Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Upstate girl

Sivuja: [1] 2 3 ... 21
1
Tyhmät kysymykset / Vs: Salmiakki
« : 15.01.2010, 23:28:38 »
^ Siksipa juuri mun 'suosikki' yskanlaake on tietty merkki, joka maistuu aivan salmiakille.

2
Auto- ja moottoripyörämatkailu / Vs: USA Road Trip
« : 01.01.2010, 17:24:19 »
^ Suosittelen lampimasti. Upeat maisemat aukeavat Shenandoah laaksoon ja pienia maalaiskylia, vanhoja rakennuksia seka mutkaisia teita ja Appalakkien maisemia saa ihailla muutama sadan kilometrin verran. Matkalla voi nahda vaikka karhuja.. sain yhden ihan valokuvaan. Juoksin karhun perassa muutaman metrin, kunnes akkasin, ettei ehka kannatakaan lahtea karhua jahtaamaan.

Blue Ridge Parkwaylla ei kannata pitaa kiiretta, silla nopeusrajoitukset ovat matalat.
Mene ihmeessa, jos vierelta kuitenkin ajelet!

3
Lennon aikaiset määräykset muuttuvat niin, että matkustajan tulee istua paikallaan viimeinen tunti ennen laskeutumista. Silloin ei myöskään saa käsitellä käsimatkatavaroita tai pitää sylissään peittoja ja tyynyjä.

Hyvä niin loppuu se trafiikki ja kolina ja saa nukkua rauhassa.

Tarkeinta on turvallinen lento, teen sen hyvaksi mita tahansa, vaikka veisikin muutaman 'ylimaaraisen' minuutin.

4
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Hawaii
« : 15.12.2009, 20:05:28 »
^^ 400 e on "halpa". Sinne on pitka lentomatka USAstakin, joten ei sinne halvalla paase.
Expedia, Lowfares, Priceline, CheapFlights tms.

5
^ Hauska tietty, mutta ei kuitenkaan moka. Kylla sen noin voi sanoa, saattaa saada hieman naurua paalle.

Aivan tuiki tavallinen nimi Dick aiheuttaa vastaavaa hyminaa joillekin tietyissa tilanteissa. "Have you seen Dick?" mutta ei se ole moka kuitenkaan..

6
Yleinen / Vs: Miten VÄLTTÄÄ suomalaisten tapaamista?
« : 30.11.2009, 21:19:48 »
Välttelyn abc... älä kailota kovalla äänellä suomeksi mitään (jos matkakumppani puhuu suomea/sellainen ylipäänsä on). Vaihda suuntaa, jättäydy jälkeen, kiilaa edelle, vaihda toiselle puolelle katua jos kuulet jossain suomea. Ravintolassa pyydä pöytä kaukaa maanmiehistä, vaihda ravintolaa (jos ei ole pöytävaraus tehty kk ennen...)...
ostaa ja ei ihme ettei ole muita suomalaisia kun on niin kallista... Mitä voi odottaa, haloo...

Onkohan taman tapaisia suomalaisia paljon liikkeella, jotka muita hapeavat? Maailmalla tapaamia suomalaisia ei kannata haveta. Hymya huuleen ja avointa mielta, on matkailukin siten helpompaa.

Mutta voit tietty puhua vieraita kielia, niin emme hairitse. Varo kuitenkin, ettei aksentista tunnista suomalaiseksi.

Good luck.

7
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Las Vegas
« : 17.11.2009, 13:26:44 »
Palvelun nopeus ja käyntien tiheys on aika suoraan riippuvainen tipin koosta. Dollari kuulostaa aika vähältä.

Taala on aivan riittavasti ja ihan oikea summa yhdesta drinkista, ja vaikka se olisi ilmainen kasinon drinkki. Siis se tippi annetaan heti, kun tarjoilija tuo drinkin.
Vinkkina myos, etta jos baarista itse haet, niin taalaa enempaa tippia ei paristakaan drinkista.

Mutta jos istuu iltaa viettamassa poydassa, silloin on eri kaytanto tippauksessa..15 -20% summasta.

8
Yleinen / Vs: Pisin aika poissa Suomesta?
« : 16.11.2009, 22:58:45 »
Pisin aika 4 vuotta, mutta kylla oli kaikenlaista syyta ja tekosyyta siina, etten paassyt kaymaan. Se oli aivan liian pitka aika, ihan havettaa.
Nykyaan kayn noin vuoden valein Suomessa.

9
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Järviseutu (Great lakes)
« : 22.10.2009, 16:39:03 »
Hmm, Ruuhkis huomasi hyllyssään kirjan joka kertoi susista Suurten järvien alueella ja tajusi että tuonnehan täytyy päästä.

