Pallontallaajat.net

Maapallo on pyöreä => Kanada ja Yhdysvallat => Aiheen aloitti: Heppu - 16.01.2006, 18:32:44

Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Heppu - 16.01.2006, 18:32:44
Onko kukaan vieraillut tuossa hostellissa: http://www.hostelsclub.com/hostel-en-3060.html

Minkälaisia kokemuksia? Ainakin kehuvat rauhalliseksi ym. Mutta kun katsoin sijainnin tuolta sivuilta, näytti olevan melko kaukana keskustasta. Minkähänlaista seutua lienee?

http://www.mapquest.com/maps/map.adp?formtype=address&searchtype=address&addtohistory=&country=US&location=4o12xJCB2nol38YCihdXhvMWZaeoLRIWUhuo0gWA5qQ%2bXVOXgCE%2fLVOH9ns44i7s
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Tomi | Vaihda vapaalle - 17.01.2006, 03:16:52
Toi sun karttalinkkis meni kyllä jonnekin ihan keskelle maaseutua... Tää ois varmaan vähän oikeampi...

http://www.maporama.com/share/Map.asp?SESSIONID={6012538F-9AA6-4006-AC18-AB5F99E8870F}&ZoomSet=7

Kyseisessä paikassa en oo ite ollu, mutta ainakin noiden palautteiden perusteella vaikuttaa ihan hyvältä, mutta tosiaan on suht kaukana noista 'tärkeimmistä' nähtävyyksistä, tosin metoverkko Nykissä on erittäin kattava ja helppo käyttää, mutta kyllä se alkaa puuduttaa jos jjatkuvasti suhaa metrolla edestakasin... Ymmärtäisin jos toi paikka olis tosi halpa, mutta sanoisin, että aika samanhintasia paikkoja löytyy paljon lähempääkin... Kato vaikka tosta Pallontallaajien 'Majoitus'-osiosta, siellä on jotain kommenttejakin joistain paikoista...
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Johnny Buzz - 19.01.2006, 16:48:15
Yks mesta, jota voin lämpimästi suositella on Sanctuary Bed & Breakfast. Paikka sijaitsee keskellä East Villagea hyvien liikenneyhteyksien päässä. Esim. lähin metropysäkki sijaitsee noin parin sadan metrin päässä. Paikka pyörittää paikallinen Hare Krishna -yhteisö. Älkää antako tuon ollenkaan hämätä: porukka on erittäin ystävällistä ja minkäänlaista uskonnon tuputusta paikassa ei esiinny.

Sanctuaryn sijainti on mitä parhain. East Village on todella mukavaa seutua. Sieltä löytyy paljon hyvä ravintoloita, pikkubaareja ja -klubeja. Aluella asuu paljon taitelijoita ja muusikoita, jotka tuovat oman lisänsä East Villagen tunnelmaan. Ehdottomasti mun suosikkikaupunginosa Nykissä. East Villagesta kävelee about 10-15 minuuttia China Towniin ja Little Italyyn. Business Districtiinkin menee kävellen aikaa reilu puoli tuntia.

Paikan huoneet on melko yksinkertaisia mallia sänky ja kirjoituspöytä, mutta eipä Nykissä hotellihuonetta tarvitse muuhun kuin nukkumiseen. Suihkut ovat yhteiset ja oikein siistit. Huoneen hintaan sisältyy aaminen, joka sisältää muroja/ mysliä, hedelmiä, leipää ja tuoremehua.

Muistaakseni yöpyminen maksoi vähän reilu 20 € per henki / yö, riippuen toki dollarin sen hetkisestä kurssista.

Tuossa vielä lisätietoja paikasta: http://www.artexstudio.com/intfaith/guestrm.htm

Eli voin lämpimästi suositelle tätä majoituspaikkaa. Itse olen tuolla ollut kahtena eri kertana viikon verran ja kummallakaan kerralla ei ollut mitään ongelmia. Paikan yhteydessä on myös erittäin hyvä kasvisravintola, josta saa erittäin maukasta ruokaa.

Jos jollain tulee paikasta jotain kysyttävää, niin pistäkää niitä tähän ketjuun tai sitten yksityisviestinä.
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: jane - 20.01.2006, 16:49:06
Jazz on Harlem hostel, todella edukas, parikymppii yö ja siisti ja hyvä paikka.
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Tiuhti82 - 19.04.2006, 10:17:51
:) Hei, toukokuun lopulla ollaan lähdössä reiluksi viikoksi New Yorkiin Finnairin edukkaalla tarjouksella.
Onko kenelläkään kokemuksia  American dream hostellista ?!

Tuo nyt hirveän pohdinnan jälkeen valittiin, 2hh, ei omaa kylppäriä / WC:tä, hintaan reilu 30€ / yö / nuppi.

http://www.americandreamhostel.com

ainiin ja tässä oli aamiainenkin..
Otsikko: Edullinen hotelli
Kirjoitti: takomo - 19.04.2006, 11:31:38
Viime kesänä oltiin Nykissä hotel 31 nimisessä hotellissa.Hinta oli edullinen n.reilu 40e 2-hengen huone ja siinä oli ilmastointi, oma wc sekä suihku.Sijaitsee Manhattanilla hyvällä paikalla.Aamiainen ei kuulu hintaan,mutta parin korttelin päässä todella siisti ja viihtyisä aamiaispaikka.   http://www.hotel31.com/
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: hansu-84 - 23.04.2006, 11:35:27
Tiuhti82: Minäkin olen lähössä nykiin toukokuun lopussa (26.5) ja lähtö takasinpäin on 31.5. Milloinkas Tiuhtin kone lähtee?
Itse varasin majoituksen Forest Hills Student Residences -hostellista. Kenelläkään kokemuksia paikasta? Halpa toi ainakin on  :D
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Tiuhti82 - 24.04.2006, 10:50:05
hansu-84, meillä lähtee lento jo ke 24.5 ja takaisin lähdetään sieltä 2.6 !

terkuin, toinen Hansu :D
Otsikko: Hostellihuoneen jakoa NYK/Toronto (Niagara Falls/Boston...)?
Kirjoitti: surffari - 10.06.2006, 00:51:01
Oon 13.6  NYKissä ja suuntaan myöhemmin Torontoon kierrellen missä sattuu kiinnostavaa löytyvän.
Takaisin Suomeen lähden (Torontosta) 23.6.
 :(
Jos joku pyörii samoilla reiteillä, en o vielä klousannut kaikkia majoituksia...elikkä jos joku "kunnollinen suomalainen" haluaa kimppaan privahuoneisiin, niin ihan kiva olisi välillä joko ottaa jokin missä oma suihku tai sitten vaan alhaisemmat kulut suhteesa yksin kämppäämiseen.
 :roll:
Otsikko: Viimeiset kokemukset hostelleista
Kirjoitti: skywalker - 28.06.2006, 14:36:46
6.-10.6.2006 Morningside inn. 107th Street. 2henkee 4 yötä noin 200taalaa.
Jääkaappi on (saa aamiais-sämpylät ja jugurtit/mehut talteen).
Tuuletin ja kaksi punkkaa.

Varo kaapeissa olevia vällyjä, sillä sain itse ötökänpuremia ympäri kehoa ja piti käydä lääkärissä hakemassa kuuri kutinaan.

Vaimolla ei mitään oireita, kun käytti pelkkää lakanaa ja sitä päiväpeittoa....
Plussana on metroaseman läheisyys. Pääsee nopeasti Downtowniin.

17.-19.6. YMCA Kolumbus circlen lähellä. Kopit kuin vankikoppeja. Tosin oli ilmastointi, mutta EI jääkaappia. Kansainvälinen meininki: porukkaa kaikkialta pallolta ja paljon. Nettiyhteydet luottokortilla ja setelillä plussaa. Olisi varatessa voinut tiedottaa tuosta kerrossänkyhommelista, mutta eipä siinä jaksanut tuvassa mitään suurempaa kaupungilta tultua. Tavarat saa säilytykseen taalan/pakaasi, jos lento lähtee myöhään illemmalla checkoutin jälkeen. Plussaa on keskuspuiston nurkan läheisyys.

Pedataan ja siivotaan päivittäin.

Mitään ei kummassakaan paikassa hävinnyt tavaroista.
Ensi kerralla kuitenkin varmasti katsomme hieman tasokkaampia paikkoja, kun tuo vessaan ravaus yöllä vaatii käytäväjuoksentelua.

Los Angelesissa(Anaheim) yövyimme Quality Innissä (HOTELLI) kuponkitarjouksella 69 taalaa/yö ja taso oli kymmenen kertaa parempi.
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: surffari - 28.06.2006, 23:20:00
Mulla meni ihan mukavasti. Hinta-laatusuhde varsinkin Nykissä loistava (=halpa).
Täydentelen tiedot majoitustietokantaan, niin saa muutkin keskitetysti tietoa...Mutta ilmeisesti hinta ei takaa ötökätäntä oloa. Mun vilteissä tuoksahti jokin naftaliini, mutta eipä sit otuksia ollut
:)
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Elody - 26.07.2006, 09:42:31
Kertoisitteko Nykissä käyneet mulle lisää Harlemista asuinalueena, siellä päin nimittäin näkyis olevan edullisimmat hostellit. Onko ympäristö suht turvallinen yksinmatkustavalle naisihmiselle? Ajattelemani hostellit ovat noin 3 korttelin päässä metroasemalta, uskaltaako esim. illalla kävellä tuollaisen matkan yksinään?
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: VeskuL - 28.07.2006, 12:27:27
Mentiin kaverin kanssa NYC ilman mitään majoitusta. Löydettiin sitten ihan Madison Square Gardenin vierestä (pari korttelia Vapauden patsasta kohti ja sitten oikealla puolella olevalla tiellä) aivan helmi hostel.

Sitä ei löytyny oikee netistä, mutta kyseisen paikan työntekijät tekivät oleilusta mahtavan! Olivat kuin kavereita kaikille. Ei kyllä pirullakaan muista enää nimeä!
Otsikko: American Dream Hostel
Kirjoitti: purhonev - 28.07.2006, 18:23:02
Lokakuun lopulle tuli varattua kolme yötä American Dream Hostelista. Onko jollain siis omakohtaisia kokemuksia kerrottavana, vai kerronko ensimmäisenä sitten loppuvuodesta jos muistan? :)
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: pööpi - 29.07.2006, 15:15:48
Kerro ihmeessä American Dreamista sit kun palaat!  :D
Olis kiva kuulla, kun sitäkin mietitty majotuskohteeks vuodenvaihteessa...  :P
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: marion - 08.08.2006, 21:44:41
Onko kokemuksia Broadway hotel &hostel (tai jotain vastaavaa) paikasta? Miten aikaisin teidän kokemuksen mukaan pitäisi varata elokuussa hostelli new yorkiin, jos siis haluaa johonkin halpaan dormiin?
Otsikko: Re: American Dream Hostel
Kirjoitti: Sistis-80 - 08.08.2006, 22:33:20
Lainaus käyttäjältä: "purhonev"
Lokakuun lopulle tuli varattua kolme yötä American Dream Hostelista. Onko jollain siis omakohtaisia kokemuksia kerrottavana, vai kerronko ensimmäisenä sitten loppuvuodesta jos muistan? :)


Mielelläni kuulisin itsekin, varasimme nimittäin jo syyskuun lopulle samaiset kolme yötä. No, jos kukaan ei kerro, niin minä yritän kertoa kommenttini, kun pääsen takaisin Suomeen. Kun nyt pääsisi ensin tuolle matkalle. :)

Sijainniltaanhan tuo on sangen pätevä. Kuvista päätellen ihan kohtuullinen, mutta nettikommenteista päätellen saattaa olla varsinkin kylpyhuoneiltaan vähän välimalli-kunnossa... ainakin hostelli on tuntunut jakavan mielipiteitä voimakkaasti. Laitahan GooGleen hakusanaksi tuo hostellin nimi, niin löydät parikin lontoon murteella olevaa sivua, joista voi lukea mielipiteitä. Huomaat, että niiden jakauma on todella suuri.
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: bugsy - 17.08.2006, 16:57:53
Suosittelen lämpimästä East Village Bed&Coffee -hostellia/majataloa.. East Villagessa Avenue C:llä blockin päässä Tompkins Square Parkista. Kohtuuhintainen ja erittäin kodikas/rauhallinen mesta ja todella persoonallinen tila tolppien varassa seisovine huoneineen..Ilmainen netti, polkupyörien lainaus yms..Seuraavalla Nykin reissulla palaan ehdottomasti tähän paikkaan. Enemmänkin tuntuu kuin majailisi New Yorkiläisen kotona kuin hostelissa (mikä itse asiassa on totta).
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: bugsy - 17.08.2006, 17:09:07
niijoo,
hostelli löytyy täältä: www.bedandcoffee.com
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: maisu - 29.08.2006, 16:21:55
Onko kukaan tullut kokeilleeksi tuollaista kuin Gershwin Hotel,
7 East 27th Street?
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: maisu - 05.09.2006, 10:31:06
Lainaus käyttäjältä: "maisu"
Onko kukaan tullut kokeilleeksi tuollaista kuin Gershwin Hotel,
7 East 27th Street?

Varasin nyt sitten tuon. Siinä on kyllä vieressä vain yksi metrolinja mutta muuten se vaikutti ihan hyvältä. Saapi nähdä.  :D
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: k00k0s - 12.09.2006, 09:05:30
Lainaus
Lokakuun lopulle tuli varattua kolme yötä American Dream Hostelista. Onko jollain siis omakohtaisia kokemuksia kerrottavana, vai kerronko ensimmäisenä sitten loppuvuodesta jos muistan?

Lainaus
Kerro ihmeessä American Dreamista sit kun palaat!  
Olis kiva kuulla, kun sitäkin mietitty majotuskohteeks vuodenvaihteessa...

Olin poikaystäväni kanssa kyseisessä hostellissa touko-kesäkuun vaihteessa reilun viikon verran ja täytyy sanoa että tykkäsin.
Netistä olin lukenut minäkin juttua ja vähän jännitti että mitä tuleman pitää mutta oli kyllä iloinen ylläri :)
Huone oli pieni, mutta sopiva. Kerrossänky (koska kaikki parivuodehuoneet oli täynnä, mutta alapeti oli sen verran leveä että hyvin mahtu kaksi, ja yläpeti oli sitten tavaroiden säilytystä varten), lipasto, telkku, ilmastointi. Kerroksessa oli kaksi kylppäriä ja kaksi wc:tä, molemmat ok kunnossa ja siistejä --> näissä siivooja kävi päivittäin.
Alhaalla oli aamiaishuone (aamiainen kuului hintaan) ja tarjolla oli kahvia, paahtoleipää, marmeladia, muroja (ja kuulemma joskus harvoin hedelmiä). Pientä maksua vastaan myös mahdollisuus surfata netissä.
Hostelli oli hyvällä paikkaa, eikä iltaisin pelottanut kulkea. Vierestä löytyi monenmoista ruokapaikkaa ja deliä ja metro oli lähellä. Me myös käveltiin paljon esim. useampana iltana Empire State Buildingille.
Henkilökunta oli ystävällistä ja vaikka hostelli oli sisältä nuhjuinen----> kaatosateella vesipisaroita tipahteli käytävän katossa olevan lakanan :shock:  läpi vesisankoon, ja kokolattiamatot oli vaihtokunnossa majoittuisin kyseisessä paikassa mielellään uudemman kerran.
Ainiin, huoneemme ikkunasta avautui näkymä työmäälle jossa ahkerat työmiehet aloittivat paukutuksen ja kilkatuksen aamuisin kuudelta....mutta siihenkin tottui...
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Sistis-80 - 20.09.2006, 09:05:58
Dodii, terkut Torontosta.

American Dream Hostelista voisin kertoa muutamalla sanalla pikaisesti:

- Sijainti on erinomainen
- Huoneet ovat ihan kohtuulllisia
- Naimme (laittakaa tuohon 2. kirjaimen paalle kaksi taplaa, niin hauskuus loppuu) aamiaishuoneessa ja makuuhuoneessamme torakat, eli niita siella pyorii. Emme pelanneet niita, mutta jos jollekin ne ovat ylitsepaasematon este, kannattaa varautua tahan.
- Henkilokunta on ystavallinen ja pitaa tilat kunnossa
- Hinta on sopusuhtainen
- Kokonaisuutena jai hyva fiilis, ja voisin tulla takaisinkin
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: k00k0s - 20.09.2006, 13:32:57
Lainaus
- Naimme (laittakaa tuohon 2. kirjaimen paalle kaksi taplaa, niin hauskuus loppuu) aamiaishuoneessa ja makuuhuoneessamme torakat, eli niita siella pyorii. Emme pelanneet niita, mutta jos jollekin ne ovat ylitsepaasematon este, kannattaa varautua tahan.

