Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Teppo Tulppu

Sivuja: [1] 2 3 ... 19
1
Löytyykö tarkempaa paikkaa kuin pk-seutu?
Vesala. Vaihtoehtoisesti töistä Lauttasaaresta.

2
Ottaisiko joku koko pinon muutamalla kympillä?

3
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / M: Matkaoppaita
« : 27.01.2013, 15:25:39 »
Myydään pino matkaoppaita.

Eyewitness travel Croatia 2007
Eyewitness travel Vienna 2008
Eyewitness travel Paris 2004
Eyewitness travel San Francisco 2004
Eyewitness travel Venice & the Veneto 2004
Eyewitness travel Madrid 2010
Eyewitness travel New York 2004
Eyewitness travel Washington DC 2004
Eyewitness travel Milan & the lakes 2007
Eyewitness travel Barcelona & Catalonia 2004
Eyewitness travel London DC 2006
Lonely Planet Tokyo 2006
Mondo Rooma 2008
Mondo Lontoo 2008

4€/kpl. Isompaan pinoon ryhmämatkahinta. :)

Kaupanpäälliseksi Eyewitness travel  TOP 10 Vancouver & Victoria
Baedeker Madeira wanha

Sijaitsee pääkaupunkiseudulla - mieluiten nouto.

4
Tyhmät kysymykset / Vs: (Kaakkois-)Aasian käärmeet
« : 12.09.2012, 18:02:04 »
Tähän threadiin voisikin heittää pallontallaajat/madventurestyylisen hokeman:
Missään en ole nähnyt niin paljon myrkyllisiä käärmeitä kuin Suomessa! Tunnen myös ihmisen joka meinasi kuolla kyykäärmeen puremaan, sekin Suomessa.. 2-3-vuotias serkkuni.
Suomi on siis maailman vaarallisin käärmemaa ;)
Toden totta. Käyn lenkkeilemässä Mustavuoressa (suojelualue Itä-Helsingissä) ja olen oppinut, että kannattaa katsoa jalkoihin, sillä kyyt tulevat mielellään pusikosta siihen kävelytielle loikoilemaan.

5
Taisin löytää täydellisen koneen tulevalle reissulleni: Acer Aspire one D270. Kone on lähes ilmainen, löytyy tuplaydinprosessori 1,6 gigan kellotaajuudella, LED-näyttö, HDMI-paikka, jopa 320gb kiintolevy ja mainostavat akun kestävän jopa 8h. Hintaakin oli tarjouksesa vain 219€. Näytön koko on 10,1" ja painoa koko härpäkkeellä vain 1.3kg.

Voiko enempää vaatia? ;)
Voi vaatia. Esimerkiksi kunnollisen prosessorin, enemmän muistia (tuossa taitaa olla rupuiset 1GB), SSD-levy ja vähemmän painoa. Noin niin kuin alkajaisiksi. ;)

7
Lentomatkustus / Vs: Ruoka mannertenvälisillä lennoilla
« : 03.08.2012, 19:33:24 »
Pikaisella googlauksella löytyi ainakin yksi tyytymätön matkustaja, joka totesi että hän ei ollut saanut ilmaisia pöperöitä lennollaan SYD-MEL-BKK. Lento oli ollut Qantasin koodilla mutta Jetstarin operoima. Samalta foorumilta löytyy samanlaisia valituksia. IFE on ilmeisesti myös maksullinen.

PS. Otsikko voisi olla pikemminkin esmes "Ruoka Jetstarin operoimilla Qantasin lennoilla" kun kerran on aika spesifistä ropleemista tässä kyse eikä mitenkään mannertenvälisten lentojen ruokinnasta yleensä.

