Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - harez

Sivuja: [1]
1
Aasia / Vs: Vinkkejä Vietnamiin
« : 21.05.2019, 21:30:58 »
Kummassakin paikassa tuli käytyä 2016. Hoi An oli hieno paikka. Vanha kaupunki on hieno ja vähän matkan päässä on mukava rantakin. Siellä on myös Anthony Bourdainin mielestä maailman paras Bahn Mi ravintola ja oli muuten hyviä. Da Nangista en niin hirveästi välittänyt. Ranta täynnä Venäläisiä ja Kiinalaisia ja muutenkaan itse kaupunki nyt ei mitään säväreitä antanut.

2
Aasia / Vs: Sri Lanka
« : 03.05.2019, 19:05:52 »
Sattuuko kukaan Pallontallaajista olemaan tällä hetkellä Sri Lankassa? Olisi lennot sinne kesäkuun puolessa välissä perheen kanssa (2v ja 6v) ja olisi mukava tietää mikä siellä tällä hetkellä on oikeasti tilanne. Ulkomaan uutisia ja foorumeita ollaan luettu, mutta olisi ihan kiva saada tätäkin kautta tietoa, jos joku sattuu juuri nyt paikalla olemaan. Mikä on turvallisuustilanne / fiilis suurten Colombossa ja Negombossa? Entäs muualla maassa? Toimiiko junat ja niiden varaus normaalisti? Entäs bussit? Onko jollain suositella luotettavaa kuskia, jos päädytään menemään osan matkaa siten? Kohteina olisi Trincomalee ja sen ympäristö, Sigiriya, Kandysta Ellaan junalla ja Udawalawan kansallispuisto. Tarkoitus ei ole siis hengailla pääkaupungin ympäristössä kuin vain ihan pakollinen saapuminen ja lähteminen. Aikaa on n. 4 viikkoa ja noi nyt olis listalla mutta paikan päällä olisi tarkoitus vielä katella, jos jotain paikkoja löytyy mihin ehdottomasti pitäisi päästä ja toki nyt tämän tilanteen takia myös miettiä mihin ei kannata mennä. Ja onhan tässä vielä takaporttina lentää Malesta johonkin muualle, mutta kun ovat samalla lipulla niin säätäminen pitää sitten tehdä Emiratesin kanssa, koska vakuutusyhtiöt eivät korvaa muutosta, jos tekee muutoksen tässä vaiheessa lippuun. Matkan keskeytyksen kyllä korvaavat, kun matka on alkanut jos edelleen paukuttelut jatkuu matkakohteessa.

3
Yöbussi kuitenkin hieman itseä mietityttää, tutustuin etukäteen asiaan ja vaikuttaisi että linja-autoja kyllä menee melko hyvin ja liput uskaltaisi ostaa esim. vasta edellispäivänä, mutta onko jollain kokemuksia tästä? Kannattaisiko suosiolla liput kuitenkin ostaa jo nyt hyvissä ajoin ennen reissua, kun matkapäivät ovat kuitenkin tiedossa? Onkohan kuinka yleistä, että vuoroja peruttaisiin?

Jos joku jaksaisi vielä hieman kertoa hintatasosta, niin olisi aivan mahtavaa! Pankkiautoja ei ilmeisesti saarilla juuri ole. Paljonko olisi hyvä varata rahaa / henkilö / vuorokausi, sisältäen ruoat ja mahdolliset aktiviteetit (snorklausvälineet tm)?

Minä miettisin kyllä lentoa Kuala Lumpurista Kota Bharuun. Sieltä Kuala Besuttiin bussilla tai taksilla jos on kiire ja siitä sitten Perhentianille. Säästätte aikaa. Toki riippuu siitä monelta olette Kuala Lumpurissa ja haluatteko välttämättä olla siellä lennon jälkeen yhden yön. Minä menisin samoilla silmillä Perhentianille ja vasta loppumatkasta olisin 3 yötä KL:ssä. Näin säästätte periaatteessa matka päivän, vaikka yöbussi onkin.

https://www.airasia.com/booking/select/en/gb/KUL/KBR/2019-05-09/N/2/0/0/O/N/USD/SC

En tiedä milloin toukokuussa olette reissussa, mutta AirAsialla lentää halvalla. Näyttää nytkin olevan 13$-25$ meno.