HUI ! Me ei kyllä onneksi torakoihin (tai muihinkaan öttiäisiin) törmätty, huh :shock:
Otsikko: Re: Edullinen hotelli
Kirjoitti: gtheman - 26.09.2006, 16:03:34
Lainaus käyttäjältä: "takomo"
Viime kesänä oltiin Nykissä hotel 31 nimisessä hotellissa.Hinta oli edullinen n.reilu 40e 2-hengen huone ja siinä oli ilmastointi, oma wc sekä suihku.Sijaitsee Manhattanilla hyvällä paikalla.Aamiainen ei kuulu hintaan,mutta parin korttelin päässä todella siisti ja viihtyisä aamiaispaikka.   http://www.hotel31.com/


Miten varasit tuon hotellin, kun menin internetti osoitteen kautta, hinta oli noin 80 euroa/huone/yö.?
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Elody - 03.10.2006, 11:57:51
Palasin viikko sitten NY:sta kahden viikon reissulta. Asuin kahdessa hostellissa Upper West Sidessa, ensi Broadway Hotel n Hostelissa ja sitten Jazz on the Cityssä. Molemmat olivat ihan hyviä peruspaikkoja, kummatkin suht hiljattain avattu. Kummatkin ovat kohtalaisen siistejä ja sijaitsevat lähellä metroasemaa. Kummassakaan ei ole keittiötä, Broadway- hostelissa ei ole minkäänlaisia yhteistiloja. Jazz on the cityssä on yläkerrassa yhteishuone ja kattoterassi, tosin vielä minun käyntini aikaan siellä ei juuri ollut paljon huonekaluja eikä edes tv:tä, joten siellä ei tullut paljon hengailtua. Voin suositella molempia paikkoja jos tarkoituksena on vain yöpyä jossain, kummassakaan hostellissa ei juuri kannata muuten aikaansa "tuhlata". Kokemukseni perusteella valitsisin ehkä Broadway Hostelin uudelleen edullisemman hintansa puolesta.
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Fosse - 03.10.2006, 19:31:32
Onko kellään kokemuksia hostelleista New Jerseyn puolelta????
Kaikki vinkit ovat tarpeellisia.
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: the timppa - 03.10.2006, 20:43:17
Tietääkös joku jotain tällaisesta kuin Continental Hostel New Yorkissa? Oon menossa sinne runsaan viikon päästä. Eli vielä ehtii vaihtamaan jos on joku rysä...
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: mills - 15.10.2006, 05:53:48
Milford hotel Manhattanilla, ihan kulman takana Time Squeresta oli iso, halpa ja supermukava. Hinta-laatusuhde oli mahtava. Maksettiin kahesta yosta joku parisataa euroo (veroineen muistaakseni 280 dollaria) ja taa siis kahdesta henkilosta.
Otsikko: Chelsea Star Hotel
Kirjoitti: gtheman - 17.10.2006, 11:01:12
Chelsea Star Hotel

Onko joku kuullut tuosta hotellista jotain? Siellä on siis dormeja ja ihan luksushuoneita, tai ainakin kotisivulla vaikuttaa siltä.
kahden hengen huone kuulemma 70 dollaria/yö, joten ihan mukava hinta.

kertokaa kokemuksista? Olin ajatellut että varaan viikon sinne, joten olisi kiva ettei elä jossain läjässä viikon ajan =)
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: the timppa - 17.10.2006, 17:58:42
Lainaus käyttäjältä: "the timppa"
Tietääkös joku jotain tällaisesta kuin Continental Hostel New Yorkissa? Oon menossa sinne runsaan viikon päästä. Eli vielä ehtii vaihtamaan jos on joku rysä...


Rysä oli...
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: MrBenson - 26.10.2006, 00:33:43
okei, vähän kokemuksia noista hostelleista.

joku kysy Chelsea Star Hostellista, kannattaa varmistaa että se on auki! Niillä on kaks sijaintipaikkaa ja toinen suljettiin (lopullisesti) meidän nenän alta! oisku ollu sit se itäinen. Kannattaa varmistaa.

Eka hostelli meillä oli Jazz on the Villa Harlemissa, tosi hyvä hintalaatusuhteeltaan! suosittelen. huoneet oli vissiin 21$ yö, ite maksettiin kahesta ekasta naurettavat 12 taalaa yö ku varattiin jo heinäkuussa. Uskoisin että saman ketjun muutkin mestat on yhtä siistejä ja toimivia.

Sit oli pari yötä jollain jätkällä hospitality clubin kautta brooklynissä, suosittelen. halvempaa ja parempaa majoitusta.

Seuraavaks koitettiin Brooklyn Backpackersia, en suosittele. 30$ dormiyö ja baari alakerrassa ja tooooosi epämiellyttävä huone. vaihdettiin ekan yön jälkeen Wanderers Inn:iin Upper West sidelle, Central Parkin nurkille. Ihan ok ja oisko ollu 25$/sänky dormissa. Ei pahaa sanottavaa, aika perushostelli ja kans ihan mukavasti kulkuyhteyksien varrella.

Kaikki hostellit alle 5min matkan päässä metropysäkistä eli ihan sama mihin menee, helppo on kulkea! Jos joku haluaa tietää enemmän nii kyselee vaan, mieluiten privassa että saa vastauksenkin joskus. Tai kysyy täällä ja sanoo privassa että on tuun tsekkaan tän. Kun en käy turhan usein täällä.

Ville
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: -kivi- - 02.11.2006, 17:47:14
Viime tammikuun reissulla majoituttiin 6 yötä Malibu-nimisessä hostellissa. Sijainti oli melko kaukana, oiskohan ollut 96. kadun ja broadwayn kulmassa, ei sillä että siellä olisi jotenkni rauhatonta ollut, päinvastoin, hyvinkin rauhallista asuma-aluetta. Muutama pientä pubia ja ravintolaakin oli aivan vieressä. Hinta oli about 30€ kaksi henkeä neljän hengen huoneessa. Tosin ne kaksi muuta punkkaa oli tyhjillään.
Huone oli helvetin pieni, kuten olettaakkin ja vessa oli käytävällä. Muuten Hostelli oli siisti, sitä oli juuri rempattu ja törmättiin muihinkin suomalaisiin siellä. Maanalaiseen oli matkaa 50 metriä ja sillä pääsi nopeasti aivan keskelle manhattania.
Otsikko: West Side YMCA
Kirjoitti: gtheman - 17.11.2006, 11:01:07
Heippa

Mitä kokemuksia teillä on West Side YMCA nimisestä hostellista?

Olen lähdössä viikon päästä, ja olisi kiva tietää mitä odottaa..
kertokaa reheliiset mielipiteenne!!

Kiitos
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Jantzcu - 07.12.2006, 21:09:04
Meitsi on ekaa kertaa keskustelupalstalla, jotn suokaa anteeksi hölmöyteni.... :oops:  
En oikee jaksais selailla noita pitkiä ketjuja, joten katotaa jos joku jaksaa vastata mulle, vaikka näitä samoja asioita on varmaa 100 kertaa jo kysytty :)
Niin, eli New Yorkin matka kiinnostaisi kovasti ja harkinnassa olisikin avomiehen kanssa 5 päivän reissu isoon omenaan ensi syksynä.
Onko kenelläkään hotelli/hostelli vinkkejä? Mieluiten tiestysti mahd. halpa, keskeiseltä paikalta ja hyväkuntoinenkin pitäs olla...Nii ja oma kylppäri!
Oon kuullu et Manhattan Inn olis hyvä paikka? Onko kellään tietoa siitä?
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: maanma - 08.12.2006, 08:22:53
Yksitäisistä majoituksista saa tasovinkkiä tripadvisor.com palvelusta.
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Sanguine - 08.12.2006, 09:10:46
Lainaus käyttäjältä: "Jantzcu"

Oon kuullu et Manhattan Inn olis hyvä paikka? Onko kellään tietoa siitä?


Oltiin siellä viime maaliskuussa neljän hengen porukalla. Tykkäsin kyllä kovasti. Sijainti loistava, aamupalakin hyvä (ainakin jos oli siellä heti silloin seitsemältä, minkä aikaero ainakin aluksi tekee melko helpoksi  :roll: ). Oltiin neljän hengen huoneessa jossa tosiaan oli oma vessa ja suihku sekä oma telkkari, joka mahdollisti aamu-unisen tutustumisen jenkkien ylidramaattiseen tapaan uutisoida kaikki. Hinta taisi olla jotain kolmenkymmenen euron pintaan per nokka. Ei niitä edullisimpia, mutta lyhyemmällä reissulla tuon maksoi ihan mielellään, eikä New Yorkista taida mitään laadukasta superhalpista helpolla saada muutenkaan. Melko pieniä ne huoneet ovat, vieraiden ihmisten kanssa olisi saattanut tuntea olonsa vähän sillipurkin asukkaaksi, mutta tutulla porukalla alles gut.
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Jantzcu - 12.12.2006, 16:44:20
kiitoksia vinkeistä.
Taidan jatkaa surffailua ja etsiä niitä mahdollisimman halpoja lentoja ja hostelleja.
Tosiaan, mielihalu New Yorkiin olisi kova, mutta tota miestä on vaikeempi saada innostumaan...Sen mielestä New Yorkiin pitää mennä vasta sillon kun on rahaa majoittua vähintään 4 tähden hotelliin ja olla reissussa ainaki 2 viikkoo...
Ei taida ihan opiskelijabudjetilla onnistua... :?
Onko kellään mitään loistavaa vinkkiä miten sen sais ylipuhuttuu :)
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Teamoo - 12.12.2006, 18:46:02
New yorkkiinhan löytyy päivittäin halpoja lentoja. finskiltäkin olen nähnyt hintaan 499. :wink:
Otsikko: Re: West Side YMCA
Kirjoitti: Milma - 12.12.2006, 20:48:20
Lainaus käyttäjältä: "gtheman"
Heippa

Mitä kokemuksia teillä on West Side YMCA nimisestä hostellista?

Olen lähdössä viikon päästä, ja olisi kiva tietää mitä odottaa..
kertokaa reheliiset mielipiteenne!!

Kiitos


Tulee nyt "vähän" myöhässä, mutta jos jotakuta muuta kiinnostaa mielipiteeni...

Pari vuotta sitten olin muutaman yön West Side YMCA:ssa. Ei mikään ykkösluokan paikka, mutta ajoi kuitenkin asiansa. Hinta taisi olla jotain 50-60 dollaria kahden hengen huoneelta (ilmastointi, vessa käytävällä). Aika edullinen ja suhteellisen siistikin, melko pieni koppi se huone tosin oli. Amsterdam Avenuen YMCA  on mielestäni parempi, mutta West Siden sijainti on huomattavasti parempi. Varsinkin lyhyemmällä reissulla se ratkaisee aika paljon, vaikka metrolla onkin helppo kulkea. Mutta ei siellä hostellissa kuitenkaan aikaa juuri tule vietettyä, joten ihan hyvä valinta majoitukseksi.
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Fosse - 12.12.2006, 22:25:18
Lainaus käyttäjältä: "Teamoo"
New yorkkiinhan löytyy päivittäin halpoja lentoja. finskiltäkin olen nähnyt hintaan 499. :wink:


499e EI ole halpa hinta New Yorkiin!! 100e pois niin aletaan puhua asiaa. Esim. Ebookersilta löytyy harva se päivä 400euron pintaan lentoja.
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Clef - 02.01.2007, 16:17:37
Onko kellään kokemusta: Times Square Beds & Rooms. 356 West 40th Street (midtown west).

Näyttäis olevan Tripadvisorin "hostelliarvioiden" ykkösenä. Olisin itekseni liikenteessä, mutta privaattihuone kiinnostais enemmän tällä kertaa.
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: zeta - 02.01.2007, 16:52:58
Lainaus käyttäjältä: "-kivi-"
Viime tammikuun reissulla majoituttiin 6 yötä Malibu-nimisessä hostellissa. Sijainti oli melko kaukana, oiskohan ollut 96. kadun ja broadwayn kulmassa, ei sillä että siellä olisi jotenkni rauhatonta ollut, päinvastoin, hyvinkin rauhallista asuma-aluetta. Muutama pientä pubia ja ravintolaakin oli aivan vieressä. Hinta oli about 30€ kaksi henkeä neljän hengen huoneessa. Tosin ne kaksi muuta punkkaa oli tyhjillään.
Huone oli helvetin pieni, kuten olettaakkin ja vessa oli käytävällä. Muuten Hostelli oli siisti, sitä oli juuri rempattu ja törmättiin muihinkin suomalaisiin siellä. Maanalaiseen oli matkaa 50 metriä ja sillä pääsi nopeasti aivan keskelle manhattania.


Tuo Malibu hostel/hotel tuntuu vaihtavan aika usein nimeä. Samoissa tiloissa toimii tällä hetkellä ilmeisesti Malibu Hostel ja sitten Marrakech Hotel, josta jälkimmäisessä olin yötä viime toukokuussa (silloin nimi oli tosin Malibu hotel :roll:). Ainakaan tuo hotellipuoli ei kyllä suuria hurraahuutoja herättänyt, ei minkäänlaista äänieristystä ja lämmitys heitteli ihan arvalla suuntaan ja toiseen. Olin onneksi valmistautunut järkyttävään murjuun, koska hinta oli alhaisin mitä missään näki ensuite-kylpyhuoneella varustetusta huoneesta pyydettävän. Loppujen lopuksi hotelli oli ihan positiivinen yllätys.

Sijainti oli ihan ok, vaikka metrolla joutui köröttelemäänkin. En tosin ehkä koko matkaa olisi siellä halunnut viettää ja meidänkin poppoo vaihtoi keskustampaan puolessa välissä lomaa, mutta tuo oli suunniteltu vaihdos eikä johtunut varsinaisesti hotellista.
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: *Maria* - 16.01.2007, 01:33:45
Heips, onko kellään kokemuksia joko west side inn & hostel tai west end studios & hostelleista?
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: juhok - 17.01.2007, 21:16:42
Lainaus käyttäjältä: "*Maria*"
Heips, onko kellään kokemuksia joko west side inn & hostel tai west end studios & hostelleista?

West side inn & Hostellissa majailtiin yksi yö vajaa kuukausi sitten. Ei mikään luksus mesta. Pienet huoneet, eikä ainakaan minun tietääkseni mitään yhteistiloja, kettiötä tai tms. Punkat oli ihan siedettävät, mutta siihen se sitten jäikin.

Loput yöt vietettiin Central Park hostellissa, joka sijaitsee parin korttelin päässä. http://www.centralparkhostel.com/
Sieltä löytyi hyvät yhteistilat: keittiö, telkkari ja biljardipöytä. Tosin tässäkin mestassa dormit oli suht ahtaita, mutta mielestäni kokonaisuutena parampi hostelli kun tuo west side inn.
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Maadoitusjohto - 27.02.2007, 16:28:55
Katselin muutamaksi yöksi hostellia hostelworldin kautta ja Vanderbilt YMCA vaikutti kohtuulliselta paikalta.

Kuitenkin kun yritin katsoa hintoja YMCA:n kotisivuilta, niin kyseisiksi päiviksi ei ollut vapaata vaikka hostelworld niin väittikin (siellä kyllä sanottiin, että joutuu luultavasti vaihtamaan huonetta jossain vaiheessa).

Eli kumpaa tässä pitäisi uskoa? Viitsinkö varata huoneen hostelworldin kautta?

Niin ja huomasin myös, että monissa hostelleissa vaadittiin passi ja luottokortti, jotta voi kirjautua hotelliin sisään. Miksi ihmeessä pitäisi olla luottokortti? Kyllähän pelkkä passi riittää henkilöllisyyden todistamiseen.
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Minttunen - 14.04.2007, 05:22:24
Hell o! Kertokaahan jokin ihanainen n.50 taalan majapaikka jossa voisin yopya yhden yon nyt sunnuntaina. Saa olla mielellaan lahella Broadwayn nayttamoita, taikka sitten jostain battery parkin kulmilta down townista. Oma suihku olisi iso ++++++++ ja siisteys+++ :D
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Punkis - 14.04.2007, 11:13:33
murray hill inn

midtownissa kakkosen ja kolmosen välissä n. 30-34 kadun kulmilla.
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Minttunen - 20.04.2007, 00:16:22
Erittäin väsyyneenä reissusta tässä vielä kirjoittelen.. Nyt on kokemusta tasan kahdesta hostellista. Jazz in the townista sekä Jazz in the citysta. Ja jälkimmäiseen menisin uudelleen milloin vain! JITTown ei ollut minun makuuni, liian sotkuista.. Se sijaitsi kyllä ihan hyvällä paikalla East villagessa... Melkein Cityn vastapäätä (96st west) on jokin sairaalan tapainen vaiko vain majapaikka jossa asuu erittäin sairaita ihmisiä.. Ei kannata paljoa kosketella jos antaa rahaa tms.. Mutta ei se kyllä mikään ongelma ollut että sellainen rakennus siinä vasta päätä sijaitsi. Hostelli oli tosi siisti, kylppäriin ei inhottanut mennä niin kuin edellisessä paikassa. Hinta oli miltein sama, muutaman dollarin kalliimpi huone. Yövyin siellä siis 4 hengen Lady dormissa. Townissa taas olin 6 hengen mixed dormissa. Kaiken kaikkiaan aivan mahtava kaupunki ja kiroan sen myrskyn joka ilmestyi sinne sunnuntaina ja jatkui aina lähtööni saakka, jfk:lle mentäessä alkoi aurinko kivasti pilkahdella ja ei enää satanut. Toin onneksi sen kelin Suomeen mukanani....
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Jalmari Keränen - 24.04.2007, 03:08:26
Mitenkäs New Yorkissa maksetaan hostellit? Ottavatko vastaan yleensäkäteistä/visa electronin vai vaaditaanko kaikkialla luottokortti?
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: maisu - 24.04.2007, 04:43:07
Minulla ei ainakaan kelvannut hostellin kassalla kuin puhdas käteinen, jossain 101.  kadun nurkilla majoituin. Tosin eivät piitanneet pätkääkään vaikka maksoin ensin yhden yön ja ilmoitin aamulla (lepyttyäni hieman tuloiltanani ilmenneestä sotkusta hostellivarausteni kanssa, ja minähän osaan olla suorastaan hyisen kohtelias jos jotain menee pieleen :-) ) jääväni vielä n. kymmeneksi yöksi ja maksavani kun palaan illalla. Kaiken kukkuraksi kyseinen hostelli koki yllättävän muodonmuutoksen rähjäisestä melkeinpä nätiksi oleiluni aikana ilman että remonttia olisi edes huomannut elleivät kengänpohjat olisi kerran tarttuneet tuoreeseen liimaan portaissa joihin juuri oltiin levittämässä uutta mattoa. Heh.
Otsikko: Re: West Side YMCA
Kirjoitti: Milma - 28.04.2007, 19:36:38
Lainaus käyttäjältä: "Milma"
Lainaus käyttäjältä: "gtheman"
Heippa

Mitä kokemuksia teillä on West Side YMCA nimisestä hostellista?

Olen lähdössä viikon päästä, ja olisi kiva tietää mitä odottaa..
kertokaa reheliiset mielipiteenne!!

Kiitos


Tulee nyt "vähän" myöhässä, mutta jos jotakuta muuta kiinnostaa mielipiteeni...

