en minakaan. Vaikka sanotaankin etta tieto lisaa tuskaa, niin mina nyt vaan olen sellainen etta tykkaan tietaa faktat oikein. Etten sitten mene itse kellekaan vaittamaan, etta Unkari kuuluu Benelux-maihin :wink: . Vakisin en infoa kenellekaan tunge, mutten myoskaan arkaile oikaista.

En sano, etta kaikkien nain tulisi tehda, enka edes sano etta se olisi suuri synti luulla, etta Suomi on osa Skandinaviaa. Mutta ei myoskaan ole synti se, etta mina tykkaan oikaista kun joku nain vaittaa.

Ai niin, ja se lista tuolla aiemmin Skandinavian eri maaritelmista, mun ehdoton suosikki oli se viimeinen mihin kuului puoli maailmaa. Loistavaa!
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: kookaburra - 15.03.2005, 10:52:46
Lainaus käyttäjältä: "fisu"
Ihan vilpittömästi kuitenkin luulisin, että jopa ehdoton valtaosa suomalaisista luulee Suomen itsestäänselvästi olevan osa Skandinaviaa.

Täällä ensimmäinen, joka tunnustaa tässä luulossa näihin päiviin saakka tyytyväisenä elelleensä... :oops:
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: nl - 15.03.2005, 10:57:38
Lainaus käyttäjältä: "AS"
Ai niin, ja se lista tuolla aiemmin Skandinavian eri maaritelmista, mun ehdoton suosikki oli se viimeinen mihin kuului puoli maailmaa. Loistavaa!


Se sukunimirajaus tosin jättää Suomen ja muutkin suomalaisalueet tuon ulkopuolelle. Ja ainakaan minun maantiedossani iso osa noista maista ei ole Pohjois-Euroopassa...
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: nl - 15.03.2005, 11:06:19
Lainaus käyttäjältä: "akk"
Numismatic definition:
If Scandinavia is defined as the countries which use crowns and ores as their currencies then Iceland, Greenland, the Faroes, Norway, Sweden, and Denmark are Scandinavia.


Mihinkäs Viro jäi tuosta listasta? Tosin Viron krooni taitaa jakautua sentteihin eikä äyreihin.

Tiedättekö miksi Ruotsi ei halua vaihtaa kruunuja euroon?
- Kuningas näyttäisi typerältä euro päässään.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: nl - 15.03.2005, 11:11:16
Lainaus käyttäjältä: "akk"
Iscythophagic definition:
If Scandinavia is defined as the countries where people eat pickled herring whenever they have the opportunity then Iceland, the Faroes, Norway, Sweden, Denmark, Finland,and Åland are Scandinavia.


Eiköhän tuo ainakin Suomessa ole lähinnä rannikkoseutujen hupia ja sielläkin (tai siis täälläkin) enemmän ruotsinkielisen väestön keskuudessa?
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: AS - 15.03.2005, 11:23:46
Lainaus käyttäjältä: "nl"
Se sukunimirajaus tosin jättää Suomen ja muutkin suomalaisalueet tuon ulkopuolelle. Ja ainakaan minun maantiedossani iso osa noista maista ei ole Pohjois-Euroopassa...


Ennenmuinoin kai Suomessakin oli ihan yleista olla Kalle Antinpoika?
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: nl - 15.03.2005, 17:26:39
Lainaus käyttäjältä: "AS"
Ennenmuinoin kai Suomessakin oli ihan yleista olla Kalle Antinpoika?


Länsi-Suomessa kyllä. Itä-Suomessa sukunimet ovat huomattavasti vanhempaa perua. Kaikkein vanhimpia sukunimiä ovat eläinten nimet ja jotkin kantajaansa kuvailevat naulapäätyyppiset nimet. Myös monet nen-päätteiset sukunimet ovat vanhoja. Lännessä nimet taas menivät talojen mukaan ja siellä oli myös tuollaisia kuka on kenenkin poika tai tytär -nimiä.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: sanelli - 26.09.2006, 14:51:22
Lainaus käyttäjältä: "saelta"
Ei tule mistään. Tutkain päällä yritän semmoista löytää.


