Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - _niko_

Sivuja: [1]
1
Yleinen / Futismatkailu
« : 05.10.2006, 22:35:04 »
Lainaus käyttäjältä: "Gleb"
Lainaus käyttäjältä: "_niko_"
Nyt ihan pari päivää sitten sain ajatuksen Barcelonan reissusta tuossa vähän ennen joulua. Kiinnostaisi lähinnä tietää onko Barcelonan peleihin kuinka vaikea saada liput "ovelta" vai onko stadikka aina täyteen buukattu? Ja onko tuossa Barcelonan ympäristössä muita pääsarjatason seuroja?


Jos vastassa ei ole Real Madrid niin lippuja pitäisi kyllä saada, stadion vetää melkein 100 000 henkeä.


Vastassa näyttää tuolloin olevan se toiseksi pahin vastus tässä suhteessa eli Atletico Madrid.

2
Yleinen / Futismatkailu
« : 05.10.2006, 00:56:14 »
Omia kokemuksia ulkomailta. Kuukauden päivät sitten olin parin viikon reilillä Britteinsaarilla ja tavoitteena ennen matkaa oli käydä tsekkaamassa joku Championshipin matsi. Valioliigan pelistä en osannut edes uneksia kuulemieni juttujen perusteella(lippujen saanti jne.). Odotukseni kuitenkin ylittyivät mukavasti, kun Blackburnin korkeudella huomasin Chelsean saapuvan kaupunkiin. Liput ottelupäivänä stadionin lipunmyynnistä ilman ongelmia. Ei taida Ewood Park olla koskaan täynnä, vaikka vastassa olisi kovempikin joukkue? Tuohon päälle vielä ottelu uudella Emiratesilla, Brasilia-Argentiina. Lippu maksoi maltaita, mutta tuskin avautuu toista tilaisuutta Brassien näkemiselle.

Nyt ihan pari päivää sitten sain ajatuksen Barcelonan reissusta tuossa vähän ennen joulua. Kiinnostaisi lähinnä tietää onko Barcelonan peleihin kuinka vaikea saada liput "ovelta" vai onko stadikka aina täyteen buukattu? Ja onko tuossa Barcelonan ympäristössä muita pääsarjatason seuroja?

3
Ensi viikonloppuna olen siis lähdössä kiertämään Iso-Britanniaa yksikseni. Tarkoituksena kiertää saari ympäri parissa viikossa ja viettää sitten pidennetty viikonloppu Lontoossa. Yksin on ihan kiva matkustella, mutta eihän se reiliseura olisi pahitteeksi. Eli jos liikuskelet samoilla suunnilla ja kaipailet matkaseuraa, niin pistäpä vaikka mailia...

[email protected]

4
Iso-Britannia / Iso-Britannia ympäri kahdessa viikossa
« : 14.08.2006, 17:16:33 »
Olenko käsittänyt oikein, että reililipulla voi matkustaa ilmaiseksi jokaisella tuolta löytyvältä junayhtiöllä(Eurostaria lukuunottamatta): http://www.nationalrail.co.uk/tocs_maps/tocs/

Sitten noista opaskirjoista. Katselin tuota Lonely Planetia, mutta sitä ei kirjastosta löytyny. Sen sijaan mukaan tarttui Fodor's Great Britain 2003. Onko jollakin kokemuksia tuosta kirjsta? Vaikkapa esim. verrattuna Lonely Planetiin? Tuo kun on vuodelta 2003, niin ovatko tiedot kerenneet vanhentuoa tuona aikana jo merkittävästi vai onko tuo vielä tänäkin päivänä käyttökelpoinen? Tarvitsen kirjaa lähinnä majoituksen etsimiseen.