Pari vuotta sitten olin muutaman yön West Side YMCA:ssa. Ei mikään ykkösluokan paikka, mutta ajoi kuitenkin asiansa. Hinta taisi olla jotain 50-60 dollaria kahden hengen huoneelta (ilmastointi, vessa käytävällä). Aika edullinen ja suhteellisen siistikin, melko pieni koppi se huone tosin oli. Amsterdam Avenuen YMCA  on mielestäni parempi, mutta West Siden sijainti on huomattavasti parempi. Varsinkin lyhyemmällä reissulla se ratkaisee aika paljon, vaikka metrolla onkin helppo kulkea. Mutta ei siellä hostellissa kuitenkaan aikaa juuri tule vietettyä, joten ihan hyvä valinta majoitukseksi.


Nyt tuli pitkästä aikaa selattua tätä keskustelua ja huomasin, että olen kirjoittanut ihan puuta heinää... Eli YMCA josta kirjoitin, on Vanderbilt ja tämä Amsterdam Avenuella sijaitseva paikka on YHA.
Otsikko: Bowery Whitehouse hotel (of new York)
Kirjoitti: surffari - 07.06.2007, 00:02:03
Mä olin kesäkuussa 2006 Bowery Whitehouse-hotellissa.
Lähtiessäni kävelylle luulin n korttelin päässä olevaa Manhattan-kylttiä harhaksi mutta niin totta se oli - lähellä kaikkea mahdollista...

Viivyin n 5 päivää ja ihan hyvä fiilis jäi.
Sivut olivat ainakin silloin aika koomiset, mutta kaikki sujui hyvin.
Otsikko: Continental Hostel
Kirjoitti: zapp - 12.06.2007, 20:41:54
Upper West Sidella (330 West 95th st.) sijaitsevaa Continental Hostel -mestaa voin suositella taysin vilpittomasti. Kahden hengen Twin-huone (kaksi sankya) kahdelta yolta yhteensa 130 dollaria. Varattiin netista etukateen ja halvemalla toki paasee, jos on valmis jakaamaan huoneen useamman reissaajan kanssa. Googlaamalla loytaa.

Paikka sijaitsee Central Parkin valittomassa (vajaan 10 min. minuutin kavely) laheisyydessa ja metromatka viereiselta asemalta downtowniin kestaa ehka noin 20 minuuttia.

Henkilokunta oli "perusystavallista" ja kaikissa ongelmatilanteissa seka kysymyksissa autettiin iloisesta. Kellarin vapaa-ajan tilat maksullisine netteineen, pelikoneineen ja pool-poytineen olivat oikein riittavat. Kaytavalla sijaitsevia jaettuja vessa-/suihkutiloja oli ehka 5-7 eika jonottaa tarvinnut kertaakaan.

Vietettiin siella siis kaksi yota viime viikonloppuna ja ainakin talloin paikka kuhisi eurooppalaisia 20-30 -vuotiata reissailijoita. Ainakaan ilmaisesta bissesta ei kellarissa ollut puute. Biletysseurasta vahemman kiinnostuneet voivat kuitenkin nukkua rauhassa silla alakerran melua ei huoneisiin kuulu. Ainoa poikkeus suhteellisen hiljaiseen aanimaailmaan on 95th streetin verrattaen hiljainen liikenne seka aika lujaa hurisevat ilmastointilaitteet, jotka kuitenkin voi halutessa sammuttaa.

Jalleen kerran pitaa ihmetella joitain netin kasittamattoman negatiivisia arvosteluja kyseisesta paikasta. "Useita karvoja kylpyammeessa, iik".

(Kirjoittelen parasta aikaa rapakon toiselta puolelta, taten skandit puuttuvat.)
Otsikko: Re: Continental Hostel
Kirjoitti: VanDerLust - 01.07.2007, 21:30:39
Lainaus käyttäjältä: "zapp"
Upper West Sidella (330 West 95th st.) sijaitsevaa Continental Hostel -mestaa voin suositella taysin vilpittomasti. Kahden hengen Twin-huone (kaksi sankya) kahdelta yolta yhteensa 130 dollaria. Varattiin netista etukateen ja halvemalla toki paasee, jos on valmis jakaamaan huoneen useamman reissaajan kanssa. Googlaamalla loytaa.

Vietettiin siella siis kaksi yota viime viikonloppuna ja ainakin talloin paikka kuhisi eurooppalaisia 20-30 -vuotiata reissailijoita. Ainakaan ilmaisesta bissesta ei kellarissa ollut puute. Biletysseurasta vahemman kiinnostuneet voivat kuitenkin nukkua rauhassa silla alakerran melua ei huoneisiin kuulu. Ainoa poikkeus suhteellisen hiljaiseen aanimaailmaan on 95th streetin verrattaen hiljainen liikenne seka aika lujaa hurisevat ilmastointilaitteet, jotka kuitenkin voi halutessa sammuttaa.

Jalleen kerran pitaa ihmetella joitain netin kasittamattoman negatiivisia arvosteluja kyseisesta paikasta. "Useita karvoja kylpyammeessa, iik".

(Kirjoittelen parasta aikaa rapakon toiselta puolelta, taten skandit puuttuvat.)


Olen parhaillaan taalla Continentalissa, ikava kylla kohta lahdossa kentalle... Voin ehdottomasti suositella paikkaa sellaisille, jotka hakevat majoitukseltaan hyvaa sijaintia ja puhtaita lakanoita joissa nukkua. Jos ideana on viettaa aikaa mukavasti uusilla vermeilla kalustetussa hotellihuoneessa seurustellen, kannattaa lyoda enemman taaloja tiskiin ja menna muualle. Taalla on viikon aikana pariinkin otteeseen selvitelty NYPD:n kanssa nettisivun lupausten ja todellisuuden eroja. Ei voi kuin ihmetella mita ihmiset luulevat 17 eurolla per yo Manhattanilta saavansa.

Village on kivaa aluetta yojuoksuun mutta asumista suosittelen jossakin muualla, esimerkiksi taalla upper west sidella. 25 taalalla saa ajella metrolla viikon, ja tasta paasee todella katevasti joka suuntaan.
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: VanDerLust - 01.07.2007, 21:36:31
Lainaus käyttäjältä: "Jalmari Keränen"
Mitenkäs New Yorkissa maksetaan hostellit? Ottavatko vastaan yleensäkäteistä/visa electronin vai vaaditaanko kaikkialla luottokortti?


Ainakin taalla vaaditaan riihikuivaa kateista tai matkashekkeja, kortit eivat kelpaa ollenkaan. Respassa on pankkiautomaatti, kuten jokaisessa kadunkulmassa ja pikkuputiikissakin.
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Ceki - 02.08.2007, 23:40:37
Onko New Yorkista mahdollista/todennäköistä saada hostellia ilman varausta muutamaksi päiväksi heinä-elokuussa?
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: scarlett - 03.08.2007, 04:28:06
Lainaus käyttäjältä: "VanDerLust"
Lainaus käyttäjältä: "Jalmari Keränen"
Mitenkäs New Yorkissa maksetaan hostellit? Ottavatko vastaan yleensäkäteistä/visa electronin vai vaaditaanko kaikkialla luottokortti?


Ainakin taalla vaaditaan riihikuivaa kateista tai matkashekkeja, kortit eivat kelpaa ollenkaan. Respassa on pankkiautomaatti, kuten jokaisessa kadunkulmassa ja pikkuputiikissakin.


Olin Chelsea Star Hotelissa heinakuussa ja maksoin Visa Electronilla, hyvin toimi. Siita en mene takuuseen etta electronilla voisi joka paikassa maksaa mutta ihmettelisin jos ei luottokorttikaan kelpaa. Kateinen kylla kay kaikkialla, paitsi jos netin kautta varaat niin yleensa tarvit siihen luottokortin.
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Elody - 03.08.2007, 07:49:28
Lainaus käyttäjältä: "Ceki"
Onko New Yorkista mahdollista/todennäköistä saada hostellia ilman varausta muutamaksi päiväksi heinä-elokuussa?


Hyvällä tuurilla voi löytyä yksittäisiä paikkoja mutta luulen että kesäaikaan hostellit ovat aika täyteen buukattuja. Saatat joutua kiertelemään useammassa paikassa ennen kuin löydät vapaan paikan, ja voi olla että vapaita paikkoja ei ole kuin hajanaisiksi öiksi eli voit pahimmassa tapauksessa joutua vaihtamaan hostellia kesken kaiken. Eli suosittelen kyllä varaamaan etukäteen. Itse kävin Nykissä syyskuun lopulla ja vielä silloinkin hostellit olivat ihan täynnä.
Otsikko: Ny 2007-2008
Kirjoitti: kittyfer - 03.08.2007, 15:34:44
Heippa hei!

Tarkoituksena on nyt lähteä uudeksi vuodeksi Nykiin. (ja muutenkin kiertelemään "lähipaikkoja")

Halvimmat lennot so far on 480e, joka on aika suolainen hinta.  :shock:  En tiedä pitäisikö odottaa Stockan hulluja päiviä/alempia hintoja, vai ottaa nuo liput. Mitä jos ne kallistuu vaan tuosta?

Mietimme tätä hostellia: http://www.hostelsclub.com/hostel-en-3060.html
Ja haluaisinkin mielelläni kuulla että mitä mieltä olette olleet siitä?

Muutenkin mielellään otan vastaan kertomuksia ja ehdotuksia että mitä tehdä ja minne mennä, ja missä asua.
Alkuplääni on käydä läpi NY, philly, washington ja boston.  :)

Kyseessä on opiskeljoiden budjettiloma, joka tehdään opintolainalla.  :roll:
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: tintin - 03.08.2007, 16:00:11
480 suolainen hinta uuden vuoden lennoista??? Ette ole suinkaan ainoita, jotka saavat päähänsä viettää uutta vuotta Nykissä ja tietenkin lentoyhtiöt sillä rahastavat. Tuskin Finskikään uuden vuoden seutua hullareilla myy, ei ainakaan ollut viime vuonna (hullarikeskusteluista löytyy vanhat tarjoukset, Nyki oli tuolloin muuten lk 420). Suosittelisin ottamaan nuo, ja varaamaan majoituksen hyvissä ajoin...
Otsikko: halpa huone New Yorkista
Kirjoitti: aurora73 - 30.08.2007, 14:32:56
Hei,tätä on varmaan kysytty useasti,mutta nyt vasta löysin näille sivuille,Eli,osaisiko joku neuvoa mahd.halvan (= 20 -30 euroa/hlö/yö)
ho(s)tellin jostain Manhattanilta tai lähistöltä? Mulla on kuitenkin sellainen käsitys että sellaisia on.Meitä on 2 hklöä,ensi visiitille menossa.Kiitos jo etukäteen!
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: bamboozle - 01.09.2007, 20:18:51
Onko kenelläkään kokemuksia Royal Park Hotel & Hostellista? Varattiin sieltä kahden hengen huone lokakuuksi. Ollaan luettu siitä vähän monentyyppisiä arvosteluja, hyviä ja huonompia. Olisi kiva kuulla jonku suomalaisen reissaajan mielipide.

Oletteko yleensä nukkuneet hostellin vuodevaatteilla, vai oletteko nukkuneet omassa makuupussissa tai lakanoissa?
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: kittyfer - 04.09.2007, 15:58:19
No nyt on lennot ostettu ja maksettu, ja nykistä halvin hostelli varattu. Virginia Guesthouse on siellä Harlemin kulmilla. Samapa tuo mimmoinen hostelli on, kunhan vaan nukkumaan pääsee. Maksoi 30e/yö/henk kahden hengen huoneessa.

Nyt suunnittelen kokoajan reissua lisää :)
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Upstate girl - 07.10.2007, 15:43:27
Itse aion yopya siella seuraavalla Nykin reissulla Podissa. Halvimmat huoneet jakavat kylpparin muiden kanssa, mutta oman kylpparin saa maksamalla hieman enemman. Kaiken kukkuraksi Pod on uusi ja hyvalla paikalla.

http://www.thepodhotel.com/
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: tohis - 08.10.2007, 12:36:59
Oisko kellään tietoa Cosmopolitan hotellista tai Sohotellista? Ne kiinnostais, kun joulukuussa ollaan lähdössä...Onko ihan ok paikalla, kun ovat little italyn ja chinatownin vieressä?

Kiitos, jos joku osaa vastata :)
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Bubi W - 08.10.2007, 23:10:34
Tuossa katselin maaliskuulle yhdeksi viikkoa hostellia. Tuonne (http://www.reservations.bookhostels.com/poyhtari.com/hosteldetails.php/HostelNumber.806/PHPSESSID.e9210228cbfa4b0a4320af86fe6bda9b?PHPSESSID=e9210228cbfa4b0a4320af86fe6bda9b) saisi yhden hengen huoneen alle 300€ooh. Taitaa olla varsin kohtuullinen hinta ja joku taisi jopa kehaista kyseistä hostellia?

Varmaan tuollaiset huoneet kannattaa varata hyvissä ajoin? Finnair tarjoaa tuolle ajankohdalle menopaluu 400€ooh, joten nyt olisi sauma tehdä se kauan haaveilemani matka.
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: shoveit - 10.10.2007, 19:44:11
Lainaus käyttäjältä: "bamboozle"
Onko kenelläkään kokemuksia Royal Park Hotel & Hostellista?

Ei vielä ole kokemuksia, mutta 28.11. ollaan siskon kanssa lähössä ja yövytään samaisessa hostellissa. Hyviä arvosteluja oon minäkin lukenut, kerro ihmeessä kun tuut millanen hostelli oli.
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: elirene - 30.12.2007, 22:07:03
Onko kenelläkään kokemusta Hostel & Hotellista nimeltä West Side Inn?
Sijaitsee Upper West Siden kulmilla, aluehan on jo todettu täällä kelvolliseksi.
Kuvat ovat koreita mutta minkälainen kievari lienee niiden takana...hinta henkilöltä vain reilut 20e/yö.

Hyviä tallailuja myös ensi vuonna 2008 :)
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Iiris_Hoo - 02.01.2008, 12:21:43
Lainaus käyttäjältä: "maisu"
Lainaus käyttäjältä: "maisu"
Onko kukaan tullut kokeilleeksi tuollaista kuin Gershwin Hotel,
7 East 27th Street?

Varasin nyt sitten tuon. Siinä on kyllä vieressä vain yksi metrolinja mutta muuten se vaikutti ihan hyvältä. Saapi nähdä.  :D


Kerro, Maisu, kokemuksia! Olen itsekin menossa tuonne. Olitko retkeilymajan puolella vai omassa huoneessa?
Ystäväni ovat tuolla olleet joskus ja olivat tyytyväisiä.
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Reissaaja86 - 05.01.2008, 19:05:41
Osaako joku sanoo et pitääkö hotelli/hostelli olla tiedos enne matkalle lähtöö vai pääseekö maahan ilman, että on todistetta hotellivarauksesta tjs?
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: AnnaManna - 05.01.2008, 22:04:01
Kyllä siellä johonkin paperiin piti mun mielestä laittaa joku osoite, että missä aiot oleskella. (Jos paikkoja oli useampi, niin riitti vaan se paikka, jossa aiot ensimmäiseksi olla.) Tämä oli siis kokemus viime toukokuulta.
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: samalos - 06.01.2008, 05:26:43
Juu, tulin perjantaina NYC:iin, ja tosiaan lappuun piti laittaa osoite jossa meinaa ensimmäisen yön yöpyä.
Koko maahantulo homma meni todella kivuttomasti, immigration sedän kanssa meni ehkä minuutti kun annettin laput ja sormenjäljet + kuva. Customista käveltiin vaan suoraan läpi kun oli ruksannut lappuun joka kohtaan "No" (eli siis hedelmiä jne jne.).
Nyt täällä Chelsea Star hotellissa 30th st:n ja 8th aven kulmassa ja ihan mukavalta vaikuttaa.
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: kissanminttu - 25.02.2008, 12:15:16
Onko kenelläkään kokemusta Carton Arms nimisestä hotellista? Siitä oli jossain juttua ja vaikutti kiinnostavalta, mutta onko se myös ok siisti yöpymiseen? En kaipaa luksusta enkä tv:tä hotellihuoneessa, riittää että hotelli on sellainen, ettei siellä nukkuessa tarvitse pelätä torakoita ja hommat luistaa niin, ettei sivuseikoista tarvitse ottaa lomalla hernettä nenään.
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: letku - 25.02.2008, 13:04:25
yks ihan kateva hostelli upper west sidella on, west end studios hostel, osoite muistaakseni 850westend avenue, ihan siina 101th streetin kohalla, rauhallinen alue ja kivoja rafloila ymparilla, seka keskuspuisto parin korttelin paassa. olin tyytyvainen.
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Juzt - 25.02.2008, 16:54:29
Lainaus käyttäjältä: "Reissaaja86"
Osaako joku sanoo et pitääkö hotelli/hostelli olla tiedos enne matkalle lähtöö vai pääseekö maahan ilman, että on todistetta hotellivarauksesta tjs?

En ole ikinä kuullut että mitään todisteita olisi kyselty. Sen sijaan joku osoite pitää olla heille antaa.
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Upstate girl - 25.02.2008, 17:03:10
Lainaus käyttäjältä: "kissanminttu"
Onko kenelläkään kokemusta Carton Arms nimisestä hotellista? Siitä oli jossain juttua ja vaikutti kiinnostavalta, mutta onko se myös ok siisti yöpymiseen? En kaipaa luksusta enkä tv:tä hotellihuoneessa, riittää että hotelli on sellainen, ettei siellä nukkuessa tarvitse pelätä torakoita ja hommat luistaa niin, ettei sivuseikoista tarvitse ottaa lomalla hernettä nenään.


Ainakin linkin (Carlton Arms) perusteella oikein kiva ja mielenkiintoinen paikka. Yopyisin siella mielellani. Mulla ei ole kokemusta paikasta.
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: tuuma - 25.02.2008, 18:53:45
Mä yövyin Carlton Armsissa keväällä 2006, 5 yötä muistaakseni. Valitsin Carlton Armsin, koska se oli halpa, vaikutti boheemin kiinnostavalta ja sijainti Manhattanilla on aika hyvä. Lisäksi varaus onnistui ilman luottokorttia, jota mulla ei tuolloin ollut.