No nyt tuli bongattua oma lause. Yritän muistuttaa itseäni tarttumaan toimeen. Tapanani on joskus siirtää huomiseen se minkä voisin tehdä jo tänään. Vaikka tiedän että pitkittyessä se mutkistuu ja mikä on tehty on tehty ja plaaplaa... Tuolla lauseella aikaansaamaton nahjus yrittää motivoida itseään.

"Tartu toimeen tyttö!" sanoi isä, kun tytär ikkunasta tuijotti.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: tupu - 27.09.2006, 11:37:58
Mun signature kuvastaa sellaista kultaista sääntöä elämässä, että saavuttaakseen tiettyjä asioita on yksinkertaisesti oltava valmis tekemään duunia sen eteen. Asioita osaa arvostaa paremmin jos on itse nähnyt vaivaa niiden eteen. Mahtipontisuudessaan tuo mietelause tiivistää asian mielestäni kivasti :wink: Isosisko sen joskus kymmeniä vuosia sitten jostain kaivoi, enkä ole varma, onko se muodoltaan alkuperäisesti samanlainen.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: disko - 27.09.2006, 11:58:59
Se on siit laulusta... jota lauletaan isompana et "viinaa vaan"...
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: alan_mies - 27.09.2006, 13:18:54
Pessimisti ei pety, on oma on pettämätön elämänohje, kun sen vaan muistaisi aina ratkaisevalla hetkellä... optimistinen elämänasenne on kaunista, mutta tosipaikan tullen optimistille käy aina huonosti.

Se lintu, joka kauneimmin laulaa, on ennen iltaa havukan persiissä (Veikko Huovinen).

-------

Tuosta Fisun signaturesta tulee ensin Etelä-Pohjanmaa mieleen, ei tarvitse mennä sen kauemmaksi.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Juzt - 27.09.2006, 13:48:32
Copy&Pastean tuon räpellyksen tähän, jos joskus tuon vaihdann niin tämä viesti voi näyttää muuten aavistuksen oudolta:
"I bet we could get videos of all the sites, get a VCR in our hotel room...
we'd never even have to go outside!"
- Joseph Francis Tribiani

Lähdehän tuossa mainitaankin, eli kyseessä on quote lempisarjastani Frendeista. Puhe on siis Lontoosta ja sen nähtävyyksistä, ja tuo matkustusasenne on vaan loistava  :wink:
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Sanguine - 27.09.2006, 14:47:48
Potterista. Tuli vaan ekana mieleen kun tätä rävelsi.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: groupie - 27.09.2006, 14:50:49
tuo omani oli vaihdossa ollessani muistaakseni italialaisen kämppiksen lausuma ironinen heitto. Taisimme olla ulos baariin menossa, mutta yksi porukasta oli jäämässä kotiin nukkumaan, mietti että lähteäkö vai ei(elämän suuria kysymyksiä kyllä). No siihen italiaano heitti että "Do something crazy in your life!" Tämä oli tilannekomiikkaa joka ei ehkä tässä ja nyt kuulosta enää niin hauskalta, mutta tuosta lähtien sitä sitten käytettiin aina sopivassa tilanteessa kuin tilanteessa.
Itselleni lausahdus ehkä kuvastaa hyviä muistoja matkusteluun liittyen ja sellaista "tartu hetkeen, ei kaikkea tarvii miettiä kaikkea puhki niin vakavasti"-elämänasennetta, jota ehkä voisi noudattaa itsekukin vähän enemmänkin. tai sitten ei, heh.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: myu - 27.09.2006, 15:03:50
Lainaus käyttäjältä: "Juzt"

"I bet we could get videos of all the sites, get a VCR in our hotel room...
we'd never even have to go outside!"
- Joseph Francis Tribiani

Lähdehän tuossa mainitaankin, eli kyseessä on quote lempisarjastani Frendeista. Puhe on siis Lontoosta ja sen nähtävyyksistä, ja tuo matkustusasenne on vaan loistava  :wink:


Ensin ajattelin, etten viitsi niuhottaa mutta kun kyseessä kuitenkin on lempisarjasi, niin sanottakoon, että se on Tribbiani. Itse en siguja käytä, mutta jos käyttäisin niin laittaisin "Black holes are where God divided by zero". Tai jos oikein haluaisin alleviivata taustaani, niin "Let epsilon be less than zero".
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: anttisum - 29.09.2006, 14:44:02
Jah,