Hintataso Perhentianilla oli korkeampi kuin muualla Malesiassa. Nyt en tarkkaan muista, mutta oisko ruoat ollut n5-10€ riippuen mitä ja missä syö. Snorklausvälineet oisko ollu muutaman euron päivä. Retket sitten joistakin kympeistä ylöspäin. Kortti kävi majapaikoissa, mutta paikallisten kuppiloissa voi olla vähän hankalampaa maksaa kortilla. Majoitus ja ruoat, jos syötiin siinä maksettiin lopuksi kortilla ja muuten pienempiin menoihin ja paikallisten rafloihin käteistä. Myös retket pystyi paikasta riippuen maksaa kortilla.

4
Aasia / Vs: Reppureissu Laos & Vietnam
« : 10.01.2019, 10:17:00 »
Hanoissa on hyviä Bia Hoi paikkoja missä paikalliset setät naukkailee halpaa olutta. Kannattaa myös hörpätä paikallinen munakahvi. Kannattaa myös mennä käymään trekillä Sapassa tai sitten Halong Baylle katselemaan kalkkikivi-saaria. Molemmissa vierähtää pari yötä. Ite tykkäsin enemmän Sapasta, kun oltiin homestayssa paikallisen luona. Tultiin kylläkin just Guilinista Kiinasta missä käytiin ihmettelemässä jokilaivalla vähän samantyyppisiä muodostelmia kuin Halong Bayllä. Halong Bayllä on vaan ihan sikana sakkia ja Cat Ba island oli niin kuin muurahaispesä. Aivan liikaa porukkaa. Rantahiekkaa ei edes nähny ihmisten seasta.

5
Aasia / Vs: Langkawi
« : 10.01.2019, 09:57:40 »
Tuosta vielä tarkistin niin silloin 2015 suoraan majapaikasta oli skootterin vuokra ollut 30 myriä. Langkawilla oli hyvää ruokaa mutta Penangilla oli kyllä ihan mieletön kattaus. Jos hyvää ja erikoistakin syötävää haluaa niin ehdottomasti vaikka muutamaksi yöksi sinne syöpöttelemään. Muuten ei samanlaista rantameininkiä siellä ole kuin Langkawilla. Penangilta sitten lennettiin Itä-Malesiaan  Kota Bharulle lähelle Perhentian saaria. Malindo Airilla lennettiin ja koko matka Penang-Kota Bharu-Perhentian-Kota Bharu matkat maksoi n.100€

6
Aasia / Vs: Langkawi
« : 10.01.2019, 09:41:16 »
Me oltiin 2015 Chenangilla sellaisessa paikassa kuin Rainbow Lodge. Siitä oli pikku matka rannalle, mutta erittäin viihtyisän oloinen majapaikka muuten. Pesula oli lähellä niin sai kamat sinne kun tarvi ja paikasta sai myös skootterin, jolla ajeltiin ympäri saaren pohjois-osia. SkyCabille kannattaa mennä aikaisin, jos haluaa, koska jonot on melkoiset heti avaamisen jälkeen. Käytiin myös Kilim Geoforest park retkellä. Ihan ok lapsen kanssa, mutta muuten on perus turisti jonottelua joka paikka. Sitten ajeltiin vain ympäriinsä ja pysähdeltiin aina kun näytti paikat mukavilta. Ihan tuon Rainbow Lodgen vieressä on nightmarket, mutta en muista minä päivinä. Siellä oli hyvät pöperöt. Langkawilta jatkettiin sitten lautalla matkaan Penangille.