Huoneet ovat, toden totta, yksilöllisiä, psykedeelisiäkin. Huoneita rempataan vähitellen, jotkut ovat tuliteriä, useimmat nuhjaantuneempia. Tiettyä huonetta ei voi varata etukäteen, saapuessani sain 3 vaihtoehtoa, jotka kipaisin katsomassa ja valitsin huoneen 8 D, koska se oli suurin ja maisemat (3rd Avenuelle?) olivat kohtalaiset. Huone oli ylimmässä kerroksessa, ei hissiä.

Huoneessa oli sänky, pöytä, tuoli, kaappi, kelloradio ja pesuallas. Yhteiset kylppärit ja vessat olivat käytävällä. Muutamissa huoneissa on omat kylppärit.

Huone oli vähän vanhuuttaan rempallaan, mutta siivottu. Torakoita tai kirppuja ei näkynyt tai tuntunut. Käytävän kylppäritkin olivat asiallisen siistejä eikä jonoa ollut koskaan. Huoneiden siivous oli omatoimista, respasta sai halutessaan puhtaita lakanoita ja imuria lainaksi, samoin hiustenkuivaajan. Nyt en muista oliko pyyhkeet talon puolesta, luultavasti ei.

Huoneen heppoisesta lukosta olin vähän huolissani, mutta respasta sain lainaksi järeän munalukon vaatimattomien matkatavaroitteni turvaksi. Äänieristys ei ollut kummoinen. Yhtenä yönä viereisessä huoneessa majaili lauma bilettäviä teinejä, jotka kyllä hiljenivät seinää jyskyttämällä pikkutunneilla.

Henkilökunta (henkilöt ja kissat) oli avuliasta ja ystävällistä. Alakerrassa oli nettihuone, muutamia koneita käytettävissä (muistaakseni pientä maksua vastaan).

Viihdyin, tai siis nukuin, Carlton Armsissa oikein hyvin, mutta olenkin omituisten loukkojen ystävä. :wink:
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: kissanminttu - 25.02.2008, 19:53:04
Kuulostaa hyvältä! Suuret kiitokset asiallisesta kertoilusta, eiköhän tämä omituisten Huvikumpujen ystävä uskalla tuonne hyvin mielin. :)
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: UsvaAuer - 01.03.2008, 17:13:48
Myönnän täydellisen tyhmyyteeni New Yorkin suhteen. Siispä: Onko Brooklyn liian kaukana majapaikkaa miettiessä? Kulkevatko metrot läpi yön? Onko taksilla kulkeminen kallista Manhattanin ja Brooklynin välillä yöaikaan?

Ja onko maalis-, huhtikuussa (pois lukien pääsiäinen) majoitusvarauksen tekeminen välttämätöntä? Ovatko paikan päältä otetut huoneet halvempia kuin varatut?

Tämä menee majoitusaiheen ohi, mutta jos joku vielä osaisi vastata, onko muut lentokentät (paitse JFK) epäkäytännöllisen (kalliin) kaukana?
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: --- - 02.03.2008, 22:15:14
Haha, kyseinen hostelli keskellä Harlemia! Kandeis varoo! :twisted:

No ei sentään. New Yorkia aidoimmillaan. Metrolla pääsee alakaupunkiin pyöreessä vartissa!
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: tintin - 03.03.2008, 17:02:03
UsvaAuer: Jos haluat pyöriä Manhattanilla, niin kyllä Brooklyn vähän kaukana on mielestäni.  Kaikkihan on tietysti suhteellista ja riippuu siitä, onko sinulla paljon vai vähän aikaa... Ainakin osa metroista kulkee läpi yön, mutta en ole puolenyön jälkeen niitä käyttänyt, olen kyllä ehkä hiukan luuseri. www.mta.info löytyy aikataulut ja reitit. JFK:ltä pääsee Midtowniin kätevästi Long Island Rail Roadilla, downtowniin kannattaa mennä metrolla . Muut kentät on itse asiassa lähempänä  ja vähemmän kaoottisia kuin JFK. Metrolla ei tietääkseni Newarkiin pääse, mutta junalla kyllä ja bussilla. La guardiaan pääse luullakseni vain bussilla.
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: UsvaAuer - 05.03.2008, 23:18:28
Olen edelleen hieman eksyksissa hostellien kanssa. Kauheita laavia tuntuu Nyki olevan taynna! Begbugs, korisevat vesiputket, ulvovat lammittimet, rikkinaiset ikkunat.

Mita hostelworldia olen nyt selannut, nayttaa silta etta maaliskuussa saisi jôpa yksityishuoneenkin paikan paalta ilman varausta. Mietinkin nyt jos varaisin huoneen vain ensimmaiseksi yoksi ja sitten katselisi paikan paalla. Mutta ovatko hostellit sikin sokin pitkin laajaa aluetta, vai onko Manhattanilla jotain tiettyja alueita, missa on hostelleja vieri vieressa?
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: tojoe - 06.03.2008, 12:44:52
Itelläni tulevalla Nykin matkalla Manhattan Inn(1 yö) ja Big Apple Hostel(4 yötä). Kalleimpia tuntuvat olevan, mutta sijannit erinomaisia.

Tripadvisorissa Big Apple Hostel kehuttu taivaisiin, Manhattan Inn:kin kehuttu ihan hyväksi(se otettiin lähinnä sijainnin takia, ihan Penn Stationin vieressä, josta juna lähtee aamulla 7:15)
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: tintin - 06.03.2008, 12:57:00
Riippuu taas siitä, kuinka paljon aikaa sinulla on käytettäväksi majoituksen hakemiseen. En ainakaan tiedä mitään "hostelaluetta" vaan taitavat olla pitkin Manhattania. Kyllä varmasi löytyy majoitusta maaliskuussa ihan paikan päältäkin, ja Nykin-majoituksethan ovat tunnetusti ylihinnoiteltuja ja alilaatuisia ihan järestään (vai onko joku muka löytänyt ihan oikeasti "tosi hyvän mutta halvan"), joten siinä mielessä vertailu saattaa kannattaakin. Olen ollut Carterissa luultavasti hotellin ainoassa siistissä huoneesa, mutta kaverit sai siellä kroppansa täyteen luteenpuremia. Tuuristakin siis kiinni...
Otsikko: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Sanguine - 06.03.2008, 13:03:11
Lainaus käyttäjältä: "tojoe"
Itelläni tulevalla Nykin matkalla Manhattan Inn(1 yö) ja Big Apple Hostel(4 yötä). Kalleimpia tuntuvat olevan, mutta sijannit erinomaisia.

Tripadvisorissa Big Apple Hostel kehuttu taivaisiin, Manhattan Inn:kin kehuttu ihan hyväksi(se otettiin lähinnä sijainnin takia, ihan Penn Stationin vieressä, josta juna lähtee aamulla 7:15)


Manhattan Inn ainakin koettiin itse erinomaiseksi, tosin meitä oli neljä neljän hengen dormissa, eikä jouduttu jakamaan kenenkään kanssa. Pienihän ja ahdashan se huone oli, mutta tuttujen kanssa ei ainakaan haitannut. Oma suihku + telkkari oli sellasta luksusta, mitä allekirjoittaneella ei kyllä yleensä ulkomailla yöpyessä ole ollut. Jenkkiläiseen tyyliin aamupalalla oli mm. suklaatäytteisiä suklaamuffinsseja...  :roll: Siistiä oli, ja sijainti olisi antanut anteeksi paljon enemmänkin.
Otsikko: Re: Hostellit N.Y
Kirjoitti: usa08 - 06.03.2008, 18:53:03
Kuinka aikaisin huonetta kannattaa varata? 6 kk, 4 kk, 2kk, 1kk, 2 vko? Tms?

Onko mitään järkeä varata todella aikaisin? Sitten on luottotappio-riski jos hotellille tapahtuu jotain tms.

Näkemyksiä?

Ainakin nyt näyttää siltä, että osa pakoista on jo täynnä. Samoin autojen ja lentojen hinnat nousee jatkuvasti. Eli kyllä porukka on ihan hyvissä ajoin noita näköjään varaamassa.
Otsikko: Hotel Azure
Kirjoitti: usa08 - 07.03.2008, 18:53:57
Pitkän kyyläilyn jälkeen päädyttiin tällaiseen.

http://www.hotelazure.com/
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Salli - 11.03.2008, 23:51:33
Mulla on varattuna Candy Hostel neljäksi yöksi toukokuussa. Tripadvisorissa oli monenlaisia arvosteluita, mutta meidät vakuutti se, että melkein kaikkiin oli tullut vastaus hostellin henkilökunnalta. Saas nähdä, täytyy laittaa sitten kommenttia majoitustietokantaan kesän korvalla.
Otsikko: Vs: Continental Hostel
Kirjoitti: UsvaAuer - 13.03.2008, 00:29:14
Upper West Sidella (330 West 95th st.) sijaitsevaa Continental Hostel -mestaa voin suositella taysin vilpittomasti. .

Taytyypa paivittaa tata kommenttia. Olen nyt ehtinyt kokea kaksi erilaista yksityishuonetta Continentalissa ja voin kerto, etta taso vaihtelee paljonkin. Jos varaa twin-huoneen, todennakoisesti paatyy Continentalin paarappuun. Nama huoneet ovat aika karuja, mutta silti menettelevat. Lammitysta ei juurikaan tominut, mutta varsinaisesti kylmaa huoneessa ei ollut; itse asiassa sopiva lampotila nukkumiseen.

Toinen huoneeni oli single, mutta toimii ilmeisesti myos doublena. Tama sijaitsi Candy Hostelin rapussa ja oli kaikin puolin parempi: melkeinpa natti huone, jossa oli myos tv. Lammitys toimi tassa rapussa - jopa melkein liikaa. Tama rappu oli myos rauhallisempi.

Tieda sitten voiko naista eroista vetaa sen johtopaatoksen, etta Candy Hostel olisi niin ikaan parempi kuin Continental?

Kaikkinensa kelpo hostelli - etenkin jos majoittuu muissa kuin dormeissa tai twinissa. Yksi kiukkuinen akka vastaanotosta tosin loytyy.

 
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: mtk - 27.03.2008, 13:56:41
Palasin viikko sitten NY:sta kahden viikon reissulta. Asuin kahdessa hostellissa Upper West Sidessa, ensi Broadway Hotel n Hostelissa ja sitten Jazz on the Cityssä. Molemmat olivat ihan hyviä peruspaikkoja, kummatkin suht hiljattain avattu. Kummatkin ovat kohtalaisen siistejä ja sijaitsevat lähellä metroasemaa. Kummassakaan ei ole keittiötä, Broadway- hostelissa ei ole minkäänlaisia yhteistiloja. Jazz on the cityssä on yläkerrassa yhteishuone ja kattoterassi, tosin vielä minun käyntini aikaan siellä ei juuri ollut paljon huonekaluja eikä edes tv:tä, joten siellä ei tullut paljon hengailtua. Voin suositella molempia paikkoja jos tarkoituksena on vain yöpyä jossain, kummassakaan hostellissa ei juuri kannata muuten aikaansa "tuhlata". Kokemukseni perusteella valitsisin ehkä Broadway Hostelin uudelleen edullisemman hintansa puolesta.

Voin suositella Jazz on the cityä! Olin siellä juuri viisi yötä ja hinta-laatusuhde on kohdillaan. Hieman kiikkerät punkat ja snadisti voi tulla meteliä kaduilta tai muilta asukeilta, mutta hey it's NYC. Yläkerran hengailuhuoneessa oli nyt kolme tietokonetta, joilla pystyi surffaamaan 1dollari/10min (muistaakseni) ja taulutelkkaria sekä sohvaa.. hintaa taisi tulla kuuden hengen huoneessa parinkymmenen euron luokkaa yöltä.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: BooRadley - 30.03.2008, 21:09:31
Itse suosittelen lämpimästi kaikille NYC:iin matkaaville Marrakech Hotel & Hostellia Upper West Sidella osoitteessa 2688 Broadway. Todella siisti paikka, erittäin ystävällinen henkilökunta ja loistava sijainti. Ovelta matkaa metropysäkille n. 50m ja metrolla esim. Times Squarelle kestää noin 7min. Lisäksi hostellin ympärillä lukuisia ravintoloita, juottoloita, ruokapaikkoja ja ruokakauppa. Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä paikka. Tosin kun kaverini kanssa siellä toukokuussa olimme, kuulimme puhetta että paikka muutettaisiin kokonaan hotelliksi. Siis silloinkin Marrakechissa oli hotellihuoneita mutta myös dormeja löytyi varsin edulliseen (NYC edulliseen) hintaan, muistaakseni jotain 25 dollaria yö. Ja kuten sanottu, henkilökunta erittäin ystävällistä ja avuliasta. Meillekin säätivät kyydin aamuksi lentokentälle keskellä yötä. Kyyti olikin sitten vielä pikkubussi jossa olimme ainoat matkalaiset ja sekin oli halvempi kuin taksi.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: CityTraveller - 06.05.2008, 19:18:14
Kyselisin American dream -nimisestä hostellista. Olen lukenut netissä arvioita kyseisestä paikasta ja esimerkiksi yleisten vessojen ja suihkujen puhtautta on parjattu.
Onko joku paikan päällä käynyt samaa mieltä siitä, että hostellia kannattaa vältellä. Vai voinko hyvin mielin varata yöt ko. paikasta?

Elokuussa olemme siis menossa kaverin kanssa yhdeksäksi yöksi.
Ottaisimme mielellämme vastaan vinkkejä hyvän hintalaatu-suhteen hostelleista. Olemme koittaneet löytää edullista kahden hengen huonetta (2 erillistä sänkyä), jossa olisi oma WC/suihku, Central parkin eteläpuolelta. Kovin koviksi näyttävät vaan hinnat nousevan.

Kiitoksia jo etukäteen vinkeistä...
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Fosse - 06.05.2008, 23:05:48
Olin tammikuussa viimeksi American Dreamissa ja ainakin meidän kerroksen vessa näytti siltä kuin se olisi juuri remontoitu. Eli kiilsi oikein silmissä, joten varaukseen vaan. Voin suositella sitä kyllä ja olen siellä yöpynyt useammallakin USA:n reissulla eikä ole koskaan tarvinnut pettyä.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: CityTraveller - 08.05.2008, 15:43:09
Tattista, Fosse!

Lennot ja tuo American dream hostel menivät eilen varaukseen. Nyt vaan pitää enää odottaa muutama kuukausi :)...
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: matkallaaina - 09.05.2008, 16:12:38
Gershwin hotellista mulla huone varattuna. Onko lähiaikoina ilmaantunut joku jolla lähempää tuttavuutta?
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Iiris_Hoo - 12.05.2008, 14:12:24
^Vasta parin kuukauden päästä mulla on. ;)
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: matkallaaina - 12.05.2008, 16:08:53
^ elokuun lopussa mulla huone.. Jos kerkeet ennen ja on kauhee ni laita infoa ni kerkeen viel vaihtaa varausta ;)
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Iiris_Hoo - 12.05.2008, 23:31:08
Sovittu! :D Mutta ystäväni ovat siis olleet tuolla ja sen perusteella uskaltauduin varaamaan. Kerron tarkemmin paikasta heinäkuussa.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: oblique - 13.05.2008, 06:29:52
Kyselisin American dream -nimisestä hostellista. Olen lukenut netissä arvioita kyseisestä paikasta ja esimerkiksi yleisten vessojen ja suihkujen puhtautta on parjattu.
Onko joku paikan päällä käynyt samaa mieltä siitä, että hostellia kannattaa vältellä. Vai voinko hyvin mielin varata yöt ko. paikasta? 

Olin viime kuussa neljä yötä. Vessasta oli aina vessapaperi loppu, joten piti ravata eri kerrokseen tai sitten käyttää jotain omaa paperia. Kyrsi vähän yöllä, kun sinne piti raahautua eikä ollutkaan sitten paprua. Ei siellä vessoissa kovin kauaa viihtynyt muutenkaan, virtsalle haisi (roskikset täynnä papereita, joita ei saanut heittää vessanpönttöön) ja ainakin kakkoskerroksen vessassa ei pystynyt edes kääntymään, niin pieni se oli. Suihkutila oli tosi jees ainakin meidän kerroksessa, olin positiivisesti yllättynyt.

Torakoita oli mm. huoneessamme ja huoneen ulkopuolella käytävässä, ne sai kyllä tapettua kätevästi huoneessa olleella puhelinluettelolla.

Aamiainen oli ihan jees, kun paikan omistaja oli paikalla. Muuten kaikki oli loppu. Hyvänä aamuna oli siis mm. kahvia, teetä, paahtoleipää, bageleita, tuorejuustoa, hedelmiä, monenlaisia muroja ja donitseja. Huonona aamuna sitten ei.

Paikan pomo oli aivan loistava. Sen avuliaampaa heppua saa etsiä. Ihan loistotyyppi muutenkin. Asiat toimi ja paikat oli tosiaan tip top silloin kun omistaja oli paikalla.

Huone oli ihan jees, tosin kolmen hengen huone olikin kahden sängyn huone, missä oli myös vain kahdelle petivaatteet. Omistaja heti pyydettäessä toki haki lisää ja pyyteli kamalasti anteeksi.

