Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Edmundo

Sivuja: [1] 2 3 ... 37
1
Monta asiaa ristiriidassa alkuperäisen kysymyksen kanssa, mutta mielenkiintoinen olisi varmaan Tel Aviv - Jerusalem -kombo. Menee aika pitkälle etelään, eikä ole Eurooppaa, mutta tietynlaista romantiikkaa löytyy (riippuu vähän mitä etsii) ja Beitar Jerusalemin kiihkojuutalaiskannattajat saattavat olla mielenkiintoinen näky. Heitetään ilmoille, vaikka OT:tä saattaa ollakin.

2
Koff

3
Eriasia tietysti onko profilointi tai turvatarkastelu ylipäänsä tehokasta ja mitä sillä saavutetaan ja jos ei saavuteta mitään niin sitten se on mitä ilmeisimmin resurssien hukkaamista ja mahdollisesti rasistisin motiivein tehtyä sähellystä.

Viimeksi perjantaina Italiassa satunnainen (tai "satunnainen", eli tietenkin profiloitu) rutiinitarkastus tuotti tulosta.

4
Vettä...

5
Yleinen / Vs: Matkailuvuosi 2016
« : 13.12.2016, 21:29:34 »
Pietari talvella, Tallinna muutamaan otteeseen, Narva kesällä, Odessa, Amsterdam, Sisilia, Bari ja Napoli syksyllä.

6
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 09.12.2016, 12:57:36 »
Eksoottisesti väreilevä Tallinna. Lasissa Newcastle Brown Ale.

7
20 päivää Odessaan, josta matka jatkuu Amsterdamin kautta Sisiliaan ja päättyy Napoliin.

8
Baltian maat / Vs: Linda Line, välttäkää
« : 13.10.2016, 13:54:00 »
Todellakin viimeiseen saakka vältettävä firma, jonka toimintatavat eivät kestä päivänvaloa. Työntekijöitä kohdellaan surkeasti, mikä välittyy sitten edelleen asiakaspalveluun.

9
Eilen Valioliigan katsomisen yhteydessä (Mossilta tökerö tuomarivirhe, kun tuomitsi selvän epäsuoran vaparin suoraksi vapariksi) meni muutama Koffi. Harvemmin tulee enää punatölkkistä ostettua, kun hinta Alepassa nousi yli 30% kertarysäyksellä joku aika sitten.

10
Tyhmät kysymykset / Vs: Venäjälle matkustaminen
« : 01.07.2016, 16:01:27 »
Maahantulokortissa ei tosiaan kysytä ammattia: http://itamatkat.fi/Maahantulokortin_tayttoohje.pdf, mutta viisumihakemuksessa sitä kyllä kysytään. Jos menee Venäjälle junalla, niin konnarilta saa maahantulokortin, joka sitten tarkastetaan rajalla ja toinen puoli napataan talteen.

11
Tällä hetkellä ainoa varma reissu on Narva vajaan kolmen kuukauden päästä  :'(

12
http://www.goldline.fi/aikataulut/kaukoliikenne/tulevat-kaukoaikataulut/18716-rovaniemi-ivalo-murmansk

Tosin tuolla lukee: "IVALO–MURMANSK–IVALO aikataulu voimassa 31.12.2015 saakka.", mutta ylhäällä kuitenkin "Kaukoliikenteen aikataulut 1.6.2015 - 5.6.2016 "

13
Eurooppa / Vs: ATEENA, reppureissailu/saarihyppely
« : 08.03.2016, 12:48:19 »
Ydinkeskustan alue (lue: turistialue) Ateenassa ei ole vaarallista. Ennemminkin on puhuttu Omonian aukion ympäristön turvattomuudesta. Agiou Konstantinou -kadusta joku kreikkalainen poliitikkokin oli sanonut, että ei itse uskalla sitä pitkin kävellä. Itse kuitenkin yöpynyt juurikin tuolla kolmeen otteeseen, enkä sinällään ole kokenut edes pahamaineisimpia katuja keskellä yötä halyyttävän turvattomiksi, vaikka jonkinlaisia nuorten miesten keskittymiä siellä toisinaan näkee. Huumeveikot ovat jättäneet myöskin rauhaan. Exarheian alue taas on oikein boheemia aluetta, jossa opiskelijat pistävät ranttaliksi. Rikollisuuden puolesta ei sinällään vaarallista, mutta humalaisten takia kannattanee pitää silmät auki.

Joku baareistaan tunnettu Psirri, Monastirakista, Plakasta tai Thissiosta puhumattakaan on oikein turvallista aluetta, jota kansoittavat (myös) keski-ikäiset turistit.

14
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 06.03.2016, 20:09:00 »
Санкт-Петербург

15
Venäjän viisumin.

16
Reilu kuukausi Pietariin.

17
Eurooppa / Vs: Pietariin ilman viisumia?
« : 26.01.2016, 02:47:44 »
Eikö tuo rekisteröinti tarvita vasta, kun majoitus on seitsemän vuorokautta tai enemmän? Jokunen vuosi sitten raja taisi olla neljä päivää, itse reissasin venäjällä kahden viikon ajan mutta vaihdoin paikkakuntaa aina muutaman päivän välein niin kukaan ei tainnut rekisteröintiä tehdä eikä siitä kukaan rajalla kyllä kysellytkään.

Näin juuri. Olen käynyt lukuisia kertoja Venäjällä rekisteröitymättä mihinkään. Ja nuo seitsemän päivää ovat vielä arkipäiviä.

Olen kyllä myös joutunut rekisteröitymään postissa, kun on ollut vähän pitempi oleskelu ja se on kyllä todella ärsyttävä prosessi.

18
Eurooppa / Vs: Kaukasus
« : 02.12.2015, 21:40:21 »
Passista löytyy Azerbaidžanin kulttuurinvaihtoviisumi, kävin maassa Azerbaidžanin valtion kutsumana. Onkohan tällainen kuinka tiukka paikka Armenian passintarkastuksessa? Maahan luultavasti pääsee, mutta joutuuko kaikki-kolot-tarkastetaan-tarkastukseen lentokentällä?

19
Tuota tuota... Kolme kertaa on ulkomailla tapahtunut tilanne, jossa olen humalassa luullut olevani ihan eri kaupungissa kuin olin. Kaksi kertaa Barcelonassa (kerran luulin olevani Amsterdamissa ja toisella kerralla olin varma, että olin Triestessä) ja kerran Belgradissa (luulin olevani Pietarissa). En osaa selittää miksi näin tapahtui, mutta joskus näin...

20
Lentomatkustus / Vs: Miamin välilasku
« : 26.10.2015, 23:24:41 »
Kai siihen tarvitsee ESTAn. Jos sellainen on, niin miksei. Busseja menee vaikkapa Miami Beachille.

Sivuja: [1] 2 3 ... 37