8
Eurooppa / Vs: Budapest
« : 17.07.2012, 20:30:59 »
Ravintolassa nimeltä Serpenyös Vendéglö oli kätevä tapa vedättää. Ulkona mainostettiin lounaita klo 12-15, pääruoat olivat 899. Menimme sisään puoli kahdelta ja meille tuotiin vain selvästi kalliimpi á la carte lista. Kysyimme lounaita ja sanoivat niiden olevan olevan loppu. Totesimme sitten, että juomme vain jo saamamme veden. Tällöin tarjoilija yhtäkkiä totesikin, että kyllä niitä lounaita sittenkin saa. Laskun loppusumma oli reilu 2700 forinttia . Tarjoilija antoi kolmesta tonnista takaisin 100 forinttia.

9
Lentomatkustus / Vs: Kissakummi lennolle?
« : 07.07.2012, 01:12:32 »
Selittäkää muuten tälläiselle yksinkertaiselle mitä järkeä on edes roudata jotain sijoituskissoja kreikasta..?
Täytyyhän niille Kreikan tukemiseen laitetuille euroilla saada edes jotain vastinetta.  ;D

10
Lentomatkustus / Vs: Finnair
« : 01.04.2012, 13:36:26 »
Kuinkahan todennäköistä se sitten on saada toi upgrade?! Sehän sitten harmittais, kun ei saiskaan ja pisteet palautuis vanhentuneita eli ehkä ei sitten uskalla sen varaan laskea. Pitänee sitten suunnitella joku reissu vielä loppuvuoteen, ihan vaan siitä ilosta  :D
Todennäköisyydestä ei osaa sanoa erkkikään. Se riippuu ihan minne olet menossa ja milloin. Ja tietenkin siitä, kuinka aikaisin yrität ostaa upgradea. Euroopan lennoille olen aina saanut upgraden suoraan. Kaukolennoilla olen joutunut jonotuslistalle: useimmiten on tärpännyt, mutta ei aina. Ja kuten sanoin, juuri Hong Kongista palatessani tärppäsi vasta lentokentän tiskillä. Olisiko niin, että Finnair piti maksaville asiakkaille bisnespaikkoja auki viimeiseen asti ja vasta viime hetkessä totesi, että annetaan tuolla tavikselle paikka kun ei parempia asiakkaita ollut tarjolla.

Pitääkö noiden lippujen olla ostettu Finskin kautta vai kelpaako muiden "matkatoimistojen" liput, jos vaan ovat Finnairin?!
En usko että tarttee olla Finskin sivuilta ostettu. Annat vaan lipun numeron ja varauskoodin, kyllä Finnairin aspa osaa laittaa upgraden oikealle henkilölle. Kunhan pidät huolta siitä, että lippu on Finnairin koodilla eikä code sharena.

11
Lentomatkustus / Vs: Finnair
« : 01.04.2012, 11:34:13 »
Kiitos!!
Joo, näin mä ajattelin myös, että riittää jos on voimassa tilatessa, mutta tuntuu ettei Finnairista koskaan tiedä  ;)
Sen verran vielä, että kaukolennoille upgradea varatessa voi olla että joudut jonoon ja upgraden saaminen ei selviä ennen check-iniä. (Kävi just niin Hong Kongissa: vasta kentällä tiskillä selvisi, että etupäässä oli tilaa ja upgrade tuli.) Jos check-inissä ei tilaa löydykään pisteet palautetaan, mutta silloin ne ovat mahdollisesti jo vanhentuneita.

12
Lentomatkustus / Vs: Finnair
« : 01.04.2012, 11:18:32 »
Oliskohan kenelläkään tietoa/kokemusta pisteiden käytöstä.
Eli mulla vanhenee pisteitä 2013 kesällä ja haluaisin saada upgraden bisnekseen. Täytyykö se lento tehdä pisteiden voimassaolo aikana vai riittääkö, jos lennon/upgraden tilaa pisteiden vielä ollessa voimassa?!?
Riittää että ostaa pisteiden ollessa voimassa. Pisteet veloitetaan sinä hetkenä, kun upgrade tilataan - vaikka joutuisi upgradejonoon.