Mutta hostellin sijainti, se oli niin loistava kuin olla voi. Sen takia voi tinkiäkin vaikka mistä. Sillä hinnalla keskellä Manhattania ihan plus plus. Omistaja kertoi, että olisi avaamassa uutta isoa hostellia lähikulmille (samaan taloonkin?) lähiaikoina.. Saa nähdä.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Gleb - 20.05.2008, 04:37:54
Candy hostellissa tällä hetkellä ollaan, yksi yö takana ja kuusi vielä edessä. Sijainta on ihan hyvä tässä Central Parkin länsipuolella, metropysäkki parin korttelin päässä ja alue rauhallinen, ei tässä lähistöllä tunnu edes mitään baareja olevan, paremman väen taloja vaan jalkakäytävän ylittiväni markiiseineen ja eteisvahtimestareineen.  Minulla on yhden hengen huone ilman mukavuuksia, koko on luokkaa vaatekomero, juuri mahtuu sängyn vieressä kävelemään. Vähän tälläinen nuhruinen ja viimeistelemätön huone. Yhteinen kylppäri on hyvässä kunnossa ja ainakin toistaiseksi ollut myös siisti. Äänieritys on aika onneton, viime yönä nukuin muutenkin vähän heikosti mutta asiaa ei auttanut kun yhdessä vaiheessa joku naishenkilö nautti olostaan oikein kovasti ja kuuluvasti eikä valitettavasti ollut minun huoneessa  ;D . WLAN toimii hyvin myös täällä huoneessa. Kokonaisuutena kyllä ehdottomasti hintansa arvoinen, tälle minun vaatekomerolle tulee hintaa aika tarkalleen 50€ yö. Jotain muitakin suomalaisia tuntui puheen perusteella paikalla olevan.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Juzt - 20.05.2008, 12:04:52
Ilmeisesti en ole tätä vielä tänne kirjoittanut, tai sitten ei vain ole osunut silmään.

Anyway, jos etsii halpaa, siistiä ja rauhallista yösijaa keskeiseltä paikalta Manhattanilta niin Times Square Bedsiä voin suositella. Ylivoimaisesti siistein hostelli mitä New Yorkissa olen nähnyt (tosin nähnyt tämän lisäksi vain Big Apple Hostelin ja Manhattaan Inn:in tämän lisäksi) Pieni paikka, yksi neljän ja yksi kahdeksan hengen dormi, mutta siisti, mukavat sängyt ja rauhallinen.

Miinuksena vain yksi vessa/suihku, joten pienestä koosta huolimatta saa aamulla jonottaa. Ja toki pieni koko kostautuu hieman myös sosiaalisessa puolessa, mikään bilehostelli kyseessä ei ole, mutta toki sielläkin ihmiä tapaa. Ja pieni oleskelualue löytyy.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Lake - 31.05.2008, 11:19:01
Me myös yövyimme Candy Hostellissa toukokuun alussa muutaman yön. Perushostelli eli ei turhia mukavuuksia, mutta avattu vasta 2007, joten kaikki pintaremontti oli kuitenkin uutta. Sängyt hieman natisi ja patja oli suht kulunut, mutta muuta valittamista ei juuri ollut. Yö maksoi meiltä neljältä neljän hlön huoneessa alle 20e/per nuppi, joten todellakin hintansa väärti ja sijainti oli ihan loistava. Kolme nettipäätettä löytyi myös alakerrasta pientä maksua vastaan, metro oli todella lähellä ja henkilökunta avuliasta.

Sellainen vinkki tosin suurkaupungin hostelleissa vieraileville ja miksei hotelleissakin, että ruokia ei kannata huoneessa säilyttää! Ei nimittäin ole kivaa herätä yöllä ja todeta hiiren tonkivan syömättä jäänyttä sipsipussia roskiksessa. Aamulla kun herättiin niin oli muutama muukin samalta käytävältä nostanut roska-astian käytävälle. :) Ei kuitenkaan edes valitettu aiheesta, sillä hiiriongelma lienee ikuinen kysymysmerkki kaikissa suurkaupungeissa.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Iiris_Hoo - 04.07.2008, 15:04:49
^ elokuun lopussa mulla huone.. Jos kerkeet ennen ja on kauhee ni laita infoa ni kerkeen viel vaihtaa varausta ;)

Gershwin Hotel ei ole ollenkaan kamala. :) Hotelli itsessään tosi pop, käytävien seinät täynnä valokuvia Studio 54 -ajoilta, Andy Warholia, jne. Ylimmässä kerroksessa on taiteilijaresidenssi, mikä vaikuttanee artistimaiseen tunnelmaan. 8)

Meidän huone oli tosi pieni ja nuhjuinen, mutta kuitenkin siisti. Ilmastointi toimi ja oli oma kylppäri + vessa, joka sekin tosi siisti. Tästä lystistä (ja loistavasta sijainnista 5th Avenuen tuntumassa 27. kadulla) maksoimme 12 yöltä n. 550 euroa per henki, mikä oli mielestäni enemmän kuin kohtuullista!

Henkilökunta ei kovinkaan ystävällistä. :-\ Lähtiessä jäi mieleen, kun yritimme päästä kapsäkkeinemme ovista, joihin jumituimme, niin viisi henkilökunnan edustajaa tyytyy katselemaan touhua - ei puhettakaan, että joku voisi tulla pitämään ovea auki. ::)

Olimme myös tilanneet (ja maksaneet) hotellin kautta kuljetuksen lentokentälle. 20 min ilmoitetun lähtöajan jälkeen kävimme kysymässä, missä mahtaa viipyä, jolloin concierge kertoi, ettei kuljetusta tulekaan sekaannuksen vuoksi, mutta oli tilannut meille uuden kuljetuksen, jonka pitäisi tulla 10 minuutin päästä. Ei viitsinyt tästä meille kertoa. ::) 20 minuuttia myöhemmin uusi kuljetus sitten tuli. Onneksi olimme varanneet rutkasti aikaa kentälle siirtymiseen. Mutta silti vähän ärsytti.  >:(
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Meetloaf - 22.07.2008, 09:04:24
Iiris_Hoo: Oliko teillä tuolla Gershwin-hotlassa sellainen kerrossänkyinen huone? Aattelin kun noita hintoja tuolla hotellin omilla sivuilla katsoin niin näin ymmärsin. Olis pienet suunnitelmat joulukuussa mennä käymään ja sopivaa cockroach-free -majoitusta katsastelen  ;D. Oliko tämä sellainen? Ja oli siis kävelymatkan päässä kaikista perinteisistä nähtävyyksistä?
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Iiris_Hoo - 23.07.2008, 14:24:54
No siis Empire State Building ja Flatiron ovat ihan kävelymatkan päässä, samoin Madison Square Park. Mutta muuten "perinteiset nähtävyydet" (en ole varma, mitä niihin lasketaan :-\) ovat kyllä metro-/bussimatkan päässä, Manhattan on kuitenkin aika iso! Mutta Gershwinin etu on siinä, että on niin keskellä saarta - siitä on hyvä suunnata sekä eteläkärkeen että Keskuspuistoa kohti. Ja 5th Avenue alkaa kulmalta, sitä on kiva talsia. 8)

Meillä oli kahden hengen huone, jossa oli ihan normaali parisänky ja oma kylppäri. Kerrossängylliset huoneet taitavat olla sitä hostellin puolta ja niissä käsittääkseni jaetaan kylppäri ja vessa. Ja näin ollen ovat siis myöskin halvempia kuin tuo meidän majamme. Ehkä jos olisi maksanut hieman lisää, olisi saanut ikkunanäkymänkin... Mutta eipä me sinne menty ikkunasta kahtelemaan. ::)

Jaa että cockroach-free... Varmasti suurimmaksi osaksi. Kahden viikon aikana näin (ja hankkiuduin eroon) yhden. Sekin kitui henkitoreissaan lattiallamme, joten ounastelin, että jonkinlaista myrkytystä siellä on suoritettu. Mutta kokemukseni mukaan torakoihin törmää hienommissakin paikoissa, joten en pahemmin hätkähtänyt.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Neiti Q - 23.07.2008, 15:36:38
Carlton armsissa kahden hengen huone maksaa 110 taalaa (about 70 euroa) yö, kun vessa ja suihku yhteiskäytössä. Ilmeisesti hotellilla on melko vähän huoneita, joissa on omat fasiliteetit, sillä hartaista toiveistamme huolimatta emme onnistuneet saamaan sellaista. Hinta olisi ollut jonkun kympin korkeampi.

Carlton arms sijaitsee melko lailla yhtä ihanteellisesti kuin em. Gershwin, kadun 25 itäisellä osuudella. Huoneet ovat mielenkiintoisia - taiteilijoiden vapaasti koristelemia, tosin tasoa en lähtisi kovin hehkuttamaan. Ilmastointihäkkyrät pelasivat, mutta hieman kosteaa ja ei-niin-viihtyisää hotellissa kuitenkin oli. Pärjäsimme silti, hienohelmatkin, siellä.
 
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Elody - 24.07.2008, 12:07:44
Viiden viikon päästä lähtö Nykiin, varasin Wolcott Hotelista kahden hengen huoneen. Tämänhetkisellä kurssilla hinta per hlö veroineen on noin 61 €/yö. Tripadvisorissa oli suht hyvät arvostelut, mutta kirjoittelen tänne omakohtaiset kokemukset reissun jälkeen. Varasin hotellin hostelworld.comin kautta, näkyi tulevan halvemmaksi kuin muiden sivustojen kautta. Hotelli on aika hyvällä paikalla, Empire State Buildingista kaksi korttelia alas. Minusta aika kohtuullinen hinta sijaintiin nähden.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: kissanminttu - 24.07.2008, 13:28:33
Mä yövyin Carlton Armsissa keväällä 2006, 5 yötä muistaakseni.

Huoneet ovat, toden totta, yksilöllisiä, psykedeelisiäkin. Huoneita rempataan vähitellen, jotkut ovat tuliteriä, useimmat nuhjaantuneempia. Tiettyä huonetta ei voi varata etukäteen, saapuessani sain 3 vaihtoehtoa, jotka kipaisin katsomassa ja valitsin huoneen 8 D, koska se oli suurin ja maisemat (3rd Avenuelle?) olivat kohtalaiset. Huone oli ylimmässä kerroksessa, ei hissiä.


Itse olin paikassa 10 yötä kesäkuussa ja yhteensä kolmessa eri huoneessa. Saimme valita ensimmäisenä kahdesta, mutta pienen epäselvyyden takia emme saaneet huonetta kahdella sängyllä vaan tuplasängyllä. Vaidoimme yhden yön jälkeen toiseen huoneeseen, joka oli ekassa kerroksessa, ikkunat kulmassa ja koimme sen vähän turhan meluisaksi. Kolmas huone oli se, jonka kelpuutimme loppuajaksi. Vaihtelu oli kuitenkin ok ja muutkin tuntuivat sitä harrastavan, sillä respassa oli muutamana aamuna ihmisiä samalla asialla. Huoneiden kunto oli vaihtelevaa, samoin ilmastointien toiminta jne. (kaikissa kuitenkin toimi)

Nyt en muista oliko pyyhkeet talon puolesta, luultavasti ei.
Olivat talon puolesta.

Huoneen heppoisesta lukosta olin vähän huolissani, mutta respasta sain lainaksi järeän munalukon vaatimattomien matkatavaroitteni turvaksi. Äänieristys ei ollut kummoinen. Yhtenä yönä viereisessä huoneessa majaili lauma bilettäviä teinejä, jotka kyllä hiljenivät seinää jyskyttämällä pikkutunneilla.
Me saimme olla aivan rauhassa ja samaan aikaan hotellissa majaili vain pariskuntia. Siellä oli jopa hämmentävän rauhallista, mutta tämä varmasti riippuu vain tuurista.

Henkilökunta (henkilöt ja kissat) oli avuliasta ja ystävällistä. Alakerrassa oli nettihuone, muutamia koneita käytettävissä (muistaakseni pientä maksua vastaan).
Nettihuonetta ei enää ollut, eikä hotellissa periaatteessa ollut tietokonetta asiakkaiden käytössä. Respan mukava poju tosin antoi käydä tsekkaamassa yhden jutun, kun nätisti pyysin, mutta se ei kai oikeasti ollut luvallista.

Viihdyin, tai siis nukuin, Carlton Armsissa oikein hyvin, mutta olenkin omituisten loukkojen ystävä. :wink:
Samoin. Suosittelen, jos tykkää boheemista meiningistä eikä pelästy pientä nuhjuisuutta.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: isokeksi - 24.07.2008, 15:02:17
Itelläni on tiedossa viikonloppu nykissä ja tällaisesta mestasta on varaus kahdelle: http://www.hostels.com/en/availability.php/HostelNumber.831

Ei hirmu kalliskaan ollut, ainakin mitä muihin hostelleihin vertailin, joista täällä mainittiin. Noin 30e yö
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: wings - 09.09.2008, 17:39:05
menossa 11-14.9 päivä new yorkkiin ja tarvis saada hostelli jostain alle 100 dollaria yö, suosituksia?
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: disko - 09.09.2008, 17:59:03
Ootko sattumoisin tulossa tuolla US Airwaysin "tarjouslennolla" Stokiksesta? No, eniveis, nyt voi olla aika täyttä mutta mitä pohjosemmaksi Manhattania mennään niin sitä halvempaa. Mä oon buukannut 103th streetiltä hintaan 25 e/yö/hlö (ja varmaan verot ym päälle). Time Squarella maksoi vielä pari viikkoa sitten jotain 60 e/yö. Suosittelen hostelworld.com:ia.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: wings - 09.09.2008, 20:51:25
jep, sillä oon tulossa. jäi vähän viimetinkaan tää majoitukset ettiminen, muualle oon jo varannut ajoissa.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: disko - 09.09.2008, 21:28:41
Ok! Miten matkustat Arlandalle? Majoituksesta vielä, meillä on esim. Jazz on the City -hostellista 12 hlö dormista USD33/yö. Joku Time Square Beds oli tuplat joten kyllä mä ainakin yhden Central Parkin mitan matkustan Subwaylla jos säästöä tulee yli 20 e/vrk.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: wings - 09.09.2008, 22:16:44
laivalla turusta yli. pistin sulle yv:n.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Urho_Kekkonen - 15.09.2008, 11:41:19
Joo,
eli onko topicin idea ihan järjetön, vai voiko moinen viritelmä olla mielekäs?
Ei nimittäin nappaisi maksaa 100€/yö minimalistisesta ja tasoltaan potentiaalisesti
kyseenalaisesta hotellihuoneesta, ku 30km päässä pääsis Hilton-hotelliin samalla
rahalla. Ilmeisesti junilla pääsis Newarkin lentokentältä Penn Stationille ja takasin
16 eurolla. Toisaalt oon siel viikon, et siin voi rupee hajoomaan naama ku istuu
yht. +10h junassa, vai?
Idea voi olla ihan mielekäskin, jos sopiva majoitus New Jerseyn puolelta löytyy. Jos olet viikon New Yorkissa, saat majapaikan sijainnista riippumatta joka tapauksessa istuskella tuntikausia junissa - huom. saat, ihmisten katselu (ei kuitenkaan tuijotus) NYC:n lähiliikenteessä on mitä mielenkiintoisinta ajanvietettä.

Kannattaa katsastaa myös Brooklynin, Queensin ja Bronxin majoitustarjonta. Sielläkin on paljon halvempaa kuin Manhattanilla, ja esim. suuresta osasta Brooklynia pääsee metrojunalla Manhattanin eteläosiin jopa nopeammin kuin vaikkapa Central Parkista. Viikon metrokortti, muistaakseni 25$, on joka tapauksessa välttämätön hankinta New Yorkissa. Sillä voi matkustaa niin paljon kuin jaksaa New Yorkin joukkoliikennejärjestelmässä, mutta käsittääkseni ei New Jerseyn puolelta, mikä kannattaa ottaa kustannuslaskelmissa huomioon.
Lisätietoja www.mta.info
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Elody - 16.09.2008, 16:05:23
Viiden viikon päästä lähtö Nykiin, varasin Wolcott Hotelista kahden hengen huoneen. Tripadvisorissa oli suht hyvät arvostelut, mutta kirjoittelen tänne omakohtaiset kokemukset reissun jälkeen. Varasin hotellin hostelworld.comin kautta, näkyi tulevan halvemmaksi kuin muiden sivustojen kautta. Hotelli on aika hyvällä paikalla, Empire State Buildingista kaksi korttelia alas. Minusta aika kohtuullinen hinta sijaintiin nähden.

Reissu tuli siis heitettyä ja voin oikein lämpimästi suositella Wolcott -hotellia. Sijainti on tosiaan erinomainen, vaikkakin liikenteen melua kantautuu hieman yölläkin hotelliin. Huone oli oikein siisti ja siellä oli oma kylpyhuone, tv sekä ilmastointi. Ei näkynyt torakoita, luteita eikä rottia.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Juzt - 03.10.2008, 00:13:40
Onko kenelläkään L Hostellista kokemuksia NYCissä?

Vaikuttaa arvostelujen ja kuvien perusteella ihan ok paikalta.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: travelmaster - 19.10.2008, 18:45:02
Itse aion yopya siella seuraavalla Nykin reissulla Podissa. Halvimmat huoneet jakavat kylpparin muiden kanssa, mutta oman kylpparin saa maksamalla hieman enemman. Kaiken kukkuraksi Pod on uusi ja hyvalla paikalla.

http://www.thepodhotel.com/

Onkos kenelläkään kokemuksia tästä The Pod Hotellista ?
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: tommii - 19.10.2008, 21:31:24
Itse aion yopya siella seuraavalla Nykin reissulla Podissa. Halvimmat huoneet jakavat kylpparin muiden kanssa, mutta oman kylpparin saa maksamalla hieman enemman. Kaiken kukkuraksi Pod on uusi ja hyvalla paikalla.

http://www.thepodhotel.com/

Onkos kenelläkään kokemuksia tästä The Pod Hotellista ?


On kokemusta. Hyvä mesta oli. Pienet, mutta modernit ja käytännölliset huoneet. Oon testannu single bed ja queen bed roomit. Kummatkin toimi ja jälkimmäisessä oli myös oma vessa. Sijainti on hyvä ja metrolla pääsee kaikkialle. Ruokakauppa ihan kulman takana ja hyviä nopeita safkamestoja ympärillä. Esim Go Sushi!, josta saa sushin ystävä halvalla raakaakalaa. Kesäsin myös kattoterassi auki, josta upeet maisemat ja iltafiilistelyt voi hakea. Itsellä ei tule negatiivista mieleen. Mitä nyt yhteiset vessat voi joskus aiheuttaa. Parina kertana löyty aamulla laatat lavuaarista, mutta suurimmassa osassa kerroksia oli useita yhteisiä vessoja. Ilmaset wlan-yhteydet huoneissa, iPod-soittimet huoneissa ja töllöt. Minibaarikaappi puuttu, joten safkoille ei jääkaappia saa.

