Pallontallaajat.net

Maapallo on pyöreä => Eurooppa => Aiheen aloitti: Johnny Buzz - 26.07.2005, 22:00:25

Otsikko: Canyoningia Pyreneillä?
Kirjoitti: Johnny Buzz - 26.07.2005, 22:00:25
Tervehdys kaikille!

Ensimmäinen postaus tälle foorumille, joten ei kun asiaan. Ainakaan haulla ei aiheesta löytynyt tietoa, niin uusi ketju oli paikallaan.

Eli olemme tuossa about kuukauden (elo-syyskuun vaihteessa) päästä lähdössä Espanjaan Pyreneiden vuoristoon aktiivilomalle ja nyt pitäisi etukäteen selvittää muutama hyvä canyoning-mesta. Joitakin linkkejä on googlettamalla löytynyt ja puitteet näyttäisivät ainakin olevan kohdallaan. Viime vuonna testasimme lajia Bovecissa Sloveniassa ensi kerran ja täytyy sanoa, että se on kyllä hienoin urheilulaji, mitä koskaan oon kokeillu.

Nyt pitäisi siis löytää muutama kohde esim. Cataloniasta tai lännemmästä Pyreneiltä, josta löytyisi asiallisia opastettuja canyoning-reissuja hyvään hintaan. Ilman opastahan noihin kanjoneihin on turha lähteä ellei tunne paikkoja hyvin.

Eli olisin mitä kiitollisin, jos joltain löytyisi omakohtaisia kokemuksia Pohjois-Espanjan canyoning-kohteista. Kiitos jo etukäteen!

Ja niille, jotka eivät tiedä mitä canyoning on, niin tuossa linkki, joka selventää asiaa hieman ja josta käy jo hieman ilmi, miksi se on niin hienoa hommaa: http://www.crystalcanyons.net/Pages/TripReports/SpanishCooladePart1.htm

Tuossa linkissä onkin jo muutama kohde mainittu, joten kiinnostaisi tietää järjestetäänkö tuolla ohjattuja reissuja ja onko joku käynyt testaamassa niitä.
Otsikko: Canyoningia Pyreneillä?
Kirjoitti: Johnny Buzz - 05.08.2005, 12:52:45
Onko tosiaan niin, että kenelläkään ei ole kokemusta noista Pyreneiden canyoning-mahdollisuuksista?