Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - jempo

Sivuja: [1] 2 3 ... 6
1
13h päästä tallinnaan ihanalle joululoman piristysmatkalle :D shoppailemaan!

Huomaan että aktivoidun pallontallaajien käyttäjäksi aina vain vähän ennen reissua  ::) .

Sama juttu :D Masentaa nimittäin käydä täällä sillon kun ei ole itse lähdössä minnekään.

2
Jos aikoo jättää paluun käyttämättä, niin kannattaa yksinkertaisesti peruuttaa se. Eli käytät menon, ja tämän jälkeen perut paluun. Tällöin lentoyhtiö voi ottaa tilallesi toisen matkustajan eikä jää turhaan tyhjiä paikkoja. Tätä systeemiä meillä käytetään myös työlennoissa, eikä mitään ongelmia ole ollut. Tämä on myös matkatoimiston ohje, ja kuulemma sopii esim. Finskille hyvin.


Jotain täntapaista me tehtiin, kun lähdettiin kroatiaan 5hengen porukalla,tai no siis ei menoakaan käytetty mut ei siin ollu ongelmaa vaikkei yks tullukaan :D Meillä oli e-lippu jossa oli kuuden ihmisen nimet, lähtöselvityksessä sit sanottiin että yksi ihminen ei nyt olekaan mukana eikä siitä mitään sanktioo tullu. ne sai sit pistettyy myyntii heti sen paluulennon jolleki halukkaalle :)

3
1. Minkä ikäinen olet? -18.
2. Sukupuoli? -tyttö :)
3. Mitä teet työksesi/opiskelet? -oon lukiossa viimeistä vuotta.
4. Missä asut? -turussa.
5. Mistä olet lähtöisin? -ihan turusta olen lähtöisinkin, tai tarkemmin ottaen turun vieressä kaarinassa asuin vauvana.
6. Uskonto? -Ev.Lut.
7. Juotko/poltatko? -En polta, juon sillointällöin jos on juhlat tms.
8. Muuta? -eipä muuta :)

4
Ei ole mitään reissua tiedossa! Voi itku sentään. Musta tuntuu että passivoidun taas hetkeksi täää foorumilla koska en kestä lukea muiden matkasuunnitelmista kun itselläni ei ole mitään tiedossa :(

5
Varusteet ja pakkaaminen / Vs: Lukeminen matkalla
« : 19.08.2009, 21:08:06 »
Kyllä pokkari on fiksuin valinta, vie vähiten tilaa :)
Itse luin kroatian matkalla Haluan Harry Winstonin (lentokentältä). Suosittelen :) (naisille, toki miehetkin VOIVAT lukea :D)

6
En nyt lukenut kaikkia viestejä mutta tässä jotain omia ideoitani.
Ensinnäkin, te tytöt voisitte keskenänne jakaa että yksi ottaa shampoon, yki hoitoaineen jne. Ja jos mahdollista niin ottakaa vaan niitä näytepaukkauksia, ne eivät paljoa paina. Ja jos niitä ei löydy niin pikkupurkit vaan, turha isoa on raahata.
Ja naamaan ihonpuhdistusliinoja, sekä rasvaa. tässäkin pystyy sopimaan kuka kantaa, kaikkien ei tarvitse ottaa :)

ja niinkuin joku tuolla mainitsi, Aqualan L kelpaa ihan hyvin itsessäänkin puhdistamaan naaman, itse käytän lähes päivittäin!

7
Yleinen / Vs: Mieluisin matkaseuralainen
« : 19.08.2009, 21:01:21 »
Ehdottomasti joko ystävä tai poikaystävä :) On kiva olla välillä ilman poikaystävää mutta toisaalta on kiva jakaa kokemukset rakkaimman ihmisen kanssa.
Voisin hyvin lähteä matkalle myös esimerkiksi siskoni kanssa tai äitin ja siskon.

Yksin en mielelläni matkaan lähtisi, koska en ole tottunut matkustamaan yksin enkä oikeastaan edes halua. Lisäksi olen onneton tekemään päätöksiä :D Lisäksi en ikimaailmassa lähtisi koko kaveriporukalla (vähän yli 10 henkeä) matkalle koska meillä tulisi ihan varmana riitoja jo ensimmäisestä päivästä lähtien :D Olen toki olut ryhmämatkoilla ulkomailla, peräti 3krt isolla porukalla mutta kaikki eivät olleet juuri niitä parhaita kavereita :D

8
Ihan mahtava peli! :D Aloin hoksaamaan koko hommaa vasta aika monen yrityksen jälkeen, aluksi jäin kokoajan jummaamaan jenkkilään :P

Ja tosiaan, se 9000 on todennäköisesti tullut jollain koodilla tai vastaavalla. Ja kyllä, joillakin on niink paljon turhaa aikaa että haluaa keksiä huijauskeinoja joka ainoaan peliin. Käykää missä vaan ilmaisessa pelipaikassa niin se top1 on joku niin hullu ennätys ettei sellaista vaan voi saada ilman apukeinoa :D

