Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Skootsi

Sivuja: [1]
1
Terveys ja turvallisuus / Vs: Matkavakuutus
« : 09.01.2012, 20:13:14 »
Täytyy todeta, että ainakin IFin matkavakuutus toimi hyvin, kun tuli Bangkokissa Bumrungradin sairaalassa piipahdettua. Otin sieltä sairaalan linjoilla puhelua SOS Internationaliin, josta tanskalaisen neidin kautta suomalaisen naisen puheille, ja joka laittoi parissa minuutissa maksusitoumuksen sairaalaan sähköpostitse, eikä siis itse tarvinnut lääkärikäyntiä ja muita kuluja maksella.

2
Aasia / Vs: Vietnamin viisumi
« : 09.01.2012, 19:18:45 »
Vietnamiin maateitse tultaessa pitääkö olla lento/juna/tms. poistumis lippu? Entäs lentäen tultaessa? Onko tuossa poistumislippu asiassa eroa sillä että on sen alle 15vrk tai sitten pitempään? Vai pitääkö tuo poistumislippu olla vain jos hakee pitempiaikasta esim. 1kk viisumia?

Poistumislippu pitänee olla ainakin silloin, kun tulet maahan lentäen eikä sinulla ole viisumia, ja aiot saada sen 15 vuorokauden oleskeluun oikeuttavan leiman passiisi. Meiltä ainakin tuota kysyivät.

3
Aasia / Vs: Vinkkejä Vietnamiin
« : 07.01.2012, 11:21:30 »
Kirjoitellaanpa hieman Vietnamista, kun tuli siellä käytyä.
Saigonin kentältä pääsee siis keskustaan taksilla hintaan 130-140 tdongia, kunhan vaan pitää päänsä ja sanoo, että mittarin mukaan mennään. Kuski todennäköisesti yrittää väittää, että aina kentältä ajettaessa minne päin tahansa kaupunkia joutuu maksamaan 10 dollaria (200 tdongia). No kentällä kuitenkin tunkevat käteen lapun, jossa lukee, että kuskin pitäisi laskuttaa mittarin mukaan... Ja kentältä voi tosiaan kävellä sen pari sataa metriä päätien varteen, josta voi ottaa lennossa taksin, jos siltä tuntuu. Paikallisbussi ei ainakaan ilta-aikaan enää kentältä kulkenut keskustaan. Saigon itsessään ja Cu Chin tunnelit ainakin mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Cu Chin tunneleille pääsee Saigonista paikallisbusseilla. Matka tosin kestää 2-5 tuntia/suunta riippuen liikenteestä ja bussia pitää kerran vaihtaa. Hintaa tulee jotain 10 tdongia suunta, joten halpaa se on ainakin...
Suomalainen pääsee maahan siis ilman viisumia 15 vuorokaudeksi, ja tätä eivät ainakaan Air Asian virkailijat Malesiassa tienneet, sillä eivät meinanneet ottaa koneeseen, kun mulla ei ollut Approval Letteriä Visa-on-Arrivalia varten... No lopulta päästivät kuitenkin lähtemään.
Mui Ne on ihan kiva paikka, jos tykkää suhteellisen kalliista majoituksesta, venäläisistä ja kitesurffauksesta.
Nha Trangista ei jostain syystä jäänyt mitenkään erityisen hyvä, toisaalta huonokaan kuva. Ehkä vähän tylsä mesta joulukuun lopulla...?

4
Heppu löytynyt, valitettavasti menehtyneenä. Rest In Peace, Karri.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011030313296744_uu.shtml

5
Lentomatkustus / Vs: Wizzair
« : 14.06.2010, 20:48:34 »
onko monikin täällä saanut wizzairin perutuista lennoista rahoja takaisin? itselläni tuli tuo peruutusviesti 4-5 vkoa sitten, mutta rahoista ei vielä tietoakaan. ei kyllä millään viitsi soittaa sinne palvelulinjalle, koska soitto tuskin tuo mitään lisäarvoa ja maksaa kuitenkin melkein lentojen hinnan verran.
Jotenkin sain käsityksen, että et ole ollut tuonne yhteydessä peruutuksen jälkeen. Eli kannattaa se tilinumero ilmoittaa niille (jos et sitä ole tehnyt :-X)

6
Lentomatkustus / Vs: Wizzair
« : 12.06.2010, 10:38:18 »
Reilut neljä viikkoa kesti peruttujen lentojen takaisinmaksu. :-[ Case closed.

