Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Jerrak

Sivuja: [1]
1
Australia ja Oseania / Vs: Uusi-seelanti?
« : 08.08.2009, 10:39:58 »
Milford Soundiin kannattaa ehdottomasti mennä, samoin Queenstown. Jos ajatte autolla Christchurchista Queenstowniin, matkalle osuu upeita maisemia, idyllisiä pikkukyliä ja pienellä koukkauksella myös Mount Cook, Uuden-Seelannin korkein huippu...

Noin taidan ainakin tehdä  :) Mitenkäs B&B, lodging jne. Minkä tasoista ja hintaista on odotettavissa, vai laidasta laitaan sielläkin?

edit: kiitoksia jo tulleista vastauksista!

2
174 piitkää päivää (5kk 21pv) vielä Uuden-Seelannin/Cook-saarten turneeseen.

3
Australia ja Oseania / Vs: Uusi-seelanti?
« : 05.08.2009, 11:18:31 »
Eteläiselle pallonpuoliskolle olisi tarkoitus mennä tammikuun 2010 lopulla muutamaksi viikoksi vaimokkeen kanssa etukäteis-häämatkalle.

Lennot on lyöty lukkoon ja varausmaksut maksettu niin, että saavumme Aucklandiin 28.1.2010, kolmenkymmenen tunnin reissaamisen jälkeen. Sieltä matkaamme etelä-saarelle niin, että olemme Christchurchissa viim. 8.2. Josta seuraavaksi päiväksi on lento Cook-saarille (Aitutakiin) viikoksi rentoutumaan, ja sieltä paluu Aucklandin kautta kolmeksi päiväksi Hong Kongiin ja sitten kotio. Aitutaki on kaikinpuolin hoidettu ja Etu Moanan rantabungalow odottaa.

Alustavasti olen ajatellut mennä junalla muutamassa päivässä etelään Christchurchiin, josta vuokraisin auton. Joko henkilöautolla kiertelyä, vaikkapa Queenstownia basena käyttäen, tai sitten matkailuautolla erinäisiä leirintäalueita hyväksi käyttäen. Nähtävyyksistä Milford Sound kuitenkin olisi välttämätön nähdä laivan kannelta, kaikki muu on vielä auki.. Oikeastaan kaikki on vielä auki, ideoita?

4
Kolme viikkoa Miami/Key West ja Karibian risteilylle lähtöön. Just can't wait!

Sivuja: [1]