Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Testailija

Sivuja: [1] 2 3 ... 85
1
Etelä-Amerikka / Vs: Kolumbia
« : 12.04.2015, 18:42:54 »
Olen reissaamassa Kolumbiaan heinäkuussa n. kahdeksi kuukaudeksi. Osaisiko joku vinkata, miten pääsisin halvimmalla Helsingistä Bucaramangaan? Siellä olisi oltava heinäkuun alussa. Tällä hetkellä halvin löytämäni menolippucombo on ollut n. 800 euroa.

Minä ostaisin Helsinki-Bogotá-Helsinki menopaluulipun ja jättäisin siitä paluun käytämättä. Tuollaisen voi napata tarjouksesta jopa 500 eurolla. Sitten ostaisin erikseen Bogotá-Bucaramanga yhdensuuntaisen. Sen saa esim. tällä hetkellä Aviancan tarjouskampanjasta hintaan 79.900 pesoa eli n. 29 euroa.

Nyt juuri KLM:n lennot hintaan 575€ ja siihen tuo 29€, niin menon hinnaksi muodostuu n. 600€.

2
Jos lentelee Lufthansalla noin kerran vuodessa menopaluun Eurooppaan tai kauemmaksikin, niin kannattaisiko ottaa Luffen oma kortti, vai kerätä Eurobonus-pisteet (lennän kuitenkin enemmän Lufthansalla kuin SASilla)

Nykyisin nuo kantissysteemit on vedetty niin tiukille, että noin vähillä lentomäärillä se on aivan se ja sama kumman firman korttia höylää.

M&M velottaa järjettömät polttoainelisät & pisteet voimassa kolme vuotta (Eurobonuksessa 4-5 vuotta), joten siltä kannalta asialla merkitystä... Eurobonuksen ongelmana taas on lentoyhtiön vakavaraisuus.

Enemmän SASilla lentäville esim. Aviancan Lifemiles voi olla kiinnostava vaihtoehto. 100% mukaan pistekertymä SASin lennoista, ei polttoainelisiä *A palkinnoistaan, ainoastaan 40% maileista omistettava (loput voi ostaa hintaan 1,2 senttiä mailia) varattaessa. Toki aina muistettava se, että Euroopan sisällä lennettäessä lentomaileista ei hirveästi hyötyä vaan suurimman hyödyn saa käyttämällä mailit esim. Etelä-Amerikan tai Aasian sisäisiin lyhyisiin mutta kalliisiin lentoihin...

Onko tietoa tai jotain näppituntumaa, kauanko kestää, että Lufthansalla lennetyt mailit näkyvät LifeMiles-tilillä?

3
Etelä-Amerikka / Vs: Kolumbia
« : 06.04.2015, 11:21:24 »
Olen reissaamassa Kolumbiaan heinäkuussa n. kahdeksi kuukaudeksi. Osaisiko joku vinkata, miten pääsisin halvimmalla Helsingistä Bucaramangaan? Siellä olisi oltava heinäkuun alussa. Tällä hetkellä halvin löytämäni menolippucombo on ollut n. 800 euroa.

Minä ostaisin Helsinki-Bogotá-Helsinki menopaluulipun ja jättäisin siitä paluun käytämättä. Tuollaisen voi napata tarjouksesta jopa 500 eurolla. Sitten ostaisin erikseen Bogotá-Bucaramanga yhdensuuntaisen. Sen saa esim. tällä hetkellä Aviancan tarjouskampanjasta hintaan 79.900 pesoa eli n. 29 euroa.

4
Etelä-Amerikka / Vs: Kolumbia
« : 04.04.2015, 09:41:24 »
Kolumbian sisäiset lennot ovat halventuneet roimasti. Kilpailu monen yhtiön välillä on saanut aikaan tarjouskampanjat, joissa lentohinnat ovat bussejakin halvempia. N. 30 eurolla ja allekin lentää kaupungista toiseen. Tämä seikka on hyvä tiedostaa noita päiväbudjettejakin laskeskellessa.

