Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Loe

Sivuja: [1] 2 3
1
Lainaus käyttäjältä: "Maahinen"


 Nimittäin mihin ihan oikeasti perustuu se, että miesten on pakko leikata hiukset?


 Mihinkään muuhun puuttumatta veikkaan tämän johtuvan ihan pelkästään hygienia syistä. Ennen lomille ei niin kauhean usein päästy ja metsässäkin saatettiin viettää muutamiakin viikkoja putkeen vailla pesumahdollisuuksia. Eli taitaa olla vaan jäänteitä vanhoista ajoista ja uskon ettei tällä ole mitään tekemistä minkään tasapäistämisen kanssa. Ainakin omana aikanani (4v sitten) tuolla jo näkyi porukalla jos minkänäköistä reuhkaa ja itsekään en hiuksiani koko puolen vuoden armeija-aikanani leikannut kertaakaan. Riippuu paikasta kaiketi.

2
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Tissit vai perse?
« : 24.05.2007, 13:02:35 »
Tissit....perse....eiku tissit.....eiku perse. Miksei voi sanoa molemmat. Tai voi sanoa muttei voi äänestää. Nyt kun kesä tulee niin sanon kiva kesämekko. Noille perseihmisille vielä pitäisi esittää tarkentava kysymys, että Jennifer Lopez vai Jessica Alba. Vai käykö molemmat. Tietysti käy.

3
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200701035552453_uu.shtml

 Tän pitäis olla sikäli simppeli juttu, koska naisilla saa olla armeijassa pitkät hiukset niin miksei sitten miehilläkin. Mutta aikamoisella tatsilla Päivi kyllä vetää. Että ihan "sääli" kun omalta pojalta lähtee tukka. Puolustusministerillekin pitää tästä avautua ja vaatia jotain selvitystä. Aikamoista karhunpalvelusta äiti Sakarilleen tekee ja voinemme olla varmoja kaveri kuulee tästä vielä pitkään armeijaan astuessaan.

4
Lainaus käyttäjältä: "Quu"


"Loe":lle ja "jane":lle: Onhan se "aivan sama" myös yksi mielipide, voisihan sillekin olla mahdollisuus päästä tilastoihin.

Lainaamanne kommenttini olikin asiaton ei-kiinnostuneen viesti, modet voisivat sen varmaan poistaa...  :shock:


 Eli siis jokaisessa äänestyksessä pitäisi olla vakiona "Ei kiinnosta" vaihtoehto, koska mielepidähän sekin on ja se on aivan pakko myös päästä kertomaan. Helpompaahan se olisi vain ohittaa ketju ja äänestää "jaloillaan" mutta kun ei niin ei.

 Varsinaiseen aiheeseen liittyen laittakaahan nimi Josip Simunic muistiin, sillä siinä on kaveri joka on saanut 3 keltaista korttia yhdessä pelissä. Näin ainakin oletettavasti, koska tuo viimeisin kortti puuttuu ainakin virallisista tilastoista. Harmi ettei tätä peliä saatu suorana vaan jouduttiin tyytymään jälkilähetykseen. Kumma ettei edes YLE 24 näyttänyt ottelua suorana. Mitä vittua noilla digikanavilla tekee jos niitä ei edes aiota käyttää hyödyksi.

 Brasiliakin alkaa saamaan hiukan juonesta kiinni vaikka pelissä ei käytännössä panosta ollutkaan. Japani oli ilmeisesti katsonut vanhoja Wimbledonin matseja nauhalta ennen peliä, sillä aika roiskimista oli nipponien esitys.  Ronaldolle maaliennätys ja hattua täytyy kaverille nostaa vaikken äijästä juurikaan perusta. Paikat käytetään aika murhaavalla tahdilla hyväksi. Brasilia-Ghana tuleekin olemaan jo varsin mielenkiintoinen matsi, sillä Ghana on pelannut odotuksiin nähden hyvin. Tosin ei näistä Afrikan maista osaa sanoa mitään ennen kisoja kun ei ole kuullut puolistakaan jätkistä. Mukava lisämauste silti, vaikken usko Brasilian Essieniin ja kumppaneihin kaatuvan.

5
Lainaus käyttäjältä: "Quu"
Miksi äänestyksessä ei ole vaihtoehtoa "Aivan sama, ei kiinnosta"? Sitä olisin voinut äänestää.  :?


 Miksi olisi? Ketjun avaaja on olettanut että ne ketä kiinnostaa, äänestävat ja ne ketä ei kiinnosta eivät avaa koko ketjua.

 Itseäni sapettaa Ylen toiminta näyttää huomenna merkityksetön BRA-JPN, kun samaan aikaan pelataan AUS-CRO jossa panoksena on jatkopaikka. Ei näistä peleistä pitäis antaa jengin äänestää vaan näyttää niitä merkityksellisiä pelejä.