Lause muodostui pienessä tuiskeessa, joskus kun yritin kovasti etsiskellä sopivan nasevaa mietettä...hermothan siinä projektissa lopulta meni, mutta väänsinpä ainakin ihan itse:

"Tämä on uskomattoman osuva, samalla nokkela sekä syvällisiä ajatuksia herättävä, historiamme filosofista stratosfääriä hivelevä mietelause/allekirjoitus"

Tämmönen on joskus ollut myös käytössä, taisi olla joltain runoilijalta:

"Ken tietä käy, se tien on vanki. Vapaa vain on umpihanki"

Edit: Lyhyesti ja ytimekkäästi Jouni Mömmöä kunnioittaen

^~AS~^
Otsikko: Re: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Quu - 29.09.2006, 19:36:28
On vaan mielestäni hauska lausahdus ja sopii siksikin, että syön säännöllisesti lääkkeitä 1250 mg/vrk.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Juzt - 29.09.2006, 22:38:47
Lainaus käyttäjältä: "myu"

Ensin ajattelin, etten viitsi niuhottaa mutta kun kyseessä kuitenkin on lempisarjasi, niin sanottakoon, että se on Tribbiani.

Aah, kiitos huomautuksesta, pitäisi varmaan opetella oikolukemaan edes sigut ennen kun niitä julkiseen levitykseen päästää. Nyt pitäisi olla korjattu.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: astaelina - 29.09.2006, 22:49:15
Allekirjoitus on napattu eräästä kaikkien aikojen parhaasta tv-sarjasta eli Green wingistä (Suomen tv:ssä tunnetaan nimellä Vikatikki). Kyseinen sarja on muutenkin hauskojen tokaisujen ehtymätön aitta, suorainainen runsaudenpula ja valitsemisen vaikeus koittaa etsiessä suosikkia siitä joukosta. Tänne valikoitui repliikki yhdestä suosikkikohtauksestani, ja onpa tuota tullut itsekin lauottua erinäisissä tilanteissa.  :D
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: apaaap - 30.09.2006, 19:15:58
"It can hardly be a coincidence that no language on earth has ever produced the expression 'As pretty as an airport.'"

The Long Dark Tea-Time Of The Soul, Douglas Adams

Kirjan ensimmäinen virke. Tämän jälkeen seuraa sivun analyyttinen pohdinta lentokenttien luonteesta. Todella hauska teos, suosittelen.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Tua - 30.09.2006, 20:02:13
Monty Python & The Holy Grail -elokuvasta. Lausahdus elää kaveripiirissä :>
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: iramaria - 02.10.2006, 03:00:10
Pätkä Ana Carolinan samannimisestä biisistä. Eli annan tien viedä.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: alan_mies - 03.01.2007, 12:23:40
Hymynkare leviää kasvoilleni aina, kun näen Strange Little Girlin signaturen "Always run with scissors"... onko tuolla joku tarina?
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: alan_mies - 03.01.2007, 12:53:09
Lainaus käyttäjältä: "Neiti Q"
Olen kai aika hitaasti syttyvää lajia; jonain päivänä saatan vielä liittää avatar-kuvankin persoonaani täydentämään. Sellaista  pakottavaa tunnetta odotellessa...


Tätä on nyt kohta kaksi vuotta (16.1.2005) odoteltu, joten olisiko jo aika?  :wink:

Hyviä nää vanhat ketjut, kannattaa lukea ja kommentoida parhaat jutut :mrgreen: .
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Neiti Q - 03.01.2007, 15:42:25
Eipäs hätäillä!

Se kuvahan pitäisi ensin löytää ja sitten vielä pakata.. liikaa työvaiheita just nyt. Palataanko asiaan vaikka taas parin vuoden kuluttua?
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Melankolia - 03.01.2007, 16:06:15
Lainaus käyttäjältä: "anttisum"

Tämmönen on joskus ollut myös käytössä, taisi olla joltain runoilijalta:

"Ken tietä käy, se tien on vanki. Vapaa vain on umpihanki"