7
Aasia / Vs: Sri Lanka
« : 06.01.2019, 20:47:59 »
Tässä koittanut etsiskellä HEL-CMD-MLE-HEL tai HEL-MLE-CMD-HEL välille lippuja ensi kesälle. Onko hinnat tosiaan nousseet syksystä paljon, koska silloin saattoi 4 hlö (2aik,1lap,1syl) löytyä lennot heittämällä alle 2000€ mutta nyt halvimmillaankin on n.2500€. Moskovasta pääsisi halvemmalla (1400€), mutta sinne pitäisi sitten hommata ilmeisesti viisumit mennen tullen, koska pitäisi vaihtaa kenttää.

Ideana olisi olla pitempään Sri Lankassa ja käydä reilun viikon Malediiveilla. Onko nyt helpoin ottaa FlyDubain lennot hel-dxb-cmd ja sitten säätää Male erikseen vai onko jollain parempaa tietoa minkä kautta kannattaisi lennot katella? FD on ollut nyt halvin yhtiö. Syksyllä meni Dohan kautta tosi halpoja lentoja mutta niitä ei vain millään näytä nyt löytyvän.

Se vaan tuntuisi tyhmälle käydä kesken Sri Lankan Malediiveilla joten sen takia olen koittanut taputella koko homman yhdelle lipulle ja Malediivit alkuun tai loppuun.

8
Aasia / Vs: Vietnam, mihin sinne?
« : 06.01.2019, 20:42:07 »
Minä suosittelisin ensin lentoa Hanoihin. Sieltä voi helposti napata parin yön reissut sekä Halong Bayhin että SaPaan. SaPaan kannattaa ehdottomasti mennä tekemään patikointireissu. Me oltiin 3,5v lapsen kanssa siellä ja ihan huikeet maisemat molemmissa paikoissa. Halongilla yövyttiin veneessä ja Sapassa jonkun paikallisen kotona, joka majoitti trekkaajia. Kannattaa välttää Halongin reissulla Cat Ba saarta ellei halua olla muurahaisena Aasialaisten keossa. Toi kuuluu usein nuihin Halongin paketteihin.

Meidän matka meni kokonaisuudessaan seuraavasti Hanoi-Halong Bay-Sapa-Hoi An-Nha Trang-Ho Chi Minh ja aikaa meni 4vko. Mentiin ensin kylläkin Peking-Guilin väli Kiinassa junalla ja ainut lento oli Nanningista Hanoihin, että päästiin vähemmällä viisumeiden säätämisellä Kiinaan. Riippuu toki siitä paljonko on aikaa käytettävissä. Nha Trangin jättäisin nyt pois. Hoi An oli mukava paikka lököillä rannalla ja nähdä vanhaa kaupunkia. Kaikki matkat mentiin junalla myös Kiinassa, joka oli tosi näppärää, koska yöt matkustettiin, jolloin ei mennyt matkapäiviä yhtään hukkaan. Ne myös lähtivät ajallaan, olivat siistejä ja halpoja.

9
Oltiin Perhentianilla 2,5v lapsen kanssa kesällä 2015. Lennettiin Penangilta siihen viereen ja siitä sitten taksilla rannalle, josta veneellä Kecilille. Sieltä pääsee helposti ja nopeasti veneellä myös isommalle Besarille. Käytiin sielläkin, mutta se oli enemmänkin bilemesta. Kecilillä oli ainakin silloin juhannuksen tienoilla todella rauhallista. Snorklailtiin joka päivä. Tuolla on tosiaan merenelävät niin pinnassa, että näkee helposti vaikka ja mitä snorklaamallakin. Oltiin vähän vajaa viikko siellä. Lennettiin sen takia, että säästettiin aikaa. Ja lennot Penangilta oli tosi halvat. Perhentianilta suunnattiin sitten bussilla Cameron Highlandsille. Suosittelen kyllä. Tai ainakin tuolloin Kecil oli vielä tosi rauhallinen paikka.