5
Etelä-Amerikka / Vs: halvalla etelä-amerikkaan
« : 26.06.2014, 12:51:44 »
Tässä olisi tarkoituksena lähteä joulukuun alkupuolella/ puolivälissä Uruguayhin ja tulla takaisin tammikuun puolivälin jälkeen. Lennot siis Buenosiin ja BQB:llä Urun puolelle.

Tuli nyt noita lufthansan tarjouksia ja rumbo.es kautta saa oikean kielen valittuaan lentoja jo 699e.

Kannattaakohan tässä vielä odotella mahdollisia tarjouksia?

Onko tietoa milloin ja miksi ja nuo taitanevat halventua näin vuodenvaihdetta kohden mentäessä?

Luin noista lufthansan edellisvuosien tarjouksista tyyliin 550e. Onkohan realistista tässä vielä saavutella samoja hintoja?

En jäisi odottelemaan. Luffen tarjoukset eivät ole enää viime aikoina olleet niin halpoja. Esim. Bogotá ollut monesti 699, nyt minusta tällä kertaa hieman poikkeuksellisen halvalla 615. Odotellessa voi käydä niin, että hinta vain nousee.

6
Tyhmät kysymykset / Vs: Tarvitsenko ESTAa ollenkaan?
« : 23.06.2014, 19:50:04 »
tarvitset aivan varmasti. Ihan mielenkiinnosta kysyn, että millä perusteella joku on sinulle sanonut, että et tarvitsisi?

Tintin on nyt väärässä. Kaikki matkustajat, jotka matkustavat ilman viisumia Visa Waiver -ohjelman alaisuudessa, tarvitsevat hyväksytyn matkustusluvan ennen matkustamistaan Yhdysvaltoihin lento- tai meriteitse.

7
Etelä-Amerikka / Vs: halvalla etelä-amerikkaan
« : 22.05.2014, 03:12:13 »
Turku - Cartagena de Indias (Kolumbia) - Turku olisi nyt hintaan alk. 660 euroa tiistailähdöillä. Vaihdot Tukholmassa ja Nykissä. Myynnissä 26.5. asti ja matkustusajankohta sama kuin SAS:n Nykin tarjouslennoissa.

9
Lentomatkustus / Vs: Lentojen peruutus
« : 20.02.2013, 14:55:06 »
Lippujen ollessa noin halvat on verojen osuus tosiaan aika pieni. Eiköhän ole helpointa vain jättää liput käyttämättä ilman mitään peruutuksia.

10
Etelä-Amerikka / Vs: Kolumbia
« : 19.02.2013, 07:39:58 »
San Andrésiin liittyvä juttu, jossa mm. vähän hintatietoja.

http://www.eltiempo.com/vida-de-hoy/viajar/planes-turisticos-en-san-andres-_12581871-4

11
Lentomatkustus / Vs: Supersaver
« : 13.02.2013, 15:42:51 »
Hei, olen varaamassa Finskin lentoja Supersaverin kautta mutta yhteen asiaan olisi kiva saada ensiksi varmistus. Finskin sivuilta varatessa matkan hintaan kuuluu aina yksi ruumaan menevä matkalaukku (myös golfbägi). Onko tämä sama oikeus olemassa jos matkan varaa Supersaverin kautta? Ihmetyttää vain tuo hintaero kun Supersaverin kautta matka on kustantantamassa 210€ ja Finskin omien sivujen kautta 350€, mutta tämä tosiaan lienee aika yleistä ja normaalia.

Tiesithän, että hinta on yleensä vieläkin halvempi, jos et mene suoraan supersaverin sivuille, vaan etenet sinne jonkun vertailusivuston kautta?

12
Tyhmät kysymykset / Vs: Checkmytrip
« : 11.02.2013, 06:04:28 »
Tyhmä kysymykseni siis koskee checkmytripp palvelua. Ostin lennot AA:lta mutta en saa lentoja ko. palvelussa näkymään. Saan vain ilmoituksen että minulla on virheellinen varausnumero. Varausnumerossa on vain roomalaisia numeroita. Onko muilla käynyt näin?