5
Iso-Britannia / Iso-Britannia ympäri kahdessa viikossa
« : 10.08.2006, 00:40:31 »
Tuossa nyt jotain suunnitelman tynkää 16 päivälle:

London - Brighton - Bristol - Cardiff - Liverpool - (Dublin) - (Glasgow) - Inverness(Loch Ness) - Edinburgh - York - Manchester - (Birgminham) - Oxford - London

Painotan nyt että tuossa vasta pienen pohdiskelun jälkeinen runko, josta lähden tässä pikkuhiljaa hiomaan lopullista reittä. Paljonhan tuossa on tavaraa ja varmasati pitää karsia jonkin verran. Lontoosta ajattelin suunnata suoraan Stanstedillä hyvin nukutun yön jälkeen Brightoniin. Onko rannikolla kenties muita näkemisen arvoisia paikkoja? Etelästä sitten Walesin suuntaan. Mahdollisesti Bristol/Bath siinä matkalla? Cardiff vai joku pohjoisemman Walesin pikkukylä? Vai kenties molemmat? Siinäpä kysymys. Tämän jälkeen mahdollisesti Dubliniin. Voi kuitenkin olla, että lauttamatkoineen tuo on parempi jättää reitiltä pois ajan säästämiseksi. Joka tapauksessa matka jatkuisi kuitenkin pohjoiseen aina paljon kehuttuun Invernessiin saakka. Matkan varrella kiehtoisi kovasati piipahtaa jossakin Emmardale-tyyppisessä pikkukylässä. Ehdotuksia? Invernessistä sitten raakasuunnitelman mukaan etelään aina Lontooseen asti, jossa vietän sitten muutaman yön ennen paluuta Suomeen.

Nyt ei muuta kuin kommentteja ja parannusehdotuksia tiskiin... :)

6
Lentomatkustus / Lentokentillä nukkuminen!
« : 09.08.2006, 18:01:20 »
Liekö Stanstedilla matkatavaroiden säilytyslokeroita? Itse en ainakaan uskallaudu nukkumaan rinkka vierelläni eli säilöön olisi saatava.

7
Iso-Britannia / Iso-Britannia ympäri kahdessa viikossa
« : 08.08.2006, 13:05:02 »
Kiitos hyvästä vastauksesta. Oliko sinulla muuten reili-lippu vai hommasitko aina junaliput erikseen?

Niin ja haulla löytyi aika naftisti juttua, eli en pistä pahakseni jos pistätte tähän lisää omia kokemuksianne.

8
Iso-Britannia / Iso-Britannia ympäri kahdessa viikossa
« : 07.08.2006, 23:46:12 »
Parissa viikossa olisi siis tarkoitus nähdä parhaimmat palat Iso-Britanniasta. Ajattelin lentää Lontooseen ja aloittaa kiertämisen sieltä. Kiertelyn jälkeen takaisin Lontooseen ja sieltä lentäen Suomeen.

Nyt kaipailisin ihan puhtaita vinkkejä reitistä. Eli mitkä kaupungit/paikat kannattaa ehdottomasti mahduttaa tuohon kahteen viikkoon ja mitkä jättää ulkopuolelle. Onko foorumilaisissa kenties samantapaista reissua tehnyttä? Lukisin mielelläni juttuja, erityisesti reittisuunnitelmat olisivat tervetulleita. Niiden pohjalta olisi helpompi lähteä suunnittelemaan omaa reissua. Nyt on hieman vaikea päästä suunnittelussa alkuun, kun aikaisempaa kokemusta reili-tyyppisesta matkustamisesta ei ole. Ei oikein ole käsitystä minkä verran mikäkin paikka ottaa aikaa.

9
Ostetaan hyväkuntoinen Deuter Vario Futura 40+10.

Tarjoa!

niko.vayrynen (ät) oyk.fi
0504000193

10
Junamatkustus / Vyöhyke A - Interrail vai ilman?
« : 07.08.2006, 03:07:48 »
Mielessä on jo pitkään muhinut ajatus reilaamisesta ja nyt ajattelin toteuttaa sen - tosin aika lyhyellä varoitusajalla. I-B kiinnostaa maana sen verran, että ajattelin keskittyä pelkästään A-vyöhykkeeseen parin viikon ajan. Pidempi ja laajempi reili sitten intin jälkeen.

Kysymys kuuluu, että onko edes järkeä hommata reili-lippua tuolle alueelle, jos pääpaino on eteläisellä I-B:llä? Kuitenkin tuo ~200e tuntuu aika tyyriiltä ja taitaisihan tuolla saada aika monetkin junaliput hommattua.

Tarkempaa reittisuunnitelmaa minulla ei vielä ole, mutta ajattelin ruveta suunnittelemaan reissua nyt ihan toden teolla. Saa nyt nähdä tuleeko reissusta ylipäänsä mitään...