Suuria jarvia on 5 ja ne kattaa mielettoman suuren alueen ja monia osavaltioita. Vahan tarkemmin, minne haluat? Tod. nak. Superior, Michigan ja Huron jarvet, silla Erie ja Ontarion rannalla ei susia nay.


10
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Hostellit N.Y
« : 23.09.2009, 19:00:24 »
^ YMCAt ovat yleisesti laitapuolen ja kodittomien kulkijoiden seka penninvenyttajien majoituksia. Toimivat  yleensa vapaaehtoistoiminnalla, joten palvelua ja ihanuuksia niissa on ihan turha odottaa, eika siten myos valittaa. Omia vessoja ei hostelleissa ole.

Kannattaa ottaa selvaa majoituksesta paremmin, ettei tule pettymyksia. ;)11
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Las Vegas
« : 18.09.2009, 15:01:41 »
Vegas jos mikä on kaupunki jossa pienelläkin budjetilla pääsee hotelliin.

Aivan. Yksi niita ainoita, ellei jopa ainoa kaupunki usassa, jossa reppureissari voi viettaa yonsa halvalla hotellissa. Huoneita on tuhansia ja taas tuhansia. Upeat suuret uima-altaat baareineeen, hotellien hyva sijainti, lukuisat raflat ja seisovat poydat, baarit, muut palvelut ja viihde kun loytyy jo yhdessa hotellissa.

Ei mitaan jarkea alkaa etsia hostellia. Las Vegas on taynna bileita.

12
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: New York
« : 01.09.2009, 17:38:03 »
Kylla kaikkialla hyvaksytaan isotkin rahat, mutta monilla kassoilla ei ole tarpeeksi antaa rahasta takaisin. Peruskassa saattaa olla vain parisataa, niin siihen ei ole hyvaa ottaa yhta sadan taalan setelia sekaan. Eikohan se ole sama kaikkialla maailmassa.. menet jonnekin pikkupaikkakiskalle missapaintahansa Suomea, niin jo kysyvat, etta olisiko pienempaa.

Monet pikaruokapaikat, bensa-asemat tms pitavat pienia summia rahaa kassoillaan, ihan vain valttyakseen varkailta. Tilaisuus tekee varkaan  ::)

Mutta joo, olisi jarkevaa pitaa pienempia seteleita lompakossa.  

13
Miten joku voi muistaa laukkujen painot vuosien takaa  :o  Mulle ei jaa tuollaiset asiat ollenkaan mieleen.. Eika kylla koneiden tyypit, lentofirmat, lentokentat, jonotusajat... taidan matkustella muissa maailmoissa. Onneksi kohteet sentaan muistan, minne olen mennyt.     

14
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Hostellit N.Y
« : 25.08.2009, 15:50:35 »
Juu, hostels.comiin on valitettu, samoin hostelworldiin. Hostellin "johto" oli juurikin se henkilö, joka ilmoitti meille, että ME olemme varanneet hostellin väärin (kun varaus oli kahdessa osassa), vaikka meillä oli hostels.comin (ei hostelworldin, kuten aiemmin virheellisesti väitin) varausvahvistus, jossa selvästi oli ylhäällä päivät, jotka halusimme hostellissa viettää. Ja tosiaan kun poikaystäväni sanoi, että voitteko sitten edes erottaa sen henkilön, joka meidän varauksemme vahvisti hostellilla, vastasi tämän paikan pomo meille huutaen "here we go with this guy again, what guy?" Joten jos menette tähän hostelliin, kannattaa ilmeisesti valokuvata ja pyytää teitä palvelleen ihmisen nimi siltä varalta, että ajaudutte ongelmiin. ..

Olen kylla samaa mielta, etta hotellin henkilokunta kayttaytyi torkeasti, MUTTA se etta varaukset oli mokattu, ei ole hotellin vika, vaan hotellivaraukset menevat eri varaustahtojen kautta, kuten teidan tapauksessa hostels.com. Sinne ne valitukset kuuluu, eika hotelli voi oikeasti tehda yhtaan mitaan siina tilanteessa, jos hostels.com on mokannut tai missa lie se moka tapahtuikaan ja jos/kun hotelli on bookattu tayteen.

Ei henkilokuntaa eroteta toisten eika edes omien virheiden takia noin vaan, hyssykka sentaan! Varmaan siina vaiheessa kun teitte muutoksia varaukseen, joku moka tapahtui. Ehdottomasti kannattaa ottaa varaushenkilon nimi seka varausnumero ylos seka vahvistaa varaukset. Olitte kai niin tehneetkin, mutta soitto hotelliin etukateen helpottaa mielta.

