Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - _wendy_

Sivuja: [1] 2
1
Matkaseuraa / Lofooteille juhannuksen jälkeen
« : 10.06.2015, 11:09:44 »
Hei!

Olen suunnitellut vaellus/seikkailureissua Lofooteille juhannuksen jälkeiseksi viikoksi, mutta en pidä yksinmatkustamisesta, ja reissuseura puuttuu. Olen bongaillut pieniä vuoren päälle kiipeilyjä/patikkapolkuja paikanpäälle, sekä tarkoitus olisi yöpyä teltassa/autossa/erämökeissä ja valmistaa ruokaa pienellä budjetilla retkivälineillä. Istua katsomassa auringonlaskua hiljaisella rannalla, seurata kun ongenkoho liplattaa laineissa ja ihmetellä luonnon kauneutta. Ehkä valaita, melomista jne? Olen joustava retkisuunnitelman suhteen, ajankohdasta ei oikein ole mahdollisuutta töiden vuoksi joustaa. Olen 26-vuotias opiskeijatyttö ja olisi mukava, jos tätä kautta löytyisi retkeilyhenkistä, rentoa ja mukavaa seuraa reissuun. :) Minulla on käytettävissä auto, ja löytyy teltta yms jutut.

2
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Kalifornia
« : 28.05.2010, 07:30:50 »
Oletteko varailleet hostelleja/hotelleja etukäteen, ainakin Vegasista imeisesti kannattaa? Kuinka LA ja SF, kuinka täysiä kesäaikaan (heinäkuun loppupuoli)? Kyselin myös Grand Canyonin leirintäalueelta yöpymistä autossa, sain erittäin epäselvän vastauksen, jotain sönkkäsivät että saatetaan joutua nukkumaan kuusen alla. Kaipa se sekin sitten menee, vaikken ymmärräkkään miksei saisi atossa nukkua. Vai onko siellä joku sääntö, että täytyy esim. vuokrata teltta jos ei sitä ole?

3
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Las Vegas
« : 28.05.2010, 07:14:44 »
Mitä mieltä olette menosta SF- LV Yosemiten kansallispuiston ja Death valleyn kautta? Onko väli liian pitkä ajettavaksi yhdessä päivässä? ja kuinka kauan on varattava pysähdyksiin aikaa? Näkeekö tien varresta riittävästi, vai olisiko tarpeellista käydä syvemmällä tutustumassa? Nimim. haluan nähdä kaiken ja ottaa joka asiasta kuvan :D

4
oho, en tainnu ihan tietääkään tämmösestä. olin jenkeissä 2005 ja isoon matkalaukkuuni mahtui sikapaljon uusia vaatteita, kenkiä, koruja, elektroniikkaa, limsaa mitä lie ihmettä roinaa, eikä kukaan mitään missään vaiheessa sanonut tai kysynyt.

Limsaa...? :D

Joo, veljeni toivoi tuliaiseksi jotain grapefruitlimsaa jota hän litki vaihdossa ollessaan :D loppujen lopuksi limsat taisivat olla minulla käsimatkatavarana olleessa kassissa, oli se toista sillein ennen! :D

5
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: autonvuokraus USAssa
« : 27.05.2010, 18:06:58 »
Hei!
Katsoin eautovuokraamosta myös, siellä oli halvimmat, mutta nuorenkuljettajan lisän jälkeen hinta oli 700e. Näyttää olevan järestään nuissa, taitaa olla se Kilroyn tarjous 490e edullisin ja helpoin ratkaisu..

6
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: autonvuokraus USAssa
« : 26.05.2010, 16:29:00 »
Tänään kun menin katsomaan, hinta oli 530e + nuo omavastuunpoistot >:/ meitä on vain kaksi, mutta tekstissä mainittiin 3 lisäkuskin kuuluvan hintaan. Kiitos vastauksista, täytyy vielä pohtia tätä asiaa ja mahdollisesti soitella sitten sinne Supersaverillekkin vielä! Mikä on se niiden käyttämä firma, tiedättekö?

