Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - ericat

Sivuja: [1]
1
Meksiko / Vs: Pohjois-Meksikon nähtävyydet
« : 06.02.2013, 01:43:57 »
Sinua saattaisi sisämaassa kiinnostaa esimerkiksi Guanajuaton osavaltio, vaikkei se kovin pohjoisessa olekaan. Sen ympärillä olevissa osavaltioissa on alkanut esiintyä levottomuuksia, mutta sanoisin näin täällä asuvana, että Guanajuaton alue on vielä varsin turvallinen paikka.

Alueelta löytyy esimerkiksi Guanajuaton historiallinen ja värikäs kaupunki sekä lähellä sijaitsevat San Miguel de Allenden ja Leonin kaupungit. San Miguel de Allenden laitamilta löytyy ihan pari vuotta sitten löydetyt muinaiset rauniot, joita itse ainakin tykkäsin käydä katsomassa. Lisäksi Abasolon pikkukylään vetää porukkaa paikallinen nähtävyys: kuumat lähteet. Siellä on mukava käydä uiskentelemassa päivän verran.

2
Meksiko / Guanajuato, Leon de los Aldamas, Guadalajara
« : 26.01.2012, 15:20:30 »
Olisin menossa maaliskuussa sinne muutamaksi kuukaudeksi, löytyykös muita suomalaisia näiltä huudeilta? :)

3
No vaikka Sauble Beachin rantakaupunki (http://www.saublefallsbb.com/Images/sfbb_ontmap.gif   ja  http://www.saublebeachrentals.ca/graphics/saublebeach5lg.jpg) on tosi kiva kesällä. Ei kovinkaan kaukana Torontosta, autolla pääsee ja Greyhoundillakin.

Yliopistokaupungit Toronton lähialueilla on kans jotkut tosi kivoja, etenkin hyvällä säällä. Guelph on yksi hyvä esimerkki. Yksi vähän erikoisempi paikka on Elora Gorge, todella kaunis luonnonpuisto/conservation area. Virtaava joki yhdistää Eloran ja Ferguksen pikkukaupungit ja jokea voi hiljalleen laskea vaikkapa sieltä vuokratulla suurella kumirenkaalla. Aivan ihana kokemus! Itse olen asunut Ferguksessa ja siellä suosittelisin käymään, hurmaava pikkukaupunki.

Jos huvipuistosta tykkäät, niin tsekkaa Paramount Canada's Wonderland ;)

Sivuja: [1]