Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Justin Case

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Terve!

Olin maaliskuussa San Sebastianissa muutaman päivän, ja se on tosiaan ihan matkustamisen arvoinen pienehkö baskikaupunki. Tulin kaupunkiin puolenpäivän aikoihin ilman tietoa majoituksesta, joten menin turisti-infoon (reina regente -kadulla vanhankaupungin nurkilla), josta sain lärpäkkeen, jossa oli ilmeisesti kaikki kaupungin hostellit ja hotellit. Huomasin siitä lärpäkkestä, että lähes kaikki hostelit ja pensionit sijaitsivat vanhassakaupungissa. Se on ilmeisesti aika yleistä kaikissa kaupungeissa tuolla Espanjanmaalla..
Huomionarvoista oli se, että jouduin käymään kuusi tai seitsemän hostellia läpi ennen kuin löysin tilaa. Ja oli siis maaliskuun joku maanantai. Kesällä voisi olla jopa hyvä varata etukäteen majoitus. En tiedä. Siellä oli kuitenkin hostelleja tosi paljon.

Hyvää matkaa, ja syökää tapaksia, eli baskiksi pintxoja, ne on hyviä!

2
Yksi hyvä museo on Lontoon sotamuseo, eli Imperial War Museum. Siellä on panssukkia ja torpedoa ja vaikka mitä. Se on sitten eri asia haluaako lapsille sellaista tuputtaa. Sillon siellä oli vielä sellainen näyttely juutalaisvainoista, joka oli kyllä aika ahdistava.

Ja pubit ovat hyviä!

3
Lainaus käyttäjältä: "Nakke"
...koittanut johtaa niita asennevammaisia 6kuukauden miehia(helppoa?), hiihtosuunnistanut keskella yota jossain aivan korvessa joukkueellinen vittuuntuneita miehia takanasi...


Mielestäni asennevamma on vain terveellinen, jos se kohdistuu institutioon, joka määrää sinut hiihtämään keskellä yötä jossain korvessa pomosi perässä.

4
Heipodei vaan!

Oikein kiva, että olet päässyt opiskelemaan monikulttuuriseen Tukholmaan. Oikein kiva, että perspektiivisi on laajentunut. Valitettavasti en kuitenkaan löytänyt tekstistäsi oikein mitään sisältöä. Kysyt, että mitä aitojen ruotsalaisten pitäisi sanoa näille helvetin sosiaalipummeille ja samalla halveksit niitä suomalaisia, jotka halveksivat somaleja ja muita etnisiä vähemmistöjä. Saattaa olla jo niin tavattoman myöhä, sillä en huomaa tekstisi tuossa yhteydessä ollenkaan sarkasmia.
Sinulla, gäst studentina, on siis oikeus moralisoida helsinkiläisiä rasisteja, mutta tukholmalaiset rasistit ovat ihan jees. Vai tarkoitatko, ettei Tukholmassa ole rasisteja? Niin ei varmaan, kysytään vaikka ruotsalaisilta uusnatseilta.
Toisaalta mitäpä minä tiedän maailman menosta, eihän meillä Tampereella ole edes kunnollista asematunnelia.

Sitten offtherecord. En kyllä oikein millään usko Sinua yliopisto-opiskelijaksi. Rehellisesti ilmaisten suomen kielen käyttösi oli sitä luokkaa, etten usko sinun olevan vielä edes yläasteiässä. Oliko lausetta ilman kirjoitus :oops: virhettä..  
No joo, en minä oikeasti ole ilkeä ja niinpä vissiin... :twisted:

5
Yleinen / Minkälainen matka??
« : 10.06.2005, 23:59:08 »
Lainaus käyttäjältä: "mark007"

haave= voi kunpa hieman laihtuisin.

unelma= haluaisin laihtua. sen jälkeen elämäni olisi varmasti parempi.Olettepas te etevä analyyttinen filosofi. Itse en millään erottanut sanojen haave ja unelma merkitystä toisistaan. Pidin niitä jopa täsmälleen SAMANA asiana! Voitteko kuvitella!

Kyllähän tuo haaveilu on ihmisille, varsinkin Länsi-Pasilalaisille, nykypäivänä todella tärkeää. Kuvittele jos sinulla ei olisi unelmia! Sillä, että toteutuvatko unelmat, ei ole merkitystä.

