Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - jokkis

Sivuja: [1]
1
Thaimaa / Vs: ko phayam
« : 24.01.2010, 03:02:15 »

me hoidettiin bussiliput hotellin respan kautta, ilmeisesti ovimikot/laukunkantajat/golfkärrykuskit bongasivat taksin joka oli menossa bussiasemalle päin ja kävi ostamassa liput meille. ylimääräistä lippujen päälle tuli muistaakseni 200-300 eli eipä juuri mitään verrattuna vaivaan jos olisi itse lähtenyt matkaan. lisää aikaa lomailuun  :)

2
Aasia / Vs: Borneon sukelluspakettien varaaminen
« : 29.04.2008, 23:17:16 »
minä meilasin sipadanbackpacker.comille noin 2viikkoa ennen tuloa ja he hoiti kaiken tawaulta eteenpäin. taksin lentokentälle, ensimmäisen yön majoituksen sempornassa. en suosittele dragon inniä, nätti, siisti ja toimiva paikka mutta ohuet seinät joissa oli reikiä, valo kajasti naapurista. paluumatkalla olin city innissä ja se oli mielestäni parempi mm sijaintinsa suhteen, sempornan "keskustassa".
tietenkin kuljetukset hotellilta satamaan, satamasta uncle changille, sukellusten varaus, sipadanin pitää varata etukäteen kiintiöiden takia, jne... ja sama takaisinpäin.
maksoin kaiken mennessä sipadanbackpackersin toimistolla käteisellä, nostin rahat kuala lumpurissa välilaskun aikana.

3
Aasia / Vs: Borneon sukelluspakettien varaaminen
« : 28.04.2008, 01:58:46 »
mie majoituin ja sukelsin uncle chang nimisessä paikassa mabulin saarella helmikuussa.
halpaa oli ja sen huomasi mm ruoka oli aika yksipuolista ja majoitus tosi basic eli huoneessa sänky ja tuuletin.
minua nämä eivät haitanneet koska sukellukset tehtiin samoihin kohteisiin kuin naapurin 10x kalliimmista majapaikoista.
mukava juttu paikassa oli että ruokailu/oleskelutilassa oli vain 2 pöytää joten siinä tuli sitten pakostakin juteltua ihmisten kanssa ja istuttiin siinä iltaakin pari kertaa kun paikan bändi heitti keikan. taas toisaalta jos joku herkkäuninen halusi nukkumaan aikaisin niin ilman korvatulppia se ei onnistunut.

4
Thaimaa / Vs: Andaman meren saarikohteet
« : 28.04.2008, 01:35:09 »
terve

oltiin vaimokkeen kanssa koh jum/jamilla maaliskuun alussa viikko ja tykättiin paikasta. vaimoke oli ensimmäistä kertaa thaimaassa, mulla taisi olla 7. asuttiin woodland lodgessa.
saari on todella rauhallinen, jopa verrattuna koh changiin 5v sitten, sähköt tehdään omalla koneella iltaisin tarpeen mukaan, meillä tuuletin lopetti pyörimisen noin 2300. autoja ei ole montaa, kulkeminen tapahtuu joko vuokraamalla skootteri tai sivuvaunu"taksilla". jos haluaa hammockin pohjalta jonnekin liikkua.
sukellukseen löydettiin yksi liike, kuinka ollakaan sopivasti meidän majapaikan vierestä, muistaakseni bluejuice taijotain. sukeltamaan lähdetään aamulla longtaililla yleensä phiphille ja 2 sukelluksen jälkeen tullaan iltapäivästä takaisin.
tässä hieman tietoja jos auttaa.

5
Aasia / Thai vs suomalainen puhelinliittymä dilemma..
« : 24.12.2007, 21:51:27 »
meillä oli 2 paikallista 1-2-call prepaidia ja niiden ongelma oli ettei niistä lähtenyt viikkoon viestejä ulkomaille, paikan päälle kylläkin. oltiin just vaihtamassa toiseen firmaan (happy, muistaakseni) kun huomattiinkin niiden toimivan. oltiin soitettu heti asiakaspalveluun josta sanottiin kaiken toimivan. amazing thailand.
suomalaiset liittymät toimi moitteettomasti.

6
pullot selkään ja pinnan alle eli sukeltamista tulee harrastettua, ja lomakohteetkin valitaan sen mukaan.
uimista tietenkin se komppaa hyvin edellistä.
työmatkat tulee huidottua sauvojen kanssa.

7
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Paras olutmerkki?
« : 17.07.2007, 03:21:37 »
Guinnes, tuo Irlannin musta kulta, tai missä se nyt tehdäänkään.
jos suomalaisista pitäsi valita, niin, ehkä... Sandels

8
russky standart

9
Thaimaa / Phuket - pikaisen käymisen arvoinen?
« : 15.11.2006, 03:27:14 »
changille chillaileen
phukettiin sukeltamaan
tää on meikäläisen työjärjestys

10
Matkaseuraa / Elämäni kevät thaimaassa...
« : 14.08.2006, 22:32:36 »
TAT:lla ei ole matkatoimistoja. sitä vois verrata suomalaiseen MEK:iin. matkailunedistämiskeskus. monet matkatoimistot kyllä mainostvat olevansa virallisia TAT toimistoja mutta lipunmyyntiin koskevissa asioissa se on täyttä BS:ttia.
käsittääkseni.

11
Yleinen / Sijaintisi NYT?
« : 09.08.2006, 22:23:02 »
suomen ateena eli jyväskylä. tarkemmin pirttimäki.
mutta ei huolta. just soiteltiin ja sovittiin vaimokkeen kanssa alustavaksi lähtöpäiväksi 28.01.2007. siihen ei ole pitkä aika, eihän... :?

12
Yleinen / Harrastus ja matkailu.
« : 09.08.2006, 22:14:10 »
mulla on sama ongelma sukellusvehkeitten kanssa.
nyt pitäis ostaa kunnon lamppu (n.1000€) mutta kun tammikuun lopussa lähdetään kiertään asiaa 3 kuukaudeksi, ja tietenkin sukeltamaan.
tätä ennen aloin aina syksyllä säästämään rahaa kuivapuvun ostoon ja tuhlasin ne talvella reissamiseen. 3 vuotta siinä meni märkäpuvulla palellessa ennenkuin Isä armahti pienellä ennakkoperinnöllä  :D

Sivuja: [1]