Aaro Hellaakoski.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: disko - 04.01.2007, 04:35:02
No toi on siitä laulusta tiätty ("Matkustan ympäri maailmaa...") mutta jokainen saa keksiä ittelleen sopivan lopun :)
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Eliette - 04.01.2007, 04:46:00
Työkaverin paidassa oli tämän hetkinen teksti "mitä pidempi matka sitä pidemmälle mennään". Lyhyt ja ytimekäs ja pelkkää faktaa.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: welsh - 04.01.2007, 14:18:27
Pink Floydin Time:sta. Mahtava kappale!
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Alppiruusu - 04.01.2007, 15:16:26
Minut on vain aivopesty :lol:

Miksiköhän en sitä käytännössä koskaan käytä?! Voisihan sen muuttaa vähemmän vaativaksi yleishymistelyksi...
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: maskros - 04.01.2007, 16:49:16
Omani näin ensimmäisen kerran Bostonissa kesällä 2005 'Life is good' t-paitoja ym. juttuja myyvässä liikkeessä. Oli pakko ostaa paita ihan lauseen takia.

Harmikseni huomasin juuri, että ketjun ekalla sivulla jollain oli tämä sama allekirjoitus. En ollut sitä aiemmin hoksannut kenelläkään, vaikka sivuja olen lueskellut aktiivisesti jo 3 vuotta... No, pitää pitää silmät auki niin saatan löytää jonkin oman jutun!
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: calu - 04.01.2007, 17:39:57
Mä vaihtelen näitä aika monesti, mulla on ollu aika monta eri signeerausta. Tämän hetkinen nyt vaan on mun mielestä hauska, ja siinä on sellasta sopivaa sikailu meininkiä :mrgreen:

Sitäpaitsi kovana jalkapallo ihmisenä pidän George Bestiä yhtenä kaikkienaikojen kovimpana pelaajana. Ainakin kukko se oli. :lol: Aika yleinen lausahdushan toi on ja sitä näkee monesti.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Strange Little Girl - 05.01.2007, 00:10:23
Lainaus käyttäjältä: "alan_mies"
Hymynkare leviää kasvoilleni aina, kun näen Strange Little Girlin signaturen "Always run with scissors"... onko tuolla joku tarina?


Joo.

Boheemin tanskalaisen kaverini kanssa juttelimme vuosia sitten siita, kun olemme molemmat kohtalaisen vastuuntunnottomia, ja mina podin tunnontuskia siita kun aitini oli sanonut, etta pitaisi jo asettua aloilleen ja hankkia hyva tyo ja perhe yms., ja ystavani sanoi etta "you shouldn't always listen to your mum. She's not always right- but if you do, at the very least, always run with scissors."

Lausahdus muistuttaa minua aina hanesta, seka siita, ettei elamaa saa ottaa liian vakavasti (sanoo pilke silmakulmassa).....
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Mizzoni - 05.01.2007, 12:39:04
Lainaus käyttäjältä: "maskros"
Omani näin ensimmäisen kerran Bostonissa kesällä 2005 'Life is good' t-paitoja ym. juttuja myyvässä liikkeessä. Oli pakko ostaa paita ihan lauseen takia.


Eikös tuo "Not all those who wander are lost" ole alunperin lainaus Tolkienilta?
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Juzt - 05.01.2007, 13:19:01
Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"

Eikös tuo "Not all those who wander are lost" ole alunperin lainaus Tolkienilta?

On, LOTRin Fellowship of the Ringistä

Kokonaisuudessaan: ""All that is gold does not glitter, not all those who wander are lost; the old that is strong does not wither, deep roots are not reached by the frost. From the ashes a fire shall be woken, a light from the shadows shall spring; renewed shall be the blade that was broken, the crownless again shall be king.""
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: maskros - 05.01.2007, 13:30:37
Lainaus käyttäjältä: "Juzt"
Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"

Eikös tuo "Not all those who wander are lost" ole alunperin lainaus Tolkienilta?

On, LOTRin Fellowship of the Ringistä ""


Joo, opin tämän tän ketjun alusta. En asiaa tiennyt, nyt olen paljon fiksumpi. :idea:
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: joaliina - 05.01.2007, 13:53:14
Alunperin en keksinyt mtn erityisen hauskaa ja päädyin perinteikkääseen "kauas on pitkä matka" kunnes sitten havaitsinkin, että se oli jollakulla muulla jo käytössä.

Tämän keskustelun innoittamana päädyin nyt suomalaiskansallisen idolimme M. Nykäsen ajatuksenvirtaa esille tuomaan.