Seuraavan kerran menossa uudeksi vuodeksi kyseiseen hotelliin isommalla porukalla. Edellisestä kerrasta voi lukasta vähän täältä jos kiinnostaa http://tommik.wordpress.com/2008/06/26/new-york-new-york-kaupunki-joka-ei-nuku-koskaan-ja-tarjoaa-kaikkea/ (http://tommik.wordpress.com/2008/06/26/new-york-new-york-kaupunki-joka-ei-nuku-koskaan-ja-tarjoaa-kaikkea/).
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: RookieTraveller - 08.11.2008, 22:18:36
Tuttu oli yöpynyt Jazz on the Villa Hostel 12 West 129th Street, New York City, new york, 212, USA  ja oli pitänyt paljon. Hintakin dormissa vain 8e/vrk eli nykin majoitushinnaksi hyvä.

Tästä voi varauksen tehdä.
http://www.reservations.bookhostels.com/jazzhostel.com/hosteldetails.php/HostelNumber.16533/PHPSESSID.9123598f056de1716f298062fdbe63a6?PHPSESSID=9123598f056de1716f298062fdbe63a6
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: san-nii - 09.11.2008, 20:35:46
Suosittelen lämpimästä East Village Bed&Coffee -hostellia/majataloa.. East Villagessa Avenue C:llä blockin päässä Tompkins Square Parkista. Kohtuuhintainen ja erittäin kodikas/rauhallinen mesta ja todella persoonallinen tila tolppien varassa seisovine huoneineen..Ilmainen netti, polkupyörien lainaus yms..Seuraavalla Nykin reissulla palaan ehdottomasti tähän paikkaan. Enemmänkin tuntuu kuin majailisi New Yorkiläisen kotona kuin hostelissa (mikä itse asiassa on totta).

Varattiin majoitus tuosta Bugsyn suosittelemasta paikasta. Matka on vasta kesäkuussa, mutta kesäkuun alussa ei ollut enää montaa huonetta vapaana. Vaikuttaa kivalta ja persoonalliselta paikalta. Sijoittunut Tripadvisorin vertailussa sijalle 1 / 45 http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g60763-d122017-Reviews-East_Village_Bed_and_Coffee-New_York_City_New_York.html
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: MinnieM - 19.01.2009, 03:26:14
Onko mainitsemissanne hostelleissa ollut dormimajoituksen lisäksi vaihtoehtoa valita yksityinen huone omalla pesuhuoneella? Hotelliketjussa suurin osa ehdotetuista hotelleista menee liian kalliiksi ja tasokin on ehkä enemmän kuin mitä tarvitsee. Etsinnässä olisi siis joku yösija pariskunnalle hintaluokaltaan max. 70 dollaria/yö/hlö ja toiveena olisi lähinnä puhtaat ja elukattomat lakanat ja hyvä sijainti. Hotellivaraussivustoja selatessa tulee hulluksi, kun jokainen yhtään sopivanpuoleinen on haukuttu "hirvittäväksi lääväksi" ja "painajaiseksi". Toivottavasti osa noista tripadvisorin jenkki-arvostelijoista taitaa käyttää vaan tavallista värikkäämpää kieltä. Olisi silti hyvä kuulla noiden ihan halvimpien ja perushotellien väliin hinnaltaan sijoittuvista mestoista!
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Juzt - 19.01.2009, 12:36:07
Onko mainitsemissanne hostelleissa ollut dormimajoituksen lisäksi vaihtoehtoa valita yksityinen huone omalla pesuhuoneella? Hotelliketjussa suurin osa ehdotetuista hotelleista menee liian kalliiksi ja tasokin on ehkä enemmän kuin mitä tarvitsee. Etsinnässä olisi siis joku yösija pariskunnalle hintaluokaltaan max. 70 dollaria/yö/hlö ja toiveena olisi lähinnä puhtaat ja elukattomat lakanat ja hyvä sijainti. Hotellivaraussivustoja selatessa tulee hulluksi, kun jokainen yhtään sopivanpuoleinen on haukuttu "hirvittäväksi lääväksi" ja "painajaiseksi". Toivottavasti osa noista tripadvisorin jenkki-arvostelijoista taitaa käyttää vaan tavallista värikkäämpää kieltä. Olisi silti hyvä kuulla noiden ihan halvimpien ja perushotellien väliin hinnaltaan sijoittuvista mestoista!
Checkaa L-Hostels, oli ainakin putipuhdas kun itse siellä olin, ja New Yorkin hintatasoon suht edullinenkin. Sijaitsee tosin Harlemissa, mutta metrolla pääsee kätevästi mihin haluaa, ja alue on mainettaan parempi.

Niin ja privoja löytyy, itse tosin dormissa.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: SecondaryMind - 19.01.2009, 15:17:45
Suosittelen itse Belnord Hotel:lia 209west 87th streetiltä.
Hintaa en muista tarkkaan mutta oli jtn. 60-100dollarin luokkaa yö..
Pidin itse etäisyydestä manhattanin ytimeen koska oli rentouttavaa kävellä se muutama maili. (First streetille noin kuusi mailia)

http://reservations.hotcheaphotels.com/hotels/hotelinfo.jsp?cid=104850&hotelID=163766&temp1=GG&temp2=bno3001&gclid=CJmTrfHbmpgCFUsa3godNDP0lA
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Pitufo - 19.01.2009, 21:56:08
Me ollaan menossa Hotel 31:n reilun kuukauden päästä, joten palattuani maaliskuun puolivälissä voin kertoa kokemuksia. Ko. hotelli sijaitsee East 31st Streetillä, jossain Lower ja Upper East Siden välimaastossa. Se oli saanut ihan ok arviot tripadvisorissa yms. ja hintaluokaltaan saattaa mennä tuohon max $70/yö. Meillä maksaa n. 50e/yö/2hh veroineen, mutta ilman aamiaista. Oli joku tarjous, mutta niitä näyttää nyt olevan vähän joka majapaikkaan.

Haaveilin vähän tosta East Village Bed&Coffeesta ja L-Hosteliakin mietittiin, mut siinä oma 2hh ois tullut liian kalliiksi.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: MinnieM - 20.01.2009, 14:48:43
Kiitos vinkeistä! Lähinnä olen katsellut hotelleita Supersaverin lennot+hotelli-yhdistelmien kautta, koska tällä tavoin moni hotelli tulee paljon halvemmaksi. Roikun jo Marrakech, Pod ja Candy-hostelli/hotellien välillä, mutta jokaisesta tuntuu tripadvisorissa olevan varoituksia luteista ja muista eläimistä kuvien kanssa. Kaipa se on niin, ettei noissa vanhoissa taloissa verenimijöiltä voi välttyäkkään, kunhan ei kotiin niitä kantaisi mukanaan. Edellämainituissa majapaikoissa nimittäin hinta ja sijainti kuitenkin sopisi enemmän kuin hyvin. L-hotellia ja Armetaniaa katselin myös, ei näyttäneet ollenkaan huonoilta niille, jotka eivät osta yhdistelmänä lentoa ja majoitusta.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: SecondaryMind - 20.01.2009, 15:16:06
Tällainen kuin Chelsea star hotel kannattaa tsekkaa, Kuulin huhuja siitä ja katselin netistä hintoja.. 21e yö.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: nymaon - 10.02.2009, 21:50:20
ollaan tyttöystävän kanssa lähdössä pariksi viikoksi toukokuun lopulla ja majotusta pohditaan. Nyt on valinta kaventunut Candy hosteliin ja Vanderbilt YMCA:han. Onko kenelläkään kokemuksia kyseisistä paikoista? Candy on saanu todella ristiriitaisia arvioita, mitä netistä oon löytänyt, mikähän lienee totuus?  ::)

Jos on kokemusta muistakin 20-50 e 2h huoneista niin mielelläni kuulen mielipiteitä.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: audisti - 07.05.2009, 20:38:17
Määki oon katellu halpaa/hyvää hostellia (tiedän et ei ole olemassakaan moista). Joku candy hostellin tyylinen menis mut tosta ainakin tosiaa melko ristiriitasia kommentteja leijuu ympäri nettiä et men ja tiedä. Jos lisää hyviä ehotuksia löytys ni ois ihan jees.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Temppa - 07.05.2009, 21:42:47
Olin tossa huhtikuussa reilun viikon isossa omenassa ja silloin yövyin parissakin hostellissa. Molemmat oli oikein päteviä. Siistejä, lähellä metroasemia, ja kohtuuhintaisia n.30$/yö(tosin nukuin dormeissa). Niin ja hostellit oli L-hostels Manhattanin ja Harlemin rajamailla ja New york loft hostel Brooklynissä.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: mariapi - 24.05.2009, 15:53:01
Lähtö viikon Nykin reissulle olisi jo parin viikon päästä, mutta majoitus edelleen uupuu (näyttäisi kuitenkin hyvin vielä löytyvän). Onko kellään kokemuksia Swiss 1291 Hostelista tai 311 Time Square Hostel -paikasta? Swiss 1291:n kohdalla näyttäisi olevan palaute aika ristiriitaista, hostelworldissa kovasti kiitellään, mutta tripadvisorissa kauhisteltiin usean kohdalla bedbug-ongelmaa :S Tuota 311 Time Square Hostelia ei näyttäisi edes löytyvän tripadvisorista (hostelworldissa nimi kuitenkin kirjoitettiin ihan tuossa muodossa, joten tuskin typokaan on kyseessä). Hintatasoltaan kuitenkin ihan hyvän oloisia dormeja tarjolla kummassakin paikassa varsinkin sijaintiin nähden. L Hostels vaikuttaisi myös mukavalta.

Edellisellä Nykin reissulla pari vuotta sitten tuli yövyttyä Hotel St. Jamesissa, mutta näyttäisi olevan vähän turhan hintava (n. 50e/yö per nuppi kahden hengen huoneesta) tälle reissulle.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: paliasjalaka - 24.05.2009, 20:07:50
Hei vaan, osaisko joku neuvoa helpoimman/halvimman tavan mennä JFK:ltä Broadway Hotel n Hosteliin? Lento on vähän ennen 21 perillä kentällä, onko turvallista lähteä siitä esim. metrolla ettimään kyseistä yöpaikkaa ottaen huomioon, että kentällä menee varmaan joku aika ku ootellaan laukkuja ruumasta jne.?
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: tintin - 24.05.2009, 21:38:44
kannattaa miettiä, selviäisikö pelkillä käsimatkatavaroilla mennessä ja ottaisi jonkin kassin "tuliaisia" varten, pääsee nopeammin ulos. Lisäksi kannattaa hölkätä passintarkastukseen. Olen ehkä pelkuri, mutta en enää tuohon aikaan Queensin läpi metrolla matkustaisi. LIRR:n (Long Island Rail Road) Jamaica -asemalle pääset AirTrainilla ja LIRR:llä Penn Stationille ja sieltä pääsee metrolla, mielestäni Manhattanilla voi yölläkin metrossa kulkea. http://mta.info/ löytyy aikatauluja, reittejä jne.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: paliasjalaka - 25.05.2009, 00:23:24
kannattaa miettiä, selviäisikö pelkillä käsimatkatavaroilla mennessä ja ottaisi jonkin kassin "tuliaisia" varten, pääsee nopeammin ulos. Lisäksi kannattaa hölkätä passintarkastukseen. Olen ehkä pelkuri, mutta en enää tuohon aikaan Queensin läpi metrolla matkustaisi. LIRR:n (Long Island Rail Road) Jamaica -asemalle pääset AirTrainilla ja LIRR:llä Penn Stationille ja sieltä pääsee metrolla, mielestäni Manhattanilla voi yölläkin metrossa kulkea. http://mta.info/ löytyy aikatauluja, reittejä jne.

Tuliskohan sitte älyttömän kalliiksi ottaa taksi suoraan paikan päälle kentältä? Ja tuo pelkkä käsimatkatavara mukana on mahdottomuus, kun ollaan reissussa kaks kuukautta.. Joten rinkat kulkee ruumassa.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: tintin - 25.05.2009, 07:24:13
http://gonyc.about.com/cs/airlinesairports/a/getto_jfk.htm
eli siis 45 taalaa taksi. Eihän se mahdottoman kallista ole, riippuu, mihin vertaa.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: submin - 27.05.2009, 18:26:17
Nyt pitäisi suht pian löydää New Yorkista ho(s)telli kahdelle henkilölle kolmeksi yöksi - 2.6.-5.6.
Olen lukenut hyviä arvioita St James Hotelista sekä RiverSide Studios:sta, onko teillä kokemuksia em. paikoista tai suosituksia muista?
Kunhan olisi järkevän (metro?)matkan päässä "keskustasta" ja pääsisi suht vaivatta lentokentältä kulkemaan vaikka julkisilla (en mielelläni maksa taksista jos junalla tjs pääsee halvemmalla vaikka kestääkin pidempään).

Hinta saisi olla kolmelta yöltä noin 100-150 euroa per naama.
Hotelconxions.com:sta saisi tuohon RiverSide Studiosiin kolme yötä noin 105 eurolla per naama jos muistan oikein, eli ei pahan hintainen.

Miamista varasin jo neljä yötä The Tropics Hostelista - saa nähdä onko paikka mistään kotoisin :)

//niinjuu mainittakoon vielä että San Fransiscosta olen katsellut The Francisco Bay Inniä, onko kokemuksia?
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: scarlett - 28.05.2009, 03:57:48
Tällainen kuin Chelsea star hotel kannattaa tsekkaa, Kuulin huhuja siitä ja katselin netistä hintoja.. 21e yö.

Kyseisessä ho(s)tellissa olen yöpynyt parilla New Yorkin reissulla eikä pahaa sanottavaa löydy. Tosin itsellä kokemusta on vain dormeista, mutta ne ainakin olivat siistejä, ilmastoituja ja suihkulla sekä wc:llä varustettuja. Henkilökunta mukavaa, hostellin "sisäpihalla" on kiva rentoutua päivän jälkeen ja netti käytössä pientä maksua vastaan. Sijainti on erinomainen: Empire State Buildingille ja Macy'sille lyhyt kävelymatka ja Penn Station parin korttelin päässä, josta pääseekin sitten metrolla melkeimpä joka suuntaan. Ykkösvaihtoehto seuraavia nykin reissuja ajatellen :)
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Milma - 28.05.2009, 11:43:08
http://gonyc.about.com/cs/airlinesairports/a/getto_jfk.htm
eli siis 45 taalaa taksi. Eihän se mahdottoman kallista ole, riippuu, mihin vertaa.

Kannattaa huomioida, että tähän tulee lisäksi vielä tiemaksut+tipit.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Dominox - 28.05.2009, 20:36:41
Nyt pitäisi suht pian löydää New Yorkista ho(s)telli kahdelle henkilölle kolmeksi yöksi - 2.6.-5.6.

Hinta saisi olla kolmelta yöltä noin 100-150 euroa per naama.
Hotelconxions.com:sta saisi tuohon RiverSide Studiosiin kolme yötä noin 105 eurolla per naama jos muistan oikein, eli ei pahan hintainen.

Kolmelta yöltä tuo 100-150e per naama tekee siis kahden hengen hotelliyöstä 66e - 100e / yö. Dollareissa tuo on $90 - $135 / yö.

Nopea tarkistus Hotwire.com palvelusta noille päiville (2.6 - 5.6) "parhaana" valintana 3½ tähden hotellin Chelsea / Madison Square Gardenin alueelta $104 /yö + verot (n. 10%).
Empire State Buildingin lähettyviltä 3 tähden hotelli lähtisi hintaan $119 / yö + verot.

Kahdestaan pääsette epäilemättä hieman halvemmalla jossain hostellissa (hinta varmaan jossain $60 - $80 / yö yhteensä molemmilta), mutta itse ainakin maksaisin tuon pienen lisän ihan kunnon hotellista hyvällä paikalla. Hotellissa on kuitenkin kaikki hotellin mukavuudet. 
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: paliasjalaka - 30.05.2009, 17:29:16
http://gonyc.about.com/cs/airlinesairports/a/getto_jfk.htm
eli siis 45 taalaa taksi. Eihän se mahdottoman kallista ole, riippuu, mihin vertaa.

Kannattaa huomioida, että tähän tulee lisäksi vielä tiemaksut+tipit.

Okeeei.. Eli millanenhan summa olis kyseessä suurin piirtein? Tai kuinka paljo tiemaksut+tippi nostaa hintaa? Huah. Uskaltaako sillä metrollakaan sitte oikein lähteä.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Milma - 30.05.2009, 20:34:35
Tässä on taulukko silta- ja tunnelimaksuista http://www.mta.info/bandt/traffic/btmain.htm (http://www.mta.info/bandt/traffic/btmain.htm) Todennäköisesti saavut Manhattanille Queens Midtown Tunnelia (5,50$) pitkin. Tippi on 15-20%.

Mitä metroon tulee, niin kannattaa sitäkin harkita. Viime Nykin reissulla koneeni oli Jfk:lla puoli ysin aikaan illalla. Maahantulomuodollisuuksissa meni tunnin verran, joten pääsin lähtemään kentältä puoli kymmenen hujakoilla. Minä en ainakaan missään vaiheessa metromatkaa tuntenut oloani turvattomaksi, vaikka olinkin liikkeellä yksin (ja olen nainen). Kyllä lentokentältä kuitenkin sen verran porukkaa oli Manhattanille menossa.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: paliasjalaka - 30.05.2009, 20:38:30
Tässä on taulukko silta- ja tunnelimaksuista http://www.mta.info/bandt/traffic/btmain.htm (http://www.mta.info/bandt/traffic/btmain.htm) Todennäköisesti saavut Manhattanille Queens Midtown Tunnelia (5,50$) pitkin. Tippi on 15-20%.