10
Aasia / Vs: Vietnamin viisumi
« : 11.04.2016, 20:28:16 »
Pitääpäs itsekkin nyt tökätä sormi tähän soppaan. Kesällä tarkoitus lähteä reitille, joka suurin piirtein menisi näin. Peking-Guiling-Nanningin kautta Hanoi-Sapa-Halong Bay- ? - Ja lopulta Ho Chi Minhiin...  Tarkoitus reissailla pääasiassa junilla, kun mukelo on matkassa ja voitaisiin öitä matkustaa.

Onkelmaa aiheuttaa nyt pari asiaa. VOA/Letter of invitation ei ilmeisesti päde,  koska raja ylitetään junalla. Pekingistä ja Nanningista löytyy embassyt, mutta kauanko tuolla kestää Vietnamin viisumin saaminen? Eli ettei mene Kiinan puolella viisumin venttailuksi, niin onko kuitenkin helpoin hoitaa paperit täällä kuntoon? Toinen probleema on se, että meno-paluu lennot on yli 30vrk etäisyydellä toisistaan ja Kiinan viisumia varten tarvii jonkun lipun pois ennen tuota 30vrk:ta. Riittääkö siihen ihan vain junalippu Nanning-Hanoi? Koska nyt joudutaan vielä hakemaan se Kiinankin viisumi jo täällä päässä,  koska ei olla pelkästään Pekingissä ja lennetä sieltä Hanoihin. Epäselvää tekstiä, mutta toivottavasti tästä jotain selvää saa.


11
Afrikka / Vs: Sambia, Malawi, Tansania -> Zanzibar
« : 02.06.2009, 22:38:37 »
Käykös Zanzibarilla shillingit vai pitäskö sitä varata majotukseen dollareita/euroja/matkashekkejä? Vai jokos siellä otetaan myös muovirahaa? Ei viittiis mantereen halki dollareita yhden paikan takia kannella:)

12
Afrikka / Vs: Sambia, Malawi, Tansania -> Zanzibar
« : 02.05.2009, 19:47:27 »
Liput otettiin Lufthansalta hel-windhoek dar-hel (frankfurtin kautta) hintaa tuli pikkusen vajaa 1200€.

Onpa halpaa! Ostitteko matkatoimistosta vai nettisivuilta? Mietin, että osaavatko nettikaupat laskea tämän tyyppiset lennot meno-paluuksi.

Itse katselin huhtikuussa yhdensuuntaisia lentoja Dar es Salaamista Helsinkiin saman kuun aikana. Hinta olisi halvimmillaan ollut 1300 euroa. Järkky hinta!

Ensin mekin kateltiin pelkkiä yhdensuuntasia lentoja, kun ei muuten "osattu" etsiä. Mutta sitten äkättiin noilta BA:n ja Lufthansan sivuilta book multi-city/multi-segment. Tuolta kun katselee niin saa ihan hyvän hintaisia lentoja vaikkei return olekaan. Tälläkin hetkellä löytyy hel-wdh dar-hel lennot kahdelle 2284€

e: eipä toi bookkaus linkki toiminukkaan...

Tässä vielä linkki suoraan tuolle hakusivulle

BA:
http://www.britishairways.com/travel/fx/public/en_fi?eId=111024

Ja ihan suoraan tuolta lentoyhtiön sivuilta otettiin, koska Kilroylla hinnat oli muutamaa satasta kalliimpia samoille lennoille, kuin suoraan yhtiöltä otettuna.

13
Afrikka / Vs: Sambia, Malawi, Tansania -> Zanzibar
« : 29.04.2009, 00:01:01 »
Alueella matkustaneet kertokaa riittäisikö 5 viikkoa ylipäätään seuraavanlaiseen matkasuunnitelmaan?

Lento suoraan Lusakaan, aikomuksena vierailla Victorian putouksilla ja South Luangwassa, siirtyminen Lilongween Malawiin josta ylös järven reunusta kohti Tansanian rajaa, Mbeyasta Tansanian puolelta junalla Dariin ja edelleen Sansibarille. Lento kotiin Sansibarilta. Sansibarilla olisi mieluusti noin viikon, mutta meneekö aikataulu jo liian tiukille.

