Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - kimble

Sivuja: [1] 2 3 ... 12
1
Tyhmät kysymykset / Mielenosoitus Helsingissä?
« : 12.08.2005, 08:08:35 »
Tottatosiaan kirjoistus ei mennyt aivan kaikkien sääntöjen mukaan. Mua ei tuollainen ennen mitenkään häirinnyt, mutta nykyään jo häiritsee. Avopuoliso aina huomauttelee mulle pilkuista ja yhdyssanoista. Opettelen parhaillaan kielioppia uudestaan  :) . Mutta toisaalta, jos joku kirjoittaa puhekieltä niin onpahan "värikkäämpää" ja tämähän on "keskustelua"  :lol:

2
http://www.iltalehti.fi/2005/08/11/200508113371725_uu.shtml

Kyydissä oli Työturvallisuuskeskuksen johtoa...

3
Yleinen / Matkailu ja Suhde.
« : 10.08.2005, 08:04:51 »
Yhteisiä reissuja ei olla tehty kuin täällä kotisuomessa. Viime kesänä olin 3 viikkoa reissussa ja toisten en lähde niin pitkäksi aikaa ilman kultaani.

Yhdessä haaveillaan matkustamisesta, mua vain kiinnostaa enemmän etelä ja länsi-eurooppa ja toista itä, mutta ei sen niin väliä mihin menee. Ensin toiseen suuntaan ja sitten toiseen ja molemmat saa mitä tahtoo.

Tänä kesänä ei päästä reissuun ku lomat eivät sattuneet samalle ajalle.

4
Yleinen / Mikä sai teidät innostumaan reissaamisesta?
« : 09.08.2005, 15:26:56 »
Lainaus käyttäjältä: "kirsil"
Ystäväni eivät silloin olleet kovin innostuneita matkailusta eivätkä oikein edes tienneet, mitä omatoimimatkailu tarkoittaa (sittemmin ovat valaistuneet...).


Vähän ohi aiheen, mutta tuli tästä mieleen kaverini kommentti reilauksesta:

"...enenmmin sitä menisi itekseen eikä oppaan mukana jossain ryhmässä..."  :lol:

Selitin sitten, että eihän sulla ole kuin lippu, rinkka/reppu ja juuri sinä itse. Ei ole opasta, eikä ryhmää.

5
Yleinen / Mikä sai teidät innostumaan reissaamisesta?
« : 08.08.2005, 15:36:32 »
Vanhempien kanssa tuli matkattua lähes joka kesä jonnekin. Matkat rajoittuivat lähinnä pohjoismaihin.  Matkat tehtiin aina omatoimisesti joko autolla tai pyörillä. Lapissa kävimme useamman kerran vaeltamassa joten kävellenkin on tullut matkattua. Mun mielestä matkustaminen on vain ihan mielettömän kivaa ja olen aina ihan fiiliksissä pienimmästä reissustakin. Lähteminen on mukavaa ja kotiin palaaminen myös.

Ehkä vanhemmat on vaan tehny musta reissaajan. Mä tykkään kaikkein eniten historiasta ja paikkallisten ruokien maistelusta, ihmiset ja paikallinen meininki ovat kakkossijalla.

6
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Lomalla?
« : 03.08.2005, 07:54:24 »
Lomat viel edessä... tää ja ens viikko töitä. Kaksi viikkoa lomaa ennen koulun alkua. Kotona ajattelin lähinnä viettää loman, ehkäpä kuitenkin piipahdan Tukholmaan tai Tallinnaan... :D

7
Lainaus käyttäjältä: "silva"

Kun moni ihminen vannoo lain henkeen, niin kuinka monen kansalaisen pitäisi olla laittomassa toiminnassa mukana että suoraselkäisinkin kansalainen olisi valmis muuttamaan mielipidettään ?


Mulla ainakin pointti oli se, että en hyväksy tarhausta, mutta en myöskään näitä iskuja.

Riidanhaastamisella kettupojat/tytöt ei saavuta mun mielestä paljoakaan. Turkistarhaajat vetää siitä vaan herneen nekkuun ja kaivaa haulikkoa tuvankaapista. Siinähän meillä sitten on kohta kiva soppa kun tarhaajat, ketut ja iskijät riehuvat kaikki vapaalla jalalla murhankiilto silmissä.

Jos haluaa muutosta niin kannattaisi yrittää saada asia lehtiin kettutyttöjen näkökulmasta. Kouvolan koiratehtailijakin herätti paljon huomiota ja ihmiset lähettivät apunsa eläinsuojeluyhdistykselle. Tämä asia kaipaa samanlaista huomiota.

8
Toimistohommia ja unelmia... Palkka on surkee ja potuttaa, että tulin vielä tänne. Mutta firma on iso ja ensi vuoden puolella havittelen täältä sitten työharjoittelupaikkaa ja silloin palkkakin olis jo parempi. Liukava työaika 7-9.30 aamul pitää olla töissä. Duuni on ihan sairaan tylsää ajoittain ja loppuu vielä kesken melkein joka päivä.

9
Lainaus käyttäjältä: "silva"

...Perimmäinen kysymys on: kuinka moni tuomitsee koiraansa liian lyhyessä narussa tms pitävän naapurin ja naureskelee samaan aikaan ihmisille jotka tekevät eläinten olojen eteen jotain. Ok, oli helppo ja tunteisiin vetoava esimerkki, mutta samanlaisia eläimiä siellä sohvalla makaa kuin häkinpohjallakin.