6
Olen vahvasti kuvan kannalla. Vaikka ne jalanjäljet sinne alle tipsuttelemaan tai jotain...  En todellakaan halua mitään JÄTKÄ ON ELÄIN! - paitaa... Se eka paita oli ihan hieno, että kiitos siitä!

7
Olettekos kuulleet... / Madventures jatkuu
« : 21.03.2005, 19:52:10 »
Kyllä mullakin paremmat muistot on ykkösestä kun tästä uudesta kaudesta. Juonto on kyllä välillä tosi ärsyttävää ja välillä taas sietämättömän ärsyttävää, en kyllä ymmärrä miksi se Riku ei voi puhua normaalimmin. Spiidisti tykimmin ne on kuitenkin tehny taas ton kuvauksen ja valinnu musiikin. Se puoli on kyllä tosi loistavaa ja saa ainakin minut joka sunnuntai ruudun ääreen.

tosin parhaimman spiikkauksen tekee silti mallikoulu-ohjelma: "Käännä subille ja tiedät mikä on kuuminta hottia mallikoulussa"

8
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Musiikki!
« : 21.03.2005, 19:32:11 »
viimeksi ostettuja:
arcade fire - funeral
the go! team - thunder lightning strike
sounds like violence - pistol ep
uusi fantasia - top ten
david fridlund - amaterasu
...and you will know us by the trail of dead - source tags and codes (loistava keikka tavastialla viime kuussa!!)
tom mcrae - tom mcrae
ak momo - back to N.Y.
office building - se uusin
mogwai - kicking a dead pig (tjsp.. se remixlevy)


Nämä pitäisi ostaa lähiviikkoina:
...and you will know us by the trail of dead - worlds apart
LCD soundsystem - ei taida olla nimeä..
Annie - anniemal (heti kun LP ilmestyy)
RJD2 - dead ringer
m83 - before the dawn heals us
rapture - echoes

edit: "kuulostaa" kirjoitetaan sounds ei souds

9
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Kasvissyönti
« : 21.03.2005, 19:12:23 »
Niin kuin Ohaiokin, olen myös minä jonninmoinen semivege. Esimerkiksi jauhelihan olen korvannut kokonaan soijarouheella, sillä se ajaa täsmälleen saman asian ja on lisäksi jotain 6-7kertaa halvempaa!

Minun filosofiani mukaan kaikki ehdottomuus on lähes aina pahasta. Joten vaikka jonkinlaisia omantunnontuskia koenkin makkarakeittoa ympäri poskia litkiessäni, niin puolustaudun sillä, ettei mikään ole täydellistä.

10
Yleinen / Aika Killeri!
« : 11.03.2005, 17:38:04 »
Lainaus käyttäjältä: "Anonymous"
...Sitten paluu Suome(e)n Tampereelle halpalennolla!


Niin, pitäähän sitä jossain säästääkin! :lol:

11
Lainaus käyttäjältä: "Rubin"

(joskus myös vilautin EU-ajokorttiani, jossa ei muuten kaikeksi hauskuudeksi lue englanniksi sanaakaan, ei edes driving licence  :roll: )


Itse asiassa EU ajokortissa lukee tasan viisi sanaa englanniksi, ja kas, siellä ovat myös driving ja licence! Muut kolme sanaa ovat vehicle, administration ja Finland. Kortissa lukee muuten tuo sana ajokortti yhteensä 12 eri kielellä.

En ole yleensä tälläinen tiukkis, mutta nyt oli pakko päästä pätemään!  :wink:

Ja Sohvi, matkasekit ovat ihan lastseason!  :lol:

12
Italia / Rooma, lentokentältä kaupunkiin?
« : 22.01.2005, 17:15:17 »
Jos rahasta ei ole pulaa, niin suosittelen tuota taksia. Jokaisessa muussa mahdollisessa tapauksessa suosittelen bussi tai bussi/juna yhdistelmän (alle 5€suunta) käyttöä. Bussi lähtee aivan ciampinon terminaalin edestä ja ajaa ciampinon juna-asemalle. Itse nousin siinä pois ja vaihdoin junaan. Jälkeenpäin ymmärsin, että bussi olisi jatkanut suoraan terminille (en ole tuosta kyllä varma). Matka kesti yhteensä noin puoli tuntia.  
Mikä muuten on tuo mainitsemasi Rooman vanha keskusta? Ei kai sentään Forum Romanum? :roll:

13
Madridissa esittelin itseni eräälle Umeålaiselle "Jag heter Kimmo", eikä se ymmärtänyt. Ei kai tuon jälkeen enää voi sanoa ruotsia osaavansa!

