Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - arivaan

Sivuja: [1]
1
Omakin kiinnostukseni Japaniin alkoi animesta, taisi olla vuosi 2000. Ensimmäiselle Japanin matkalle olen lähdössä vasta nyt, elokuun alussa. En enää ole pahemmin animea katsonut, mutta kiinnostus maata kohtaan oli kuitenkin melkein alusta asti laajempi kuin vain anime. Olisi varmaan hienoa itsekin kokea japanilaisen perheen luona asuminen, mutta en tiedä, järjestyykö sellaista sitten koskaan :) Ikää on nyt jo 23, ja parin vuoden matkasuunnitelmat alkaa olla jo tehty, joten aika vanhana sitä tulisi toisen perhettä häiritsemään mentyä :P Pitää ehkä silti harkita tuotakin. Itsellä Japanin kielen opiskelu on alusta asti sujunut hitaasti harrastepohjalla, eikä kielenkäyttöharjoitusta ole paljonkaan ollut. Lähinnä sarjojen katsomisesta saatavaa kuunteluharjoitusta, josta myös jonkin verran oppii.

No, lähdenpäs nyt häiritsemästä sinun matkakertomustasi. Kiitos taustatiedoista, ainakin minusta blogia on paljon mukavampi alkaa lukea, kun tietää kirjoittajasta jotain :)

2
Salmiakkia alkaa kuukauden päästä kaipaamaan, kun tarjolla on vain ulkomaiden makeita karkkeja. :)

Muuten olen ruokien puolesta selvinnyt kuukauden-parin matkoilta ihan hyvin.

3
Hei, yritin katsoa jokaisen matkapäiväkirjasi alusta jo tätä mutta ei ainakaan sattunut silmään. Olisi siis kiva lukea jonkinlainen esittely kirjoittajasta ennen pidempää matkapäiväkirjojen selailua. Esimerkiksi ikäluokkaa, miksi on kiinnostunut maasta (jos kolmas matka jo meneillään :)), kielitaito kiinnostaisi myös aika paljon. Muutakin yleistä voi vähän kirjoittaa. Jos tällainen jossain jo on, niin saisinko linkin :)

Saisiko myös lisätietoja viimeisimmän matkasi kielikoulusta, eli minkä tyyppinen se on, mistä keksit sen, paljonko se maksaa ja miten se on käytännössä toiminut?

Kiitos hienoista matkapäiväkirjoista! :)

4
Japani on jo varmaan muuttunut melkosesti kahdeksassa vuodessa, mutta mitesse meni: parempi myöhään ku...

Niin se maailma muuttuu, muttei sille mitään voi! 15-vuotiaana ei rahaa lippuihin oikein löytynyt, taisi lippujen hintakin olla ainakin tuplasti nykyisten halpalentojen verran. Olisikohan matka muutenkaan tuossa iässä onnistunut... :)

5
Kolme viikkoa Japaniin, ja ensimmäinen viesti forumeille, Japaniin menoa onkin tullut odoteltua jo 8 vuotta! :P

Sivuja: [1]