Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Wee

Sivuja: [1]
1
Hyvà sentààn, ettà Suomessa vasemmistolaisuus elàà ja voi hyvin!
Mikäli olisit seurannut kotimaasi uutisia hieman tarkemmin, niin tietäisit, että vasemmistolaisuudella ei mene Suomessa kovin vahvasti tällä hetkellä ja tuskin tulevaisuudessakaan. Ihmiset ovat tulleet järkiinsä ja äänestävät Kokoomusta, ylivoimaisesti suurinta puoluetta!  ;D

Mikäli seuraisit politiikkaa yleensä, tietäisit että oikeistolaisinkin suomalainen puolue on esim. eurooppalaisella mittapuulla helvetin vasemmistolainen ;D

2
Itse en sen kummemmin tiedä oman sukuni puolueellisuudesta sodassa...... oma mielipiteeni asiasta on kuitenkin, että molemmat puolet osallistuivat aikamoiseen brutaaliuksiin sodan aikana ja valkoiset varsinkin sen jälkeen. Sotaa pitäisi kutsua ennemmin sisällissodaksi.

Ja mitä Mannerheimiin tulee, niin hän oli vain omia etujaan ajava aatelistaustainen porvari, joka ei sen kummemmin välittänyt yhteiskunnan alimmista kerroksista. Hänen poliittisesta konservatiiviydestään kertoo myös se, että hän oli nuoruudessaan uskollinen tsaarin Venäjän palvelija. Mannerheim oli myös selkeästi militaristinen henkilö.

Itse en ainakaan arvosta pätkääkään Mannerheimia. Sotilaat ovat omassa arvoasteikossani melko alhaalla, sillä olen antifasistisen ja antirasistisen vakaumukseni lisäksi vannoutunut pasifisti. Mannerheimin saavutukset Suomen historiassa ovat mielestäni melko mitättömät, mitä tulee esimerkiksi suomalaisiin kulttuurin edustajiin tai muihin poliitikkoihin, kuten esimerkiksi Kekkoseen tai Ahtisaareen.

nyt on kyllä pahimman luokan trolli liikkeellä. Antifasisti joka diggailee kekkosesta :D:D

3
Japani / Vs: Helppoa syötävää Japanissa?
« : 18.12.2008, 02:41:13 »
Noissa onigirien mauissa on kyllä järkysti eroa. Siinä missä tonnikalagirit ovat pirun hyviä, oli mätiversioita hieman hankalampi niellä.

4
Oikeastaan kukaan ei vielä ole uskaltanut tulla kertomaan, että oma asenne on samanlainen kuin Markulla kuuluisassa internet-kuvassa: "Heitän roskat luontoon, kyllä ne joku vanhus sieltä kerää".

Odotan innolla kuka on ensimmäinen rohkea. ;D

y herro thar! 0/

5
Vertailu on sietämätöntä.

6
Terveys ja turvallisuus / Vs: Uhkaavin tilanne matkalla
« : 17.04.2008, 15:09:09 »
^ ohhoh, aika eeppinen :D Ei ainakaan pokkaa puutu..

7
Kaverille kävi sama homma, lähetti paikkaan mailin ja sai vahvistuksen saman päivän aikana. Ihan vielä ei tarvi panikoitua :)

8
1. Minkä ikäinen olet?

19

2. Sukupuoli?

Mies

3. Mitä teet työksesi/opiskelet?

Työtön tällä hetkellä.

4. Missä asut?

Turus

5. Mistä olet lähtöisin?

Turust :P

6. Uskonto?

Ev. Lut.

7. Juotko/poltatko?

Juon harvakseltaan, en polta.

8. Muuta?

Örr..

9
Matkaseuraa / Vs: Kesäseuraa Japanissa?
« : 30.03.2008, 19:46:12 »
Suunnitelmat ovat toistaiseksi aikas auki :P Osakasta aloitamme ja ainoat "pakko nähdä" kohteet ovat itselläni Kultainen temppeli, Fuji-san ja Tokio.
Suunnitelmat on siis toistaiseksi aikas auki, hyvin vaikeaa mennä suunnittelemaan, kun ei tiedä millaista se Japanissa reissaaminen oikeasti sitten on :)
Mutta periaatteessa samoilla suunnilla ollaan pyörimässä, Hiroshimakin kyllä kiinnostaa. Miten oot ajatellu kulkea kaupunkien välit? Railpassi ilmeisesti kannattaa hankkia?

10
Aah, vihdoinkin minäkin voin alkaa käyttämään tätä sivustoa. Juurikin entinen infernaalinen ulkoasu on pitänyt minut poissa tältä sivustolta. Loistava uudistus.

11
Matkaseuraa / Vs: Kesäseuraa Japanissa?
« : 29.03.2008, 00:13:48 »
20.6 - 25.7 tallataan mekin kaverin kanssa Nipponissa. Eka reissu kyseessä tuohon suuntaan, eikä kieli pahemmin taitu, joten avustus ei olisi pahitteeksi, jos samoille suunnille päädytään :P

Sivuja: [1]