Onko Victoria Falls "must" kohde mielestänne, se kun poikkeaa vähän matkareitiltä väärään suuntaan, ajankohta olisi loppuvuosi ja vesimassat ilmeisesti pienimmillään.

Tuossa kesällä vaimokkeen kanssa ollaan lähdössä Namibia-Sambia-Malawi-Tansania matkalle. Liput otettiin Lufthansalta hel-windhoek dar-hel (frankfurtin kautta) hintaa tuli pikkusen vajaa 1200€. Satasta halvemmalla ois saanu BA:lta, mutta myöhästyttiin viikon pari, ennen kuin tiedettiin missä päin Suomea ens syksynä asustellaan.

Tarkoitus ois nyt sitten mennä Atlantin rannikolta Intian valtamerta katsomaan. Toi sun miettimä reitti näyttä yllättävänkin samalle, mitä ollaan nyt itse suunniteltu. Meillä on vajaa yhdeksän viikkoa aikaa omalle reissulle ja koitetaan ainakin windhoek-livingstone ja mahdollisesti mbeya-dar mennä sitten yhtä soittoa. Säästää siinä muutama päivän.

Namibia mennään aika vauhdilla kun siellä on jo tullu pyörittyä. Kavereita pitää kuitenkin käydä siellä moikkaamassa. Victorian putouksilla ajateltiin käydä uudelleen katselemassa, koska se on matkan varrella. Oli ainakin sadekaudella erittäin vaikuttavan näköinen.

Ajateltiin myös käydä South Luangwassa. Näyttäs hinnat olevan kesällä noin 200$ ylöspäin. Mietittiin tuota FlatDogsia. Sambiaan pitäisi keksiä jotain paikkoja missä käydä. Tai sitten menee vaan löhöään Malawiin.

Tekis mieli käydä Likoma ja Chizumulu saarilla, jotka ovat käytännössä Mosambikin puolella mutta kuuluvat Malawille. Lautan aikataulua en muista, mutta jos päivät sattuu hyvin kohdalleen niin sitten sinne. Menee ja tulee muistaakseni kerran viikossa.

Mbeyassa aateltiin käydä trekkaileen tai vaihtoehtoisesti mennään suoraan dariin ja sieltä Arusha/Moshi akselille. Tämä on vielä auki, kun ei tiedä milloin sitä Tansaniasta itsensä löytää. Lopuksi sitten Sansibarille ennen lentoa takas Suomeen.

Tuossa naureskeltiin paikan nimille. Ois se ihan mukava sanoa käyneensä Malawissa mt. Vitumbilla ja Tansaniassa Horohorossa:) Reitti nyt on jo aika lopullisesti päätetty, mutta koska kyydit myöhästelee, pitää paikan päällä kattoa mihin kaikkialle sitä oikein sitten ehtii.

14
Afrikka / Vs: Kokemuksia Namibiasta
« : 28.04.2009, 23:27:50 »

anyways, musta El Cubano on ihan perseestä, paskaa musiikkia ja tylsää meininkiä verrattuna vaikka Fashioniin tai Cheztembaan. Paras (hinnaltaan :D) dokaustapa on mennä eka J&J:n independe avenuella (siellä 750ml bisse 12nam dollaria), se on cheztemban takana ja sieltä voi kävellä sen Calabash (tms) baarin kautta Cheztembaan ja jos siellä on tylsää niin vielä Fashion on kävelymatkan päässä.

Vieläkös Windhoekista löytyi se hevibaari Blitzkrieg? Kesällä taas menossa katsasteleen paikkoja. Liftaaminen oli erittäin helppoa ja on ilmeisesti edelleen. Vetästiin windhoek-fish river-luderitz-sossusvlei-windhoek liftaamalla.