11
Tyhmät kysymykset / Pyykinpesuun aineita mukaan?
« : 07.08.2006, 01:04:10 »
Pistetään nyt samaan kun liippa aika läheltä.

Onko noita pesuloita minkä verran noiden hostellien yhteydessä? Reilaaminen paskasissa vaatteissa kun ei järin mukavalta kuulosta.

13
Lainaus käyttäjältä: "Sipris"
Jos et ole vielä keksinyt ratkaisua, niin mä voin auttaa...asun pohjois-lontoossa, mutta liikun keskustassa joka päivä :)


Katos näyttää sittenkin olevan olemassa vielä reiluja ihmisiä. :) Pistin sulle YV:tä.

14
Lainaus käyttäjältä: "Suvih"
En toki mitenkään ole menettänyt uskoani mihinkään firmaan, mutta älä sano että kyseessä on Ticketmaster  :lol:

Tosiaan toivon että asia järjestyy...


Ticketline on kyseessä.

15
Tilanne on lyhykäisyydessään seuraava: Tilasin erään keikkalipun 10.6 Lontoon lähellä olevaa keikkaa varten. Ostovaiheessa luvattiin, että postitus järjestyy. Nyt kun keikkaan on aikaa parisen viikkoa ja olisi aika lipun lähetykselle, niin firmasta tulee tieto ettei postitus onnistukaan erinäisistä syistä johtuen. Firma tarjosi vaihtoehdoksi lipun lähettämistä UK:n sisälle. Ongelma on kuitenkin se, ettei itselläni ole ketään tuttavaa Lontoossa jolta voisin lipun sitten noutaa paria päivää ennen keikkaa.

Kysyisinkin nyt että löytyisikö tältä foormilta luotettavaa Lontoolaista, joka voisi vastaanottaa lipun postitse ja hoitaa lipun sitten jonnekin päin Lontoon keskustaa viimeistään 9.6?

Rahathan tuosta varmaan saisi takaisin, mutta meneepä jo hankalaksi kun lennot ja majoituskin ovat hommattuina.  :(

16
Lainaus käyttäjältä: "Jimking"
Heips vaan _niko_, hienoo kuulla että joku muukin lähtee londooseen ziigaan Bon Jovia! Itse lähden 9. päivä liikenteeseen ja palaan maanantaina 12. päivä. Hotelli Lontoossa ja sieltä keikalle Milton Keynesiin, toivottavasti jovi saa hommattua sen yöllisen paluu junan lontooseen yöllä niin ei tarvitse alkaa kikkailemaan.

Sitten onkin muutama päivä Lontoossa tod näkösesti jossain pubissa, heh ja kyyl kai sitä pitää jotain nähtävyyksiäkin käydä ihmettelemässä.

Ei muuta ku hyvää keikkaa ja koit pärjäillä! :)

-Jimking-


Ite hommasin bussiliput tuonne keikalle ja takas. National Expressillä on ihan keikkaa varten räätälöity vuoro.

18
Näyttää siltä että tulen taittamaan tuon LON-Milton Keynes-LON välit National Expressin bussilla. Lähtö ja saapumisasemien ollessa Victoria minun onkin raahattava itseni tuolta King's Crossille la-su välisenä yönä. Bussi on aikataulun mukaan Victorian asemalla klo. 01:25, joten taitaa bussi numero N73 olla paras vaihtoehto? Vai olisiko kenties joku parempi ratkaisu?

19
Olen vahvasti päätymässä tuohon Crestfieldiin. Matkaa Eustonilta taitaa kertyä ~kilsa ja hintaan sisältyy myös aamupala toisin kuin Regent Palacessa. Niin ja pelkästään positiivisa arvosteluja olen tuosta lukenut.

Bussillakin näyttää tuonne pääsevän hyvin kätevästi ja kun tuo matka nyt ei mikään hirmuinen ole, niin meneehän tuo sitten vaikka jalan jos ei muu auta.

Hakua olin käyttänyt ilman * merkkejä, joten tuloksia ei montaa sivua tullut. Eiköhän noista 54 sivusta nyt jotain uutta irtoa.

Sivuja: [1]