Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - peksi-

Sivuja: [1] 2
1
Verkkopankit ovat kyllä melko turvallisia tunnuslukuliuskoineen jne, mutta vastaavasti esimerkiksi sähköpostitunnukset ovat melko haavoittuvaisia. Keylogger päällä tallentaen kaikki merkit, mitä näppäimistöltä painat.. Sieltä sitten ei ole kovin suuri vaiva etsiä joukosta sähköpostiosoite, jonka jälkeen seuraa salasana. Noh ehkä olen vain harhaluuloinen näissä asioissa, mutta opintojen takia noita tulee mietittyä. Yhdelle hostellin koneelle moinen niin voi vain kuvitella kuinka monet sposti, fb, blogi, jne tunnukset saa haltuunsa.. Aika epätodennäköistä kuitenkin, että kukaan tuohon alkaisi.

2
Matkapäiväkirjat / Vs: Pallontallaajien reissublogit
« : 28.07.2010, 12:35:10 »
Sekava verkkopäiväkirjani löytyy osoitteesta http://goddamnhippy.blogspot.com/
Euroopan reissu itsessään alkaa 4.8, mutta sitä ennen kirjoitan fiiliksiä, valmistautumista ja mitä sylki suuhun tuo. Reissu siis suuntautuu Itä-Eurooppaan, Sziget-festareille ja Saksan läpi Hollantiin. 

3
Oman koneen roudaamisessa on tietysti puolensa. Eniten itseäni kuumottaa käyttää mitään hostellien tai nettikahviloiden koneita. Koneissa voi olla melkein mitä vain pyörimässä taustalla keyloggerista tietoliikenteen pakettien urkintaan.. Saisi mielenrauhan, kun voisi käyttää edes omaa käyttöjärjestelmää USB-tikun kautta, mutta sekään ei aina ole mahdollista. Tämä siis riskinä, jos käyttää jotain vierasta konetta esimerkiksi verkkopankin, blogin tai minkä tahansa muun tunnuksia tarvitsevan palvelun käyttöön.
Itse kuitenkin jätän koneen suosiolla kotiin, sillä sen ympärillä pyörii liian suuri osa arkielämästäni tällä hetkellä, joten lomalla ja reissulla unohdan mieluiten nuo asiat ja olen rehellisesti tavoittamattomissa ilman konetta ja puhelinkin on vain hetkellisesti auki.

4
Yleinen / Vs: Maapallon hippiparatiisit
« : 21.07.2010, 20:29:31 »
Melkoiset otsikot tuostakin revitty.. Noh onneks poliisit tajunneet, ettei tuosta gatheringistä ole harmia. Itsekkin siirryn sinne, kunhan saan muut hommat alta pois, toivottavasti kerkeän viikonlopuksi jo. :)

5
Taitaa mennä kalsarikänneiks tämä ilta, kun kaupasta tarttui pullo punkkua ja olutta. Noh sauna tulille ja menoks.

6
Tyhmät kysymykset / Vs: matkabudjettinne?
« : 08.07.2010, 11:44:15 »
Jos on ei pidä kiirettä, niin kyllä kuukauden reissaa, kun reililipun jälkeen jää edes 900e. Itä-euroopassa pärjää sitten jo ~600e. Miettii, että ~15-20e/yö dormissa, siihen sitten jää päiväpudjetiksi safkaa/holia varten 10-15e.. Sillä syö aamupalaksi jonkun patongin, päivälliseksi paikallisessa lounasruokalassa seisovan pöydän ja illaksi saa vielä pari olutta. Tietty voi säästää ja tehdä safkat itse, jolloin jää enemmän rahaa bisseen. Niin ja miksi pääsee halvemmalla, jos ei pidä kiirettä? Silloin voi katsella noi junailut niin, että niiden kanssa ei tarvitse varata paikkoja, jolloin säästetään rahaa muuhun.

7
Playlistinä tällä hetkellä hajanainen kokoelma dubsteppiä, joka pyörii randomilla. Tällä hetkellä soi: Cookie Monsta - We Want Cookie!

8
Vaikka oletkin ollut kotona jo viikon, et ole nukkunut yhtään yötä omassa sängyssä, sillä se parvekkeelle alunperin kuivamaan pystytetty teltta on paljon mukavampi.

Kun lähdet niin spontaanisti reissuun, että unohdat kertoa siitä kämppikselle, joka alkaa viikon jälkeen ihmettelemään puhelimessa, että minne olet taas joutunut.