6
Lainaus käyttäjältä: "Dela"


Hieman ihmettelen sitä tyyliä jolla asiaa nostetaan esille. Ei ole millään tavalla Halosen vika jos palkka nousee. Jos Niinistöstä olisi tullut presidentti, ei se olisi hänenkään syynsä. Se että Halonen nostetaan tässä nyt esille ikäänkuin moraaliseksi syypääksi, osoittaa sen että demokraattiset mallit eivät ole ihan sisäistettynä tai niitä ei halutakkaan sisäistää. Tai sitten halutaan vain mustamaalata, näkemällä asia mahdollisimman populistisessa, kaksiulotteisessa mallissa.

Uhrautuvaisuutta on helppo vaatia muilta, mutta pitää myös itse osata antaa jotain takaisin. Tasapuolisuus siis kunniaan näissä mielipiteissä.


Tottahan se on ettei Halonen itse päätä palkastaan ja minulle se on ihan sama pitääkö hän sen itse vai antaako eteenpäin, mutta kuinka moni yritysjohtaja päättää itse palkastaan. Tai kuinka moni ihminen saa itse yleensä päättää palkkansa. Silti näiltä hyvin tienaavilta ollaan vaatimassa uhrauksia, siksi koska ne tienaavat enemmän. Missä se tasapuolisuus nyt on.

7
Lainaus käyttäjältä: "pekkapoks"


Noh, ei nyt solvata Salea Halosen mokasta, mutta sanonpa vain että tämä palkkion korotustapaus on huono keppihevonen harrastaa onnetonta jälkipeliä. Mutta huvinsa kullakin. Huonoa ja huonoa jälkipeliä. Kerrankin voi sanoa että kysymys menee oikeaan osoitteeseen. Maahinen ja "vasemmistosiipi" pelottelivat tuloeroilla ja hyvinvoinnin alasajolla Salen tullessa valtaan, mutta nyt kun oma Tarjamme nostaa omaa liksaansa aika tylysti niin ei olla huomaavinamme tätä. Eikö tällaista 25% palkankorotusta voitaisi antaa nyt näille AKT:n lakossa oleville kavereillekin.

Itse uskon ettei Tarja voi lahjoittaa palkankorotusta eteenpäin koska hän on järjestänyt hallituksen naisedustajille kilpailun. Sen voittaa edustaja joka keksii kansalaisia eniten kyykyttävän lain. Karpela johtaa, mutta Hyssälä seuraa hyvin perässä.

8
Tulipa tässä uutisia katsoessa taas mieleen että ollaankohan tuolla hallituksessa nyt ihan kaikilla valoilla liikenteessä. Keskusta ja Liisa Hyssälä näyttävät tekevän kansan holhoamisesta lähes taidetta ja ulkomaalaiset saavat taas yhden syyn nauraa meille. Ei siinä ihan sama vaikka nauravatkin mutta kyllähän tässä nyt on jo selvää vittuilun makua.

 Ensinäkin paljousalennukset tulee poistaa eli yhden pullon hinta on oltava sama riippumatta siitä ostaako 1 vai 24. Osaako kukaan arvata mitä kesällä tapahtuu. Kaupoista löytyy tuotetta A vain 6-packeissa, 12-packeissa tai koreissa ja tuotetta B myydään yksittäisenä. Kukaan ei kait ole määräämässä että erimerkkisten oluiden on maksettava saman verran ja että jokaista tuotetta on saatava yhden kappaleen erissä. Jokainen varmaan arvaa kumpi käy paremmin kaupaksi, A vai B.

 Toinen hieno homma on tämä oluen myynnin alkamisajankohta, eli olutta saisi vasta 09.00. Minulle homma on yleensä ihan sama mutta mitä tästä nyt kostutaan. Sitä olutta varmaan muutenkin myydään ihan järkyttäviä määriä 07-09 ja kauppiaille homma tuottaa taas pirusti lisätyötä. Homma menee siihen että kesällä jengi ostaa sitä bisseä vaan pirusti enemmän jos bileiden on tarkoitus jatkua useampia päiviä.

 Alkoholin mainostukseen televisiossa tulee myös muutoksia. TV:ssä saisi siis mainostaa bisseä vasta ilta yhdeksän aikaan. Homman hyötyä en oikein tajua tässäkään. Eiköhän se ryhmä jota tässä halutaan suojella (12-17v) ole varmemmin TV:n ääressä juuri yhdeksän jälkeen.

 Alkoholipulloihin tullee myös varoitusmerkintä sikiövaurioista. Onko kukaan nähnyt tutkimusta jossa todetaan nuorten tupakanpolton vähentyneen askeissa olevien varoitusten vuoksi. Pientä naureskelua nuo tekstit saavat aikaan, eivät muuta.

Onhan se silti mukava nähdä vaikutukset tulevaisuudessa. Veikkaampa että sitä olutta kuluu kesällä ihan vanhaan malliin ja kesällä mökeille kannetaan halpoja mäyräkoiria sekä koreja.