7
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: autonvuokraus USAssa
« : 26.05.2010, 05:28:39 »
Heippa! Tällä kertaa olis semmonen kysymys, kun eivät tuolta firmasta vastaa sähköpostiin, ajttelin, jos täällä olisi jollain henkilökohtaista kokemusta. Eli siis löysin Supersaverilta halvimman auton, chervolet aveo tms, alle 25v. lisä ja tankillinen bensaa kuului mukaan, olikohan se se standard plus ja under 25. oli hinta 338e + 40 e omavastuunpoisto kahdeksi viikoksi. Kuuluukohan tuohon kaikki verot ja vakuutukset, niitä en saanut vestistä selville. onko tuo ok hinta? kilroyn kautta olisi 490e. Mikä

8
Kanada ja Yhdysvallat / Kalifornia / Vegas
« : 21.05.2010, 02:43:51 »
Okei, kiitos vinkeistä, otamme ne huomioon! :) miten on tuon Stratospheren laita, muistaakseni luin jostain että siellä asuvat pääsevät sinne torniin ja space shottiin halvemmalla tai ilmaiseksi? Onko sen väärti? Paljonkohan maksaa jos haluaa sinne mennä majoittumatta siellä, miten yleensäkin ovat hinnat noihin huvipuistohommiin jos ei majotu/jos majoittuu kyseisessä hotellissa?

9
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: autonvuokraus USAssa
« : 21.05.2010, 02:36:50 »
Kuinka on luottokortin kanssa, riittääkö se pelkkä luottokortti, kun minulla on siellä vain 500e:n limiitti.. Onko se juttu siis se kortti itsessään? ja miten tuon maksun laita auton vuokrauksessa, vuokraan 2viikoksi kilroyn kautta (Siellä nuori kuljettaja ja lisäkuskit x3 sis. hintaan, hinta 490e, onko paha?) niin kun jossain maissa on ollut niin, että täytyy olla luottokortilla tuo maksettava summa+ n. 500usd vakuutta jos kolhii muiden auton tms?


10
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Kalifornia
« : 20.05.2010, 06:52:39 »
Hei! heinäkuussa olisi tarkoitus autoilla LA-SF- LV-LA kahdessa viikossa, ja majottua LAssa ja SFssä hostelleihin. Mitä hostelleja suosittelette? LAssa esim Santa Monican läheltä tms? Vegasissa otamme hotellin, mitä suosittelette siellä? KOkemuksia ja hintoja olis kiva saada tietää!

Tarkoitus olisi piipahtaa myös Grand Canyonilla ja olla siellä yksi yö. Majoitus on vissiin kallista, mutta mitä mieltä olette, kun jostain luin leirintäalueesta, jos menisi sinne nukkumaan autoon tai pistäisi teltan pystyyn? Säästäis varmaan valtavasti.

11
Matkaseuraa / Voi poistaa
« : 03.05.2010, 20:22:25 »
voi poistaa

12
Onko kellään kokemuksia? tiet taitaa olla ihan ok:t? Suunnittelu on aivan alkuvaiheessa, joten kaikki vinkit tervetulleita. myös paikkoja jossa kannattaisi käydä? ja olis tosi kiva viettää joku yö majakassa, onko ahvenanmaalla mitään ns. "autiomajakkaa", semmosta missä ei olis mitään opastettuja retkiä yms muuta museo tai jotain toimintaa. en tiedä saako niihin edes mennä yöksi jos on mutta se olisi vaan niin mahtavaa.

13
Uuden-Seelannin bussipasseista vielä, päädyimme Flexi_passiin, ja voin sanoa että suosittelen. matkojen varaus oli helppoa ja aina löytyi nimi istasta. bussit hyviä, ja ei tarvi ainakaan samoja naamoja katsella kuten magicissä ja kiwi experiencessä. kuljettajat selostivat kuka minkäkin verran, ja bussit pysähtyivät monesti nähtävyyksissä ja muuallakin. esim. nelson - franz josef välillä pysähdyttiin esim punakaikissa pancace rockeilla. voi päättää ihan missä vaiheessa vaan minnepäin lähtee, eikä siis ole sidottu mihinkään tiettyyn reittiin kuten magic ja kiwi. tietysti eri jos ne sattuu menemään just suunnittelemaas reittiä.