Mitä metroon tulee, niin kannattaa sitäkin harkita. Viime Nykin reissulla koneeni oli Jfk:lla puoli ysin aikaan illalla. Maahantulomuodollisuuksissa meni tunnin verran, joten pääsin lähtemään kentältä puoli kymmenen hujakoilla. Minä en ainakaan missään vaiheessa metromatkaa tuntenut oloani turvattomaksi, vaikka olinkin liikkeellä yksin (ja olen nainen). Kyllä lentokentältä kuitenkin sen verran porukkaa oli Manhattanille menossa.

Okei. No kattoopa sen tilanteen sitte paikan päällä! Kiitosta :>
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: san-nii - 18.06.2009, 09:02:12
Suosittelen lämpimästä East Village Bed&Coffee -hostellia/majataloa.. East Villagessa Avenue C:llä blockin päässä Tompkins Square Parkista. Kohtuuhintainen ja erittäin kodikas/rauhallinen mesta ja todella persoonallinen tila tolppien varassa seisovine huoneineen..Ilmainen netti, polkupyörien lainaus yms..Seuraavalla Nykin reissulla palaan ehdottomasti tähän paikkaan. Enemmänkin tuntuu kuin majailisi New Yorkiläisen kotona kuin hostelissa (mikä itse asiassa on totta).

Varattiin majoitus tuosta Bugsyn suosittelemasta paikasta. Matka on vasta kesäkuussa, mutta kesäkuun alussa ei ollut enää montaa huonetta vapaana. Vaikuttaa kivalta ja persoonalliselta paikalta. Sijoittunut Tripadvisorin vertailussa sijalle 1 / 45 http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g60763-d122017-Reviews-East_Village_Bed_and_Coffee-New_York_City_New_York.html

Varoituksen sana tästä paikasta! Oltiin täällä juuri 10 yötä (palattiin 5 vuorokautta sitten) ja ainakin meidän huoneessamme oli luteita. Olen nyt ihan täynnä lutikan puremia... Kirjoittelin asiasta tarkemmin tuonne ludeketjuun.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: kaurahiutale - 18.06.2009, 11:06:21
Suosittelen lämpimästä East Village Bed&Coffee -hostellia/majataloa.. East Villagessa Avenue C:llä blockin päässä Tompkins Square Parkista. Kohtuuhintainen ja erittäin kodikas/rauhallinen mesta ja todella persoonallinen tila tolppien varassa seisovine huoneineen..Ilmainen netti, polkupyörien lainaus yms..Seuraavalla Nykin reissulla palaan ehdottomasti tähän paikkaan. Enemmänkin tuntuu kuin majailisi New Yorkiläisen kotona kuin hostelissa (mikä itse asiassa on totta).

Varattiin majoitus tuosta Bugsyn suosittelemasta paikasta. Matka on vasta kesäkuussa, mutta kesäkuun alussa ei ollut enää montaa huonetta vapaana.
Vaikuttaa kivalta ja persoonalliselta paikalta. Sijoittunut Tripadvisorin vertailussa sijalle 1 / 45 http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g60763-d122017-Reviews-East_Village_Bed_and_Coffee-New_York_City_New_York.html

Varoituksen sana tästä paikasta! Oltiin täällä juuri 10 yötä (palattiin 5 vuorokautta sitten) ja ainakin meidän huoneessamme oli luteita. Olen nyt ihan täynnä lutikan puremia... Kirjoittelin asiasta tarkemmin tuonne ludeketjuun.


Käythän itsekin kirjoittamassa tuonne Tripadvisoriin kokemuksesi, niin osaavat muutkin matkailijat varautua! :)
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Satua - 19.06.2009, 09:40:32
Hei vaan, osaisko joku neuvoa helpoimman/halvimman tavan mennä JFK:ltä Broadway Hotel n Hosteliin? Lento on vähän ennen 21 perillä kentällä, onko turvallista lähteä siitä esim. metrolla ettimään kyseistä yöpaikkaa ottaen huomioon, että kentällä menee varmaan joku aika ku ootellaan laukkuja ruumasta jne.?

Itse olin justiinsa pari viikkoa sitten Nykissä ja olin JFK:ltä vapaa jotain kymmenen jälkeen illalla ja AirTrain plus A-metro oli ihan toimiva systeemi mennä hostellille, joka sijaitsi West 95th Streetillä (tosin metro ei pysähtynyt siinä, mutta se nyt oli omaa tyhmyyttä ja poistuin metrosta Harlemissa). Ei pelottanut millään lailla, edes Harlemissa, vaikka olen nuori nainen ja liikkellä yksin. Ehdottomasti kannattaa käyttää noita erittäin hyvin toimivia julkisia New Yorkissa matkaillessa. Tosin täytyy sanoa, että maisemat (jos ensimmäistä kertaa on kaupungissa käymässä) taksilla Manhattanille tultaessa on sen verran mahtavat pimeän aikaan, että se on kyllä sen 45 dollarin väärti.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: rousu - 23.08.2009, 05:33:08
Hei vaan,

olen ihan upouusi foorumilainen, mutta haluaisin osallistua keskusteluun New York Cityn hostelleista. Haluaisin nimittäin varoittaa kaikkia New Yorkiin matkaavia Chelsea International Hostelin kesätarjouksesta, jossa joka viides yö luvataan veloituksetta. Minä ja poikaystäväni teimme Hostelworldin kautta kaksi varausta yhteensä seitsemäksi yöksi (ajattelimme alun perin olla viimeiset neljä yötä Williamsburgissa, mutta päätimmekin sitten kuukausi-pari sitten, että jatkamme varaustamme Chelseassa), mutta kiitos kesätarjouksen meidät potkaistiin viimeiseksi yöksi ulos, koska työntekijä ei ollutkaan kirjannut meitä heidän järjestelmäänsä, vaikka kysyimme moneen kertaan huoneista maksaessamme, mihin saakka huoneet on meille varattu.

Sen lisäksi, että jouduimme yön selkään, oli työn ja tuskan takana päästä tyhjentämään huone omista tavaroistaan; huoneiden lukot oli vaihdettu kaupungilla ollessamme ja osa tavaroistamme oli raahattu hostellin toimistoon. Koska lukot oli meidän tietämättämme vaihdettu, emme myöskään saaneet yhteensä 20 dollarin avainpantteja takaisin. Lisäksi työntekijä, joka meitä "palveli", syytti meitä siitä, että olimme tehneet vääränlaisen varauksen, vaikka meillä oli Hostelworldin varausvahvistus (jossa hyvin selvästi luki, että olimme varanneet huoneet vielä viimeiseksikin yöksi) mukanamme. Työntekijä sanoi, että hänelle ei mikään muu merkitse mitään kuin heidän omasta järjestelmästään löytyvät tiedot ja että on meidän tehtävämme tietää, KUKA meitä palveli sisäänkirjautuessamme. Kun sanoimme, että meitä palveli nuori mies, työntekijä tuhahti ja ilmoitti, että meidän pitää tietää nimi.

Siispä viides yö ilmaiseksi -kampanja tarkoitti meidän kohdallamme sitä, että ilmainen huone olikin hyvin ilmastoitu katutila. Tämä siis varoituksen sanana etenkin kaikille yksin matkustaville. Emme myöskään olleet ainoat tällaista kohtelua saaneet, vaan odottaessamme vuoroamme toimistolla edessämme seissyt nainen oli menettänyt puhelimessa tekemänsä varauksen mystisesti taivaan tuuliin ja hänelläkin oli edessään yö kadulla. Miesten huoneita oli vapaana, mutta sellaista ei voinut muuttaa edes yhdeksi yöksi naisten ja miesten huoneeksi.

Sen lisäksi, että jouduimme metsästämään tavaroitamme ympäri hostellia ja sietämään kanssamme huoneisiin tullutta "vartijaa", vaihtui myös viimeinen iltamme New Yorkissa nousevien ja laskeutuvien lentokoneiden bongailuksi lentokenttähotellin ikkunasta. Viimeinen "ilmainen" yö maksoi meille yhteensä 150 dollaria ja toivon, että tämä kirjoitukseni auttaa edes jotakuta selviämään vähän vähemmällä.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: tintin - 23.08.2009, 09:18:48
^lähetittehän valituksen hostelworldiin ja lisäksi kirjoititte kokemuksistanne ainakin tripadvisorin ja myös lonelyplanetin sivuille? Tuo käytös kuulostaa pöyristyttävältä... Myös hostellin johdolle voisi asiasta lähettää meiliä, vaikka ette mitään kompensaatiota saisikaan, jotta työntekijä saa edes periatteessa palautteen.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: rousu - 25.08.2009, 05:46:14
Juu, hostels.comiin on valitettu, samoin hostelworldiin. Hostellin "johto" oli juurikin se henkilö, joka ilmoitti meille, että ME olemme varanneet hostellin väärin (kun varaus oli kahdessa osassa), vaikka meillä oli hostels.comin (ei hostelworldin, kuten aiemmin virheellisesti väitin) varausvahvistus, jossa selvästi oli ylhäällä päivät, jotka halusimme hostellissa viettää. Ja tosiaan kun poikaystäväni sanoi, että voitteko sitten edes erottaa sen henkilön, joka meidän varauksemme vahvisti hostellilla, vastasi tämän paikan pomo meille huutaen "here we go with this guy again, what guy?" Joten jos menette tähän hostelliin, kannattaa ilmeisesti valokuvata ja pyytää teitä palvelleen ihmisen nimi siltä varalta, että ajaudutte ongelmiin. Kun kysyimme heiltä, eikö heillä ole ketään nuorta miestä töissä siellä, vastattiin meille, että me olemme tehneet huonon varauksen booking agencyn ("it's not us!") kautta ja näin ollen on meidän ongelmamme nukkua missä huvittaa se viimeinen yö.

Aion ottaa yhteyttä myös Lonely Planetiin ja tripadvisoriin sekä kaikkiin niihin matkaoppaita kirjoittaviin tahoihin, mitkä vain keksin, sillä tosiaan mielestäni tuollainen käyttäytyminen hostellin henkilökunnan taholta pitäisi tehdä tiettäväksi ihan jokaiselle.

En todellakaan ole vaatelias asiakas. Olin ihan tyytyväinen tuon hostellin tunkkaisiin ja hiostavan kuumiin huoneisiin, huojuviin sänkyihin, joissa ei ollut minkäänlaista reunusta yläpedissä, pienenpieniin lokeroihin, joihin ei saanut ahdettua kuin tärkeimmät tavaransa, meluun, ahtauteen, epäsiisteyteen ja jopa henkilökunnan paikoittaiseen epäystävällisyyteen. Mutta ihmisen potkaiseminen kadulle iltaseitsemältä New Yorkin kaltaisessa suurkaupungissa on mielestäni aika iso ongelma, sillä kaikilla ei ole mahdollisuutta mennä hotelliin yöksi ja yö suurkaupungin kadulla koko omaisuutensa kanssa ei välttämättä ole ihan jokaisen matkailijan unelma. Minullakin on mukanani ihan kaikki, mitä omistan (huonekaluja lukuunottamatta), sillä asun Yhdysvalloissa kokonaisen vuoden.

Lähetimme myös hostelliin vielä postia ja ilmoitimme, että olemme valmiit viemään asiaa eteenpäin, koska emme halua kenenkään muun kokevan tällaista.

Siis, toivottavasti kaikki New Yorkin matkaajat valitsevat hostellinsa onnekkaammin ja pääsevät nauttimaan ihanan kaupungin ilmapiiristä ilman, että pitää jatkuvasti olla hostellilla päivystämässä siltä varalta, että oman huoneen oven lukko on vaihdettu päivän aikana.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Upstate girl - 25.08.2009, 15:50:35
Juu, hostels.comiin on valitettu, samoin hostelworldiin. Hostellin "johto" oli juurikin se henkilö, joka ilmoitti meille, että ME olemme varanneet hostellin väärin (kun varaus oli kahdessa osassa), vaikka meillä oli hostels.comin (ei hostelworldin, kuten aiemmin virheellisesti väitin) varausvahvistus, jossa selvästi oli ylhäällä päivät, jotka halusimme hostellissa viettää. Ja tosiaan kun poikaystäväni sanoi, että voitteko sitten edes erottaa sen henkilön, joka meidän varauksemme vahvisti hostellilla, vastasi tämän paikan pomo meille huutaen "here we go with this guy again, what guy?" Joten jos menette tähän hostelliin, kannattaa ilmeisesti valokuvata ja pyytää teitä palvelleen ihmisen nimi siltä varalta, että ajaudutte ongelmiin. ..

Olen kylla samaa mielta, etta hotellin henkilokunta kayttaytyi torkeasti, MUTTA se etta varaukset oli mokattu, ei ole hotellin vika, vaan hotellivaraukset menevat eri varaustahtojen kautta, kuten teidan tapauksessa hostels.com. Sinne ne valitukset kuuluu, eika hotelli voi oikeasti tehda yhtaan mitaan siina tilanteessa, jos hostels.com on mokannut tai missa lie se moka tapahtuikaan ja jos/kun hotelli on bookattu tayteen.

Ei henkilokuntaa eroteta toisten eika edes omien virheiden takia noin vaan, hyssykka sentaan! Varmaan siina vaiheessa kun teitte muutoksia varaukseen, joku moka tapahtui. Ehdottomasti kannattaa ottaa varaushenkilon nimi seka varausnumero ylos seka vahvistaa varaukset. Olitte kai niin tehneetkin, mutta soitto hotelliin etukateen helpottaa mielta.

Lähetimme myös hostelliin vielä postia ja ilmoitimme, että olemme valmiit viemään asiaa eteenpäin, koska emme halua kenenkään muun kokevan tällaista.

Valitettavaa etta teille kavi noin, mutta viela valitettavampaa on se, etta mokailut ovat yleista ja hotelli ei ole vastuussa, jos jossain muualla se virhe tapahtui. Toivon mukaan, hostels.com pystyy antamaan teille kiitettavaa palautetta ja korjaamaan pahan mielen jotenkin.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: rousu - 26.08.2009, 01:35:16
Niin, voisi kuvitella, että hostels.com olisi mokannut varaukset, mutta sitten enää pitäisi tietää, miksi meidät sisään kirjannut henkilö vastasi kahteen kertaan häneltä kysyttäessä, että varaus on voimassa myös sille yölle, jonka piti siis olla ilmainen. Siis meidän sisäänkirjaustilanteessa ei todellakaan sanottu, että tuota viimeistä yötä ei ole mahdollista saada vaan päinvastoin sanottiin, että uloskirjautumisen yhteydessä meidän kannattaa sitten vain vielä sanoa siitä tarjouksesta, ettei sitä myöhemmin laskuteta meiltä. Eli siis todellakaan en usko, että varaus ei olisi ollut heidän järjestelmässään sillä hetkellä, kun me kirjauduimme sisään. Se, mitä luulen tapahtuneen, on työntekijän tekemä virhe varauksen vahvistamisessa, mitä puoltaa sekin, että kuulimme muiden työntekijöiden sanovan meidät sisään kirjanneelle henkilölle, että hänen tulisi viimeinkin opetella käyttämään varausjärjestelmää.

Ja kaikki nämä muutokset tapahtuivat paikan päällä ja meillä tosiaan ei ollut kauhean vaikea setti; kaksi erillistä varausta yhteensä seitsemäksi yöksi.

Hostellin omistaja myös valehtelee tällä hetkellä päin naamaa ja väittää kirjanneensa meidät sisään koko kuudeksi yöksi saapuessamme, vaikka tullessamme kirjauduimme vain ensimmäisen varauksen mukaan emmekä edes näyttäneet toista varausta. Vasta kun jouduimme kirjautumaan välissä ulos ja uudestaan sisään, näytimme toisen varauksemme heille (ja tällöin hostellin johtaja ei ollut paikalla). Olen itse asiassa ihan varma, että meidät sisään kirjannut henkilö ei osannut kirjata ilmaista yötä mitenkään muuten kuin poistamalla meidät kokonaan järjestelmästä. Meillä ei ole tarpeeksi tietoa heidän varausjärjestelmästään eikä mielestäni meiltä voi olettaa sitä, kun kerran olemme asiakkaita. Jos työntekijä sanoo moneen kertaan, että varaus on voimassa päivään x saakka ja kaikki on kunnossa, niin on vähän masentavaa, jos siihen ei voi luottaa, vaan päinvastoin tulee hostellin johdon toimesta haukutuksi tyhmäksi ja valehtelijaksi.

Ensi kerralla osaamme sitten kysyä meitä palvelleelta ihmiseltä hänen nimeään siltä varalta, että ongelmia tulee. Hostels.comilta meillä on kirjalliset varausvahvistukset, ja totta kai on teoriassa mahdollista, että meidät on heidän toimestaan buukattu tuohon hostelliin väärin, mutta en usko siihen koska kuten sanoin, meille vakuutettiin koko varauksen olevan kunnossa tasan siihen päivään saakka, kuin halusimme hostellissa olla.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: rousu - 26.08.2009, 02:16:09
Ja tosiaan, sanottakoon vielä selvennyksen vuoksi, että varmasti olisimme itse voineet toimia toisin (tehdä vain yhden varauksen, vaatia kuittia myös viimeiseltä ilmaiselta yöltä jne.), mutta kun kerran nyt kävi niin kuin kävi, niin ei olisi mielestäni ollut hostellin johdolta liikaa vaadittu, että he olisivat edes pahoitelleet, ettei heillä ole meille huonetta ja että tavaramme oli rahdattu ympäri hostellia etsittäviksi.

Ja olen kyllä sitä mieltä, että jonkinlainen kuluttajansuoja olisi ihan kiva juttu olla olemassa. Mutta tarkoitukseni oli tosiaan tässä vain varoittaa ihmisiä, että osaavat olla tarkempia kuin me olimme (tai vähemmän luottavaisia kuin me). Ja ehkä tosiaan kannattaa harkita, haluaako ylipäänsäkään olla tekemisissä hostellin kanssa, jonka ainoa vastaus kaikkiin ongelmiin on, että asiakas on tyhmä. Me emme siis olleet ainoat, joilla ongelmia oli; hostellin pomo sanoi meille itse, että meidän ulosheittopäivänämme hän oli ollut neljä tuntia töissä selvittelemässä yksinomaan buukkausongelmia.

