Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - skywalker

Sivuja: [1]
1
Kanada ja Yhdysvallat / Harkitsitko Hotellia/Motellia
« : 28.06.2006, 14:41:33 »
Tuolta saa paikanpäältä kaikenlaisia matkaoppaita karttoineen ja hotellikuponkeineen. Itse löysimme Losin matkalehdykästä Quality inn-ketjun hotellin mannermaisella aamiaisella kivenheiton päästä Disneylandista alle 70 taalaa /yö ja toisessa vihkossa olisi ollut vielä kymppiä halvempi kuponki samaan hotelliin.

Suosittelen hotellin hakua tuolla tavalla jos budjetti venyy. Tosin kannattaa huomioida, että Yhdysvalloissa alkoi kesäloma kaksi viikkoa sitten, joten osa keskustan hotelleista voi olla täysiä.

Auto oli parkkipaikalla ikkunamme alla...

2
Kanada ja Yhdysvallat / Viimeiset kokemukset hostelleista
« : 28.06.2006, 14:36:46 »
6.-10.6.2006 Morningside inn. 107th Street. 2henkee 4 yötä noin 200taalaa.
Jääkaappi on (saa aamiais-sämpylät ja jugurtit/mehut talteen).
Tuuletin ja kaksi punkkaa.

Varo kaapeissa olevia vällyjä, sillä sain itse ötökänpuremia ympäri kehoa ja piti käydä lääkärissä hakemassa kuuri kutinaan.

Vaimolla ei mitään oireita, kun käytti pelkkää lakanaa ja sitä päiväpeittoa....
Plussana on metroaseman läheisyys. Pääsee nopeasti Downtowniin.

17.-19.6. YMCA Kolumbus circlen lähellä. Kopit kuin vankikoppeja. Tosin oli ilmastointi, mutta EI jääkaappia. Kansainvälinen meininki: porukkaa kaikkialta pallolta ja paljon. Nettiyhteydet luottokortilla ja setelillä plussaa. Olisi varatessa voinut tiedottaa tuosta kerrossänkyhommelista, mutta eipä siinä jaksanut tuvassa mitään suurempaa kaupungilta tultua. Tavarat saa säilytykseen taalan/pakaasi, jos lento lähtee myöhään illemmalla checkoutin jälkeen. Plussaa on keskuspuiston nurkan läheisyys.

Pedataan ja siivotaan päivittäin.

Mitään ei kummassakaan paikassa hävinnyt tavaroista.
Ensi kerralla kuitenkin varmasti katsomme hieman tasokkaampia paikkoja, kun tuo vessaan ravaus yöllä vaatii käytäväjuoksentelua.

Los Angelesissa(Anaheim) yövyimme Quality Innissä (HOTELLI) kuponkitarjouksella 69 taalaa/yö ja taso oli kymmenen kertaa parempi.

Sivuja: [1]