Vissiin Finskin ohjelmassa noita pisteitä ei voi ostaa, siis jos sattuu puuttumaan pari tuhatta pistettä vaan ne on kerättävä lennoilla tai ostamalla joitain kumppanin tms. palveluita, eikö!?! Tuolla sivuilla myös lukee vähän oudosti, että pisteitä ei saa siirtää toiselle, mutta 2010 jälkeen taas saa siirtää perheenjäsenelle. Tarkoittaakohan se nyt sitä, että ennen vuotta 2010 kerääntyneitä pisteitä ei voi siirtää, mutta sen jälkeen kertyneitä voi..
Enpä usko että alkavat katsomaan milloin pisteet on ansaittu vaan sitä, että tuo pisteiden siirtomahdollisuus tuli 2010.

13
Reitityksestä tulee road tripin sijaan mieleen mileage run. :D

14
Lentomatkustus / Vs: Ryanair
« : 14.02.2012, 21:03:14 »
Käsi ylös kaikki ketkä tienaavat läheskään tuollaisia summia, varsinkaan parin vuoden koulutuksella.
Käsi ylös kaikki ketkä ovat saaneet ottaa lainaa toista sataa tonnia parin vuoden koulutusta varten.

15
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Ruokaketjut USA
« : 07.02.2012, 18:25:09 »
Pakko mainita uudelleen toi chipotle kun se on niin mainio! ehottomasti kannattaa kokeilla.
Me too. Jäin viime matkalla täysin koukkuun chipotleen. 8)

17
Lentomatkustus / Vs: Malev-lentoyhtiöstä kokemuksia?
« : 31.01.2012, 18:09:12 »
Kohta voidaan haudata tämäkin ketju: Hungary's Malev airline runs out of cash.

18
Itellä eka Mac käytössä ja tyytyväinen olen myös ollut. Mulla tosin on MacBook Pro mutta tuota Airia myös harkitsin. Tekeekö tuo flashmuisti Airista "paremman" koneen reissaanjan näkökulmasta ja miten se eroaa tavallisesta kovalevystä? ???
Flash-muisti tekee sen, että koneessa ei ole liikkuvia osia. Sen voi siis rauhassa pudottaa ;D

Lisäksi Flash-muisti on nopeampi kuin kovalevy ja menee pienempään tilaan. Airista ei oltaisi saatu niin pientä ja kevyttä jos siihen olisi tungettu tavallinen kovalevy.

Jaahas. alan_mies oli nopeampi. Komppaan vielä sen että tuo Airin käynnistymisaika on ällistyttävän lyhyt perinteiseen läppäriin verrattuna.

19
Ilmaiseksi et MacBook Airia saa!  :D Mutta jos vaatimustaso on korkea ja laatua pitää olla, niin ei kai muuta kuin 11" Airia voi ehdottaa!

Kannan omaa Airiani joka paikassa mukana, viime vuonna se oli seitsemän viikon reissulla Borneon viidakoita myöten. Minun mielipiteeni ei toisin ole puolueeton, kun olen käyttänyt Maccia vuodesta DOS...  ;)
Ilmainen ei tuo Air toki ole. Minäkään tuskin olen puolueeton ottaen huomioon huushollissa on ollut omenakoneita jo parikymmentä vuotta, mutta useamman Macintosh-kannettavan omistaneena totean, että Air on paras käsiini osunut Applen läppäri.

20
11'' MacBook Air tai 11'' Asus Zenbook lienevät pikkukannettavien kermaa.
11'' MacBook Air on osoittautunut matkustaessa verrattomaksi. 3G ja SD toki puuttuvat, mutta kumpaakaan en ole osannut kaivata. Kone ei paljoa paina, mutta alumiinikuori tekee siitä jämäkän.

* Kovalevy/muistia väh 160kg/1gt
160kg kovalevy voi osoittautua matkakäytössä hieman painavaksi. ;D

MacBook Airin jälkeen ei tulisi mieleenkään enää ostaa läppäriä jossa on kovalevy. Muistia sen sijaan laittaisin heti 4 gigaa.

Sivuja: [1] 2 3 ... 19