9
Tasan kuukausi. Sittenpä sitten Tre-Riika-?-?-?-Budapest ja sziget-festarit -?-?-Bremen, josta lisää kavereita mukaan -?-Amsterdam-?-Bremen-Tre. Aikaa reissata ei ole kuin vajaa kuukausi, joten katsellaan mitä keretään näkemään. :)

10
Yleinen / Vs: Helpottaako matkakuume missään iässä?
« : 03.07.2010, 21:53:04 »
Ei taida olla ainakaan itsellä helpotusta näkyvissä edes kaukaisessa tulevaisuudessa. Taitaa melko pitkälti kulkea suvussa tähä halu nähdä ja kokea uutta. Mummo oli 64 vuotias noustessaa kilimanjarolle, vanhemmat 50 vuoden paremmalla puolella ja ovat lähdössä kiertämään eurooppaa kahdestaan, sisko lähti ulkomaille töihin.. Noh onneksi suku ymmärtää ja kaveritkin tietävät, ettei minua täällä ole paikoillaan pysymään luotu.

11
Varusteet ja pakkaaminen / Vs: Ohut pyyhe
« : 24.06.2010, 00:00:32 »
Tuo clasun pyyhe on toimiva hintaisekseen. Useat reissut nähnyt, mutta hyvin tuolla on pärjännyt.

12
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 22.10.2008, 13:12:50 »
Tampereen teknillisen yliopiston luentosali. Seuraavaan reissuun liikaa aikaa näillä tuilla..

13
Varusteet ja pakkaaminen / Vs: Rinkan koko?
« : 03.06.2008, 11:49:56 »
Sainpas pakattua epämääräistä reissua varten. 30 litraa riitti aika nippanappa, kyllähän tonnekkin vielä tilaa syntyy reissussa ollessa, joten aika sopiva. Painoa kertyi noin 5 kiloa. Kyllä nuilla varusteilla tämän kesän pärjää.

14
Noin vuorokausi, eli huomenna lähtö. Lentäen Riikaan, jonka jälkeen suunnitelmat täysin avoinna. Varmaan kuukauden tai useamman reissu. Pitää varmaan kohta rueta kattelemaan vanhat reissukamat kokoon ja kuntoon. Tilannetta ei paranna tulehtunut haava sormessa, mutta kaipa se paranee siitä itsekseen.. Ei jaksaisi rueta antibiootteja mätöstämään tässä vaiheessa.

15
Varusteet ja pakkaaminen / Vs: Ohut pyyhe
« : 02.06.2008, 13:00:56 »
Varmaan itse tai joku muu jo hehkuttanut tuota Clas Ohlsonilta saatavaa mikrokuitupyyhettä. Halpa, käytännöllinen ja nuita Clas Ohlsoneita löytyy useimmista kaupungeista. Jouduin jo toisen ostamaan, kun edellinen unohtui rankan Juhannuksen seurauksena Göteborgin leirintäalueelle.

16
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Festarit!
« : 29.05.2008, 21:07:05 »
Rupes himottamaan szigetti, pakko lähtee. Varasin lennot. Menoks. Tosin sitä ennen tiistaina lähtö eurooppaan kulkuriks.

17
2 päivää töitä, sitten loma, reissu ja vapaus. Miellyttää.

18
Baltian maat / Vs: Riika
« : 26.05.2008, 18:32:18 »
Kpo-Riika lento varattu ja matkaan lähden 3.6 eli viikon päästä. Taidan vielä varailla hostellin 4 yöksi, ettei joudu enää illalla metsästämään sitä. Tarkoitus olisi vain rentoutua ja aloitella matkaa leppoisissa merkeissä. Riikasta eteenpäin ei suunnitelmia, mutta kaipa sitä jotain keksii, kun on taas kerran eurooppa avoinna ja koko maallinen omaisuus pienessä repussa.

19
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Tympiikö?
« : 20.05.2008, 17:57:18 »
Tympii ja pää on sekaisin. Pomo tuli ja tarjos sitten töitä viel koko kesäks. Huomenna pitäisi päättää mitä teen. Pakko tutkiskella itseä tämä ilta, vaikka olisi muutakin ollut suunnitelmissa. Rahaa olisi lähteä reissuun 2 viikon päästä, kuten oli alunperin suunniteltu, mutta jos jatkaisin töitä joutuisin siirtämään reissua vuodella, mutta olisi enemmän rahaa pidemmälle reissulle enkä joutuisi kituuttamaan vuotta opintotuilla.

20
Taitaa itselläkin olla noin 3 viikkoa lähtöön. Määränpää pitänee keksiä vielä muutaman neuvoa antavan avulla. Spontaanisti siis mennään, mikä lienee määränpää. Kohdetta rajoittaa tietysti, etten aio suuremmin valmistella matkaa, joten viisumeita sun muita en hanki. Kaipa se sit menee siihen, että eurooppaa kiertää tämän kesän savolainen doku. Tarjotkaa pintti, jos törmäätte.

Sivuja: [1] 2