Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Neia

Sivuja: [1] 2
1
Heips! Itselläni samankaltaisia suunitelmia löytyy myöskin! Tulevan vuoden vaihteen jälkeen (helmi-maaliskuussa) olisi suunnitelmana lähteä junalla Venäjän poikki Kiinaan ja siitä Kiinan halki kohti Nepalia. Mulla tosin tarkoituksena olisi myös mahdollisesti pysähtyä Mongoliassa. Olen 22-vuotias tyttönen Helsingistä.

2
Vuokrataan huone Pasilasta ajalle 1.8-30.9. Myös tuosta lyhyemmät ajan kohdat voivat sopia. (myöskin mahdollisesti pitempään, kuitenkin ainakin elokuuksi!!) Vuokra on 300/kk, sisältää veden, sähkön ja internetin. Kämpästä löytyy erillinen keittiö, olohuone, kylpyhuone, wc, parveke. Nätisti sisustettu, ei mikään rotankolo :) Kämppiksinä kaksi opiskelija tyttöä. Mikäli kiinnostusta löytyy kysy ihmeessä!

[email protected]

3
Matkaseuraa / Espanjaan, Fuengirolaan.
« : 06.07.2006, 13:54:41 »
Tarkoitus olisi lähteä Espanjaan Fuengirolaan nyt 1.8 ja viipyä siellä n. 1 kk, tai mahdollisesti pidempään tilanteen mukaan. Yksin olisin näillä näkymin reissuun lähdössä ja etsisinkin mukaan muita mukavia, iloisia, sosiaalisia sekä bile-intoisia ihmisiä jakamaan majoituskustannuksia. Kämppää ei vielä ole tiedossa. Mikäli samankaltaisia suunnitelmia mielessä niin mailia vaan tänne päin. Itse joka tapauksessa sinne päin menossa, vaikka sitten matkalaukun kanssa kadulle istumaan ;)

//Aada

[email protected]

..myös kaikki muut majoitusehdotukset kelpaavat, esim. jos joku siellä päin sattuu jo olemaan ja tietää jonkun mukavan majoitusvaihtoehdon, niin viestiä vaan!

4
Lentomatkustus / Kielletyt tavarat käsimatkatavaroissa
« : 20.03.2006, 11:22:20 »
Multa jäin vanhigossa mun zippo laukkuun kun mentiin saksaan. Ryanairilla sain sen kuitenkin viedä lentokoneeseen Suomen päästä ilman ongelmia. Lentoemäntäkin sanoin että pistä taskuun, siellä se menee kätevimmin. Kuitenkin kotiinmentäessä Saksan kentällä sanottiin että ei saa ottaa, ei sitten millään. Ja ne kysy voiko joku kaveri lähettää sen mulle jälkikäteen. No kun kaveria ei löytyny niin sinne jäi mun zippo..  eli kivat niille.

5
Matkaseuraa / Lontooseen ennen joulua.
« : 04.09.2005, 16:31:48 »
Heipsun!

Suunnitemissa olisi reissu lontooseen marraskuun tienoilla. Päiviä en ole vielä miettinyt mutta ennen joulua kumminkin. Tarkoitus olisi mennä ihan pakettimatkalle. Kilroylla oli ihan mukavia hintoja, n. 400e paikkeilla. En ole aikaisemmin lontoossa käynyt, joten mielummin lähtisin sellaisen henkilön kanssa joka myöskään ei aikaisemmin siellä ole pyörähtänyt, koska haluan kumminkin käydä noita vakio nähtävyyksiä läpi, ja olisi mukavaa jos kummatkin olisi yhtä innoisaan paikan näkemisestä : ) Tarkoitus olisi siis shoppailla, käydä nähtävyyksiä katselemassa, ja kaupunkia kierrellä, ja iltaelämäänkin olisi tarkoitus tutustua, mutta en ole lähdössä tälle reissulle klubittamaan lontoon yökerhoja läpi. Siis ihan tavallisen rauhallista kaupunki lomaa olisi suunnitelmissa viettää.