Kettujen päästämistä luontoon en ihan purematta niele, mutta turkkien värjäys ja korttien tuhoamisen kyllä. Eläimet eivät tästä kärsi,...


Mä en ainakaan katsois hyvällä, jos joku naapuri värjäilis koiraansa. Tuskinpa se siitä koirastakaan olis mukavaa... No jo se siitä...

Mä en hyväksy tuollaista laitonta toimintaa. Ihan sama olisi mennä keräämään toisen potut pellolta ja sitten vielä käydä heittämässä maalia auton päälle.

Tarkoitus hyvä, keino väärä. Ehkäpä asiat muuttuu kun nykyinen nuoriso pääsee vallankahvaan.

10
Eikös jokunen vuosi sitten kettutyttöjen vapauttamat minkit tappaneet paljon lintuja myös uhanalaisia sellaisia. Vai muistankos ihan väärin? Eipä siinäkään tullut kovin pitkälle ajateltua tekojen seurauksia.

En kannata turkistarhausta, mutta en myöskään kettutyttöjä/poikia. Eikös tarhaajat voisi jollain lailla parantaa eläinten olosuhteita, jos ei kerran toimintaa halua lopettaa? Isommat aitauksen jne...

11
EVVK. Minä kun en urheilusta välitä, paitti lätkästä. Eli en aio mennä katsomaan ja mun kämpälläkään niitä ei tulla katsomaan.

12
Lainaus käyttäjältä: "zup"

Autoverot ja bensanhinta ylös! Ai niin ja vielä autot pois keskustoista. Toimii hyvin Belfastissakin. Muistakaa ihmiset myös kävellä autojen eteen suojatiellä :)


Autoton keskusta olisi jees, jos se vaikka vaikuttaisi julkisten liikennevälineiden hintoihin. Viime syksyn ja kevään olisi matkustanut pummilla halvemmalla, tarkastajia on niin vähän liikenteessä. Miksi edes maksan kuukausilippuni ?

Auto on. Meillä on kaksi isoa koiraa, joten auto on tarpeellinen. Näyttelyt kun tuppaavat olevan usein kauempana ja muihinkin harrastuksiin meneminen on vaivattomampaa. Eläinlääkärissä käyminenkin on helpompaa.  Ei meinaa ole kiva kannella 40 kiloista, nukutuksen jälkeen velttona olevaa, koiraa julkisissa. Ei meillä varmaan olisi autoa, jos ei olisi koiria.

Toistaiseksi olen muistanut antaa tilaa kevyelleliikenteelle ja toivottavasti muistan jatkossakin! Itse aina ihmettelen suojatien vieressä seistessä, että eikö kukaan voisi päästä, varsinkin sateelle...

13
Yleinen / Pahimmat mokat matkalla?
« : 09.07.2005, 09:19:24 »
Just nyt ei tule mitään ihmeempiä mokia mieleen, mutta avokin serkku töppäsi Lontoossa:

Serkku oli tyttöystävänsä kanssa baaris ja tilasi parit kaljat ja antoi epähuomiossa viimeisen 100 punnan setelin 10 punnan sijasta ja sanoi baarimikolle "Keep the change". Baarimikko oli hyvillään ja vastasi "Thank you, sir!".

Ensimmäinen kerta kun oli kuulemma ihan herroteltu!  :D

14
Varusteet ja pakkaaminen / Kumpaas kannatatte?
« : 09.07.2005, 08:59:08 »
Riippuu vähän siitä lähteekö telttailemaan vai ei. Itse kaksi reissua tehnyt teltan kanssa ja toiste en aio enää telttaa ottaa mukaan. Saman ison rinkan kyllä aioin ottaa, jos vielä tulee lähdettyä. Eihän rinkkaa ole pakko täyteen pakata ja mahtuupa sitten ainakin matkamuistot sekä muut ostokset.

Reppu on ollut mukana ja kulkenut joko rinkan sisällä tai ulkopuolelle sidottuna ja välillä kädessä...

15
Tänään paita kolahti luukusta! Kiitoksia Minjalle erittäin paljon!

Ja ukko senkun komistuu  :lol:

16
K.I.M.B.L.E

Kumimaisen Itsepäinen Mahjonginpelaaja ja Barbaarisen Luottavainen Elokuvafriikki

sellainenhan mä olen  :lol:

17
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Palaako?
« : 03.05.2005, 11:15:56 »
Se o loppu ny myös täällä! Sunnuntai aamuyöstä viimeksi sauhuttelin humalassa tietysti...

Nyt on sitten oltu ilman ja hyvin mennyt tähän asti. Ei ole tehnyt mieli tupakkaa kuin vasta kerran (ihmeellistä sinänsä)!

18
Kun Suomi pelaa lätkää se koskee joka jätkää... Ajathella!

19
Mun koko tallaajaurani aikana nämä sivut ovat toimineet ihan hyvin. Ei ole hidastellut lainkaan.

20
Multa löytyy:

- pari Bon Jovin levyä
- E-type (en ees muista levyn nimeä)
- Waldos People (ei muista nimee)
- Dance Now 11 (lahja)

Mitään levyistäni en aio hävittää, enkä myydä. Ne ovat muistoja tietyiltä aikakausilta, niiku joku vissiin jo sanoikin aikasemmin.

Sivuja: [1] 2 3 ... 12