Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - A.K.

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Vs: Reili seuraa elokuussa??
« : 03.08.2008, 22:27:34 »
Itse teen parin viikon reilin Ranskassa nyt alkavalla viikolla, että jos pyörit sielläpäin niin ota yhteyttä jos kiinnostaa vaikka kahvin merkeissä tai miten vain. Reittiäni en vielä tiedä, se selvinnee matkan edetessä!

2
Ranska / Vs: Kokeneet Ranskan-kävijät, vinkkejä?
« : 12.06.2008, 04:14:30 »
Itselläni olis tulossa Ranskan reissu tuossa elokuussa. Tarkoitus olisi edetä Nizzasta Pariisiin junalla matkustaen. Vinkkejä tarvitsisin majoitusta ajatellen? Onko elokuussa miten täyttä halvoissa hostelleissa ja guesthouseissa? Koska en tiedä enkä tee tarkkaa suunnitelmaa vaan menen miten mieli silloin sanoo. Että onkohan miten paljon vapaita sänkyjä hostelleissa vapaana vai joutuuko metsästämään ihan urakalla? Saatan myös ottaa teltan mukaan jos välillä eksyis leirintäalueillekin, mutta en kyllä joka yö ajatellut viettää teltassa.

3
Ranska / Vs: Pariisi
« : 25.03.2008, 22:50:45 »
Lainaus
Pimeä laskeutuu ysiin mennessä. Onneksi on katuvalot  Cheesy
Louvreen voi ostaa liput esim. automaatista paikan päällä. Jono sille eteni erittäin mallikkaasti.

Niin, ja sitten nuorille on perjantai-iltana vapaa pääsy Louvreen, joka kannattaa hyödyntää. Olisko ollut alle 25-vuotiaille tai jotain vastaavaa. Baareista sen verran, että itse en löytänyt kuin pari, nämä olivat Latinalaiskorttelin tuntumassa. Nimiä tai muuta en muista. Happy Hour:na kalja oli todella halpaa (oisko ollut 1-2€ pint) ja kohtuu halvat shotit ja muuta. Mitään yökerhoja ja muuta ei oikein tullut bongattua.

4
Ranska / Vs: Pariisi
« : 17.03.2008, 11:49:54 »
Itse yövyin marraskuussa sellaisessa hotellissa kuin Hotel de la Comete. Hintaa oli kahden hengen huoneelle yhdellä kahdenhengen sängyllä n. 25€ per lärvi eli 50€. Hotelli oli tosi mukava (tai siis hostelli), siisti ja toimiva. 24H auki respa. Sanaakaan eivät englantia puhuneet, mutta kyllä asiat selvisivät silti. Gare du Nordilta oli matkaa ehkä noin 500-1000m eli ei paha. 10m ovelta oli myös metropysäkki, oisko ollut Jardin eli aika keskustassa mentiin. Suosittelen. Lisäksi nälkäisille seuraava ovi hostellista oli McDonald'sin

PS. Linkkiä en jaksanut kaivaa, mutta löytyy melkein jokaisesta hostelworld. ja muista hakukoneista, mm. täältä pallontallaajien hakukoneesta.

5
Matkaseuraa / Reissaajia ym. nuoria Perussa
« : 29.02.2008, 23:25:34 »
Voi olla pientä hakuammuntaa, mutta pistetään vaan.
Olen menossa Peruun, tarkemmin sanottuna Cuscoon, huhtikuun puolessa välissä vapaaehtoistöihin reiluksi kuukaudesksi. Mikäli joku sattuu pyörähtämään mestoilla siihen aikoihin, niin pistäköön ihmeessä viestiä jos kiinnostaa törmäillä vaikka olusen tai kahvin merkeissä.

6
Lentomatkustus / Vs: Lentometsästyksen ABC
« : 02.12.2007, 23:27:39 »
Kyselisin sitä, että voiko Helsinki-Vantaan lentokentältä ostaa suoraan sieltä vapaita jämäpaikkoja? Eli voinko mennä tyyliin kentälle ja kyselen mikäli sen päivän Lontoon koneeseen olisi vapaita paikkoja ja sitten ottaa sellaisen? Ja jos tälläinen luonnostuu, paljonko he rokottavat lipusta siinä tapauksessa?

Sivuja: [1]