Matka meni rattoisasti, eikä ollut mitään onkelmia. Aina sai "muutaman" tunnin odotella, että pääsi vähänkään oikeaan suuntaan. Koulubussi jäi hyvin mieleen, minkä kyydissä päästiin Maltahohestä jonnekin NamibRandin tuntumaan risteykseen keskelle ei mitään. Silloin oli vähän sellanen olo, että jos tänne jämähtää, eikä ketään aja ohi niin alkaa tulla jano ja yksinäinen olo melko nopeasti. Järjettömän hauskaa oli, kun ei koskaan tiennyt milloin ja minnä matka vei.

15
Terveys ja turvallisuus / Vs: Uhkaavin tilanne matkalla
« : 27.04.2009, 17:35:55 »
mä olin ollu tunnin cape townissa (päivällä) niin yks mies tuli long streetillä ryöstää mua puukolla :D ei se kyllä mitään saanut, mut oli aika hassu eka fiilis kaupungista...

Mulla kävi Long Streetillä ihan samalla tavalla. Just kun oltiin kantamassa kamoja back packersiin tuli joku jakeleen flaijereita. Sama tyyppi pamahti kohta naaman eteen ja alko kyseleen rahoja. Sanoin ettei ole, enkä anna. Sitten vetäs hihan ylös ja kädessä oli haarukka:) löin sille sen flaijerin kouraan ja sanoin, etten anna rahaa. Sen jälkeen lähti jolkotteleen karkuun.

Ostin Cape Townista Djemben. Kun olin sitä kanniskelemassa majotukseen tuli semmonen puolikymmentä kaveria pyörimään viereen ja yks eteen ja vaatiin sitä rumpua itelleen. Ei kuulemma ollut minun vaan niiden rumpu. Siinä sitten Long Streetiä pitkin käveltiin kaverin kanssa ja vaihdeltiin välillä puolta. Sinnikkäästi ne seuras koko matkan, kunnes päästiin kämpille.

Samassa paikassa yöllä joku valkonen nelikymppinen häiskä, joka tavattiin jo alku illasta, lätkäs nyrkillä päähän, kun ostin katulapselle ruokaa. Pientä sanaharkkaa oli ennen kuin löi. Ei ilmeisesti tykännyt ruoan tarjoamisesta. Yritti vielä usuttaa paikallisia mun kimppuun, mutta se kaveri jolle ostettiin ruokaa sanoi niille, että oltiin vaan yritetty auttaa sitä. Pistivät sitten ne paikalliset sen valkosen kaverin aisoihin.

Namibiassa vietiin kämpästä läppäri ja puhelimet yöllä kun olin nukkumassa. Ei vaan voi vieläkään tajuta, miten en herännyt kun tulivat sisään. Yliopiston kampuksella silloin asuin. Ovet piti laittaa sisäpuolelta lukkoon. Nukahin ja läppäri jäi pöydälle, kun kuuntelin musiikkia. Siitä ne oli sitten helppo viedä, kun en ollut lukinnut vielä ovea. Näin oli käynyt muillekin. Kaveri/t jäi kiinni myöhemmin kun oli koittanut tehdä samaa temppua myöhemminkin. Vaihtareiden huoneet oli aina samoja, joten tiesivät etukäteen mihin mennä.

Lisäksi muutamia yrityksiä ja onnistumisia viedä baarissa taskusta vähän käteistä. Muuten ei kyllä ole mitään kummallista sattunut. Namibiassa kyllä pärjää jos muistaa aina välillä sanoa, että on Suomesta. Liftaaminenkin onnistui hyvin. Windhoek-Fish River-Luderitz-Sossusvlei-Windhoek reissu tehtiin liftaamalla, eikä mitään tilanteita sattunut missään.