Harkitsin kyllä pienen hetken hänen toista mainiota tokaisuaan "Joka toista tökkii, niin kyllä se jossain vaiheessa siellä alapäässä alkaa tuntua, ettei olisi kannattanut tökkiä väärään paikkaan." mutta luovuin ideasta koska arvelin, että saisin turhan mielenkiintoisen maineen täällä tallaajien joukossa  8)
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Lakri - 06.01.2007, 19:37:29
Kaikki mieleen tulleet, matkustamiseen liittyvät hyvät jutut oli jo käytössä siinä vaiheessa kun rekisteröidyin. Toi on vaan tollainen kuvitteellisista pikkutyttöjen barbileikeistä siepattu juttu. Toivottavasti voisin joskus liikutella itteäni matkustelemaan aina kuin huvittaa, noin vain, huolta vailla. Raha tai aika tai mikään muukaan ei ois ongelma. Ihan niin kuin pienenä leikeissä, kun barbit pystyi tekemään mitä vaan.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: primrose_hill - 07.01.2007, 16:57:52
Lainaus käyttäjältä: "joaliina"
Tämän keskustelun innoittamana päädyin nyt suomalaiskansallisen idolimme M. Nykäsen ajatuksenvirtaa esille tuomaan.


"Elokuva elokuvana. Elokuva kun tehdään, niin se on elokuvaa."

Nykänen piristää aina päivää :) Mulla on allekirjoituksenani yksi parhaista biiseistä ikinä.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: chili_pepper - 10.01.2007, 16:25:56
Allekirjoitus on hyvästä (tai sitten ei) rallatuksesta.  :D
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: disko - 10.01.2007, 23:47:34
Muuuuuullllla oli paljon ennen sua ja samasta laulusta :DD
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: iramaria - 18.01.2007, 23:04:51
Nykyinen on sambakoulu Viradouron parin vuoden takaisesta karnevaalisambasta, ja kuvaa niin osuvasti tätä karnevaaliin valmistautumista.

Já é, já é...
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Mane - 06.02.2007, 08:13:01
Oltiin joskus muinoin KuPSin junnuporukalla reissussa Saksassa ja erinäisten sattumusten jälkeen löysin itseni sairaalasta parin mukana olleen aikuisen kanssa. Pää oli sekaisin aivotärähdyksestä ja saksalaiset hoitajat käsittelivät hoidon yhteydessä vakuutus - ja henkilötietopapereita. Lähtiessämme sairaalasta hoitajat antoivat kopiot hoitokertomuksista mukaan ja siinä sitten nimeni kohdalla koreili tämä: Voimassa kaikkialla maailmassa. :roll:
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: sannannaa - 20.02.2007, 20:52:59
Vaihdoin omani tähän kuolemattomaan lausahdukseen, joka on viime aikoina tullut tutuksi kantapään kautta, sekä hyvässä että pahassa. Jos jollain tämä jo on (millään ei voi muistaa kaikkien), niin pahoittelen  etukäteen, saa kitistä vapaasti.  :wink:
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: albergina - 21.02.2007, 14:15:46
Omani on opittu Saksassa asuessani. Kesti pitkään, ennen kuin sen aktiivisesti muistin ja siihen tykästyin kun siinä yritetään ajatella positiivisesti. Suomennos kuuluu jotenkuten näin:
"4 on päästy läpi, läpipääsy on hyvä ja hyvä on 2!" (pahoittelen, että olen aivan surkea suomentamaan mitään kieltä :roll:). Asteikkohan niillä on 5-1; 1 paras ja 5 reputtaa.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Melankolia - 21.02.2007, 14:36:59
Lainaus käyttäjältä: "albargina"
Omani on opittu Saksassa asuessani. Kesti pitkään, ennen kuin sen aktiivisesti muistin ja siihen tykästyin kun siinä yritetään ajatella positiivisesti. Suomennos kuuluu jotenkuten näin:
"4 on päästy läpi, läpipääsy on hyvä ja hyvä on 2!" (pahoittelen, että olen aivan surkea suomentamaan mitään kieltä :roll:). Asteikkohan niillä on 5-1; 1 paras ja 5 reputtaa.