14
Eurooppa / Futismatsien lippujen hinnat?
« : 16.11.2004, 16:39:04 »
Joo Madridissa eräs japanilainen maksoi viiksekkäälle herralle 100€ väärennetystä lipusta mestareiden liigan ratkaisukamppailuun Real-Bayern. Että tarkkana siellä! Ja kyllä niihin otteluihin lippuja saa (kokemusta espanjasta, hollannista ja englannista, muttei italiasta!) Liput on ollu jotain pariakymppiä, englannissa (paljon) kalliimpia.

15
"Huomaa, että jos pääset ulkomaiseen yliopistoon opiskelemaan vaihto-ohjelman ulkopuolelta, vierailevana opiskelijana, joudut yleensä maksamaan lukukausimaksuja. Esimerkiksi Isossa-Britanniassa maksut ovat noin £ 1000 lukuvuodessa, Yhdysvalloissa lukukausimaksut ovat yleensä huomattavasti korkeampia"    -lainaus Tampereen Yliopiston sivuilta. Käsittääkseni nuo vaihto-ohjelmat kuskaavat opiskelijoita lähinnä Euroopan sisällä, kuten vaikkapa Erasmus, joka on maksuton. Kauemmaskin on ilmeisesti mahdollista päästä "maksutta", mutta se on luullakseni hyvin harvinaista, sillä siitä olen nähnyt ainostaan joitain sivuhuomautuksia. En ole vielä hirveästi perehtynyt näihin asioihin ja toivonkin kovasti olevani väärässä!

16
Lainaus käyttäjältä: "MariMaailmalle"
Toisena unelmana olisi lähteä vaihtoon Australian Brisbaneen. Mitäs siitä sanotte?


No valitettavasti mitään kokemuksia ei ole, mutta olen itsekin ajatellut tuota aussi/uusiseelanti-akselia. Tuo Euroopan rajojen ulkopuolelle lähteminen on vaan niin prk#en kallista nottei oikeen ole varaa lähteä. Esim tuolla seudulla (Australian ja Uuden-Seelannin yliopistot) lukukausi(siis 1/2vuotta)maksu on keskimäärin 4000€! Voe elämä!! Jenkkilöillä se on vieläkin korkeampi! Eli onko tuo rahavuori vain kaivettava kasaan tekemällä ihan oikeita töitä, vai onko tuohon käytännössä kuinka helppoa saada avustusta/stipendejä? Ok, ok riippuu tietysti täysin oppilaitoksista, mutta jos jollain on asiasta omia kokemuksia, niin pliis kerro!

HUH! onneksi Suomessa on ilmaista!!

17
Tehtäväämme, joka sijoittui ilmatorjunnan johtamiseen, koulutusta saadessamme saimme useaan otteeseen vahvistusta siitä, miten meidät pommitetaan ensimmäisenä ja miten helppoa se idän suurille lentolaivueille on. Saimme tietää kuinka paljon ja minkälaista tavaraa sieltä alas tulee ja miten siitä ei voi edes hyvän fyysisen kunnon omaava isänmaallisuutta puhkuva taistelija hengissä selvitä. Saimme myös tietää ettei johtamamme ilmatorjunta"tykit" kykene meitä suojelemaan. Nykykoneet kun lentävät niin korkealla, ettei niihin hyvällä tahdollakaan ammukset ylety. Kouluttajamme paljasti myös minkälaista häirintätekniikkaa vodkaa kittaavat vastustajat käyttävät, tai ainakin sen minkälaisen vaikutuksen se meidän toimintaamme tekee. Yksinkertaistettuna meidän on helpompi havaita lähestyviä hävittäjiä mahorkantuoksun avulla kuin käyttämällämme viestijärjestelmällä.

Kuten Expat, myös minä uskon Ammattilaisiimme.

nim.merk. reservin JoKe Au vuodesta 03

#PEACE#

18
Yleinen / Futismatkailu
« : 01.10.2004, 18:13:41 »
Ajax- RKC Waalwijk 4-0 noin vuosi sitten täydellä Arenalla oli ihan ok tunnelma lippu kaarteeseen maksoi noin 25€.