16
Terveys ja turvallisuus / Vs: Rokotuksista
« : 27.04.2009, 15:58:53 »
Nyt ollaan tuossa kesäkuussa lähdössä reissuun. Namibia, Sambia, Malawi ja Tansania ovat maat joiden läpi kuljetaan. Ajattelin jo, että rokotukset olisivat olleet kunnossa (Perusrokotukset, A+B hep, keltakuume). Polio pitää käydä uusimassa, mutta muuten perusrokotukset on intistä kunnossa vuodelta 2000. Nyt sitten terveyskeskuksesta sanottiin, että pitäisi harkita rabies- ja meningokokkirokotusta.

Onkos kellään näissä maissa seilanneilla ollut näitä rokotteita tai tullut oikeasti tilannetta missä niitä olisi tarvinnut? Ainakaan viimeksi kun olin E-Afrikassa, Namibiassa ja Sambiassa, ei noita "tarvinnut". Ja kuinka kauan toi rabies on oikein voimassa? Tuota meningokokkia nyt tuskin tulee otettua. Matkailijan terveydessäkään ei puhuttu rabieksesta mitään.

17
Tansania / Vs: Viisumeista (erit. Tansania)
« : 15.04.2009, 17:38:51 »
Terves,

Nyt kun tuossa on matka jo lähestymässä, pitää alkaa sumplimaan näitä viisumiasioita. "Ongelmana" on nyt se, ettei lennetä Tansaniaan vaan vain sieltä pois. Malawista pitäisi rajan yli päästä Tansaniaan ja missään ei ole sattunut silmään, saako sen viisumin helposti tuolta Malawin ja Tansanian rajalta (Songwe). Tansaniastahan Suomalaiset helposti sutkivat Malawiin, mutta nyt pitäisi mennä toisin päin. Onkos kellään kokemusta tuosta viisumin hankinnasta paikan päältä vai ovatko kaikki sen hankkineet etukäteen? Myös muut vinkit Tansaniaan olis ihan kivoja kuulla.

- Jaakko

18
Afrikka / Vs: Sambia, Botswana vai Namibia?
« : 05.07.2008, 00:32:49 »
Hei,

mistä kannattaa etsiä lippuja Namibiaan? Tarkoitus olla nelisen kuukautta kahden 6-7v. lapsen kanssa.

Kiitos etukäteen! :)

Tuossa itsekin katselin tämän hetken lippujen hintoja. Halvimmat mitä katselin löysin air berlinin sivuilta. Olis kyllä tarkoitus lähteä reissuun vasta ensi kesänä. Matka reitti olisi silloin luultavastikin Namibia - Sambia - Malawi - Mosambik - Tansania.

DUS-WDH AB 6037 pe 28.11. 17:00 MUC 07:00 *   341,-
WDH-DUS LT 1677 la 27.12. 08:45 MUC 19:45   309,-

Kokonaishinta: 878 EUR **
henkeä kohti
Lapsi: 665 EUR  / Sylilapsi: 66 EUR 

toi on tietty kuukauden reissu mutta halpoja löytyy varmasti lyhyemmällekin visiitille.

DUS-HEL AB 8920 to 27.11. 20:10  23:30   1,-
HEL-DUS AB 8921 su 28.12. 18:00  19:25   66,-

Kokonaishinta: 123 EUR **
henkeä kohti
Lapsi: 102 EUR  / Sylilapsi: 8 EUR 


Ite olin pari vuotta sitten 5 kuukautta Namibiassa sekä kävin Etelä-afrikassa ja Sambiassa. Namibiassa on kyllä paljon nähtävää ja koettavaa. Fish River, Sossusvlei, Luderitz, Etosha, Ruacana, Katima Mulilo, etc... Ja Namibiaankin löytyy oma Lonely Planet, vaikka joku toista sanoikin. Namibiassa kurssi on tällä hetkellä paljon parempi kuin silloin kun itse olin. Nyt kurssi näyttää olevan 1€= n.12 NAD. Joten suht halpaa on tällä hetkellä. Liftaaminen onnistui myös helposti, mutta se ei varmaankaan teillä ole vaihtoehtona:) Oma auto on helpoin tapa. Mutta jos hermot kestää ja on aikaa niin minibusseillakin pääsee.

Sivuja: [1]