Olen itse 18-v tyttö pääkaupunkiseudulta. Ja työskentelen tällä hetkellä, joten olen melko suurella shoppailu ja käyttöraha varalla liikkeelle lähdössä : )  Tai no riippuen siitä paljon saan rahaa säästettyyä. Viestiä tänne pistän, koska kukaan kavereistani ei pääse lähteämään opiskelujen/rahan/tai jonkun muun takia. Haluisin lähteä semmoisen henkilön kanssa jonka kanssa tulen toimeen. Sillä en halua pilata matkaa sillä, että haluaisimme esim. tehdä aivan eri asioita tai emme olisi ollenkaan samanhenkisiä. Itse olen sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut.  Tykkään olla niin kotana katselemassa leffoja kuin ulkonakin pitäämässä hauskaa. Rakastan matkailua ja tykkään kokea ja nähdä kaikenlaista. Ja ihan tyttö seurassa suunnitelin matkalle tälläkertaa lähteä.

Jos suunnitelmani kuulostavat sopivilta niin pistä vain viestiä/mailia tänne päin niin katsotaan jos pääsisimme lähtemään reissuun tuonne ihanaan ja isoon Lontooseen.

-ada

6
Yleinen / Mille matkalle tallustelisin?
« : 10.08.2005, 19:37:45 »
No mulla on oikeestaan semmonen suunnitelma, että budjetti ja matkan pituus määrääytyy sen mukaan millanen reissu tulee, minne mennä jne. Ja sepä tästä vaikean tekeekin kun ei ole "muottia" mihin matka alkasi pistää kokoon. Ja saisin rahaa säästettyä kyllä aika tuntuvasti. Japani kiinnostaa kyllä enemmän kuin Kiina, että japanila on kyllä must! Olisiko siis nyt aluksi kannattavampaa kiertää yhtä maata esim. Japania?

7
Yleinen / Mille matkalle tallustelisin?
« : 10.08.2005, 16:11:02 »
Tavallisella matkalla tarkoitin siis jotain rantalomaa espanjassa ym.. :)

Itse kanssa ehkä eniten juuri nyt kiinnostaisi tuo Aasia, erityisesti Japani ja Kiina siellä. Myöskin nuo muut maat on mielessä, mutta en tiedä niistä paljoakaan, joten siksi ei ole niin suuri "pakko päästä"- fiilis niistä, mutta siis kuuntelen teitä ja uskon että siellä on myös nähtävää... Tai siis tiedän, että siellä on, mutta mitä ja missä, sitä en.

Euroopan olen kyllä jo kiertänyt asuntoautolla, mutta tosin aivan naperona, ja mietinkin ensin, että lähtisin reilille, mutta jotenkin pois euroopasta fiilis nyt olisi...

Ja näin ihan tietämättömänä, miten paljon on liikaa nähtävää, kun haluaisin kiertää kaiken nyt ja heti, eli jos päätän lähteä Aasiaan niin miten kerkee silleen mukavasti nähdä niitä maita, jos sitten ei aivan kaikkialla kävisi. Eli aivan varmasti tahtoisin koluta joka ikisen maan läpi, ja löytäisin itseni vielä lisäksi ausseista jos pääsisin vauhtiin ;)

8
Yleinen / Mille matkalle tallustelisin?
« : 10.08.2005, 15:22:42 »
Elikkä olen aina ollut matakailuhullu. Tosin vielä kuvasto tasolla.. :) Mutta nyt olisi suunnitelmissa säästää ja pakata matkalaukut ja lähteä keväällä 2006 reissuun. Mutta kiinnostusta löytyy joka maailman kolkkaan ja suunnitelmia niihin matkustaa vieläkin enemmän. Eli siksi kyselisinkin, minne kannataisi näin aluksi lähteä. Siis olen kyllä tämmösiä tavallisia matkoja tehnyt, mutta mielessä oli semmosta pitempää (kierto) reissua missä näkisi ja kokisi kaikkea. Eli ehdotuksia ja suosituksia minne menisi?