9
Jee kerrankin tälläinen keskustelu missä on joku muu kaupunki ku turku! :D

Tampere on kiva paikka koska siellä on särkkis! Huomenna sinne :)

10
Varusteet ja pakkaaminen / Vs: Must have mukana top 5
« : 09.08.2009, 18:32:45 »
Riippuen nyt vähän matkasta mutta nojoo..... :)

-Rahat
-Kamera (!!)
-Hyvät kengät
-Rasvaa ja pillerit
-Purkkaa koneeseen (mikä tosin ei tunnu auttavan yhtään)

11
Uusi kokemus tuli nyt viikko sitten kroatiasta kun kaikki kysyivät olenko unkarista. en meinannut tajuta ensin, mutta kielestähän he sitä päättelivät. en ikinä ole ajatellut että unkari ja suomi nyt olisi niiiin samanlaisia kieliä mutta niin kai sitten.. :D

12
Mun poikaystäväni pikkusisko sai tämän viestin myös! Roberto vissiin osaa vähän suomea, koska siinä sähköpostissa oli myös suomeksi vähän asioita... Outo juttu :D Lupaa turvata taloudellisesti koko elämän ajan, pitäisiköhän mennä naimisiin hänen kanssaan? ;) hahhha.

13
Olettekos kuulleet... / Vs: finnmatkojen testaaja
« : 05.08.2009, 21:53:13 »
Kuulostaa tosi hauskalta:D Mut jeps, oleellisin kriteeri täältäkin puuttuu :D

14
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Nudismi
« : 04.08.2009, 22:14:07 »
En tiedä miten Suomessa on nudismin kanssa, mutta muistelisin että joskus lapsena olisin Porin hiekkadyyneillä käynyt nudistirannalla, joka oli aidattu korkealla paaluaidalla. Ketäköhän sillä on tarkoitus "suojella", nudisteja joita hävettää että muut näkee vai muita ihmisiä joita hävettää nähdä alastomia...?
Seurasaaressa taitaa olla vähän sama homma eli kolmimetrinen aita nudistirannan vieressä katsesuojana.
Eikös miesten ja naisten puoli ole vielä eroteltuna toisistaan? Vai muistelenko aivan väärin....


En yhtään ihmettelisi vaikka olisi. :D Suomessahan nudistirannoilla menee enemmän tirkistelijöitä kuin itse nudisteja aurinkoa ottamaan... Ja juuri tämän takia turun ruissalostakin ranta suljettiin kokonaan, höh!

15
Tyhmät kysymykset / Vs: matkabudjettinne?
« : 04.08.2009, 22:07:10 »
Palasin juuri viikon lomalta kroatiasta. Kaikkiaan rahaa meni noin 1000 euroa, johon siis sisältyi ruuat, lennot, majoitus todella hienossa vuokratalossa (1400e vuokra jaettuna kuuden ihmisen kesken) ja muut huvitukset eli ostokset ja venematkat saarille, taksimatkat lentokentälle ym ym... siis kaikki. :) Enkä yhtään nuukaillut!!

16
About kuuden tunnin päästä lähtö lentokentälle ja kroatia kutsuu! jee! <3

P.S tuli mieleen kun joku sanoi lähtevänsä matkatoimiston kautta ekaa kertaa matkalle. Minä en ole ikinä ollu matkatoimiston kautta! :D

17
Ei :(
Mutta heti kun elämäni on siinä kunnossa, että voin ottaa lemmikin, niin aion hankkia koiran :) Olen hulluina koiriin, vaikkei omaa ikinä olekaan ollut. Luen koirakirjoja lähes viikottain, tiedän koirista varmaan nyt jo tähän mennessä enemmän kuin jotkut koiran omistajista :D kaverini nauravat tälle asialle usein.

18
Terveys ja turvallisuus / Vs: Matkavakuutus
« : 21.07.2009, 22:01:43 »
Ite olen nyt jo parilla matkalla ottanut Ifistä matkavakuutuksen, koska se on helppo ottaa ja täyttää netissä ja lisäksi hinta on sopiva :) Netistä saa -10% alennuksen ja saa valita mitä vakuutus korvaa (pelkkä matka & sairaskulu, matkatavarat, extremelajit..jne.)

19
Tyhmät kysymykset / Vs: Matkatavaroiden painorajoitukset
« : 20.07.2009, 15:48:56 »
Eikös Blue1:n painorajoitus ole 15kg? Tällaista olen kuullut, en ole varma asiasta:)

Katsoitko jo Blue1:n nettisivuilta?

No katsoin nyt, siellä lukee 20kg. En ymmärrä miksi tuttuni (poikaystävän vanhemmat) väittivät kivenkovaan sen olevan 15kg. Noh, tuskin mulla paljoa yli 10kg ylipäätänsä ikinä on (viikon matkoilla) :D

20
Tyhmät kysymykset / Vs: Matkatavaroiden painorajoitukset
« : 20.07.2009, 14:50:46 »
Eikös Blue1:n painorajoitus ole 15kg? Tällaista olen kuullut, en ole varma asiasta:)

Sivuja: [1] 2 3 ... 6