Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - inyourdreams

Sivuja: [1]
1
Brasilia / Vs: Biitsejä Brasiliassa?
« : 10.01.2011, 15:20:40 »
Olin Natalista vähän alaspäin sellases mestas ku Praia de Pipa. Ihan mahtavia biitsejä, surffareita, delffiineitä ja sit kilpikonnan poikasia pääs seuraan illal ku ne ryömi mereen:) Salvadorin yleensä on aika trooppinen ja kannattaa ottaa sielt vene(retki) lähisaarille, lähtö aamulla ja paluu sit illalla. Ite ratsastin valkosella hevosella rantaviivalla yhel pienel beachil^^ Salvador yleisesti on tosi erilainen mitä muu Brasilia. Joku sanokin jo Praia do Fortesta.. ihan kiva mesta joku päälle tunnin matkan päästä Salvadorista, mut aika turistimesta.. muutaman tunnin beachilla voi vietää. Rion paras beachi must on Ipanema. Ei kaipaa esittelyjä:) Muuten lähistöllä kantsii poiketa Ilha Grandella, paratiisisaari, mut kantsii kattoo et on hyvä sää kun sinne menee, ku ite satuin just pahimpaan sadeaikaan paikalle ja rantaelämä jäi vähäseks. Sit Buzios myös hyvä paikka kävästä, ja sieltä pääsee Cabo Frioon kätsysti bussilla. Paraty myös loistava mesta, jossa kannattaa ottaa vene saarille, ihan uskomaatomia pieniä paratiisisaaria joss sit vois uida ja kävellä rannal:) Rion slummeissa kannattaa käydä, Rocinhaan järjestetää ainakin toureja ja ihan turvallista on. Pienemmis slummessa pousadssa voi myös yöpyä jos tekee mieli kokee jotain erilaista, suosittelen:) Jos tarpeeks cashii niin voi kokeilla hangglidingia Riossa, 400 metrii korkeelta vuorelta hypätään tyhjyyteen ja liidellään slummien, viidakon ja tornitalojen yli ja laskeudutaan smootisti beachille:) Sao Paulo on ihan hyvä nähdä ja muutaman päivän viettääkin, mut se on muun Brasilian jälkeen aika kuiva mesta. Taloja, autoja betonia, kiirettä.. mut söin elämäni parhaan pizzan siel:) Tosi kansainvälinen mesta, löytyy kiinalaisia, japanilaisia, italialaisia, saksalaisia, arabeja..

2
Moikka,

Kyselisin sellaista, että tarkoitus olisi lähteä Brasiliaan helmikuun lopussa ja palata Suomeen huhtikuun lopussa, niin missä järjestyksessä olisi paras kiertää nuo kaupungit?
Lähinnä sään kannalta - olen kuullut, että tuolla Recifen ja Salvadorin kohdilla alkaa sadekausi jo maaliskuun paikkeilla, onko totta? Riossahan huhtikuukin on ihan hyvää aikaa ilmeisesti vielä, eli ei pitäisi sataa niin paljoa kuin pohjoisessa. Eli kertokaa tietävät ihmiset, onko paras aloittaa pohjoisesta vai toisinpäin.

3
Tyhmät kysymykset / Visa Electron Pariisissa
« : 16.05.2007, 12:05:44 »
Moi, onko kellään tietoa miten Visa Electron käy Pariisissa?
Voiko maksaa monessa paikassa ja miten automaatista nosto onnistuu? Onko valikko ranskaksi ja englanniksi? -ID

4
Ranska / Maa-uimaloita Pariisissa?
« : 22.04.2007, 19:41:22 »
Moi, onko Pariisissa jonkinlaisia uima-altaita, joissa voi kesällä uida?vähän niinkun uimastadion Helsingissä. Todella tärkee ois jos sielä olis vielä hyppytornit, (10m asti) :P

5
Varusteet ja pakkaaminen / Haglöfs Tight XL
« : 23.01.2007, 09:17:35 »
Moi, sattuisikohan joku omistamaan Haglöfsin Tight XL reppua?
Oon aatellut hommata sellasen ja olis kiva kuulla kokemuksia onko hyvä ja sillee :)

6
Moi, onko kellää kokemusta hostellien varaamisesta puhelimella? Tarkotan jos esim junassa matkalla pariisiin varaa hostellia kännykällä... itseä mietityttää se että mitä kaikkea siinä joutuu kertomaan tietojaan ja miten se keskustelu yleensä menee :) kun oon ite sellanen sählääjä niin vois sujua paremin kun tietää etukäteen mitä tietojaan jotuu kertomaan ja mitä kysymään. Kiitos 8)

7
Varusteet ja pakkaaminen / Milletin reppuja?
« : 11.12.2006, 12:50:41 »
Moi, tietääkö joku saako Milletin reppuja Suomesta mistään? Suositelkaa muutenkin hyviä 50-65l rinkkoja/reppuja=) (reppumallinen)
Madventuresin Rikulla esim näytti olevan ihan kätevä reppu... Milletin ilmeisestikkin. Kiitos etukäteen!

8
Junamatkustus / Reilillä Mallorcalle?
« : 30.11.2006, 12:54:13 »
Moi, eli onko joku mahdollisesti käynyt reilatessa Mallorcalla? Miten sinne pääsee kätevämmin, laivalla Espanjasta? Paljonko bungaa ja kauan kestää matka. tänks

Sivuja: [1]