Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - MeiMei

Sivuja: [1]
1
Parin viikon päästä tarkoitus muuttaa Madridiin  :D Valitettavasti vain muutamaksi kuukaudeksi, kesäkuun alussa työt kutsuvat taas Suomessa.

Btw jos joku siellä jo oleva tietää vapaana olevia kohtuuhintaisia huoneita keskustasta, saa ottaa yhteyttä!

2
Joka ikisessä matkatoimistossa Phuketissa myydään varmaan laivalippuja Phi Phille, hinnasta en osaa sanoa kun jo (!) puoli vuotta on siitä kun itse siellä asioin... Suosittelen ottamaan pelkät laivaliput eikä mitään matkapakettia, niin pääsee omassa tahdissa tutustumaan saareen joka minun mielestäni on ihana ja ainakin tsiljoona kertaa parempi kuin Phuket :)

Phi Phistä yleisesti; kyseessä on kahden muslimiperheen omistama saari, jossa iso osa asukkaista on thaimuslimeja. On tietysti myös länkkäreitä ja muita thaita, mutta esim. prostituoituja ei löydy saarelta (vielä) yhtäkään (syyskuu 2006).

Ruoka siellä on hyvää, bungalowit kohtuukalliita, rannat vähän epäsiistejä kun oikeen kukaan niitä ei säännöllisesti siivoa. Ympäröivät asumattomat saaret ovat taivaallisia. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka!

Ja vielä miehille varoituksen sana: viime syksynä viimeisenä iltanani Phi Phillä jotain brittituristimiestä (vai oliko se ranskalainen..) oli ammuttu käsiaseella päähän. Ampuja oli ollut paikallisen baarin DJ ja syynä ilmeisesti se että turisti oli vikitellyt vähän liikaa kyseisen herran siskoa/tyttöystävää/serkkua tms. Eli mitä me tästä opimme...Suosiolla lautalla Phukettiin jos on naista vailla :wink:

Niin siitä sukelluksesta en osaa sanoa koska en itse harrasta, mutta Phi Phillä on (tai oli) kaksi suomalaista sukelluksen opettajaa.

3
Eli etsinnässä olisi huone kommuunista/solusta Madridista 4 kuukaudeksi. Asunto saisi mielellään olla mahdollisimman keskustassa,myös erittäin vaatimattomat huoneet kelpaavat. Plussaa espanjankielisistä kämppiksistä (kieltä olisi tarkoitus oppia).

Mikäli valinnanvaraa löytyy ( :D ) plussaa olisi myös:

- kiinteä netti
- helppo kulku Universidad de Carlos III:n Getafen kampukselle
- rennot kämppikset jotka eivät turhasta stressaa
- "halpa" vuokra (onko 350e/kk mahdollista?)

Ottakaa rohkeasti yhteyttä! Tarjolla valmistumassa oleva opiskelija joka haluaa vielä viettää 4 kk yliopiston tukeman "vaihto-opiskelun" matkustamisen merkeissä (eli en ole edes paljoa kotona..). Myös rento matkaseura tulee samassa paketissa.

4
Tyhmät kysymykset / Halvalla Espanjaan?
« : 22.11.2006, 11:36:23 »
Lainaus käyttäjältä: "LateX"
Lainaus käyttäjältä: "MeiMei"
Jos Madrid kelpaa; www.supersaver.com, KL:llä Madridiin Amsterdamin kautta menopaluu jotain 146e.. Kylläkin vasta maaliskuussa.

Mahtaakohan olla noin kun pelkät verot ja kenttämaksut on jo n. 121e?
Halvin hinta mitä tuli vastaan maaliskuulle oli 226e (halpa sekin)
Helmikuulle halvin oli 209e

Firma taitaa olla kuitenkin http://www.supersaver.fi  ?  :)


En tiedä mitä muuta eroa supersaver.fi:llä ja supersaver.com:illa on, kuin että samat lennot samaan aikaan samalla yhtiöllä (KLM, muistaakseni...) oli fi-puolella melkein satasen kalliimmat. Eli 226e oli halvin myös minkä löysin siltä sivulta. Mutta com:lla tosiaan kaikki maksut sisältyy -hinta oli pikkasen alle 150e.

5
Tyhmät kysymykset / Halvalla Espanjaan?
« : 13.11.2006, 16:43:53 »
Jos Madrid kelpaa; www.supersaver.com, KL:llä Madridiin Amsterdamin kautta menopaluu jotain 146e.. Kylläkin vasta maaliskuussa.

6
Australia ja Oseania / Guam/Saipan?
« : 28.08.2006, 09:08:42 »
Itsellä olisi peruuntuneen reissun takia mahdollisuus matkustaa Guamille ja siitä eteenpäin muualle Mikronesiaan. Matka on kohtuukiire päättää, ja siksi kaipaisinkin alueella matkanneilta kommentteja/mielipiteitä, onko paikka käymisen arvoinen?

Lähinnä hintataso, ilmasto, jenkki&japsituristivapaat saaret/alueet, mitä muuta tekemistä kuin sukeltelua, onko saarien välillä helppo matkustaa...jne..

Kaikki tieto otetaan kiitollisena vastaan;)

7
Yleinen / Sijaintisi NYT?
« : 09.08.2006, 10:54:33 »
Vaasan keskustassa

Sivuja: [1]