Barcelona - Mallorca. En kyllä ymmärrä miten ne liput muka maksavat jotain 100€. Omani, jonka ostin siis ihan virallisesta lipunmyyntipisteestä stadionin vierestä maksoi muistaakseni 30€. Lippu on tallessa joten sen voi myös tarkistaa! Eikä se ollut edes halvin lippu! Tuo lippu oikeutti paikkaan maalin takaisesta katsomosta. Nou Campilla, kuten myös Santiago Bernabeulla, stadionin sisällä ei ole mitään kulkuesteitä, paitsi kerrosten välillä (kevät04). Eli ostaessasi lipun alakatsomoon maalin taakse (n.30€) voit seurata pelin, mikäli tyhjiä paikkoja on, stadionin parhailta paikoilta aivan keskeltä. Itse otin paikkani kulmalipun vierestä, jossa seisoin siis aivan kentän vieressä. Se oli niin herkkua tälläiselle futisdiggarille katsella ihan vierestä kun Ronaldinho antaa kulmapotkua siitä kahden metrin päästä tai kun Puyol taklaa Finidin aivan silmien alla tai kun saa heittää syliin kimmonneen pallon takaisin pelaajalle.  huh!

Real Madrid - Deportivo lippu kulmalipun viereen n.20€ kevät04.
Tunnelma lähes loppuunmyydyllä stadionilla oli hieno muttei missään nimessä riehakas, johtuen ajankohdasta joka oli vain muutama päivä kaupungissa tehdyn terrori-isku(je)n jälkeen. Ennen peliä kaikunut viva espana oli 70000 hengen kuorolla laulettuna todella mieleenpainuva.

West Ham - Crewe 4-2 lippu muistaakseni 32£. Oli kyllä todella suolainen hinta 1divarista, mutta mielestäni hintansa arvoinen. Tunnelma lähes täydellä noin 40000 katsojan stadionilla Itä-Lontoossa oli paras mitä olen koskaan kokenut. Valtaisa meteli ja oma paikkani aivan maalin takana, johon muuten tehtiin kaikki ottelun maalit, vierasjoukkueen ja hammersien kannattajien välissä muodostivat ylivoimaisesti parhaimman futiselämyksen, mihin koskaan olen joutunut.  Kuvitelkaa: Yhtäaikaa koko katsomo nousee seisomaan ja kääntyy vihollisten kannattajiin päin ja alkaa huutamaan jotain tiettyä ivahuutoa. Poliisit kerääntyvät vieraskannattajien ympärille ja jotain jo viedään niskapersenilkkakorvaotteella maijaan. Siitä kotijoukkueen kannattajat vasta innostuvatkin, koko katsomo alkaa vilkuttamaan ja huutamaan good bye, bye bye, see you. Ihan käsittämätöntä, mitähän se mahtaa olla jossain nousukarsinnoissa...


Että silleen... MM tai EM kisoihin haluaisin!

19
Lentomatkustus / v bird lentoyhtiö
« : 20.09.2004, 13:17:10 »
Ainakin ilmassa pysyttiin ja perille päästiin. Saksalaiset jopa oikein taputtivat kun Italiasta Saksaan saavuttiin. En ole moista reaktiota nähnyt sitten Lanzaroten lomalentojen.
Koneen tarjoilu ei ole edes kovin kallista, tai ainakaan niin kallista kuin muistan ryanairilla olevan. En toki mitään ostanut.

20
Italia / Italia:mielenkiintoset/kivat kaupungit hakusessa
« : 19.09.2004, 16:44:11 »
Jalkapalloa, menkää katsomaan jalkapalloa. Roomassa ainakin Lazion ja AS Roman pelit. Vaikka futis ei kiinnostaisikaan, niin se on suuri osa italialaisuutta.

Jos aiotte Napoliin, niin aikokaa vasta lopuksi. Siellä tulee äitiä ikävä. Että sellainen paikka se Napoli on! Ei, tosissaan, siellä on kamalasti köyhää väkeä ja se tietysti aiheuttaa erilaisia lieveilmiöitä..

Pohjois-Italiasta on kyllä jäänyt paljon parempi kuva (Firenze, Milano, Venetsia ja ne Alpit).

Niin ja varokaa ravintolassa, jos ette ole varmoja jonkun asian hinnasta, se on taatusti tuplasti kalliimpaa kuin kuvitella saataa. nim.merk. pizza9€ kokis5€

Sivuja: [1] 2 3 4