Heh, mä mietin tuotan sun signaturea kerran. Osasin kyllä suomentaa sen mutta siinä ei siltikään tuntunut olevan yhtään mitään tolkkua kun en tajunnut että se liittyy tuollaiseen asteikkoon :D
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: alan_mies - 27.02.2007, 15:04:44
No nyt luin hyvän:

Lainaus käyttäjältä: "Ikiliikkuja"
Moskovan assan vessa.


Eihän vaan sattumalta ole tullut kuunneltua Sleepy Sleepers -yhtyeen tuotantoa?
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: .Ginny - 27.02.2007, 17:13:21
En tiedä onko jollakin sama sigu, kuin minulla. Aikaisempi "Born to travel" saattaisi jollakin ollakin.
Pidin sitä aika kauan ja bongasin sen jonkun matkanjärjestän sivulta.

Tämän hetkinen siguni "Elä unelmaasi" löytyi matkailulehdestä. Se on osa jonkin vakuutusyhtiön mainoksesta - "elä unelmaasi - me turvaamme" tms.

Unelmani on matkustaa, kulkea paikasta toiseen ja nähdä mahdollisimman paljon.
Ikävä kyllä lähes jokainen sukulaiseni on yrittänyt käännyttää minua. Sanovat, että tarvitsen hyvän työn, omakotitalon, miehen ja pari lapsukaista.
Mutta se ei ole unelmani.  :( Tästä syystä tuo sigu. Haluan elää unelmaani ja minusta jokaisen muunkin tulisi niin tehdä.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Junantuoma - 28.02.2007, 01:35:30
Mitäpä itsestäänselvyyttä seliselittettelemään...
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: astaelina - 28.02.2007, 08:25:47
Vaihdoinpa sitten allekirjoitukseni Tukholman reissun innoittamana. Tuo siis on kentin FF-biisistä ja on sekä pitkien että lyhyiden reissujeni tunnusmusiikkia. Noihin pariin riviin tiivistyy hyvin paljon erilaisia muistoja ja hyvää oloa.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: BlueZ - 01.03.2007, 21:33:14
Minulla on pari vuotta ollut tuo: "Close your eyes, for that's a lovely way to be.", jonka löysin ystäväni minulle antamasta syntymäpäiväkortista. Se vain kuvasti minulle minua itseäni ikuisena haaveilijana ja nautiskelijana. :)

Nyt vaihdoin tuon Kings of Conveniencen lyriikanpätkän. Olen kuunnellut kappaletta taas vaihteeksi luupilla haaveillessani tulevasta reissusta ja juuri tällä hetkellä (ja koko viime vuoden) tuo lause ei voisi paremmin osua nappiin.

Pitänee jossain vaiheessa kerätä minun hamstraamiani lainauksia ja laittaa tänne. Ne vaan on niin kivoja   :D
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Gnito - 05.03.2007, 18:48:11
Omani on tietysti lainaus Roope Ankalta (aika suomalainen valinta kaiketi). Tarkemmin sanottuna Don Rosan sarjasta, jossa Roope purjehtii Cutty Sharkilla Jaavan tuntumassa. Ehkä yksi syy siihen, että miksi olen täällä...

tai sitten ei. Kiva sitaatti kuitenkin.
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: allika - 12.03.2007, 13:22:44
Syvällinen lainaus allekirjoituksessani valikoitui paikoilleen joskus Sinkkuelämää -uusintojen pyöriessä n:ttä kertaa pienessä mustassa laatikossa, sopi jotenkin uussinkun angstiseen ajatusmaailmaan. Nyt onneksi ajankohtainen, sillä luu taivaasta on (vihdoinkin!) pudonnut  :D
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Shepherd - 18.04.2007, 19:50:23
Zen Cafe´n kappale Kiskot ensimmäiseltä eli Romuna -albumilta. Lupsakka biisi ja sitä kuunellessa tulee aina sellainen matkaanlähtöfiilis..Lause kuvaa aikahyvin mun tän hetkistä elämäntilannetta :)
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: vehvis - 20.07.2007, 10:31:10
Lainaus käyttäjältä: "Pixie"

"Tee aina selvinpäin se, mitä lupaat humalassa. Opitpahan olemaan hiljaa." Hemingway


Oli pakko ottaa tuo siguksi! Aivan loistava  :D
Toivottavasti ei ole vielä muilla käytössä..
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: diokenes - 20.07.2007, 12:33:16
Lainaus käyttäjältä: "vehvis"
Lainaus käyttäjältä: "Pixie"

"Tee aina selvinpäin se, mitä lupaat humalassa. Opitpahan olemaan hiljaa." Hemingway


Oli pakko ottaa tuo siguksi! Aivan loistava  :D
Toivottavasti ei ole vielä muilla käytössä..