Ite olen miettinyt esim. Trans-Siperia, Japanin kiertelyä, jotain rundia euroopassa, jopa afrikkaa, mutta sen voi ehkä suosiolla jättää myöhemmäsi. Sitten intian meren saaria, Uutta Seelantia eli kaikkea...

9
Soitin Espanjan suurlähetystöön ja siellä joku höpisi mulle että kyllä se käy mutta hanki uusi ja sano heippa ja sulki puhelimen, en kerennyt edes selittämään tilannettani sille loppuun... Hankkin kyllä ennen lokakuuta 10 vuoden passin, mutta ajattelin että jos pääsen vanhalla passillani, niin ei tarvitse nyt alkaa sotimaan passien kanssa jos edellinenkin vielä kävisi...

10
Olen lähdössä Espanjaan ja passini on voimassa 30.6 asti, lähtö päivä sieltä olisi siis juuri 30.6. Käykö tämä passi matkan ajaksi, vai pitääkö minun hankkia uusi. En löytänyt mistään tietoa kauanko espanjaan menessä passin on oltava voimassa vielä matkan jälkeen. Ja sitten mietin myös että jos tuo passi kelpaa niin miten siinä tapauksessa toimitaan jos paluulento lähtee illalla ja saapuu Helsinkiin puolen yön jälkeen eli 1.7, jolloin passini ei enään ole voimassa... Eli uuden passin hakuun, vai?

11
Matkaseuraa / Haluatko Espanjaan 16.6-30.6???
« : 14.04.2005, 11:54:59 »
Heipsan!

Olen itsekin suunnitellut että lähtisin kesällä Espanjaan, mutta kukaan kavereistani ei ole kiinnostunut lähtemään mukaan, kun on kuulemma opiskeluja töitä, ym. Tuo sun lähtösi kuulostaa hyvältä, sillä miten nyt ymmärsin niin sulla olisi siis varattuna asunto eli ei olisi siis hotellihuone, sillä en halua hotelliin. Ainut mistä en ole varma on tuo ajankohta, sillä en ole varma mistä saisin nyysittyä kokoon nuo rahat, mutta eiköhän sekin järjesty jos vain löytyy tarpeeksi tahtoa lähteä:) Missä tarkalleen tuo asunto sijaitsisi, itse suunnitelin että haluaisin Marbellan ja Fuengirolan lähiympäristöön. Ja uima-allaskin on vielä, kuulostaa ihanalta! Eli minä olisin kiinnostunut näinkin lyhyellä varoitus ajalla lähtemään. Täytin 18 just tammikuussa, ja tykkään auringonotosta ja tanssimisesta ja kaikesta muusta. Mistä muuten oot katsellut noita lentolippuja? Olin viimekesänä Espanjassa ja nyt täytyy päästä uudelleen! Mun maili osote on [email protected]

12
Matkaseuraa / nyt kyl lähet meitsin beesiin!!!!
« : 11.04.2005, 12:23:40 »
heips! Samoissa fiiliksissä ollaan, pakko päästä pois mutta kaverit ei kiinnostuneita! Ulkomaille nyt ja heti! Täytin just 18 tammikuussa. maili on [email protected] mukana mahdollisesti ollaan.