7
Lentomatkustus / Vs: Wizzair
« : 28.05.2010, 09:21:00 »
Soittelin eilen tuonne asiakaspalveluun. Kokeilen aika montaa eri numeroa, jotka eivät toimineet. Lopulta sitten pääsin läpi unkarinkielisestä numerosta jossa puhuttiin hyvää enklantia. Sanoivat vaan että tuhkapilvi ja nämä useat peruuntumiset viivästyttävät rahojen palautuksia, mutta max viikko menee enää... Eli sitten olis kolme viikkoa täynnä...

8
Lentomatkustus / Vs: Wizzair
« : 26.05.2010, 18:34:39 »
Aikamoista perseilyä kyllä tämän yhtiön toiminta. Luvataan mitä sattuu ja sähköposteihin ei jakseta vastailla.

9
Lentomatkustus / Vs: Wizzair
« : 17.05.2010, 22:18:53 »
Erittäin typerä kysymys, mutta eikö Wizzair ole velvoitettu maksamaan lipun takaisin, jos lopettavat reitin? Vai menetinkö nyt tosiaan sen lipun hinnan, koska en maksanut mistään peruutusturvasta etc?
Luultavasti selvitit jo asian, mutta siis rahat saa takaisin täysimääräisenä. Soittele Call Centeriin.

Edit: Kauanko on kestänyt että olette saaneet rahat takaisin perutuista lennoista?

10
Lentomatkustus / Vs: Wizzair
« : 12.05.2010, 18:29:49 »
Täälläkin lento Varsovaan peruttu. Miksihän tuolla niiden nettisivuilla kun katsoo tuota varausta, niin palautettava summa on paljon vähemmän kuin maksettu summa... Pitää soitella...

E: Eli oletteko saanu palautukset täysimääräisinä takaisin jos lentonne on peruttu?

11
Thaimaa / Vs: Koh Tao
« : 13.03.2008, 22:06:45 »
Erittäin suositeltava asumismesta paikka Koh Taolla: Mango Bay Grand Resort. Saaren pohjoisosassa. Loistava mesta ja mahtava henkilökunta.

12
Thaimaa / Matkabudjetti Thaimaassa
« : 17.02.2008, 20:51:54 »
Hieman aiheen vierestä, mutta koitetaan: Oletteko käyttäneet matkasekkejä Thaimaassa matkatessanne? Miten esim Forexin myöntämien sekkien lunastus onnistuu Bangkokissa ja Samuilla? Vai onko järkevämpää (helpompaa) ottaa matkakassa käteisenä/kortilla?

13
Saattaa liipata jo jotain aiempaa viestiä, mutta laitetaan nyt kuitenkin: Eli lentolipussa on nimi Mikko vaikka passissa nimi on Mikko-Petteri. (tieto tuli ilmi noin 10min lipunoston jälkeen). Pitäisikö alkaa asetella köyttä kaulan ympärille vai onko lento Brysselin kautta Pariisiin vielä mahdollinen?

14
Itse huomasin tarkemmin katseltaessa, että Bangkok Airin lentolippuun oli ö:t ja ä:t muuttuneet ja tulostuneet ?-merkeiksi: esim P?lkkyl? (Pölkkylä). Ei ole oikea sukunimi, mutta siis kuitenkin kaksi kirjainta vaihtunut tuohon tyyliin. Kirjottaessa sivusto hyväksyi ä:t ja ö:t. Luuletteko tästä tulevan ongelmia? Ideana on siis lentää Thaimaan sisäinen lento Bangkokista Samuille...

Sivuja: [1]