No, Hemingway herra sitten lopulta tekikin sen.

Ja tosi hiljaa on ollutkin sen jälkeen !

 :?
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: kaifas - 20.07.2007, 19:48:40
Hmm.. Tais olla joskus kännispäissään kun keksi tuon fraasin. Sitä sitten pohdittiin että mitä se tarkoittaa ja parin viikon päästä tajusin mitä se meinaa. Lisäksi huomasin että se pätee minuun täysin :O hassu juttu
Otsikko: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: J-Ko - 20.07.2007, 22:09:16
Muistaakseni varastin tämän jostain jenkkifudisjengin mainoksesta. Sopii vaan niin hyvin kun miettii harrastuksia ja elämänarvoja yleensäkin. Tuska on vaan tunne.
Otsikko: Vs: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Ikiliikkuja - 08.10.2008, 04:09:44
No nyt luin hyvän:

Lainaus käyttäjältä: Ikiliikkuja
Moskovan assan vessa.

Eihän vaan sattumalta ole tullut kuunneltua Sleepy Sleepers -yhtyeen tuotantoa?

Joo on tullut vanhemmiten, mutta ensin tsekkasin sen vessan   8)
Otsikko: Vs: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: janna_ - 08.10.2008, 21:56:01
von Hertzen Brothers: Experience. Loistava biisi ja sanatkin kohdallaan :)
Otsikko: Vs: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: unkkatkumiankka - 09.10.2008, 00:48:10
Heh, mun sigi tulee tietysti Aku Ankasta - itselleni hyvin rakas ja làheinen hahmo! :)  Ja kukapas olisikaan parempi elàmànfilosofi kuin Aku? No, ehkà vain Seppo Ràty..
Otsikko: Vs: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: kekkuli - 09.10.2008, 14:15:23
Salud, amor y dinero - y tiempo para gozarlos.

Veikko Ennalan kokoelmassa mainittiin espanjanystävän Urpo Lahtisen lempilauseita. Taitaa kyllä olla ihan yleinen toive/toivotus latinomaissa.
Otsikko: Vs: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: maskros - 09.10.2008, 17:46:48
"Uniikki unikorni olikin korni koni." (Aku Ankka)

Tämä unkkatkumiankan signature on ehdotonta aatelia, tulen aina hyvälle tuulelle kun näen sen! Nimimerkkikin painiskelee samassa sarjassa  :)

 
Otsikko: Vs: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: kekkuli - 09.10.2008, 23:58:47
Tässäpä muutama kaikkien aikojen suosikeistani, tahtoopi olla sarkasmin häivää useimmissa:

"Money, honey, can make a lion of a bunny, the gray day sunny, and serious seem funny."
Dartwill Aquila

"Hakkerointi sinänsä ei ole rikos, se on samanlainen termi kuin talousrikos."
Aamulehti tammikuussa 1999

"I would never join a club that accepts a member like me."
Groucho Marx

"Support bacteria - they're the only culture some people have."
Seen on a T-shirt

"Tämän päivän SIKA on huomispäivän PEKONI."
Markku Into

"It isn't premarital sex if you have no intention of getting married."
Matt Barry

"Mikään muu ei kaunista naista niin kuin alkoholi ja kapakoiden sulkemishetki."
Aarne Ankka

573. sääntö
Kuoltuasi pornokokoelmasi löydetään.
Säännöt : miehen kirja (suomentanut Jyrki Lehtola)
Otsikko: Vs: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Sunny - 10.10.2008, 02:35:49
 Tässä kiteytyy monet henkilökohtaiset taistelut, vitutukset, masennukset ahdistukset ja sälä mitä elämä heittää meidän kaikkien niskaan - joillekkin enemmän, joillekkin vähemmän (tai kuka tietää...).