13
Nyt tärppäsi:) Löysin jostain kaivamalla tälläisen järjestön, osoite on www.gvi.co.uk (tiedoksi muille jotka saattaisivat olla kiinostuneita tämän tyyppisistä jutuista) Tosin näissä on nuo leirimaksut, jotka saattaa olla pitemissä matkoissa aika korkeat, mutta minä en ainakaan hinnan perään niin vakavasti katsele, sillä onhan se selvää, ettei tuonne ilmaiseksi lähdetä. Ja Afrikasta löytyy aivan kuin minulle tehtyjä vapaaehtoispaikkoja. Mitkä nyt silmään ensimmäisenä pomppasivat oli Dian Fosseyn Gorilla säätiö. Piti hetki haukkoa hankeä kun näin että sinnekin järjestetään näitä. Dian Fosseyn elämäntyöstä, minä itsekin tajusin että minä haluan tehdä jotain tämän tyyppistä. Harmi vain tuo ei työ ei kohdistu niiden goriloiden parissa työskentelyyn vaan toimistotyöhön, no siellä oli myös jotain parempaakin:) Tämä tyttö taittaa (Tosin pitkän säästö toimien jälkeen,ellei mikään järjestö halua myöntää stipendiä mulle) lähteä parin vuoden päästä jonnekin tuonne:)

14
näköjään olin kirjautunut ulos tai jtn. no edellinen viesti oli minun käsialaa ... :)

15
Aloitan nyt uuuden koska en saanut haluaamaani irti noista aikaisemmista keskustelusita.

Eli olisin aivan järjettömän paljon kiinnostunut työskentelemään pitkäaikaisesti esim. vapaaehtoisena tai ylipäätänsä työskennellä Afrikassa ympäristön hyväksi. Afrikka on nyt tuo maanosa joka eniten kiinnostaa, mutta jos jollekin on jotain tietoa/kokemuksia muualtakin luen erittäin mielelläni!!

Eli työ joka kiinnostaisi olisi ennemminkin ympäristöön ja eläimistöön liittyvää, kuin esim. ihmisoikeuksien, opetukseen tai tietotekniikkaan liittyvät työt. Ja parin viikon työleirit eivät sinäänsä kiinosta vaan pitkäaikaiset yli vuoden kestävät.

Jos jollakin on tiedossa jotain järjestöjä (olen mm. googlella yrittänyt etsiä, mutta en ole löytänyt etsimääni) jotka järjestävät tämäntyyppisiä juttuja niin olisi kiva kuulla niistä. Löysin joskus aikaisemmin yhden tällaisen, mutta uhodin osoitteen.  Tai jos jollakin on kokemusta vastaavanlaisista jutuista, niin tänne vaan viestiä:) Kiitos!

16
Afrikka / Junalla Afrikkaa halkomaan?
« : 06.05.2004, 13:00:07 »
Kuulostaa jo aika pelottavalta lähteä omin päin afrikkaa junalla kiertämään. Mutta jos valmismatkat kelpaa ja junalla afrikkaan tahtoo lähteä niin smt:llä on tällasia paketteja:


http://www.smt.fi/alacarte/2004/safarijunat/index.shtml

17
bonsaikissat sivusto on jonkun kieroutuneen huumorin tulosta, älkää uskoko vakavissanne: http://www.animalia.fi/animalia/kysyttya.htm#1

18
Saksa / Saksan linnat?
« : 14.02.2004, 23:53:44 »
dänkjuu! Tuokin linna oli aivan mahtava ja maisemat oli ihanat :) Mutta ei ollut linna missä minä joskus kävi... Mutta kaunis tuokin. Linnat on vain sitten niin kiehtovia ;)

19
Saksa / Saksan linnat?
« : 14.02.2004, 16:04:46 »
Tiedättekö kauniita ja ihania linnoja saksassa ja muualla euroopassa jossa kannattaisi ehdottomasti käydä? Muistan käyneeni joskus pienenä jossain linnassa saksassa joka oli sellasen vuoren rinteellä jo maisemat oli jotain aivan ihanaa, linassa oli siniset tornit tai jotain vastaavaa... tahtoo sinne uudestaan...  :D

20
Tyhmät kysymykset / Piilolinssit reilille mukaan?
« : 08.02.2004, 00:08:36 »
Tack! Eipä tullut vielä näin tarkaa näitä sivustoja selailtua, että tuollaisen topicin olisin löytänyt! Kiitoksia! :D

Sivuja: [1] 2