Lähetimme myös hostelliin vielä postia ja ilmoitimme, että olemme valmiit viemään asiaa eteenpäin, koska emme halua kenenkään muun kokevan tällaista.

Valitettavaa etta teille kavi noin, mutta viela valitettavampaa on se, etta mokailut ovat yleista ja hotelli ei ole vastuussa, jos jossain muualla se virhe tapahtui. Toivon mukaan, hostels.com pystyy antamaan teille kiitettavaa palautetta ja korjaamaan pahan mielen jotenkin.

15
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Boston
« : 11.08.2009, 22:12:21 »
Duck Toursin kiertoajeluveneilyn ja se oli hirveä kokemus. Toisaalta voin suositella, jos haluaa kokea (opas-kuskista riippuen) liioiteltua jenkkipositiivisuutta, jolloin kiertoajelu olisi jenkeille tyly kokemus, jollei siellä huudateta osallistujilla jotain joka välissä, laiteta osallistujia esittelemään itsensä ja muutenkin opas vitsaile ja höpötä koko ajan autenttisella Bostonin aksentilla. Opas mainitsi lopuksi puhuvansa hassua kieltä, eikä ehkä ajatellut kyydissä olleita Euroopan turisteja. Jäi tajuamatta opastusjutut ja muutenkaan en odota kiertoajelulta ratkiriemukasta quak quak -huutelua sun muuta interaktiivisuutta..

Olen aivan taysin eri mielta. Duck tours'it ovat huippuhauska ja erilainen kiertoajelu. Humoristinen opas, hauskoja kertomuksia  ja se quak quakin ajatteleminenkin jo naurattaa. Ei kay aika pitkaksi. Kadulta veteen ja bussista tulee paatti:)

Suosittelen tylsan bussikiertueen sijasta milloin vain.

16
^ Loytyy loytyy.... guuglaamalla tallaista. Sielta sitten paivamaaraa ja hintaa jne.


http://www.ticketcity.com/nhl-tickets/nhl-east/new-york-rangers-tickets.html

17
^ Guuglasin NY Rangers tickets ja Ticketmasterin sivultahan se tieto loytyi. Pelipaivaan klikkaamalla selvitat Onsale Dates & Times.
http://www.ticketmaster.com/event/00004305E56D73C6?artistid=805986&majorcatid=10004&minorcatid=9

18
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: New York
« : 06.08.2009, 13:04:09 »
^ Toki alaikaiset saavat ruokailla ravintoloissa siina missa muutkin, ja yli 21v saavat juoda alkoholia siina seurueessa.
Ihan pelkkiin drinkkibaareihin ei alaikaisia lasketa.

19
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Las Vegas
« : 28.07.2009, 22:39:24 »
Varauksia ei todellakaan kannata tehdä tässä vaiheessa sillä tilaa taatusti löytyy paljon myöhemminkin. Tuhansien huoneiden megahotelleihin (kaikki luettelemani paitsi Bill's) pääset varmasti sisälle vaikka ilman etukäteisvarausta .

Nimenomaan! Siksipa niita hyvia hintoja ei tunnu loytyvan ensi vuodelle, koska niita ei ole viela olemassakaan. Hotellit nayttavat buukatuilta ja tilaa ei loydy, koska uusia hintoja ei ole viela laadittu. Hotelleissa on aina kiintiovarauksia esim. kaikenlaiset crew rooms tai wedding blocks, family reunions jne., jotka on varattu joskus jopa monia vuosia eteenpain.

Ei siis kannata varata viela huoneita ensi vuodelle. Siella roikkuu taman vuoden hintoja tai ns. rack rates - kallein hinta huoneesta... Mutta jos nyt valttamatta haluaa varata kuukausia etukateen, kannattaisi seurata hintoja ja pysya ajan tasalla. Varausta voi muuttaa.. tai vaikka perua ja tehda uudestaan.

Las Vegasista jos mista loytyy tilaa aina. Jopa Uutena vuotena olemme menneet ilman varausta ja se on kiireisin aika.

20
Tyhmät kysymykset / Vs: Kirjaimet vuorten rinteellä?
« : 16.07.2009, 20:00:52 »
En ole koskaan nahnyt, vaikka olen usassa asunut 15 vuotta,  mutta veikkaan joko paikallisen urheilujoukkueen logoa, jonkun firman logoa .. muuta selitysta en keksi.

Onko tarkempaa kuvausta? Siis yksi kirjain vain? Missa osavaltiossa? Olen nahnyt kaupunkien nimia, tosin harvoin niitakaan, en yksittaisia kirjaimia koskaan.

Sivuja: [1] 2 3 ... 21