Useimmilla lentoyhtiöillä on erikseen lentoyhtiön oma varausnumero ja erikseen toinen varausnumero, joka toimii mm. Checkmytrip-palvelussa. Olet käyttänyt ensin mainittua, jolloin luonnollisesti saat virheilmoituksen.

13
Etelä-Amerikka / Vs: Kolumbian vaarat?
« : 31.12.2012, 02:13:18 »
Lottovoitto osuu helpommin kohdalle kuin se, että jäisi bussissa tonne alle.

14
Julkisia terveyspalveluja voi käyttää myös eurooppalaisella sairaanhoitokortilla jos omaa sellaisen nykyisestä kotimaastaan. Tämä on hyvä tieto niille, joilla on mahdollisuus hankkia sellainen ennen Suomen vierailujaan.

Näin siis lähinnä päivystysluonteiset käynnit ja niitä saa ilman korttiakin, mutta maksavat aika lailla enemmän.

15
Etelä-Amerikka / Vs: halvalla etelä-amerikkaan
« : 03.12.2012, 00:25:58 »
Lab4: Löysitkö koko setin ees taas Helsinki-Madrid-Santiago 700e vai Madrid-Santiago ees taas 700e + Helsinki-Madrid-lennot?

 Madridista menopaluu.. ja suorat lennot helsingistä madridiin kyl aika kalliita yleensä :/ mut jos jaksais vaihtaa esim lontoossa lentoyhtiötä/konetta ni sittehä sinneki pääsee vähä halvemmalla.

Luffella 179 EUR, vaihto Saksassa.

16
Saa kyllä hyvät naurut tätä ketjua seuratessa.  Se prosentti joka tätä uutta lakia tulee käyttämään hyväkseen on kuitenkin todella pieni niihin verrattuna jotka suomessa dokaavat jne ja välttelevät töitä vaikka muuten vaan. Yhtä kalliiksi tulee veronmaksajalle joten rahasta tässä ei ole kyse ihan pelkästä kateudesta vaan.

Tätä juuri tarkoitin tuossa edellisessä tekstissäni.

17
Etelä-Amerikka / Vs: Kolumbia
« : 23.11.2012, 09:42:21 »
Jep kiitos vinkistä, kaupunki alueineen lisätty kohdelistalle! Varasin juuri lennot Cartagena - Pereira 25e/hlö

Joko lensit tuon? Voitko jakaa kokemukset lentoyhtiöstä täällä?

18
Antaa mennä vaan työttömyyskassan rahoilla ulkomailla pari vuotta. Jos järjestelmä antaa tuohon mahdollisuuden niin tottakai vain tyhmähän ei tuohon tarttuisi. Ei kai se henkilön ongelma ole jos järjestelmä antaa tuohon mahdollisuuden.

Ja saman hintaiseksihan se maksajalle tulee, olipa työnhakija Thaimaassa tai Kälviällä.

19
Pirkanmaalta eräästä TE-toimistosta laitettiin seuraava käynti vaatimattomasti 14.04.2014, joten ihan heti ei tarvitse siellä käydä. Täti sanoi vaan, että uusi CV-netti kahden kuukauden välein ja muuten hyvää matkaa! Kyseessä siis 5 kk reissu.
Tiedänpä ainakin missä vietän seuraavat talvet!

2014???

20
Hintojen pilkkomisessa on huonoja puolia mm.
-vaikeaselkoiset matkatavara- ja muut säännöt
-"lisämaksuista" vihaiset asiakkaat
-vertailu muiden yhtiöiden hintoihin

mutta hyviä puolia on myös, kuten
-maksat vain siitä, mitä käytät
-mahdollisuus matkustaa erittäin halvalla

Sivuja: [1] 2 3 ... 85