 Olin 2007 vuonna kesäkuusta eteenpäin sitten ihastuttavalla lihatehtaalla töissä ausseissa, järjetön masis käynnissä, ei kiinnostanut niin mikään mutta töissä oli pakko käydä että sai rahaa jostain. Inhosin työtä, päivät venyivät pitkiksi ja oman mielen harmauden kanssa oli taistelua. Esimiehenäni oli kuitenkin rento intialainen tyttö Annu, jolla oli ihailtava elämänasenne ja ihmettelin miten hän on niin pitkään jaksanut tehdä työtä (3v, erittäin kuluttavaa hommaa), hän nosti hihaansa ja siellä oli tatuoituna teksti "never give up".
Otsikko: Vs: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Matkaajanainen - 10.10.2008, 11:02:26
Lempparibiisejä... Sonata Arctican Tallulah. Tuo virke sopii jotenkin tällaiselle vannoutuneelle ikisinkulle vaikken ihan noin ajattelekaan.
Otsikko: Vs: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: hani - 20.11.2008, 19:07:42
Expatin signature saa hymyn huulille  ;D
Otsikko: Vs: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: unkkatkumiankka - 21.11.2008, 00:42:39
Expatin signature saa hymyn huulille  ;D

Konkordaan vahvasti. Varsin vekkuli siguhan se on.  ;D
Otsikko: Vs: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Itärajan Ilpo - 21.11.2008, 10:56:35
Oma allekirjoitus tulee ajoilta, kun lähdin vaihtoon vaikka tuo lontoo ei taipunut nimeksikään. Polte maailman näkemiseen oli jo silloin kova mutta kielitaito oli koitunut itselle suureksi muuriksi.
No, ennen varsinaista vaihtoa kävin Belgiassa paikan päällä englannin preppauskurssin kurssin. Heti ensimmäisellä tunnilla piti esitellä itsensä ja minä aivan paniikissa mietin, että mitä sanoisin (en ole koskaan ollut ujo mutta yhdenkin lauseen tuottaminen tuotti vaikeuksia). No, keräsin itseni ja päätin sanoa sarkastisesti, että olen ihan tuiki tavallinen kaveri -> I'm a extraordinary guy... Opettajaa hieman hymyilytti niin kuin muitakin kurssilaisia. Kurssin kuluessa opettaja vielä useasti kommentoi Rami, you really are a extraordinary person.  Itseäni välillä tämä korpesi, olin tsempannut kurssilla tosi hyvin ja ulospäinsuuntautuneen luonteeni takia ollut äänessä ja esilläkin vähän liikaakiin. En pitänyt itseäni niin harmaana...
Paljon myöhemmin itselleni selvisi, että extraordinary ei olekaan synonyymi tuiki tavalliseen... ;D
Otsikko: Vs: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: alan_mies - 21.11.2008, 11:34:59
Lukihäiriöisenä luen tämän aina "Mistä sick naturesi ?"

Väitän sen olevan omalla kohdallani peruskoulun syytä. ;D
Otsikko: Vs: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: BooRadley - 24.11.2008, 04:00:51
En tiedä mistä oma sigini on alunperin kotoisin, mutta itse varastin sen törkeästi mikko.fi- saitilta. Kuvaa omaa elämänasennettani tosi hyvin. Ja jos joku tietäää mistä toi oikeasti tulee, niin olen erittäin kiitollinen tiedosta. Hyviä sigejä olis maailma täynnä, mutta toi on sellanen joka toimii ajasta tai fiiliksestä riippumatta.
Otsikko: Vs: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: Maniac- - 25.12.2008, 18:36:19
No mua on haukuttu vaikeaksi lapseksi niin kauan kun jaksan muistaa, mutta toi on ehkä lähempänä mun omaa näkökulmaa. Miksi pitäisi aina olla kiltti, hiljainen ja hyväkäytöksinen tyttölapsi, jos voi pitää hauskaa? ;)
Otsikko: Vs: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: hani - 05.06.2016, 10:24:36
Miksi kaupungit kehittyvät? Miksi yritykset menevät konkurssiin? Olenko minä vanha nostagikko vai miksi kaipaan Bakers-nimistä klassikobaaria ja euron skumppia?
Otsikko: Vs: Mistä signaturesi?
Kirjoitti: star-crossed - 06.06.2016, 00:24:22
Pink Floydin Learning to Fly.