New York on kuitenkin ihana :)
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Larry! - 23.09.2009, 16:10:03
Itse olin New Yorkin hostellissa nimeltä West Side YMCA. Sijaitsee Central Park Westin varrella 63rd streetillä.
Sijainti oli mahtava, n. 100m Columbus Circlestä, kadun toisella puolella oli Central Park ja vieressä oli paikallinen deli, Lincoln Center ja Starbucks. Times Squarelle pääsi kävellen nopeasti.
Itse hostelli oli kamala. Päästyämme huoneeseen huomasimme, ettei vessoja ole omissa huoneissa. Heräsimme yöllä irkkujen möykkään ja huoneessamme ei toiminut ilmanvaihto.
Aamiaisella ollessani aamupalasalin poikki vipelsi rotta. Hostelli oli epähygieeninen, mutta se oli tosiaankin halpa NY:n mittakaavassa ja mikäli olet todella avarakatseinen tyyppi hostellisi suhteen, voin suositella YMCAa. Jos et - en suosittele.
Suihkussa kannattaa käydä 3. kerroksessa, missä on myös saunat. Saunassa tosin ei jenkit ymmärtäneet löylyn heittämisestä, joten päätimme vähän improvisoida: kaverini tyhjensi roskisämpärin ja täytti sen vedellä. :D Hostellissa on paljon eläkeläisiä, ja varsinkin vanhojen pappojen kanssa on mukava jutustella saunassa.
Eräällä kävi hostellin kerroksissa sijaitsevassa suihkussa niinkin kivasti, että hostellissa yöpyvä saksalainen suoraan sanottuna runkkasi kaverin vieressä, eikä ollut ainut kerta. Miesten vessa oli myös rikki ja se siellä oli edellisen jantterin jätökset tallella.
Hostellin aamiainen on hintatasoltaan keskitasoa: varsinkin hedelmät maksavat paljon. Mutta esimerkiksi omeletti ei maksa kuin muutaman dollarin. Aamiainen on toki täyttävä, ja siitä plussaa. Suosittelen silti Starbucksia, joka sijaitsee kivenheiton päässä.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Upstate girl - 23.09.2009, 19:00:24
^ YMCAt ovat yleisesti laitapuolen ja kodittomien kulkijoiden seka penninvenyttajien majoituksia. Toimivat  yleensa vapaaehtoistoiminnalla, joten palvelua ja ihanuuksia niissa on ihan turha odottaa, eika siten myos valittaa. Omia vessoja ei hostelleissa ole.

Kannattaa ottaa selvaa majoituksesta paremmin, ettei tule pettymyksia. ;)


Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Larry! - 24.09.2009, 18:58:57
^ YMCAt ovat yleisesti laitapuolen ja kodittomien kulkijoiden seka penninvenyttajien majoituksia. Toimivat  yleensa vapaaehtoistoiminnalla, joten palvelua ja ihanuuksia niissa on ihan turha odottaa, eika siten myos valittaa. Omia vessoja ei hostelleissa ole.

Kannattaa ottaa selvaa majoituksesta paremmin, ettei tule pettymyksia. ;)
Kyseessä oli lukion reissu, joten eipä ollut oikein sananvaltaa :D Noh, oppipahan sen, etten sinne persläpeen enään jalallani astu.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Maks - 24.09.2009, 20:04:06
Pitää mainita että itselläni ei ole mitään pahaa sanottavaa YMCA-hostelleista. Kokemusta on New Yorkista (taisi olla Manhattan YMCA, aivan Grand Central Stationin vieressä) ja paristakin kaupungista brittilästä.

Sanoisin että perus hostellitason yläpuolella, eikä noissa tosiaan mitään laitapuolen kulkijoita näkynyt. Nykin YMCA oli kyllä rähjäisin noista missä olen käynyt, mutta kaikki olennainen löytyi sieltäkin. Hintaa noissa tiputtaa käsittääkseni verotukselliset syyt (yleishyödyllinen yhdistys, tms.), ja sijainnit ovat usein mitä mainioimpia aivan keskustassa.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: anya - 24.11.2009, 18:39:00
Itse yövyin pari vuotta sitten sellaisessa hostellissa kuin Central Park Hostel:

http://www.centralparkhostel.com/

Oikein kiva perushostelli, edullinen ja hyvä sijainti ihan Central Parkin vieressä 103rd Streetillä. Hyvä palvelu ja värikäs asiakaskunta ;D Metroasema on tosiaan IHAN vieressä, eli esim. painavien matkalaukkujen kanssa saapuminen onnistuu paremmin kuin hyvin. Lisäksi vastapäätä oli ainakin silloin pieni ruokakauppa. Eihän toi mikään luksuspaikka ole, mutta halvimmillaan yön viettää alle 30 dollarilla dormissa.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: firewater - 24.11.2009, 23:23:48
Mun mielestä ei ole mitään järkeä majoittua jonnekin sadannen streetin tuntumaan. Midtown on ihan jees turisti/liikemiesrysä ja onhan yläkaupungillakin toki jotain nähtävää, mutta Nykin parasta antia on ehdottomasti Greenwich village, Meatpacking, Soho jne.

Hostelleissa olen ollut eri paikoissa vaihdellen 20-50 streettien kieppeillä, mutta kannattaa varautua esim. torakoihin ja siivottomiin vessoihin, jopa spuge-tyyppiseen asujaimistoon jne.

Hostellielämän jäätyä taa otin tavoitteeksi "ei ylempänä kuin 17th Streetillä", ja sillä kohtaa onkin edullinen Hotel 17 (huoneissa ei ole omaa vessaa). Viimeksi olin jossain halvassa hotellissa 23th Streetillä (joo, oli pakko pikkuisen tinkiä sijainnistä :P), joka oli kumminkin siisti, ihan ok aamiainen, oma vessa. Ja lisäbonuksena se, että ketään haitannut, vaikka Apt:ssä jo v.04 tapaamani hottis mies tuli Bostonista asumaan mun luo viikoksi. ;D

Paras majoitus on tietty ollu kaverin kaksiossa King Streetillä. Kuin asuisi elokuvalavasteissa niissä kortteleissa... Ja asuihan lähistöllä Sarah Jessicakin. :)

Ja kun massia joskus on riittävästi, seuraava etappi onkin Gansevoort. Kiva lounge ja uima-allas kattoterassilla.
Otsikko: Suosituksia New Yorkin hostelleista
Kirjoitti: persikka - 19.12.2009, 00:41:29
Tästä aiheesta on useita aloituksia, tiedetään, mutta siltikin kohde on vielä päättämättä. Koittakaa kestää :)

Syynä on varmastikin valinnan vaikeus, sillä olen viettänyt aiheen äärellä useita tunteja ja kolunnut Tripadvisoria. Toivoisinkin vinkkejä kivasta hostellista, joka sijaitsee lähellä metrolinjaa ja kohtis lähellä midtownia. Toivomuksena olisi nimenomaan hostelli hotellin sijaan, sillä reissaan yksin ja olisi kiva tavata saman henkisiä ihmisiä. Olen katsellut tripadvisorin arvosteluja, mutta arvostelujen tasoa on vaikea arvioida kun ei tiedä, paljonko liiottelevat.

Siksi toivoisinkin suomalaisten vinkkejä, jos se kelpaa teille, niin se kelpaa mulle :)

Siirretty vanhan ketjun jatkoksi. -Milma
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: NKN - 19.12.2009, 22:58:12
Liputan ehdottomasti uudehkon L Hostels'in puolesta. Hostelli on todella siisti ja henkilökunta iloista ja avuliasta. Sijaitsee naftisti Harlemin puolella, mutta metro löytyy läheltä ja vie nopeasti midtowniin tai minne ikinä tarviikaan. Olen suositellut paikkaa kaikille siellä vierailun jälkeen.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: london86 - 09.01.2010, 21:27:17
varoitus ! nypd on ruvennut sulkemaan hostelleja nykissa eilen laittoivat meidan hostellin kiinni ja tais olla jo 5 tai 6 minka ovat sulkeneet meidan hostellin laittoivat kiinni koska paloportaat puuttuivat..ei muutako 10 aikaa illalla soittelemaan hotelleja lapi.... >:(
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: disko - 11.01.2010, 13:29:47
Kokeillaan vielä jos joku tänne vastaisi:

4 hengen "asunto" tai hotelli-/hostellihuone hakusessa, jossa olis ruuanlaittomahdollisuudet? Kellään mitään paikkoja heittää?
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: laama. - 11.01.2010, 14:05:38
Yövyin helmikuussa -09 8 yötä Chelsea Star Hostellissa, joka sijaitsi 8 avenuen ja 30 streetin kulmassa ihan Madison Square Gardenin vieressä. Paikka oli tosi mukava ja edullinen. Maksoi noin 220-250e 8 yötä)

Olin matkassa neljän kaverin kanssa ja tehtiin varaus yhdestä 2-heng.huoneesta ja yhdestä 3-hen.huoneesta. Kahden yön jälkeen päästiin kaikki samaan "sviittiin", joka oli kolmen hengen huone kahdella lisäpedillä ja omalla vessalla. Huone oli tosi jees. Siisti ja vessa oli iso ja tilava. Saatiin se myös halvemmalla ku ne kaks huonetta olis ollu. Respa sanoi, että on helpompaa myydä ne pienet huoneet ku se iso, joten antoi meille siksi alennusta.

Suosittelen hostellia. Sijainti on kätevä. Metrolla pääsee tosi lähelle. Hostelli on myös mielestäni edullinen.

Miinuksia oli kyllä myös. Varauksen tekeminen oli hankalaa. Helmikuussa oli hostellissa off-season ale 2,3,4 -hengen huoneista, mutta sitten kun varausta tehtiin niin varasukohdassa ei huoneita pystynyt valitsemaan. Ystäväni laittoi mailia hostelliin ja sieltä vain vastattiin, että tehkää varaus netissä. Vasta kun ystäväni laittoi viestin uudestaan ja kovisteli hostelli teki meille varauksen.

Toinen miinus oli myös se, että hostellin alakerras oli Subi-ravintola ja sieltä tuli outoa lihan hajua hostellin ala-aulaan... huoneeseen haju ei tullut, mutta aulassa se vähän häiritsi  :-\

Hostellin lähellä on myös paljon kivoja ruokapaikkoja, Project runway- vaatekauppa, sekä Hell's kitchenin kirpparit!

Mutta, muuten kyllä suosittelen ;)
http://www.starhotelny.com/index.php
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: disko - 17.01.2010, 21:51:31
Kiitos vinkistä, tuli varattua tuolta meidän neljän hengen seurueelle tollanen ehkä omaan makuun jopa hieman luksukselta näyttänyt "apartment suite", jossa jääkaapit ja mikrot ym.. http://www.starhotelny.com/rooms_apartment.php (http://www.starhotelny.com/rooms_apartment.php)

Hinta ei kyllä ollut läheskään noin halpa kuin mitä olit maksanut mutta nuo kyseiset huoneet (tai "asunnot") olivat uutuuttaan hohtavia (ainakin kuvissa) ja seurueessamme on yksi henkilö, jolla on hieman haasteellinen erikoisruokavalio niin laskimme, että tulee kannattavammaksi kokata itse ainakin aamiaiset ja välillä ehkä lounaatkin tuolla kämpässä kuin lähteä arpomaan aina rafloihin.

Huoneen hinnaksi tuli noin 50 e per naama per yö. Hotellitasoisesta varustelusta, keittiöstä ja sijainnista tuo ei mielestäni ole liian paha hinta. Toukokuussa sitten nähdään livenä millaisesta luukusta on kyse.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: suttuinen - 13.02.2010, 08:06:05
Onko kellään kokemuksia ZIP112-hostellista? Se ainakin vaikuttaa hyvältä, kohtuuhintaselta ja sijainniltaan sopivalta, huoneita on vaan valitettavan vähän.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: profeetta - 02.05.2010, 16:54:31
Onko kästitystä siitä, että voiko Manhattan Inn:ssä olla 4 hengen dormissa sekä miehiä että naisia, jos yksi porukka ottaa koko huoneen?
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: matti.d - 30.06.2010, 12:00:27
Mhh.. onpas vaikeeta loytaa lokakuuksi jarkevan hintasta majoitusta Manhattanilta. Noi Candy Hotellit jne vakuutti melko tiukoilta mestoilta kaiken maailman syopalaisten maaran suhteen ainakin jos tripadvisorin itkijoihin on uskominen.. talla hetkella nayttais etta paras diili on joku YMCA, heruu kahden hengen bunkbed huone hintaan 336USD/3 yota yhteensa, Ugh. 100+ USD kahden hengen huoneesta jossa ei ole edes parisankya, melko ennenkuulumatonta itselle :-)
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Mirka - 30.06.2010, 18:35:45
Vietettiin viikko viime syyskuussa Seafarers & International House:ssa, Union Squaren kulmalla. Mun mielestä hyvä hinta/laatu suhde Manhattanille ja sijainti mahtava. Varaaminen onnistuu sähköpostilla.
www.sihnyc.org
Otsikko: Asuminen NYC
Kirjoitti: sladdi - 07.04.2011, 20:02:46
Sori nyt kun tein uuden threadin. Alkaa olla vähän vanhentunutta osa ja myönnän laiskuuteni. Ollaan siis tyttöystävän kanssa lähössä reissuun nycin suunnalle kesäkuussa.

Likenisikö vinkkejä edullisista hostelleista ja/tai kokemuksia. Asuminenhan yleisestikin nycissä on kallista, joten on siihen varauduttukin jo. Halvalla kuitenkin olisi päästävä! Kuitenkin kun tyttö on mukana niin ei viiti ihan mihin tahansa koirankoppiin mennä, vaikka itte kestäisikin.

Onko tästä kokemuksia? http://www.morningsideinn-ny.com/index.php

Vaikuttaisi ihan hyvältä hinta/laatusuhteeltaan.

Keskustelua!

Siirsin viestisi ketjuun, missä on muiden vastaavien viestien lisäksi viestiisi sopivampi otsikko. Heloriina/mode
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: mil8zi - 07.03.2012, 15:27:03
Onkohan niin että monet hostellien ja hotellien hinnat ovat nousseet vuosien varrella, koska monet hotellitkin joiden hinta on vuosi pari sitten ollut 40e / yö on kyllä useampaa sataa dollaria nyt?
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: Tuoppi123 - 28.04.2012, 22:50:13
Hello.

Ollaan frendin kanssa lähdössä Jenkkeihin 31.5.
Varattiin "hotelli" nimeltä New World Hotel tai World Hotel, sijaitsee jossain Chinatownissa.
Onko kellään kokemuksia kyseisestä lafkasta tai alueesta?
Ei ainakaan ollut hinnalla pilattu, 4 yötä maksoi 211 €. Luultavasti taso vastaa hintaa??
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: profeetta - 29.04.2012, 09:48:01
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g60763-d267183-Reviews-World_Hotel-New_York_City_New_York.html (http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g60763-d267183-Reviews-World_Hotel-New_York_City_New_York.html)

Vaikuttaa viihtyisältä paikalta...
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: rockangel - 11.05.2012, 02:37:47
Onko kellään kokemusta Hostelling International NYC:stä? http://www.hostelbookers.com/property/prp/1969 Oon lähdössä elokuuksi reissaan ja tarkoitus olis olla 5-6 yötä New Yorkissa loppukuusta. 12 hengen dormi näyttäis olevan noin 38e/yö (ei sisällä niitä veroja). Hinnan ja muiden hostelbookers-käyttäjien antamien arvioiden perusteella toi vaikuttais mun mielestä nyt parhaimmalta vaihtoehdolta. Olis tuolla tarjolla esim. lähempänä Times squarea olevia, mut ne rupee oleen jo kalliimpia ja joku 10e yö enemmän alkaa jo tuntua jos on sen 5-6 yötä siellä. Ja aika moni niistä lähemmästä on selvästi prosenttien ja kommenttien perusteella kehnompi.

Ja tuolla olis myös matkatavarasäilytys, mikä olis aika jees kun paluupäivänä lento JFK:lta lähtee vasta 20:40.
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: secretagent - 01.09.2013, 22:37:11
Onko jollain kokemusta hostelleista JFK:n lähellä?  Illalla perillä ja het aamulla lentäen eteenpäin, eli ytimeen en meinannut suunnata. Vähän huonoa tarjontaa näyttäisi olevan hostelbookersin ja hostelworldin kautta... oikeastaan yksi potentiaalinen, mutta siinäkin pitäisi varata "huone täyteen" joka tuntuu yksin yöpyvältä aikas typerältä. Hotellejahan tuolla olisi, mutta näyttäisi alkaen hinnat olevat satasen luokkaa

Onko siis kokemuksia...?
Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: pfr - 16.09.2013, 16:43:17
Onko kellään kokemusta Hostelling International NYC:stä?
----
Ja tuolla olis myös matkatavarasäilytys, mikä olis aika jees kun paluupäivänä lento JFK:lta lähtee vasta 20:40.

Vanha viesti, mutta miltä vaikutti?

Tuo olisi sijaintina ihan ok, lähellä Whole Foods ja baarejakin, mutta onhan sieltä vähän matkaa eteläiselle Manhattanille. Lisäksi JFK:lle matka ei ole liian kätevä, vaihtoyhteydet UWS:ltä E-junaan on tympeät: joko kaksi vaihtoa tai sitten pitkähkö kävely Times Squaren asemalla tai sitten C:n asemalle. Aikaa palaa siis pari tuntia helposti kaikkineen.

Myöhäisellä lähdöllä ei välttämättä niin ongelma, mutta jos aikaisin olisi JFK:lle menossa niin voisin itse suosiolla ottaa majoitusta vähän sieltä suunnalta.

Otsikko: Vs: Hostellit N.Y
Kirjoitti: polona - 10.09.2017, 19:30:40
Liputan ehdottomasti uudehkon L Hostels'in puolesta. Hostelli on todella siisti ja henkilökunta iloista ja avuliasta. Sijaitsee naftisti Harlemin puolella, mutta metro löytyy läheltä ja vie nopeasti midtowniin tai minne ikinä tarviikaan. Olen suositellut paikkaa kaikille siellä vierailun jälkeen.