14
Yleinen / Vs: 100 parasta matkakohdetta
« : 21.03.2009, 14:30:15 »
p.s. kannattaa äänestää sitä Abel Tasmania, Uusi-Seelanti;)
      ja minullahan ei ole tähän mitään osaa ja arpaa...;D

15
Yleinen / 100 parasta matkakohdetta
« : 21.03.2009, 14:28:02 »
http://100parastamatkakohdetta.ning.com/

Vielä kerkeätte käydä äänestämässä, 22.3.09 asti.

16
Australia ja Oseania / Vs: Uusi-seelanti?
« : 28.12.2008, 18:22:15 »
hei ihan tuli vaan semmonen asia mieleen siellä ei kovin kauan sitten olleet ja muutkin jos tietoa on, kuinka hyvin tulisin toimeen visa electronilla? mitä suosittelisitte ottamaan käteistä mukaan 1,5kk reissulle? minä niin mielelläni maksaisin kortilla aina kun pystyy mutta kun se ei varmaan aivan kaikkialla kuitenkaan toimi.

17
Australia ja Oseania / Vs: Uusi-seelanti?
« : 18.11.2008, 17:06:52 »
Oon Uuteen-Seelantiin menossa ja mietiskelin tässä näitä liikkumisvaihtoehtoja.
Onko kellään kokemusta esim kiwi experinces ja magic bussiyhtiöiden passeista ja niiden meiningistä? Yksin oon menossa, joten ajattelin, että noista löytyis ainakin seuraa, mutta toisaalta en jaksais sellasta jatkuvaa bilebussia. Entäpäs sitten nää pienemmät bussit joihin ostetaan lippu aina matkaa kohden kuten atomic shuttles? Tarkoituksena on kiertää kummatkin saaret ja kivaa ois, että ois mahdollisimman vapaata mahdollisimman pienellä kustannuksella ;)

myöskin tätä samaa kyselisin, ja sitten säästä. Millaista säätä voisi tammi-helmikuulle odottaa? tuntuu vaikealta olla pakkaamatta kaikkia aluskerrastoja ja pipoja kun täältä pakkasesta lähtee - varsinkaan kun ei ole täysin varmaa tietoa voiko odottaa noin suunnilleen lämmintä suomen kesää vai mitä. ja jos alkaa sataa, muuttuuko ilmakin kylmemmäksi, ja miten on iltojen laita? tuleekos siellä muuten pimeä samalla lailla kun suomesa?

18
Haluaisin siis ostaa joko lonely planetin tai eyewitness travel guide New Zealand oppaan. tarjoa!

[email protected]

19
Minä myös kyselisin uudenseelannin liikkumismahdollisuuksista. Olisiko halvempaa ottaa aina yksi matka? kuinkapaljon maksaa suurinpiirtein? en ole aivan päässyt selvyyteen, että voiko näillä passeilla jäädä pois missä haluaa ja jatkaa matkaa vaikka viikonpäästä? tarkoitus  olisi todennäköisesti mennä pohjoisesta etelään itäpuolta ja takaisin länsireunaa. kaikki vinkit tervetulleita!

20
oho, en tainnu ihan tietääkään tämmösestä. olin jenkeissä 2005 ja isoon matkalaukkuuni mahtui sikapaljon uusia vaatteita, kenkiä, koruja, elektroniikkaa, limsaa mitä lie ihmettä roinaa, eikä kukaan mitään missään vaiheessa sanonut tai kysynyt.

ei ihan tähän nyt liity, mutta tilattiin muutaman kaverin kanssa vaatteita sieltä viime keväänä, sieltä tupsahtikin mukava arvonlisäverolaku, ei oltu ihan selvitetty näköjään loppuun asti, vaika kovasti yritettiin, mutta ihan ummikkoja kun kuitenkin oltiin. mutta näistä sitä kai oppii.

Sivuja: [1] 2