9
Valkoinen savu kihosi tänään Vatikaanissa: uusi paavi on Uusi Paaval Niemi I

10
Lainaus käyttäjältä: "Maahinen"

Mutta olen huomannut, että monia ihan hyvin toimeentulevia ihmisiä suututtaa ajatus siitä, että joku saisi killinginkään verran ilmaiseksi, vaikka itse tulee mainiosti toimeen omalla palkallaan...


Ihmetteletkö tätä ihan oikeasti. Tienaan kuussa yli suomalaisten keskipalkan verran ja kyllä minua vituttaa se että joillekin täällä ihan ilmaiseksi rahaa jaetaan. Kyllä tulen ihan hyvin toimeen siltikin, mutta en ymmärrä miksei sitä rahaa sitten voida jakaa kaikille. Ei se ole köyhältä pois jos minäkin saan vuokran ja safkarahat valtiolta vaikka töissä olenkin. Olen myös huomannut että osa näistä ilmaisen rahan saajista valittaa ettei tätä ilmaista rahaa jaeta tarpeeksi. Mikseivät he ole tyytyväisiä että saavat rahaa ilmaiseksi ja minä perkele joudun käymään töissä.

11
38. Nepal

12
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vedonlyönti...
« : 16.12.2005, 21:57:54 »
Tsekkailimpa huvikseni ja huomasin että Pallontallaajia näyttää olevan aikamoinen joukko. Vedän siis tästä omat johtopäätökseni ja toivon etten ole yksin. Eli onko täällä muita jotka rahoittavat matkansa "uhkapeleillä" tms? Itse olen asian suhteen tällä hetkellä semipro, enkä juuri nyt edes toivo asiaan suurta muutosta.  Tienaan siis vedonlyönnillä/pokerilla matkarahat itselleni, mutta kyllä tässä töissä käydään silti. Jos tässä ketään kiinnostaa asiasta keskustella niin ainakin yksi kaveri vastailee kysymyksiinne.

13
En. En suoraan sanottuna usko että ne mihinkään vaikuttavat.

15
Lainaus käyttäjältä: "Sipris"
suurin osa kettutarhaajista tekee sitä sivubisneksenä ja suurimmalla osalla on jokin koulutus muuhun ammattiin.

 
 Tätä en ihan purematta niele, joten löytyykö tästä oikein lähde vai perustuuko mutuun? Turkistarhaus tuskin on mitään 8-16 duunia joten aika paha siinä on ainakaan isommin mitään muuta duunailla. Koulutus pitänee paikkansa koska tuo taitaa olla enemmän isältä pojalle tyylinen elinkeino eli joku ammatti on hommattu aluksi mutta jatkettu silti isän viitoittamalla tiellä.

16
Lainaus käyttäjältä: "hile"

Mika mielestani on valinpitamattomyytta ja typeryytta on kasvattaa kettuja, minkkeja yms. vain ulkonakoasioiden takia.


 Vähän veikkaisin että se tarhaaja kasvattaa niitä sen takia että illalla olis kiva syödäkin jotain ja eiköhän ne penskatkin välillä uusia vaatteita ym. tarvi.

17
Muutama yö sitten päästettiin Juuassa muutama sata sinikettua ja jokunen supi vapaaksi. Miten on Pallikset, miten suhtaudutte. Jos kettutyttö/poika tulee vastaan niin lyötkö vai onnitteletko.

18
Lainaus käyttäjältä: "BlueZ"


Maahanmuuttajien työllisyystilanne parantunut

- Maahanmuuttajien työttömyysprosentti on laskenut lama-ajan huippulukemista 31 prosenttiin. Tällä hetkellä työvoimatoimistoissa on 23 000 työtä hakevaa maahanmuuttajaa, joista 13 500 on työttömänä. Työikäisiä maahanmuuttajista on 75 prosenttia.


Löytyykö mistään tilastoa jossa on selvitetty pakolaisten työttömyysprosentti. Oletan että tuo 31% pitää sisällään myös ns. vapaaehtoisesti Suomeen tulleet.

 Myönnän etten ole koko ketjua lukenut läpi kovinkaan ajatuksella eli kysymys voi olla käsitelty jo, mutta mikä olisi ihmisten mielestä oikea määrä ottaa maahanmuuttajia Suomeen. Tiukat kiintiöt johtavat siihen että oikeasti apua tarvitsevat voivat joutua käännytetyksi mutta ei kai kukaan oikeasti usko että rajat voisi avata kaikille halukkaille.

20
Tyhmät kysymykset / iPodin lataaminen reissussa
« : 10.06.2005, 07:31:00 »
Riippuu kait mallista mutta itselläni ei tuota usb2.0 ole ja lataaminen onnistuu ongelmitta.

Sivuja: [1] 2 3